OneWaySystem Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, JcD είπε ...οι οποίοι μπορούν να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε δουλειές που οι φουσκωτοί ξεφουσκώνουν σε 2 ώρες! Εδώ μιλάμε για συνεχιζόμενη παροχή δύναμης, δεν λέμε για κοροϊδίες τύπου deadlift - ξεκόλλησα σταθερός σε ένα σημείο για δύο δευτερόλεπτα εκατό-διακόσια κιλά και κάτι τρέχει! Γι αυτό και γω δεν συμπαθούσα ποτέ προπονήσεις του στιλ μια επανάληψη κάθε 10 λεπτά /σηκώσαμε τα 200κ/το κλασαμε το α@@δι! Τα τελευταία τουλάχιστον 10χρόνια οι προπονήσεις μου είναι μισό με ένα λεπτό το πολύ ξεκούραση, σε τέρμα ένταση και κίνηση, θα φυσάω έτσι και πάμε για ελιές θα τους κοντραρουμε στα ίσα τους τσίρους 😁 Τζον εννοείται και σήμερα προπόνηση κάθε μέρα στα γυμναστήρια είμαστε στους ναούς του κορονοιου, το έχω πει εγώ η γυμναστική θα με στείλει ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Άλλοι είναι οι τυχεροί που το κάνουν 4ήμερο και παίρνουν σβάρνα όλη την Ελλάδα ονόματα δεν λέμε Φώτη Ε? 😊😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Γι αυτό και γω δεν συμπαθούσα ποτέ προπονήσεις του στιλ μια επανάληψη κάθε 10 λεπτά /σηκώσαμε τα 200κ/το κλασαμε το α@@δι! Τα τελευταία τουλάχιστον 10χρόνια οι προπονήσεις μου είναι μισό με ένα λεπτό το πολύ ξεκούραση, σε τέρμα ένταση και κίνηση, θα φυσάω έτσι και πάμε για ελιές θα τους κοντραρουμε στα ίσα τους τσίρους 😁 Τζον εννοείται και σήμερα προπόνηση κάθε μέρα στα γυμναστήρια είμαστε στους ναούς του κορονοιου, το έχω πει εγώ η γυμναστική θα με στείλει ! Τα μεγιστα κιλα δε σηκωνονται αλλιως!!!! Θέλουν μεγαλα διαλειματα και λιγες επαναληψεις. Τους τα χω πει και εγώ οτι υπάρχουν και άλλες προπονησεις που γινεσαι τουμπανάρας μειώνοντας και το ρισκο τραυματισμών. και η δικια σου η προταση επισης πολύ καλή και ο Μηλάς τα έλεγε ο οποιος έχει φαει και αυτος τη ζωη του στα γυμναστηρια οπως κ εσυ. Αλλα ο καθενας κανει οτι του αρέσει!!!! Ο Μηλας επισης εχει κανει και 4 χειρουργεια επειδη εκανε πολλά κιλά και για πολλά χρονια. Κοπηκε ο δικέφαλος ποσο να αντέξει. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Να ευχηθω καλο μηνα σε ολους και ειδικα στον Φωτη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Το ηλεκτρικό πατίνι θεωρείται εκγύμναση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Το ηλεκτρικό πατίνι θεωρείται εκγύμναση? Βεβαίως, όπως και το ποδοσφαιράκι στον υπολογιστή άλλωστε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2020 στις 6:24 ΜΜ, OneWaySystem είπε Άλλοι είναι οι τυχεροί που το κάνουν 4ήμερο και παίρνουν σβάρνα όλη την Ελλάδα ονόματα δεν λέμε Φώτη Ε? 😊😀 Οχι ρε πουθενα δεν πηγα, αφου σου ειπα επεσα σε προβληματικη περιπτωση ... 22 ώρες πριν, 4saken είπε Να ευχηθω καλο μηνα σε ολους και ειδικα στον Φωτη! χαχαχαχα μαυρος και αραχνος θα ειναι και αυτος και οι επομενοι 6 .Ηδη υποφερω προκαταβολικα ,ερχεται μεγαλη πεινα . Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2020 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ηδη υποφερω προκαταβολικα ,ερχεται μεγαλη πεινα . Πτώση στην δύναμη και τις επιδόσεις βλέπεις αυτήν την περίοδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερινή πολύ σημαντική προπονηση! Πρωτη φορά πάτησα τα 80 κιλά στο πάγκο για 3 επαναλήψεις. Την 4η δεν την υπολογιζω με βοηθησε σημαντικά και ο "σποττερ" οποτε βάζω 3.5. σε εισαγωγικά γιατι ηταν λιγο άσχετος. Στην 4η δεν έπιασε καλα τη μπάρα και ένιωσα ενα τσιμπημα στη μεση ελπιζω να μην έγινε μαλακια και