Fotis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Στις διακοπες πληρωνω με την βδομαδα gym και με την μερα κανα σαββατοκυριακο που μενω στην εκαστοτε κοπελα μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Στις διακοπες πληρωνω με την βδομαδα gym και με την μερα κανα σαββατοκυριακο που μενω στην εκαστοτε κοπελα μου . και συμφέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, jimis98 είπε και συμφέρει? Και το ιντερνετ δεν συμφερει το χρεωνουν και αυτο ,να το κοψουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Και το ιντερνετ δεν συμφερει το χρεωνουν και αυτο ,να το κοψουμε ? εδω δεν θα συμφωνισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Στις διακοπες πληρωνω με την βδομαδα gym και με την μερα κανα σαββατοκυριακο που μενω στην εκαστοτε κοπελα μου . Αυτό το τελευταίο το θέλω και εγώ 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Αν κάποιος θέλει κουπόνια για ένα έτος Yava στα 48€, ας μου στείλει pm. Δεν το κάνω για να κερδίσω έκπτωση, δεν με ενδιαφέρει. Ίσως κάποιος ενδιαφέρεται για Yava και είναι κρίμα να πάνε χαμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 On 13/10/2018 at 18:38, Glikos said: Εδώ που μένω πάντως από πάντα βαράγανε τέτοιες τιμές. Και τα περισσότερα , αν όχι όλα, έχουνε κόσμο όποτε τυχαίνει να περνάω. Τώρα προσωπικά δεν τα έδινα τόσα για τον μήνα. Κάτι random φορές είχα πάει κάτι φεγγάρια παλιά για λίγους μήνες, αλλά δεν συμφέρει. Καλύτερα σπίτι αν έχεις εξοπλισμό ή σε κανά δημόσιο gym αν είναι decent. ειναι δυσκολο να πει καποιος αν συμφερει η οχι.εξαρτατε τις προτεραιοτητες που εχει καποιος.ο ενας θα δωσει τα 50 ευρω σε ποτα ο αλλος στο CrossFit αλλος σε gym αλλος σε ταξιδια και παει λεγοντας.σπιτι ειναι δυσκολο να εχεις παρα πολλα πραγματα χωρις βεβαια να ειναι απαγορευτικο να φτιαξεις κατι δικο σου με 5-10 πραγματα αν δεν σε νοιαζει κατι τρελο και δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε ειναι δυσκολο να πει καποιος αν συμφερει η οχι.εξαρτατε τις προτεραιοτητες που εχει καποιος.ο ενας θα δωσει τα 50 ευρω σε ποτα ο αλλος στο CrossFit αλλος σε gym αλλος σε ταξιδια και παει λεγοντας.σπιτι ειναι δυσκολο να εχεις παρα πολλα πραγματα χωρις βεβαια να ειναι απαγορευτικο να φτιαξεις κατι δικο σου με 5-10 πραγματα αν δεν σε νοιαζει κατι τρελο και δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις. Εντάξει ναι, ανάλογα ο καθένας. Σπίτι είναι καλύτερα κατ'εμέ, είσαι πιο πριβέ και άνετος. Αν είχα περισσότερο (εσωτερικό) χώρο θα το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δηλαδή αν ήταν να δώσω 40-50 τον μήνα σε κανονικό gym προτιμούσα να τα επενδύσω σε δικό μου χώρο καλύτερα. Τώρα ο καθένας ότι προτιμά ανάλογα την οικονομική του άνεση. Εγώ έχω βολευτεί με το gym του δήμου στην πόλη μου, δωρεάν, αν και δεν είναι και ότι πιο σύγχρονο αλλά την παλεύεις. Μελλοντικά βλέπουμε. Ίσως τσιμπήσω καμιά προσφορά αν βάλει κανά gym 12μηνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, Glikos said: Εντάξει ναι, ανάλογα ο καθένας. Σπίτι είναι καλύτερα κατ'εμέ, είσαι πιο πριβέ και άνετος. Αν είχα περισσότερο (εσωτερικό) χώρο θα το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δηλαδή αν ήταν να δώσω 40-50 τον μήνα σε κανονικό gym προτιμούσα να τα επενδύσω σε δικό μου χώρο καλύτερα. Τώρα ο καθένας ότι προτιμά ανάλογα την οικονομική του άνεση. Εγώ έχω βολευτεί με το gym του δήμου στην πόλη μου, δωρεάν, αν και δεν είναι και ότι πιο σύγχρονο αλλά την παλεύεις. Μελλοντικά βλέπουμε. Ίσως τσιμπήσω καμιά προσφορά αν βάλει κανά gym 12μηνη. στο σπιτι απο την αλλη πολλα ατομα λενε αστο για σημερα αυριο αστο για αυριο μεθαυριο.ειδικα ατομα που εχουν παρει ποδηλατα και διαδρομο η κανα πολυμηχανημα.καλα μπορει του δημου οπως λες να μην ειναι πολυ καλα αλλα και οι αλυσιδες πχ Planet fitness,yava Κτλ μην νομιζεις οτι πανε πισω.πολυ κοσμο.μικροι χωροι γιατι τους περισσοτερους χωρους τους εχουν κανει για τα ομαδικα κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, poulinos είπε στο σπιτι απο την αλλη πολλα ατομα λενε αστο για σημερα αυριο αστο για αυριο μεθαυριο.ειδικα ατομα που εχουν παρει ποδηλατα και διαδρομο η κανα πολυμηχανημα.καλα μπορει του δημου οπως λες να μην ειναι πολυ καλα αλλα και οι αλυσιδες πχ Planet fitness,yava Κτλ μην νομιζεις οτι πανε πισω.πολυ κοσμο.μικροι χωροι γιατι τους περισσοτερους χωρους τους εχουν κανει για τα ομαδικα κτλ. Η πολυκοσμία με τρελαίνει, να μπαίνω στο γυμν. και να είναι 100 άτομα και να μην προλαβαίνεις να πιάσεις εξοπλισμό. Συν η ιδρωτίλα που θα σκοτώνει ελέφαντα. Στο σπίτι ναι ισχύει σε μερικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, Glikos said: Η πολυκοσμία με τρελαίνει, να μπαίνω στο γυμν. και να είναι 100 άτομα και να μην προλαβαίνεις να πιάσεις εξοπλισμό. Συν η ιδρωτίλα που θα σκοτώνει ελέφαντα. Στο σπίτι ναι ισχύει σε μερικούς. αυτο ειναι ενα μεγαλο κακο των gym Με 50 ευρω.full κοσμο το απογευμα μεχρι βραδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, poulinos είπε αυτο ειναι ενα μεγαλο κακο των gym Με 50 ευρω.full κοσμο το απογευμα μεχρι βραδυ. Δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 84 κιλα πλεον απο 82,5 ! καλα λογικο ειναι με τοσο που τρωω αυτη την περιοδο . Στα 86-87 θα σταματησω ! Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πάντως έχω καταφέρει να έχω μαζέψει γύρω στα 300 κιλά (σε διάφορα μεγέθη),2 πάγκους, μια τροχαλία,όλες τις απαραίτητες λαβές και έχω φτιάξει κάτι πολύ αξιόλογο στο σπίτι.υπομονή και όρεξη χρειάζεται. Σιχάθηκα τους γκομενο-γυμναστες που κάποιος σίγουρα θέλει την βοήθεια ενός spotter και αυτοί σαλιαρίζουν με κάποιο κοριτσάκι με ωραίο κολάν. Βαρέθηκα την παντελή έλλειψη σεβασμού των συν-γυμναζομένων...Πετσετα,αποσμητικό λέξεις άγνωστες για πολλούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, Glikos said: Δυστυχώς. η θα πρεπει να πας πρωι που δεν παει κανεις η μετα καμια ωρα με διωρο πριν κλεισει δηλαδη 22.00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις