Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε

Επισης ρε συ Σπεκτ δεν μπορω να καταλαβω.... πως γινεται να μου λες οτι 'Ολοι Μου λένε πως αυτα που κάνω δεν ειναι σωστα σε διατροφη και σε άσκηση'

περιλαμβάνεις δηλαδη τους ολους , για να μου πεις οτι έχουν δικιο οτι εγω δεν τα κάνω σωστά. Οι ολοι ποιοι ειναι; ο ένας που δεν βάζει φωτο και λέει σε μενα για διατροφή;

o άλλος ποιος είναι;  κάποιος που λέει οτι δεν κάνω σωστά τον πάγκο οταν δεν έχει κάνει ποτέ τα κιλά που κάνω εκει; και δεν έχει ανεβει ποτέ; πως γινεται κάποιος να κρινει κάποιον αλλον εαν κάνει σωστα κάτι οταν σε αυτο το κάτι δεν εχει εμπειρια και προοδο; δεν μπορω να καταλαβω οι ολοι ποιοι ειναι και τι εμπειρια έχουν ακριβως σε αυτο που κρινουν. Εσυ θα δεχοσουν κρισεις απο κάποιον που δεν έχει προοδο σε κάποια ασκηση και κρινει εσενα οτι δηθεν δεν τα κάνεις σωστά;

Πες μου εναν απο εδω μέσα που δεν εχει διαφωνίσει με την διατροφή σου..

Επίσης, το οτι κάποιος για τον Χ,Ψ λόγο δεν μπορεί να σηκώσει τα κιλά σου (που κυριολεκτικα οι μονοι δυο που δεν μπορουν ειναι η Ευα και η Μαργαριτα), δεν σημαίνει οτι δεν εχει τη γνωση πανω σε αυτο..

Εχε στο μυαλο σου οτι ουτε εσυ εχεις εμπειρια και προοδο. ΤΟ οτι κανεις βαρη ενα χρονο δεν σε κανει ουτε εμπειρο ουτε τιποτα. 

Αν μου το ελεγε μονο ενας, θα ειχα τις αμφιβολιες μου κκαι θα εκανα ενα ψαξιμο να δω τι παιζει, οπως πχ χτες μιλουσαμε για καταδυσεις και παλμους και κατι ειπε ενας που δεν το ηξερα και μου φαινοταν αδυνατο οποτε με την πρωτη ευκαιρία εψαξα για να μαθω, αν μου ελεγαν ολοι το ιδιο ε τοτε κατι λαθος θα εκανα οσο και αν δεν μου αρεσε. 

Τελος, ακομη και ετσι να ηταν και να μην λαμβανες τη γνωμη της ευας, της μαργαριτας, του 4saken για τον Χ,Ψ λογο, του OneWay που τον εχεις σε εκτιμηση και σου λεει φορτωσε γιατι δεν τον ακους;

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Eπισης οι σαρδελες του 2016 εγιναν φυσικος χυμος πορτοκαλι (!!!).1000 φορες τις σαρδελες!

9 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

o άλλος ποιος είναι;  κάποιος που λέει οτι δεν κάνω σωστά τον πάγκο οταν δεν έχει κάνει ποτέ τα κιλά που κάνω εκει; και δεν έχει ανεβει ποτέ; πως γινεται κάποιος να κρινει κάποιον αλλον εαν κάνει σωστα κάτι οταν σε αυτο το κάτι δεν εχει εμπειρια και προοδο;

Εχεις ανεβασει ποτε βιντεο με λαθος τεχνικη στις αρσεις θανατου?Αν ναι (που ναι) τοτε απαντησε μας εσυ στο ερωτημα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, 4saken είπε

Eπισης οι σαρδελες του 2016 εγιναν φυσικος χυμος πορτοκαλι (!!!).1000 φορες τις σαρδελες!

Εχεις ανεβασει ποτε βιντεο με λαθος τεχνικη στις αρσεις θανατου?Αν ναι (που ναι) τοτε απαντησε μας εσυ στο ερωτημα σου.