επισης στα 4 μου ειπε έχεις και άλλη. Ενω δεν ειχα. Εκτος αυτου ..... μολις τελειωνω μου λεει το κορυφαιο "μα γιατι κάνεις λιγες επαναληψεις" και δεν κατεβάζεις κιλά. Γιατι ρε μεγάλε του κανω στα 75 έκανα 7 επαναληψεις. Πάει τερμάτισε το σέτ. Αν θες να ανέβεις βάζεις κάτι παραπάνω. Μετά ειδα ηρθε ενας καλος που κάνουμε μαζι προπονηση αλλα ... ειχα ηδη τελειώσει. Έκανα και πιεσεις με αλτηρες σε επικληνη με 22.5 κιλά παλι ελπιζω να μην τραυματισα το δικέφαλο στο αριστερο χέρι οπως ανέβασα τα κιλά ακομη δεν εχω συνηθισει να τα σπρώχνω πολυ ευκολα με τα γονατα. Νιωθω τωρα μια ενοχληση θα δουμε. Φουλ φαγητο 100γρ μακαρονια 4 αυγά λιγη σάλτσα - λαχανο - λάδι και μετά 400μλ ασπράδι. Για φέτος έκλεισε ο παγκος δεν θα υπάρξει αλλη ανοδος εκει γυρω θα παιζω 70-75-80. Πολυ δυνατη προπονηση με καινε και τα 2 μου χέρια. ΄Θα δουλεψω λιγο άρσεις και καθισματα. Έχουν μεινει πισω. Άχ με καιει το αριστερο χέρι Eλπιζω να μην ειναι στα σκαρια καμια επικονδυλιτιδα και απο εκει χα χα χα ! Στο δεξι το πρωι ειχα βάλει λιγο πάγο. Στη προπονηση ειναι πάντα κυριλε οταν ζεσταινεται δεν με ενοχλει καθολου. OneWay περιμενω τα σχολια σου Η συνέχεια θα έχει ως εξης επομενη προπονηση θα πέσω πάλι στα 75 για 7 επαναληψεις μεθεπομενη στα 80 θα δοκιμάσω για 4. Μονος μου τελειως. Επομενη πάλι στα 80 και τέλος. Μετά χαλαρωση. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 39 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε OneWay περιμενω τα σχολια σου Εχω νεύρα τώρα, χάσαμε από ένα τρίποντο με ταμπλό στο μηδέν, τι κάθομαι και το βλέπω αυτό το οτι ναναι άθλημα ρε φίλε ? 👎 Μπράβο για τον πάγκο ωραίος! Να μπεις κ στα 90 για μονή σιγά σιγά, φέτος οχι του χρόνου! Τα έχεις, συν 10 κιλά στον πάγκο αντιστοιχούν σε μείον 3 επαναλήψεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Εχω νεύρα τώρα, χάσαμε από ένα τρίποντο με ταμπλό στο μηδέν, τι κάθομαι και το βλέπω αυτό το οτι ναναι άθλημα ρε φίλε ? 👎 Μπράβο για τον πάγκο ωραίος! Να μπεις κ στα 90 για μονή σιγά σιγά, φέτος οχι του χρόνου! Τα έχεις, συν 10 κιλά στον πάγκο αντιστοιχούν σε μείον 3 επαναλήψεις. Ε όχι κι έτσι, χωρίς Σπανούλη Μιλουτινοφ παίζαμε και εσείς με προπονητή hall of famer Χαχχαχα να τα λέμε κι αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ε όχι κι έτσι, χωρίς Σπανούλη Μιλουτινοφ παίζαμε και εσείς με προπονητή hall Γίδι of famer Χαχχαχα να τα λέμε κι αυτά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, JcD είπε Πτώση στην δύναμη και τις επιδόσεις βλέπεις αυτήν την περίοδο? Δεν ξερω δεν φορτωνω πολλα κιλα πλεον ειναι ανουσιο για αυτο που θελω να κανω .Λογικα θα πεφτω .Στα αλλα θεματα εχω καλυτερες επιδοσεις παντως οσο πεφτει το ποσοστο λιπους χαχα . Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από Fotis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Δεν ξερω δεν φορτωνω πολλα κιλα πλεον ειναι ανουσιο για αυτο που θελω να κανω .Λογικα θα πεφτω .Στα αλλα θεματα εχω καλυτερες επιδοσεις παντως οσο πεφτει το ποσοστο λιπους χαχα . Στο IF από 21/1, από 104.5 στα 101, έχω απώλειες δύναμης και μυικοτητας αλλα δεν με πολύ ενδιαφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 αγορασα σκοινακι γιατι καπου διαβασα οτι ειναι πολυ καλη ασκηση για ολο το σωμα. Το συγκεκριμενο σκοινακι μπορει λεει να παρει και βαριδια στα χεριουλια. Το επιπλεον βαρος θα κανει την ασκηση πιο δυσκολη για τα χερια ή απλα δεν θα κινδυνευω να φαω το σκοινι στην μαπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις