Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για Frazer & Toomey και γενικά για το σύστημα ενός ιδιωτικού κερδοσκοπικου οργανισμού όπως είναι η crossfit με τους δηθεν ελέγχους της ντοπας, τι να σχολιάσω; 

Να δώσουν τον έλεγχο σε ανεξάρτητο φορέα να κάνει ελέγχους και να τα ξαναπούμε.

Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι οι ιερές αγελάδες του crossfit Frazer & Toomey, και κάτι dottirs, είναι καθαροί και έχουν αυτές τις επιδόσεις με κοτόπουλο και ρύζι; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
3 λεπτά πριν, telis είπε

Για Frazer & Toomey και γενικά για το σύστημα ενός ιδιωτικού κερδοσκοπικου οργανισμού όπως είναι η crossfit με τους δηθεν ελέγχους της ντοπας, τι να σχολιάσω; 

Να δώσουν τον έλεγχο σε ανεξάρτητο φορέα να κάνει ελέγχους και να τα ξαναπούμε.

Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι οι ιερές αγελάδες του crossfit Frazer & Toomey, και κάτι dottirs, είναι καθαροί και έχουν αυτές τις επιδόσεις με κοτόπουλο και ρύζι; 

Ακομη και αν ισχυει το οτι ολοι παίρνουν, ειναι 4 και 3 φορες σερι παγκοσμιοι + οτι αλλα event εχουν κερδισει.. Το 2017 με το Gerrard που τον επιασαν με ντοπα γιατι δεν τον κερδισε; Δηλαδη αυτοι οι δυο εχουν το καλυτερο φαρμακο ενω οι αλλοι οχι για αυτο χανουν;

2 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Ακομη και αν ισχυει το οτι ολοι παίρνουν, ειναι 4 και 3 φορες σερι παγκοσμιοι + οτι αλλα event εχουν κερδισει.. Το 2017 με το Gerrard που τον επιασαν με ντοπα γιατι δεν τον κερδισε; Δηλαδη αυτοι οι δυο εχουν το καλυτερο φαρμακο ενω οι αλλοι οχι για αυτο χανουν

Δεν ξέρω αν έχουν καλύτερα φάρμακα. 

Το θεωρώ όμως δεδομένο ότι όλοι οι elite είναι στο ίδιο καζάνι. Μερικοί προφανώς είναι πιο προικισμένο από την φύση και φτάνουν σε υψηλότερα επίπεδα. 

Εσύ λες ότι Frazer και η Toomey είναι καθαροί; crystal clear? 

• Moderators
7 λεπτά πριν, telis είπε

Δεν ξέρω αν έχουν καλύτερα φάρμακα. 

Το θεωρώ όμως δεδομένο ότι όλοι οι elite είναι στο ίδιο καζάνι. Μερικοί προφανώς είναι πιο προικισμένο από την φύση και φτάνουν σε υψηλότερα επίπεδα. 

Εσύ λες ότι Frazer και η Toomey είναι καθαροί; crystal clear? 

Να ειμαι σιγουρος δεν μπορω για κεναναν εκτος απο εμενα.. Το θεμα ειναι οτι υπαρχον αθλητες και αθλητες και για μενα ο θεοφανιδης δεν ειναι ενας απο αυτους.. Μπορει να ιεναι δυνατος μπορει να κανει 1000 πραγματα αλλα για μενα ειναι κακος αθλητης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά ξεκινάμε με το ότι σε αντίθεση με τον Θεοφανιδη που όντως είναι κωλόπαίδο έχει δίκιο ο σπεκτ, ο Γιάννης είναι γαμώ τα παιδιά και δεν το λέω επειδή είναι πολλά χρόνια φιλαράκι, αν ποτέ τον γνωρίσει κανείς σας θα καταλάβει! 

Σαν αθλητής τώρα Οκ μικρή σημασία έχει το αν είναι 5 κιλά πιο κάτω, λίγο αργός ή γρήγορος από κάποιον άλλον, σημασία έχει ότι αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά σε παγκόσμιο επίπεδο, Ε  δεν έχουμε και πολλούς τέτοιους αθλητές γενικότερα και στο κροσφιτ ειδικότερα οι πλειοψηφία των υποτιθέμενων δασκάλων αποτελείται από καραγκιόζηδες! Είναι πραγματικά πολύ δυνατός! 

Το παιδί έχει ανοίξει ένα πολύ όμορφο κροσφιταδικο στην Κόρινθο ακριβώς πάνω στην θάλασσα, το καλοκαίρι πάω και κάνουμε προπόνηση μαζί και μετά μπανακι!  Ζηλεύω 'σε εισαγωγικά' την ηλικία του γιατί αυτά που κάνει αυτός τώρα τα έκανα εγώ πριν 20/25 χρόνια, μαζευόμασταν τα καλοκαίρια 10 μουλάρια 90κ γραμμωμενος ο πιο αδύνατος, πηγαίναμε σε ένα σιδεράδικο στην Κόρινθο κάναμε 2ώρες εξουθενωτικές προπονήσεις και καπάκι όπως ήμασταν πρησμένοι κατεβαίναμε στην παραλία με τα κοτόπουλα και τα συκωτάκια στα μπολάκια και μας κοιτούσε ο κόσμος σαν εξωγήινους και οι τουρίστριες σαν ξερόλουκουμα (φουλ στην Σκανδιναβία τότε). Αχ τι ωραίες εποχές.. Σαν τον θείο καταντήσαμε τώρα που νοσταλγεί το περιοδικό τον αθλητή 😁

Επεξ/σία από OneWaySystem

@cumulus Ένα θέμα που δεν έχει αναφερθεί είναι ότι στην ηλικία σου το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι στο φάσμα της καταστάσεως της ανδρόπαυσης. Η κύρια δραστηριότητα που έχεις επιλέξει (τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων) είναι αρκετά επιβαρυντική για το μυοσκελετικό σύστημα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι και μεταβολικά στρεσογόνα κατάσταση και τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης σε συνδυασμό με τα χαμηλότερα επίπεδα ανδρογόνων σίγουρα δεν βοηθάνε στο να διατηρήσεις ένα υψηλό επίπεδο ζωής.

Αν κάνεις το μαραθώνιο κοντά στο τρίωρο, αναμφίβολα, έχεις ένα εύρωστο καρδιαγγειακό σύστημα. Όμως, είναι δώρον άδωρον αν μια σειρά από άλλα συστήματα (νευρικό, πεπτικό, μυοσκελετικό) δεν βρίσκονται σε παραπλήσια επίπεδα απόδοσης. Επειδή είσαι δραστήριος άνθρωπος, η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω ως ενδοκρινολόγος είναι να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην ενδυνάμωση, όχι απαραίτητα εις βάρος της κύριας δραστηριότητας, αλλά συμπληρωματικά. Δεν έχω περισσότερα δεδομένα, ούτε ιστορικό για να μπορέσω να γίνω πιο συγκεκριμένος, οπότε με ασφάλεια μόνο εικασίες μπορεί να κάνει κάποιος και οι όποιες συμβουλές είναι γενικής φύσης, χρησιμοποιώντας τα όποια δεδομένα και την κοινή λογική.

Το έχεις καταλάβει και ο ίδιος τί χρειάζεται και γι'αυτό μπήκες στον κόπο να αναζητήσεις εδώ συμβουλές.

Στις 28/2/2020 στις 11:25 ΠΜ, cumulus είπε

Οταν εσυ δεν μπορουσες να κρατησεις το μπιμπερο σου εγω στα λεγομενα σιδεραδικα σηκωνα ΧΧΧ κιλα

Το ακούω συχνά από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας (πατάω τα 40 εγώ σε λίγους μήνες). Πρέπει να σας το μάθαιναν στην κλαδική των γυμναστηριακών 😁

12 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

600 γρ χοιρινη, κεφτέδες , ψωμιά, 500ml μπύρα, σαλάτα, 2 ρακόμελα, 5 λουκουμάδες μέλι, 4 κεφτέδες . Καλά ήταν για βραδινό.

Όλα τα παραπάνω, αλεσμένα και σε μπιμπερό να υποθέσω.

1 ώρα πριν, evabb είπε

Καλημέρα. Το app myfitnesspal  είναι καλό; έχετε εμπειρία; 

Είναι η πιο πρακτική λύση για να παρακολουθείς το φαγητό, τα macros κτλ. Είτε ως ένας μπούσουλας, είτε με αρκετά μεγάλη ακρίβεια, με την προϋπόθεση να ασχοληθείς λίγο παραπάνω.

Εγω λχ έχω προσθέσει κοντά στα 300 φαγητά με πλήρη στοιχεία για macros, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο κτλ, τα περισσότερα σε τιμές ανά 100 gr. Για να καταχωρήσω τα στοιχεία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια χρησιμοποιώ πολλαπλές πηγές από βάσεις δεδομένων διατροφικών στοιχείων.

Χρησιμοποιώ την ταμπέλα «Σπιτικό/ή/ά/ός» για τα φαγητά που μαγειρεύει η γυναίκα μου και είναι μια σχετικά καλή προσέγγιση για τα φαγητά της ελληνικής και νοτιοαφρικάνικης κουζίνας και πάρα πολλά γλυκά. Προφανώς, κάθε ένας μαγειρεύει με διαφορετικό τρόπο αλλά οι όποιες αποκλίσεις δεν θα είναι τραγικές, μπορεί κανείς να κάνει τη δουλειά του.

Επίσης, έχω προσθέσει πάμπολλα συσκευασμένα προϊόντα, πχ σχεδόν όλες τις σοκολάτες ΙΟΝ, τα περισσότερα από τα μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ και άλλα πολλά.

Για σας δουλεύω χαχα

Στα δικά μου, τώρα. Ολοκλήρωσα με επιτυχία και την 3η εβδομάδα του πρώτου κύκλου του 5|3|1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα. Από τα PR είναι φανερό ότι έχω δυναμώσει σε όλο το εύρος των κινήσεων, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι με το ενσωματωμένο conditioning η αντοχή μου έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Η αποκατάσταση παραμένει ικανοποιητική, κουράζομαι μεν αλλά μπορώ άνετα να βγάλω την προπόνηση της επόμενης ημέρας χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Βοηθάει το φαγητό και επειδή form follows function το σώμα μου έχει αρχίσει να βελτιώνεται και αισθητικά, δεν είναι ο σκοπός μου αλλά είναι added bonus της δουλειάς που ρίχνω. Έχω τσιμπήσει 1 κιλό, στα 86,5 τώρα, λίγο για το φαί που τρώω αλλά αναμενόμενο για την ενέργεια που καταναλώνω στις προπονήσεις. Η μέτρηση του λίπους υπολογιστικά με υπέρηχο δείχνει ότι είμαι, δυστυχώς, στο 14,8%. Θα γνωρίζω με ακρίβεια τον άλλο μήνα που θα κάνω Full Body Composition DXA. Αρχές Δεκέμβρη ήμουν στο 15,9%, πάνω κάτω στα ίδια κιλά.

Ακολουθεί deloading week και:

Καλό τριήμερο!

• Like 3

Τζον, είσαι πιο μεγάλος από μένα; Δε νομίζω. Το '74 δεν είσαι γεννηθείς;

Αναφορικά με το μονόζυγο, η καλύτερη στάση σώματος είναι να το έχετε όλο εντελώς ακίνητο και τεντωμένο και το μόνο μέρος του που λυγιζει είναι τα χέρια καθώς ανεβοκατεβάζουν το σώμα. Το λέω αυτό γιατί βλέπω βίντεο που λυγίζουν τα πόδια μπρος ή πίσω ή ακόμη χειρότερα τα τινάζουν και δίνουν ώθηση.

Ειδικά μάλιστα στα pull ups αν φέρετε τα χέρια σε ελαφρώς μεγαλύτερο άνοιγμα από αυτό των ώμων και το υπόλοιπο κορμί απόλυτα τεντωμένο και ακίνητο θα νιώσετε τα "φτερά" (lats) να παίρνουνε φωτιά. Φυσικά πρέπει να βρείτε κάποια μπάρα που να βρίσκετε αρκετά ψηλά ώστε να μπορείτε να τεντώσετε το κορμί.

