Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
2 λεπτά πριν, evabb είπε

αγορασα σκοινακι γιατι καπου διαβασα οτι ειναι πολυ καλη ασκηση για ολο το σωμα. Το συγκεκριμενο σκοινακι μπορει λεει να παρει και βαριδια στα χεριουλια. Το επιπλεον βαρος θα κανει την ασκηση πιο δυσκολη για τα χερια ή απλα δεν θα κινδυνευω να φαω το σκοινι στην μαπα;

Πιο κουραστικό θα είανι.. Στη μάπα δε θα το φας οπως και να χει αλλα σπιτι θα πηγαινεις λες και ησουν σε BDSM session σε χερια, ποδια, πλατη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

18 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Πιο κουραστικό θα είανι.. Στη μάπα δε θα το φας οπως και να χει αλλα σπιτι θα πηγαινεις λες και ησουν σε BDSM session σε χερια, ποδια, πλατη

αυτη η μεταφορα παραειναι συγκεκριμενη.... εννοεις οτι μπορει να χτυπαει στο σωμα μου καταλαθος και να με μαστιγωνει; Θα αφησω τα βαριδια για αργοτερα.  Λεω να ξεκινησω με 5λεπτα σετς να δω ποσο αντεχω (αν αντεχω δλδ εστω και 5 λεπτα)

• Moderators
1 λεπτό πριν, evabb είπε

αυτη η μεταφορα παραειναι συγκεκριμενη.... εννοεις οτι μπορει να χτυπαει στο σωμα μου καταλαθος και να με μαστιγωνει; Θα αφησω τα βαριδια για αργοτερα.  Λεω να ξεκινησω με 5λεπτα σετς να δω ποσο αντεχω (αν αντεχω δλδ εστω και 5 λεπτα)

Εννοω οτι σιγουρα θα σε χτυπαει και θα σε μαστιγωνει

2 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Εννοω οτι σιγουρα θα σε χτυπαει και θα σε μαστιγωνει

damn και δεν ειμαι μαζοχιστρια να το ευχαριστηθω τουλαχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα σχοινάκι για cardio πριν κάτι μηνες..  δε μπορούσα να κανω πάνω απο 2( και αυτο με τεραστιες προσπαθιες!! ) ένιωσα τόσο χαζος κ το παράτησα. μπλεκόταν τα ποδια μου πήγαινα τελείως ετεροχρονισμενα ,  εκνευρίστηκα τοσο πολυ τοτε με τον εαυτο μου 🤣

Επεξ/σία από sndev

Μόλις τώρα, sndev είπε

πηρα σχοινάκι για cardio πριν κάτι μηνες..  δε μπορούσα να κανω πάνω απο 2( και αυτο με τεραστιες προσπαθιες!! ) ένιωσα τόσο χαζος κ το παράτησα. μπλεκόταν τα ποδια μου πήγαινα τελείως ετεροχρονισμενα πήγαινα,  εκνευριστικα τοσο πολυ τοτε με τον εαυτο μου 🤣

ειναι το σωστο μηκος; ο ρυθμος σιγουρα ειναι το πιο δυσκολο κομματι αλλα στρωνει σιγα σιγα.

3 λεπτά πριν, evabb είπε

ειναι το σωστο μηκος; ο ρυθμος σιγουρα ειναι το πιο δυσκολο κομματι αλλα στρωνει σιγα σιγα.

σωστό ειναι.. είχα καθίσει κ ειχα λιώσει στο youtube να καταλάβω αν κανω κατι λάθος, όποτε μεσα σε ολα ειχα δει κ οτι φτιάχνουν το μήκος κ είχα πειραματιστει πολύ.

άπλα αποδέχτηκα οτι δεν είμαι για σχοινάκι! το οποίο το πηρε η κοπέλα μου που χε να κάνει 20 -25 χρόνια (απο παιδάκι) κ χτύπησε 5 λεπτο για πλάκα. εκει ένιωσα ακομα πιο χαζός 😅. εν τελη δεν είμαστε όλοι για όλα  

• Moderators
9 λεπτά πριν, sndev είπε

πηρα σχοινάκι για cardio πριν κάτι μηνες..  δε μπορούσα να κανω πάνω απο 2( και αυτο με τεραστιες προσπαθιες!! ) ένιωσα τόσο χαζος κ το παράτησα. μπλεκόταν τα ποδια μου πήγαινα τελείως ετεροχρονισμενα ,  εκνευρίστηκα τοσο πολυ τοτε με τον εαυτο μου 🤣

Ειναι θεμα εξάσκησις.. Μια δυο πεντε δεκα θα το μαθεις μηχανικα.. Για το μηκος, πατα το σκοινακι στη μεση με το ενα ποδι και τεντωσε το προς τα επανω, πρεπει οι λαβες να ειναι περιπου στο υψος της μασχαλης για να ειναι σωστο για σενα. Επισης κουνας κατα κυριο λόγο, μονο κανονικα, καρπους και οχι το χερι

• Like 1
  • Thanks 1

Το σκοινάκι είναι η μία και μοναδική άσκηση που προσπάθησα να κάνω και δεν την κατάφερα με τίποτα. Με τίποτα, όμως, zero, nada, μηδέν. Ε, δεν βαριέσαι...