Φιλε άσε τις σαρδέλες εκει που κάθονται. Και στο λέω καλοπροαιρετα αν δεν περάσεις απο την θεωρια του καναπέ στη πράξη του γυμναστηριου κανεις δεν θα παιρνει στα σοβαρά τις κρισεις σου. Αυτο επειδη εγω ειμαι παραλογος που ριχνω τα ιγκνορ δηθεν σε οποιον διαφωνει μαζι μου. Ειναι αστειο εμεις να πηγαινουμε γυμναστηριο να προσπαθουμε να τρωμε να δοκιμάζουμε ογκους - υδατανθρακες - πλανα κτλπ εστω και με κάποια μικρά λάθη. Και εσυ να κάθεσαι καναπεδάκι και να κάνεις τον κριτη απο το πληκτρολογιο. Σορρυ που γινομαι κακος αλλα με χεις προκαλεσει πολλές φορές και δεν εχω απαντήσει. Ηρθε η ωρα να τα ακουσεις-διαβάσεις.Κριση και άποψη για το τι προπονηση κάνω και μαλιστα επικριτική θα έχεις οταν φτάσεις την προπονηση που κάνω εγώ. Τοτε που θα ζοριστείς θα καταλαβεις γιατι χρειαζομουν και τοσο υδατάνθρακα και δεν ειχα το μυαλο μου στο μηπως πετάξω περιφέρεια. Αντε για να ξεκαθαριζομαστε λιγο εδω μέσα και σε οποιον αρέσει.  Καλημέρα. ;)

ΥΓ Δεν προκειται να απαντησω σε άλλο μήνυμα.

Επεξ/σία από Magic_Nature

Ας κανουμε λοιποον παραγωγικο διαλογο.Ποσες θερμιδες την ημερα? 3.000?

ΥΓ Το να συγκρινεις κατι που γνωριζεις (τον εαυτο σου) με κατι που δεν γνωριζεις καθολου (εμενα) με ξεπερνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λιγο ρωτησα μια φίλη απο περιεργεια αν εχω πετάξει κώλο - κοιλια - περιφέρεια.

Με ρωτησε αν ειμαι με τα καλά μου και γέλαγε. :P Ακομη αναρωτιέμαι τα 6-7 κιλά πάνω που πήγανε. 

κατα μεσο ορο 3.000 θερμιδες , 130-140γρ πρωτεινη , 330-340γρ υδατανθρακας , 90-100γρ λιπαρα. Ξεκινησε απο myfitnesspal.

Τεσπα εγω πιστευω οτι καθενας εχει τα δικά του προτυπα πχ τις προαλλες ενας μου ειπε για τον Σαρο οτι ειναι χάλιας.

https://www.youtube.com/user/sibedl

Ο ΤΥΠΟς για μενα ειναι τούμπανος.

τα ιδια προτεινε και αυτος τις προαλλες για ογκο , ψωμάκι , χουρμαδες - μελάκι , ταχινάκι και φυσικα πρωτεϊνη αλλα σου χω νέα....

αν πάς μονο με τη πρωτεϊνη να κάνεις προπονηση απλα θα φάς τη μπάρα στη μουρη ! Οπως επαθε και ο Phil strife στα 100 κιλά πάγκο. Αυτο το ξέρεις; θα το γνωριζες αν δεν έμπαινες στο τρυπάκι της συγκεκριμενης προπονησης ή απλα διαβασαμε απο το νετ οτι με τον υδατανθρακα πετάς κοιλιά και ήρθες να μου το γράψεις για να με ακυρωσεις και καλα; :D

για αυτο λεω οτι η πράξη απο τη θεωρια απέχει. Τα λέει και ο Ραφαήλ παιδιά θα πεταξετε και λιγο κοιλιτσα μην αγχώνεστε. Διαφορετικο φορτωμα δε γινεται εκτος και αν το κάνεις με χαπάκια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την διατροφή όγκου δεν την πολυκαταλαβαίνω πάντως όσον αφορά τους ερασιτέχνες.  Αν κάποιος θέλει να βάλει μυϊκό όγκο υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα προπόνησης και ο όγκος αποκτάται με την κατάλληλη προπόνηση. Διαφωνώ ότι κάποιος που χάνει λίπος χάνει και δύναμη και ότι κάποιος που παίρνει λίπος παίρνει σε δύναμη. Μια ισοθερμιδική διατροφή θα πρέπει να είναι αρκετή για να βλέπει κάποιος βελτίωση για μήνες. Αν βλέπει ότι κολλάει μπορεί να αυξήσει ελαφρά την τροφή.