• Like 1

1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε

Βασικά ξεκινάμε με το ότι σε αντίθεση με τον Θεοφάνιδη που όντως είναι κωλόπαίδο έχει δίκιο ο σπεκτ, ο Γιάννης είναι γαμω τα παιδιά και δεν το λέω επειδή είναι πολλά χρόνια φιλαράκι, αν ποτέ τον γνωρίσει κανείς σας θα καταλάβει! 

Σαν αθλητής τώρα Οκ μικρή σημασία έχει το αν είναι 5 κιλά πιο κάτω η λίγο αργός ή γρήγορος από κάποιον άλλον, σημασία έχει ότι αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά σε παγκόσμιο επίπεδο, Ε  δεν έχουμε και πολλούς τέτοιους αθλητές γενικότερα! Είναι πραγματικά πολύ δυνατός! 

Έχει ανοίξει ένα πολύ ωραίο κροσφιταδικο στην Κόρινθο ακριβώς πάνω στην θάλασσα, το καλοκαίρι πάω και κάνουμε προπόνηση μαζί και μετά μπανακι!  Ζηλεύω 'σε εισαγωγικά' την ηλικία του γιατί αυτά που κάνει αυτός τώρα τα έκανα εγώ πριν 20/25 χρόνια, μαζευόμασταν τα καλοκαίρια 10 μουλάρια σε ένα άλλο σιδεράδικο στην Κόρινθο κάναμε 2ώρες εξουθενωτικες προπονήσεις και καπάκι όπως ήμασταν πρησμενοι κατεβαιναμε παραλία και μας κοιτούσε ο κόσμος σαν εξωγήινους και οι τουρίστριες (φουλ στην Σκανδιναβία τότε) σαν ξερόλουκουμα ! Αχ ωραίες εποχές.. Σαν τον θείο καταντήσαμε τώρα που νοσταλγεί το περιοδικό τον αθλητή 😁

Έτσι ειναι η σωστη προπονηση φιλε. Το πρωι-μεσημερι γυμναστηριο το βράδυ τσ΄΄αρκα και μεταμεσονυχτια στο ξενοχοδειο.... για ακομη μια "προπονηση" :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα διαβάσει πολύ καλά πράγματα για την dymatize τη συγκεκριμένη

Το βιταμίνονερο δε με ενθουσίασε. Θα είναι και πιο ακριβό από τα χάπια

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Τζον, είσαι πιο μεγάλος από μένα; Δε νομίζω. Το '74 δεν είσαι γεννηθείς;

Ρε φίλε τι μνήμη είναι αυτή που έχεις, δεν υπάρχει!  Ναι και ούτε που θυμόμουν ότι το είχα γράψει. 

Εσύ δεν νομίζω να είσαι μεγαλύτερος, λίγο μικρότερος αν θυμάμαι καλά είσαι, πουροκερ που ακούει Αντίδραση και άλλα τέτοια σατανικά  😁

1 ώρα πριν, JcD είπε

😲🤣😂

Δεν το έχω κάνα ακούσει!!!

Έλα ρε φιλε! Δεν έχεις δει Μουστακα καμικάζι; "Γιατι ειπες την Πουρη ... πουρη..."

τις μεγαλες καλοστεκουμενες τις λένε πουράτζες. Και τους επιδοξους καμακηδες πουρεϊτζερς ! 

2 ώρες πριν, JcD είπε

😲🤣😂

Δεν το έχω κάνα ακούσει!!!

Εντωμεταξύ τον πειράζω, εγώ είμαι ο αρχιπουροκερ κάτι Slayer Pantera κτλ που λέτε εδώ είναι πολύ σοφτ για μένα, τα ακούω όταν θέλω να χαλαρώσω 😂

Με κάτι τέτοια έχω κάνει τα ρεκόρ μου εγώ στον επικλινή

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...