Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χέρι ποτε δεν με ενοχλει οταν κάνω προπονηση ουτε την επομενη αλλα την μεθεπομενη.

Συμπέρασμα -> θέλει κάθε μερα γυμναστηριο 😝

OneWay ποια η γνωμη σου για το ψωμι ολικής σε μια περιοδο φορτώματος κιλών - ογκου. Πολυ δαιμονοποιηση βλέπω απο κάποιους. 

Σήμερα θα εχει ΑΕροβιο + αποφορτιση. Τι εννοω αποφορτιση

Αυτα :

https://www.gymguider.com/knee-strengthening-exercises-for-a-meniscus-tear/?fbclid=IwAR1dgZkeImF4tt2nhCKyKtvVgph-pWmehe6PpCFerTLIY0FdkfkmAxsnd6s

https://www.gymguider.com/7-of-the-most-beneficial-lower-back-exercises-to-support-you-with-your-workouts/?fbclid=IwAR3GzfjYHgnLkFupVzHxqjiuvnybp0edsdWepTDwUwf8mhdDL8yOKdA-Fno

Οσο για το πάγκο θέλω να πετυχω 4 επαναληψεις καλες μονος μου στα 80. Θα δω για την μονή στα 90. Ηδη ειμαι ικανοποιημένος πάντως για φέτος. 

Πρέπει να πήρα και λιγο κοιλιτσα γιατι έφαγα ψωμι αβέρτα .... κάθε μέρα απο 4 φέτες :D αλλα τι να κάνεις. Στον "ογκο" τους ξεχνάς τους κοιλιακους αλλιως δε μπαινεις ποτέ. 

IMG_20200303_133325.jpg

WIN_20200229_011515.JPG

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μέτρο μια χαρά είναι το ολικής όταν είμαστε στον όγκο, υδατάνθρακας είναι τι να μας πειράξει? Η υπερβολή πειράζει όπως παντού βέβαια. 

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Με μέτρο μια χαρά είναι το ολικής όταν είμαστε στον όγκο, η υποβολή βέβαια όχι, όπως παντού. 

*υπερβολή

Έκανα και εντιτ με 2 φωτογραφιες μου να δεις καλυτερα την "επιδραση" του ψωμιου. Κάθε μέρα τρωω 4-5 φετες ψωμι και 30γρ μέλι μαζι με ολα τα υπολοιπα σιγουρα 200γρ υδατανθρακα άβραστο πχ ρυζι μακαρονια για μεσημερι και βράδυ αντιστοιχα (τα 2 κυρια γευματα) και φυσικα το πρωι 100-150γρ κουακερ + 150γρ μπανανα + 200 ή 300μλ χυμο. 

Τις προαλλες μου λεγε ενας για τον Κωστα Εμπειρο στο γυμναστηριο οταν του ειπα για το ψωμι ολικης.

"Ναι αλλα εμενα ο Κωστας μου εδωσε διατροφη χωρις ψωμι καθολου" αααασε ρε φιλε τον Εμπειρο του λεω εχεις σκοπο να γινεις έτσι; αν έχεις - ακολουθα οτι σου λέει. Αλλα και ενα σχετικά δυνατο και καλαισθητο σωμα το φτιάχνεις και χωρις υπερβολες καθε μερα 

κοτοπουλο - ρυζι μαρουλι τονος νερο και τέλος. Ο Εμπειρος ειναι επαγγελματιας να πουμε. Τι έχουνε τρελαθει ολοι ρε φιλε λες και θα τον πιάσουνε ποτέ. Ο τύπος 10 χρονια ειναι σπαρτιάτης. Απο το 2009. 

Στο μεταξυ ειμασταν στο πάγκο τωρα.... με βλέπει εμενα οτι κάνω τα 80 κιλά. Σου λέει θα τα κάνω και εγω ! Προσεξε τωρα άλμα απο τα 60 που έκανε στα 75!

Δεν βγάζει ουτε μια επαναληψη με τον σποτερ απο πάνω του. 

Ρε μεγάλε. Ουτε εγω πιάνω αυτους που βάζουν 100 κιλά πάγκο :D ειναι καλυτεροι απο μενα και πιο προπονημένοι τι να κάνουμε τωρα! Ε ρε λυσα με τον ανταγωνισμο ! Του δωσα και 2-3 τιπ στο πάγκο ουτε τα άκουσε λεει ψάχνομαι στο Ιντερνετ. Εσυ του λες τα 2 βασικά... αυτος σου λεει "εχει πολλά στο Ιντερνετ". Πιτσιρικάς ακομη 22 χρονων οποτε δικαιολογειται. 

2 ώρες πριν, OneWaySystem είπε

Τωρα κάνω που κ που με ενα τέτοιο που μετράει πόσες κάνεις και προσπαθώ να σπάω ρεκόρ επαναλήψεων σε συγκεκριμένο χρόνο, πλάκα εχει έτσι, δεν το βαριέσαι!

Αμ τα έλεγα εγώ ότι αυτά τα μπιχλιμπίδια τονώνουν την προπόνηση 😁

Ναμε κι εγώ στα 101 κιλα τώρα με δύο φορές τη βδομάδα βάρη και δύο πυγμαχιες...

20200304_161524_resize_87.jpg

• Like 13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, JcD είπε

Ετσι οπω σε βλέπω , μια 120αρα στο πάγκο την έχεις :D 

πολυ δυνατος φιλε. Μπράβο. 

Εγω στα 84 φαινομαι μπακαλιάρος αχαχαχα 

• Like 1

• Moderators
1 λεπτό πριν, JcD είπε

Σα γορίλας εισαι ρε πουστη! Ωραιος

2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ετσι οπω σε βλέπω , μια 120αρα στο πάγκο την έχεις

130 τώρα, 145 ήταν τον Ιούλιο, 170 το ρεκόρ μου.🙂 Ευχαριστώ για το σχόλιο!

Μόλις τώρα, JcD είπε

Πάλι καλα που ευχαριστεις κιολας γιατι σε κατέβασα! Στα 120. :D 

Ε γενικά αμα θές να ανεβεις παγκο σε 3ψηφιο νουμερο πρέπει να ανεβεις και πάνω απο 90 κιλα σωματικο βάρος δε γινεται αλλιώς. Νομιζω.

• Like 1

• Moderators
13 λεπτά πριν, JcD είπε

ελα ρε παρπανω πρεπει να χεις. 120 πρεπει να εχω εγω που κανω παγκο μια φορα το χρονο πλεον 😛

14 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Πάλι καλα που ευχαριστεις κιολας γιατι σε κατέβασα! Στα 120. :D 

Ε γενικά αμα θές να ανεβεις παγκο σε 3ψηφιο νουμερο πρέπει να ανεβεις και πάνω απο 90 κιλα σωματικο βάρος δε γινεται αλλιώς. Νομιζω.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Spect~ είπε

ελα ρε παρπανω πρεπει να χεις. 120 πρεπει να εχω εγω που κανω παγκο μια φορα το χρονο πλεον 😛

Θέμα ενασχόλησης είναι, τώρα δεν περνάω πάνω από τα 90 στις προπονήσεις οπότε το ΚΝΣ έχει αράξει εκεί, αν ασχοληθώ θα φτάσω γρήγορα κοντά στα 150, όλοι όσοι προπονούμαστε χρόνια έχουμε τον τρόπο να διαμορφώνουμε και την δύναμη και το σώμα μας κατά το δοκούν, μέσα στα όρια του φυσιολογικού βέβαια.

1 λεπτό πριν, 4saken είπε

Τα μισά έγραψε ο θεός 😂.....

Άκυρο νόμιζα ότι έγραφε τα κιλά στην μπάρα, ωραίος ο τύπος 😊

Επεξ/σία από JcD
  • Like 2

Μόλις τώρα, JcD είπε

Θέμα ενασχόλησης είναι, τώρα δεν περνάω πάνω από τα 90 στις προπονήσεις οπότε το ΚΝΣ έχει αράξει εκεί, αν ασχοληθώ θα φτάσω γρήγορα κοντά στα 150, όλοι όσοι προπονούμαστε χρόνια έχουμε τον τρόπο να διαμορφώνουμε και την δύναμη και το σώμα μας κατά το δοκούν, μέσα στα όρια του φυσιολογικού βέβαια.

Α εντάξει κοντα στα νουμερα μου ! χα χα χα 

ένιωσα λιγο σαν τον Άβη με τον Οσερ σε αυτο το βιντεο

χαχα πέρα απο τη πλάκα εντάξει ο καθενας κάνει προπονηση με τα δικα του νουμεράκια. Δεν υπάρχει θέμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...