Τώρα κάποιος που γυμνάζεται για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και το σώμα του έχει φτάσει κοντά στα όρια του οπότε και η βελτίωση είναι πλέον δυσκολότερη τότε να συζητήσουμε και για φάσεις όγκου και γράμμωσης.

Επεξ/σία από Conan2046

Ισως θα μπορουσες να αυξησεις λιγο πρωτεινη (εισαι 80?να πας 160) και να μειωσεις λιγο υδατανθρακα και λιπαρα.Κατα τα αλλα δεν μου φαινεται κατι πολυ λαθος στις αναλογιες.

Απλα οι αντιρρησεις μου ειναι οι εξης δυο

1.Δεν κανεις αρκετα δυνατη προπονηση για να δημιουργηθουν νεοι μυς.

2. Οι 3000 ειναι πολλες, θα μπορουσες να εχεις τα ιδια αποτελεσματα με λιγοτερο λιπος με λιγοτερες πχ 2.500

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Πες μου εναν απο εδω μέσα που δεν εχει διαφωνίσει με την διατροφή σου..

Επίσης, το οτι κάποιος για τον Χ,Ψ λόγο δεν μπορεί να σηκώσει τα κιλά σου (που κυριολεκτικα οι μονοι δυο που δεν μπορουν ειναι η Ευα και η Μαργαριτα), δεν σημαίνει οτι δεν εχει τη γνωση πανω σε αυτο..

Εχε στο μυαλο σου οτι ουτε εσυ εχεις εμπειρια και προοδο. ΤΟ οτι κανεις βαρη ενα χρονο δεν σε κανει ουτε εμπειρο ουτε τιποτα. 

Αν μου το ελεγε μονο ενας, θα ειχα τις αμφιβολιες μου κκαι θα εκανα ενα ψαξιμο να δω τι παιζει, οπως πχ χτες μιλουσαμε για καταδυσεις και παλμους και κατι ειπε ενας που δεν το ηξερα και μου φαινοταν αδυνατο οποτε με την πρωτη ευκαιρία εψαξα για να μαθω, αν μου ελεγαν ολοι το ιδιο ε τοτε κατι λαθος θα εκανα οσο και αν δεν μου αρεσε. 

Τελος, ακομη και ετσι να ηταν και να μην λαμβανες τη γνωμη της ευας, της μαργαριτας, του 4saken για τον Χ,Ψ λογο, του OneWay που τον εχεις σε εκτιμηση και σου λεει φορτωσε γιατι δεν τον ακους;

Η Εύα τα κάνει , γιατι έχει πιο γραμμωμένα και μυώδη χέρια απο μένα. Σε παρακαλώ. Η κοπελα ειναι θηριο έβαλε και φωτογραφιες τις προάλλες. Ειναι κομμάτια. Εγω εχω τα σωσιβια , τα χω φτιάξει για καλοκαιρι επειδη ειμαι γιωτάς και δεν ξέρω μπάνιο ! ;)

Εγω βλέπω οτι το 50% του γυμναστηριου δεν σηκωνει οποτε πάει στο πάγκο πάνω απο 70 κιλά.

Yπάρχουν άτομα που δεν έχουν διαφωνησει με τη διατροφή μου. Εννοειται.

Και απο εδω μέσα. Αλλα εδω μεσα ετσι και αλλιως γράφουν πάνω κάτω τα ιδια άτομα οποτε αν τσακωθεις με εναν ή διαφωνησεις μετα παιζει να διαφωνησεις και με άλλους. Κάποιοι κάνετε και μαζι προπονησεις δεν περιμένω να υποστηριξεις εμένα.

Τωρα για την αποψη σου εννοειται διαφωνω. Αλλα ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θέλεις. Εγω θεωρω τον εαυτο μου και έμπειρο στη κατηγορια 60-80 στο πάγκο και φυσικά οτι ε΄χω πετυχει προοδο μέσα σε αυτους τους μήνες. Αλλωστε τα +20-30 κιλα δεν μπορεις να τα πεις μη προοδο.  ;)

• Like 1

Δε θα απαντήσω σε άλλο μήνυμα έγραψε κι απάντησε στο αμέσως επόμενο. Είσαι θεός ντιντι :)

Μην ακούς κανέναν, κράτα τη κοσμοθεωρία σου, όπως έχει ο καθένας τη δική του, και πορεύσου όπως νομίζεις. Μόνο βίγκαν μη γίνεις. Πήγαν πριν 2 βδομάδες και πλάκωσαν όλα τα όσπρια από τα σούπερμάρκετ και τώρα δεν μπορούμε να βρούμε χαρτί υγείας πουθενά.. 😛

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, 4saken είπε

Ισως θα μπορουσες να αυξησεις λιγο πρωτεινη (εισαι 80?να πας 160) και να μειωσεις λιγο υδατανθρακα και λιπαρα.Κατα τα αλλα δεν μου φαινεται κατι πολυ λαθος στις αναλογιες.

Απλα οι αντιρρησεις μου ειναι οι εξης δυο

1.Δεν κανεις αρκετα δυνατη προπονηση για να δημιουργηθουν νεοι μυς.

2. Οι 3000 ειναι πολλες, θα μπορουσες να εχεις τα ιδια αποτελεσματα με λιγοτερο λιπος με λιγοτερες πχ 2.500

Για προσδιορισε το δυνατη τι σημαινει. Το 80αρακι στο πάγκο ειναι αδυναμη; Το 50κιλα στρατιωτικες πιέσεις ειναι αδυναμη;

2.500 ήμουν στη συντηρηση. Δεν επαιρνα ουτε εχανα βάρος. Το τσέκαρα 1 μήνα.

• Thanks 1

• Moderators
1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε

Η Εύα τα κάνει , γιατι έχει πιο γραμμωμένα και μυώδη χέρια απο μένα. Σε παρακαλώ. Η κοπελα ειναι θηριο έβαλε και φωτογραφιες τις προάλλες. Ειναι κομμάτια. ;)

Εγω βλέπω οτι το 50% του γυμναστηριου δεν σηκωνει οποτε πάει στο πάγκο πάνω απο 70 κιλά.

Yπάρχουν άτομα που δεν έχουν διαφωνησει με τη διατροφή μου. Εννοειται.

Και απο εδω μέσα. Αλλα εδω μεσα ετσι και αλλιως γράφουν πάνω κάτω τα ιδια άτομα οποτε αν τσακωθεις με εναν ή διαφωνησεις μετα παιζει να διαφωνησεις και με άλλους. Κάποιοι κάνετε και μαζι προπονησεις δεν περιμένω να υποστηριξεις εμένα.

Τωρα για την αποψη σου εννοειται διαφωνω. Αλλα ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θέλεις. Εγω θεωρω τον εαυτο μου και έμπειρο στη κατηγορια 60-80 στο πάγκο και φυσικά οτι ε΄χω πετυχει προοδο μέσα σε αυτους τους μήνες. Αλλωστε τα +20-30 κιλα δεν μπορεις να τα πεις μη προοδο. Αλλα ντάξει προκειμενου να την πουμε στον παλιο DD που ειχαμε διαφωνησει και του το κρατάμε απο τοτε κάνουμε και το κρέας ψάρι no worries. ;)

Επισης υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι η γη ειναι επιπεδη, τα εμβολια προκαλουν αυτισμο και αλλα τετοια ωραια αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας.. Εγω να ξερεις θεωρω τον ευατο μου πρωταθλητη αυτο δεν με κανει ομως. Απο την απαντηση σου επιβεβαιώνεις αυτο που σου εγραψα πριν οτι δεν εισαι διατεθειμένος να κανεις διάλογο αλλα μονόλογο οποτε δεν υπάρχει και νόημα.