9 λεπτά πριν, sndev είπε

σωστό ειναι.. είχα καθίσει κ ειχα λιώσει στο youtube να καταλάβω αν κανω κατι λάθος, όποτε μεσα σε ολα ειχα δει κ οτι φτιάχνουν το μήκος κ είχα πειραματιστει πολύ.

άπλα αποδέχτηκα οτι δεν είμαι για σχοινάκι! το οποίο το πηρε η κοπέλα μου που χε να κάνει 20 -25 χρόνια (απο παιδάκι) κ χτύπησε 5 λεπτο για πλάκα. εκει ένιωσα ακομα πιο χαζός 😅. εν τελη δεν είμαστε όλοι για όλα  

χαχα χα χα. Λες οι γυναικες να το εχουν πιο ευκολα; Εκανα ρυθμικη γυμναστικη μικρη και ενα απο τα οργανα ειναι και το σκοινακι οποτε δεν ειμαι τελειως νουμπας αν και εχω παρα πολλα χρονια να κανω. Η μεγαλη διαφορα ειναι οτι τοτε το σκοινακι που ειχα ηταν βαρυ οχι μαλακιες. Ενεκεν οτι επρεπε να αυτοσχεδιαζουμε γιατι ηταν επαρχια εκει που ζουσα, το σκοινακι μου ηταν πιο πολυ σκοινι να δενεις γαιδαρο οποτε τραβαγε προς τα κατω και δεν με χτυπαγε συχνα. Τωρα αυτο εδω που πηρα ειναι μια φλοιδα παναλαφρο και αγχωνομαι.

1 ώρα πριν, evabb είπε

αγορασα σκοινακι γιατι καπου διαβασα οτι ειναι πολυ καλη ασκηση για ολο το σωμα. Το συγκεκριμενο σκοινακι μπορει λεει να παρει και βαριδια στα χεριουλια. Το επιπλεον βαρος θα κανει την ασκηση πιο δυσκολη για τα χερια ή απλα δεν θα κινδυνευω να φαω το σκοινι στην μαπα;

Ποια βαρίδια, αν έχεις πάρει βαρύ χοντρό σκοινάκι στο μισάωρο θα χαιρετίσεις, δεν χρειάζεται βαρίδια!

• Like 1

10 λεπτά πριν, JcD είπε

Ποια βαρίδια, αν έχεις πάρει βαρύ χοντρό σκοινάκι στο μισάωρο θα χαιρετίσεις, δεν χρειάζεται βαρίδια!

ισχυει αλλα εδω τα πουλανε ολα παναλαφρα, Θα παω σε κανενα μαγαζι με εργαλια να μου κοξουν 3 μετρα χοντρο σκοινι να το εχω. 🤣

• Moderators
8 λεπτά πριν, evabb είπε

ισχυει αλλα εδω τα πουλανε ολα παναλαφρα, Θα παω σε κανενα μαγαζι με εργαλια να μου κοξουν 3 μετρα χοντρο σκοινι να το εχω. 🤣

Μια χαρα ειναι το σκοινακι σου, υπαρχουν και τα heavy ropes αλλα δεν χρειαζεται. Αν κανεις σωστα μια χαρα κανει το λεπτο αυτο. Δεν θα σε κουραζει το βαρος και θα μαθεις και double under :D

Το μονο θετικο που μπορω να βρω στο βαρύ σκοινακι ειναι οτι εχεις καλυτερο feedback αλλα δεν χρειαζεται γενικα

• Like 2

Στην πυγμαχία πιτσιρικάς στον Εθνικο υποχρεωτικά μας λιώνανε στο σκοινάκι!  Τωρα κάνω που κ που με ενα τέτοιο που μετράει πόσες κάνεις και προσπαθώ να σπάω ρεκόρ επαναλήψεων σε συγκεκριμένο χρόνο, πλάκα εχει έτσι, δεν το βαριέσαι!

M1002073_n7g4-dr.jpg.c3901e0771c08ac2c6811468651257c7.jpg

jcd εννοείται όσο πέφτεις σε βάρος πέφτεις κ σε επιδόσεις, δύναμη είναι το λίπος που χάνεις, άλλα εννοείται επίσης οτι χέστηκες, μικρή σημασία έχουν τώρα οι επιδόσεις αυτές τις κοιτούσαμε όταν ήμασταν μικροί!

1112_1.jpg.099be754b2bfaeb267cfa7dd1a43460c.jpg

Τωρα αλλού μας νοιαζουν πι επιδόσεις που λέει κ ο Φώτης 😂

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...