Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Η αληθεια ειναι οτι παιζει να χεις πιο μυώδη χέρια απο μένα ευα που κάνω πάγκο 80 κιλά. Αληθεια ειναι αυτο , και να ήθελα λοιπον να πάρω στα σοβαρά τις αποψεις σου με αυτά εδω που γράφεις καταλαβαινεις οτι δε γινεται :P εμένα πας να κοντράρεις; ελα να πάμε να παιξουμε σε ενα πάγκο να με κοντράρεις. Να δουμε μετά αν έχει σημασια που τρώς ή δε τρώς μέλι :) 

Noημα να γράψεις το οτιδηποτε έχει αφοτου πρωτα αντιληφθεις οτι οταν κάποιος ανθρωπος παιρνει κιλά δε γινεται να παιρνει μονο μυς. Δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλο σας. Αλλα το χετε πάρει πολυ στραβα με το λιπος το ολο πράγμα. Βεβαια ειναι λογικο γιατι η θεωρια απο τη πράξη απεχει παρασάγγας. Νομιζετε οτι θα βάζετε κιλά και θα γραμώνετε οπως γραμμώνουν στους αγώνες μποντι μπιλντιγνκ!!!Στις συγκεκριμενες λοιπον φωτογραφιες , τις οποιες μάλλον δε βλέπεις θα σου πω εγω τι βλέπω....

Άνοιγμα στη πλάτη , άνοιγμα στο στήθος , σχηματισμος του δελτοειδη - γέμισμα στους ώμους (πράγμα που ειχε επισημανει και ο OneWay) - γέμισμα στα ποδια και φυσικα ειναι λογικο ενα θολωμα στην κοιλιακή χώρα. Τα χερια δεν ειναι το δυνατο μου σημειο αλλα θα τα δουλέψω. Απο πέρυσι η βελτιωση ειναι εμφανής.Για κάποιον φυσικό που δεν παιρνει ουτε νιτρικά ! Ουτε πρωτεινη σε σκονη η βελτιωση ειναι πολύ καλή!  Λιπος πολυ στη περιφέρεια δεν έχω πάρει και φαινεται απο τη φωτο προχθές που δειχνω πλάτη. Αυτά. Καλυτερα να γυμναζεσαι περισσοτερο και να ψάχνεσαι να κρινεις τους άλλους λιγοτερο. Φιλική συμβουλή. 

Για βάλε ρε μάγκα και μια δική σου φωτο να δούμε και το δικο σου αποτέλεσμα. :) 

Και εάν εισαι καλυτερος απο μένα τοτε μπορεις να μιλάς για χειροτερευση. Γιατι σε βλέπω ολο κρινεις αλλα εσυ δεν βάζεις να κρινουμε και εμεις εσένα. Για βάλε λοιπον. Και μετα συζητάμε οτι θέλεις.

Οσο για τους 2-3 ποντους στη περιφέρεια.... ανέμενε φωτο. 

Αναλογικά με το βάρος μου ναι, παίζει να φαίνονται περισσότερο οι δικοί μου μύες παρά οι δικοί σου στα χέρια . Και δεν έχω κάνει πάγκο (αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα) ποτέ. Για τα πόδια δεν χρειάζεται καν να το πάω αναλογικά. Έχω βάλει φωτογραφίες και τις έχουν δει όλοι. 

Δεν σου λέμε να μην φας μελι ή υδατάνθρακες. Οι ποσότητες που τρως είναι μεγάλες. Δικιολογουνται μόνο αν κάνεις power lifting. 

Επίσης δεν είναι θόλωμα αυτό που έχεις στην κοιλιά. Θόλωμα θα ήταν αν ήσουν flat και αχνοφαίνονταν οι μύες. Έχεις σωσίβιο. Μπορείς να βάλεις καλά κιλά με ελάχιστο λίπος τρώγοντας λιγότερο γενικώς. Αν είναι να πάρεις 10 κιλά εκ των οποίων τα 8 είναι λίπος, κάνοντας δίαιτα θα είσαι πιθανώς πάλι στο μηδέν. 

7 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Photo Or Didn't Happen!

ΦΙλε εχεις κανει καποια επεμβαση στον δικεφαλο ή απλα η φωτογραφια δεν ειναι καλη;

Έχω βάλει, ψαχτες. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, elpaso1 είπε

ΦΙλε εχεις κανει καποια επεμβαση στον δικεφαλο ή απλα η φωτογραφια δεν ειναι καλη;

Είναι το καλό μου σημεία τα χέρια, έπιασαν τους 51 πόντους κάποια στιγμή, από την γρήγορη αύξηση έπαθα αυτό που παθαίνουν όσοι βάζουν ουσίες που σπάει το δέρμα από την απότομη αύξηση μεγέθους, είναι φανερό κοντά στις μασχάλες, αν εννοείς αυτό. Το χέρι που είναι κάτω στην φώτο έχει κακό δικέφαλο και καλό τρικεφαλο και τούμπαλιν το άλλο, υπάρχει μια περίεργη ασυμμετρία μεταξύ τους.

Επεξ/σία από JcD

• Moderators
19 ώρες πριν, evabb είπε

αγορασα σκοινακι γιατι καπου διαβασα οτι ειναι πολυ καλη ασκηση για ολο το σωμα. Το συγκεκριμενο σκοινακι μπορει λεει να παρει και βαριδια στα χεριουλια. Το επιπλεον βαρος θα κανει την ασκηση πιο δυσκολη για τα χερια ή απλα δεν θα κινδυνευω να φαω το σκοινι στην μαπα;

18 ώρες πριν, sndev είπε

πηρα σχοινάκι για cardio πριν κάτι μηνες..  δε μπορούσα να κανω πάνω απο 2( και αυτο με τεραστιες προσπαθιες!! ) ένιωσα τόσο χαζος κ το παράτησα. μπλεκόταν τα ποδια μου πήγαινα τελείως ετεροχρονισμενα ,  εκνευρίστηκα τοσο πολυ τοτε με τον εαυτο μου 🤣

18 ώρες πριν, wizzy είπε

Το σκοινάκι είναι η μία και μοναδική άσκηση που προσπάθησα να κάνω και δεν την κατάφερα με τίποτα. Με τίποτα, όμως, zero, nada, μηδέν. Ε, δεν βαριέσαι...

Περι single/double unders.. Τα χέρια θέλουν δουλεία ως προς την τοποθέτηση τους οπως επίσης και λίγη δουλεία στο άλμα.

https://www.dropbox.com/s/tppzk6v2ne69kr3/2020-3-5-7-53-21.mp4?dl=0

• Like 2

Οτι ειπε ο spect απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι πλεονασμοι για την συγκεκριμενη περιπτωση.

Απλα να προσθεσω οτι αν ξεκινας απο 30 κιλα παγκο και μετα απο 1 χρονο εισαι στα 50 δεν ειναι προοδος γιατι πολυ απλα μπορουσες απο την αρχη τα 50...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

@Magic_Nature Στο έχω ξαναπεί, το βασικό σου πρόβλημα είναι οτι δεν εισαι διατεθειμένος να κάνεις συζήτηση και να ακούσεις. Θεωρείς οτι οποιοσδήποτε έχει αντίθετη αποψη απο σενα ειτε σε ζηλευεί είτε θέλει το κακό σου είτε δεν ξερω και γω τι. Σε ολους εδω μεσα, πραγματικα δεν τους απασχολει αν θα φας ψωμια με το κιλο, αν θα κανεις μια ζωη 70 κιλα παγκο και γενικα τι κάνεις/θα κάνεις στη ζωη σου. Προσπαθουν να σου δώσουν συμβουλές για να βελτιωθείς σε αυτα που θες και σου κάνουν κριτικη σε αυτα που λες/ανεβάζεις. Αν δεν σου αρεσει η κριτικη γιατι δν ειναι αυτη που περίμενες τοτε η λύση είναι μια, σταματας να γράφεις σε φορουμ και τα λες στον καθρεφτη . Απο τη στιγμη που μιλας δημόσια τότε πρεπει να περιμένεις να κριθεις θετικά ή αρνητικα.

Δεν έγραψα πουθενά οτι δεν μου αρέσει η κριτική, τοσες φωτογραφιες έχω ανεβάσει αλλες βγήκαν καλές αλλες ετσι και έτσι. Αλλα κριτική δεν ειναι μονο της Εύας ή του 4saken που ξαφνικά βλέπουν σωσιβιο και θέλουν να μου προσθέσουν 2-3 ποντους στη περιφέρεια  ενω εγω δεν έχω αλλαξει νουμερο στο τζινάκι μου (τσέκαρε σελιδα 433 που εχω βάλει φωτο) . Αυτη ειναι με φορμα ομως ... θα βαλω και με τζιν που στενεύει μολις πάω σπιτι το μεσημέρι :) Βλέπεις πουθενα σωσιβιο σε αυτη τη φώτο; εγω οχι. Αν βλέπεις πες μου να κανονισω οφθαλμιατρο απο βδομάδα (για μένα) μη παρεξηγηθώ.

Κριτική ειναι και του OneWay ο οποιος ειδε επισης γέμισμα, κριτική ειναι και η δικιά μου , κριτική ειναι και της μαργαριτας τις προάλλες που έγραψε για κάτι τετρακέφαλους αλλα η ευα εμφανιζεται να λέει  οτι εχει και εκει γράμμωση περισσοτερη απο τη δική μου ! Σε φάση με σταματαγανε στο γυμναστηριο και μου λέγανε πως έφτιαξα έτσι τα ποδια μου !  κριτικές ειναι και αυτες που δέχομαι καθημερινα αλλο αν δεν γράφονται εδω μέσα.

Η δική μου λοιπον κριτική ειναι οτι στην παρακάτω φωτο βλέπω γέμισμα των ώμων (η γράμμη στον δελτοειδη φαινεται καθαρά) αρα υπάρχει γράμωση στο χέρι γιατι χέρι δεν ειναι μονο ο δικεφαλος ειναι και ο πηχυς ειναι και ο ώμος. Γεμισμα στο στήθος , εσυ ειδες περιφέρεια ειπες -πάλι καλά-  γενικά μεγάλη βελτίωση συγκριτικά με το καλοκαιρι που ο ώμος ειχε συρικνωθει στη κλειδα και φαινοταν  πιο μικρος , το στηθος ηταν μαζεμένο προς τα πάνω κτλπ κτλπ. Αυτη τη κριτική θα την εκανα για οποιονδηποτε ασχετα που η φωτο τωρα ειναι δικιά μου. 

Επισης το γυμναστηριο ηταν 7 μήνες και οχι 1 χρονο.

1 χρονος = 12 μηνες , ΟΙ 5 ΠΑΡΑΠΑΝΩ μηνες που μου χρεώνετε για μενα μπορει να ειναι +20 κιλά επιδοση στο πάγκο και +30 κιλά στις άρσεις φτάνουμε δηλαδη τα 100 και 120 κιλά αντιστοιχα,  οποτε πλεον δεν μιλάμε για "τα ορια του χαμηλού" ως προς τις επιδοσεις οπως σκληρά θέλεις να με κρινεις και καλά κανεις αλλα να ειμαστε ακριβείς.  Κρινε με οσο σκληρά θέλεις  δεν εχω θέμα. Οχι ομως με βάση εσενα αλλα με βάση οτι το 50% στο γυμναστηριο δεν θα κάνει πάγκο πάνω απο τα 70 κιλά.

Οσο για τους ονειροπολους του ογκου :P τους έχω νέα! Θα προσγειωθούν συντομα μολις αρχισουν να βάζουν κιλάκια! Ειδικά την 1η φορά οπως έκανα τωρα εγώ! Ο υδατανθρακας μου δεν ηταν κάτι το τρομερο κατα μεσο ορο ηταν στα 330-340γρ την ημέρα. 

Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο γενετικά , κάποιοι γεμιζουν άλιποι κάποιοι λιγο περισσοτερο. Για αυτο τους προέτρεψα να αφησουν τους "ορους" απο το Ιντερνετ και να περάσουν στην πράξη. Να ανεβάσουν και μια φώτο (εμενα παλαιοτερα μου λέγατε δεν βάζω τωρα βάζω οχι μια αλλα 10! ενω αυτοι καμια) για να συζητησουμε καλυτερα λοιπον. Και να κάνουμε και τις συγκρίσεις μας, με οσους μπορω να συγκριθω φυσικά φιλαρακο γιατι με σένα που κάνεις 20 χρονια το καταλαβαινεις οτι εκτος απο άνουσιο ειναι και άνισο. Αυτά. Καλημέρα. :) 

https://imgur.com/a/yCBHr1G

25 λεπτά πριν, 4saken είπε

Οτι ειπε ο spect απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι πλεονασμοι για την συγκεκριμενη περιπτωση.

Απλα να προσθεσω οτι αν ξεκινας απο 30 κιλα παγκο και μετα απο 1 χρονο εισαι στα 50 δεν ειναι προοδος γιατι πολυ απλα μπορουσες απο την αρχη τα 50...

Ασε τι λέει ο Σπεκτ φιλε, ο Σπεκτ κάνει 20 χρονια. Έχει περάσει απο τις φάσεις ογκο-γραμμωσης 20-30φορές και οχι μία ! Τα 80 τα κανει για ζέσταΜΑ ΣΤΟ ΠΆΓΚΟ. Εσυ , πές μου τα έχεις τα 80 στο πάγκο; αν τα έχεις τοτε θα κρινεις τη δική μου επιδοση. Να μάθουμε ορισμένοι να πράττουμε περισσοτερο και να κρινουμε λιγοτερο με σκοπο να προσάψουμε κάτι αρνητικο δηθεν στον άλλον για να νιώσουμε εμεις καλύτερα. Βάλε μια φωτο κάνε και εναν πάγκο στα 80 κιλά και εγω θα ακουσω τις συμβουλές σου. γΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙς πρώτη φορά θα καταλαβεις γιατι πρέπει να τρώμε περισσοτερο υδατάνθρακα μιας και τα κιλα αρχιζουν να σοβαρεύουν ειδικα στο πάγκο που ειναι βαριά ασκηση. :) Αλλιώς λογια του αέρα και θεωριουλα "ναι μη φάς υδατανθρακα γιατι θα πετάξεις κοιλιά και περιφέρεια"

οριστε και η δικιά μου κριτική λοιπον. Λογια του αέρα :)

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1

24 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δλδ το  να μην τρως καθολου κρεας σε κανει υγιη?

Και η αποχή από αλλά πράγματα σε κάνει πιο υγιή

πχ απέχεις από τα ΜΜΜ για να μην πάθεις κορώνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, evabb είπε

Και η αποχή από αλλά πράγματα σε κάνει πιο υγιή

Απόκρυψη περιεχομένων

πχ απέχεις από τα ΜΜΜ για να μην πάθεις κορώνα.

Δεν ξερω, δεν χρησιμοποιω ΜΜΜ .

Η απουσια  κρεατος   παντως απο την διατροφη ιστορικα συνδεοταν με περιοδους μεγαλης  στερησης και φτωχειας καθως και ειδικων συνθηκων βλ.πολεμος .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης ρε συ Σπεκτ δεν μπορω να καταλαβω.... πως γινεται να μου λες οτι 'Ολοι Μου λένε πως αυτα που κάνω δεν ειναι σωστα σε διατροφη και σε άσκηση'

περιλαμβάνεις δηλαδη τους ολους , για να μου πεις οτι έχουν δικιο οτι εγω δεν τα κάνω σωστά. Οι ολοι ποιοι ειναι; ο ένας που δεν βάζει φωτο και λέει σε μενα για διατροφή;

o άλλος ποιος είναι;  κάποιος που λέει οτι δεν κάνω σωστά τον πάγκο οταν δεν έχει κάνει ποτέ τα κιλά που κάνω εκει; και δεν έχει ανεβει ποτέ; πως γινεται κάποιος να κρινει κάποιον αλλον εαν κάνει σωστα κάτι οταν σε αυτο το κάτι δεν εχει εμπειρια και προοδο; δεν μπορω να καταλαβω οι ολοι ποιοι ειναι και τι εμπειρια έχουν ακριβως σε αυτο που κρινουν και με ποιο κριτήριο τους συμπεριλαμβάνεις. Εσυ θα δεχοσουν κρισεις απο κάποιον που δεν έχει προοδο σε κάποια ασκηση και κρινει εσενα οτι δηθεν δεν τα κάνεις σωστά;

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Magic_Nature Θα σου στειλω μια dick pic στο inbox για να σου φυγει ο καημος...

Το αν εχω τα 80 κιλα στον παγκο (λες και μιλαμε για κανα τρελο landmark) δεν εχει καμια σημασια.Οπως δεν εχει καμια σημασια αν εχω δελτιο προπονητικης για να κρινω εναν προπονητη η πτυχιο μαγειρικης για να κρινω εναν μαγειρα.

Θελω να μου πεις λιγο τα μακρος σου, νομιζω τα εχεις ξαναγραψει αλλα που να το βρω τωρα... Περιπου 3.000 θερμιδες?

Επεξ/σία από 4saken
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...