Ποσα χρονια πηγαινεις γυμναστηριο ασταματητα για να θεωρεις οτι εισαι εμπειρος; 

ΥΓ: ωρες ωρες ειναι λες και μιλαμε σε φεμινιστρια γκομενα που θελει να ειναι παντα το θυμα..

• Thanks 1

Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε

Για προσδιορισε το δυνατη τι σημαινει.

2.500 ήμουν στη συντηρηση. Δεν επαιρνα ουτε εχανα βάρος. Το τσέκαρα 1 μήνα.

Με βαση τις ασκησεις και επαναληψεις που κανεις, δεν μπαινω παλι στην διαδικασια για κιλα, ανουσιο.

Η συντηρηση δεν ειναι απαραιτητα κακη, το να παρεις μυς θελει καιρο, και γω το ιδιο λαθος ειχα κανει, ανεβηκα στις 3.000 θερμιδες με αποτελεσμα να παρω αρκετο λιπος.

13 minutes ago, Magic_Nature said:

Η Εύα τα κάνει , γιατι έχει πιο γραμμωμένα και μυώδη χέρια απο μένα. Σε παρακαλώ. Η κοπελα ειναι θηριο έβαλε και φωτογραφιες τις προάλλες. Ειναι κομμάτια. Εγω εχω τα σωσιβια , τα χω φτιάξει για καλοκαιρι επειδη ειμαι γιωτάς και δεν ξέρω μπάνιο ! ;)

Δεν το λες και κομματια. Ενα νορμαλ σωμα ειναι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Spect~ είπε

Επισης υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι η γη ειναι επιπεδη, τα εμβολια προκαλουν αυτισμο και αλλα τετοια ωραια αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας.. Εγω να ξερεις θεωρω τον ευατο μου πρωταθλητη αυτο δεν με κανει ομως. Απο την απαντηση σου επιβεβαιώνεις αυτο που σου εγραψα πριν οτι δεν εισαι διατεθειμένος να κανεις διάλογο αλλα μονόλογο οποτε δεν υπάρχει και νόημα.

Ποσα χρονια πηγαινεις γυμναστηριο ασταματητα για να θεωρεις οτι εισαι εμπειρος; 

ΥΓ: ωρες ωρες ειναι λες και μιλαμε σε φεμινιστρια γκομενα που θελει να ειναι παντα το θυμα..

Τα 60 ως τα 80 κιλά στον πάγκο δεν ειναι προοδος; λυσε μου αυτη την απορια πρωτα και ασε τα ανεκδοτα περι φεμινιστριων. Οταν μου λες οτι δεν ειναι προοδος κάτι που ειναι τι διαολογο θές να κάνουμε;

δεν το παιζω εγω θυμα αλλα δεν μπορω να ακουω και τις παραλογιες της αρκουδας εδω μέσα. Οταν κάτι αυξανεται , υπάρχει προοδος. Το αν η γη ειναι επιπεδη μην το λες σε μένα.

Μόλις τώρα, elpaso1 είπε

Δεν το λες και κομματια. Ενα νορμαλ σωμα ειναι.

Συμφωνα με τα λεγομενα της εγω εχω σωσιβιο και αυτη ειναι κομμάτια και πιο μυώδης απο μένα τουλάχιστον για αυτο το έγραψα. Αστειευομουν προφανώς. Θέλει και η Εύα δουλειτσα αλλα δεν έχουμε μπει ποτέ στο τρυπάκι να της κάνουμε κριτική. Να δεις μετα αν αρχισω και εγω τις αυστηρές κριτικές σε ποσους θα αρέσει εδώ ή οχι. ;)

ή μαλλον της ειχαμε κάνει οταν φοβοταν μήπως έχει λιπος στη πλάτη. Και μαλιστα ενθαρρυντικές κριτικές για να μπορέσει να συνεχισει ωραια και με καλή διάθεση. Και αυτο ειναι και το ευχαριστώ. Για να ξαναπάρω το μαστιγιο γιατι μου φαινεται πολυ καλος υπήρξα !!! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...