Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, cumulus είπε

Καλημερα παιδες

Ειμαι 57 ετων γερος αλλα γυμναζομαι απο τα 5 μου.Δεν εχω σταματησει ποτε ακομα και στο στρατο.Βαρη εκενα μεχρι τα 30 μαζι με τρεξιμο παντα αλλα τοτε σταματησα τα βαρη λογω σοβαρου προβληματος στον ωμο και αρχισα να ανεβαζω χλμ στο τρεξιμο.

Παροτι ποτε δεν ειχα τραυματισμους μυικους τα τελευταια 2 χρονια με εχουν διαλυσει οι δικεφαλοι οχι θλασεις αλλα σφιξιματα πονοι περιεργοι κλπ.Μετα απο πολυ τρεξιμο και αφθονο χρημα η διαπιστωση ειναι οτι εχω πολυ αδυναμους γλουτους και ολο το βαρος οταν τρεχω πεφτει στους δικεφαλους

Λοιπον ζηταω ασκησεις ενδυναμωσης για γοφους και γλουτους.Η ενδυναμωση θα γινει στο σπιτι οπου εχω ελευθερα βαρη και trx αλλα πχ squat δεν μπορω να κανω

Καλησπέρα φίλος , δικός μου είσαι εσύ και ηλικιακά κοντά και στο οτι μια ζωή δεν τα έχεις αφήσει ποτέ! 

Το λοιπόν, πιστεύω να καταλαβαίνεις πως όσο ρίχνεις το βάρος σε καθίσματα, όποια παραλλαγή καθισμάτων και εάν κάνεις τραβάνε μεγάλο ζόρι οι δικέφαλοι που έχεις το θεματακι σου και εμείς θέλουμε να δυναμώσουμε τους γλουτούς χωρίς ομως να ξεπατώσουμε τους δικέφαλους!  Άκου την συμβουλή μου,  θα ξαπλώνεις καθημερινά στο πάτωμα σε αυτήν την στάση σαν να είσαι στο μηχάνημα

maxresdefault.jpg.aaf46a3fbe786285d51d0891e8749c9e.jpg

θα βάζεις την γυναικά να σου κρατάει αντίσταση η με ενα χοντρό λάστιχο η με τα χέρια της πιάνοντας σου τα πόδια χαμηλά και θα δώσεις μεγάλη βάση σε αυτήν την άσκηση που είναι σπεσιαλ για ενδυνάμωση των οπίσθιων μηριαίων και των γλουτών, αυτούς τους μύες χρειάζεται να δυναμώσεις .. 

Μετα , από τις άπειρες κλασικές ασκήσεις για γλουτούς, προτίμησε  να κάνεις αυτήν για κανα 20λεπτακι που θα σε βοηθησει πολύ.

images.jpg.7425975890774fb1823b02cbfd221b46.jpg

Για το τέλος άφησα το πιο σημαντικό και εάν θες άκουσε με και δεν θα χάσεις, το καλύτερο φάρμακο για πρόβλημα σου που έχει να κάνει με σφίξιμο δικεφάλων είναι να κόψεις χρήματα από αλλού και να τα χώσεις σε έναν καλό μασέρ ! Αν πέσεις σε ειδικό και όχι σε τσαρλατάνο θα με θυμηθείς ..

Αυτά φίλος , 50 ευρώ 🤓

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Καλησπέρα φίλος , δικός μου είσαι εσύ και ηλικιακά κοντά και στο οτι μια ζωή δεν τα έχεις αφήσει ποτέ! 

Το λοιπόν, πιστεύω να καταλαβαίνεις πως όσο ρίχνεις το βάρος σε καθίσματα, όποια παραλλαγή καθισμάτων και εάν κάνεις τραβάνε μεγάλο ζόρι οι δικέφαλοι που έχεις το θεματακι σου και εμείς θέλουμε να δυναμώσουμε τους γλουτούς χωρίς ομως να ξεπατώσουμε τους δικέφαλους!  Άκου την συμβουλή μου,  θα ξαπλώνεις καθημερινά στο πάτωμα σε αυτήν την στάση σαν να είσαι στο μηχάνημα

maxresdefault.jpg.aaf46a3fbe786285d51d0891e8749c9e.jpg

θα βάζεις την γυναικά να σου κρατάει αντίσταση η με ενα χοντρό λάστιχο η με τα χέρια της πιάνοντας σου τα πόδια χαμηλά και θα δώσεις μεγάλη βάση σε αυτήν την άσκηση που είναι σπεσιαλ για ενδυνάμωση των οπίσθιων μηριαίων και των γλουτών, αυτούς τους μύες χρειάζεται να δυναμώσεις .. 

Μετα , από τις άπειρες κλασικές ασκήσεις για γλουτούς, προτίμησε  να κάνεις αυτήν για κανα 20λεπτακι που θα σε βοηθησει πολύ.

images.jpg.7425975890774fb1823b02cbfd221b46.jpg

Για το τέλος άφησα το πιο σημαντικό και εάν θες άκουσε με και δεν θα χάσεις, το καλύτερο φάρμακο για πρόβλημα σου που έχει να κάνει με σφίξιμο δικεφάλων είναι να κόψεις χρήματα από αλλού και να τα χώσεις σε έναν καλό μασέρ ! Αν πέσεις σε ειδικό και όχι σε τσαρλατάνο θα με θυμηθείς ..

Αυτά φίλος , 50 ευρώ 🤓

Τι κοντα ηλικιακα ρε φιλε :P εισαι οντως πανω απο 50; 😮

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Τι κοντα ηλικιακα ρε φιλε :P εισαι οντως πανω απο 50; 😮

45plus  ε δεν το λες και πολύ μακριά! Εγώ πρώτος κωλογερος εδώ και μετά ακολουθούν ο Τζων ο Τσιβισι και ο Φώτης, όλοι οι άλλοι είστε νιάτα ακόμη!

edit ξέχασα τον αρχησυμμορίτη τον teo σορυ φιλαράκι !

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

45plus  ε δεν το λες και πολύ μακριά! Εγώ πρώτος κωλογερος εδω και μετά ακολουθούν ο Τζων ο Τσιβισι και ο Φωτης, όλοι οι άλλοι είστε νιάτα ακόμη!

45 το πολύ σε κάνω φιλε. 

Μια χαρα αν δεν ησουν αυτος που εισαι θα έμοιαζες ανετα για 50-55 οπως οι περισσοτεροι μη γυμνασμενοι. Επισης με τη γυμναστική τελευταια παρατηρησα και οικονομια στη θερμανση φιλε... εχω να αναψω 1 βδομάδα. Βοηθαει σε παρα πολλα. 

Τωρα ετσι οπως εισαι κτυπάς και μια 32-35αρα αμα λάχει. Μπορει και μικροτερη. 

Στο μεταξυ με τους απο κάτω εχω μια διαφωνια στο πετρελαιο αυτοι λενε οτι έχουν ακομη λιτρα εγω λέω το ιδιο (κλασσικα ελληνικες πολυκατοικιες και ο ιδιοκτητης κάνει το ποντιο πιλάτο) ..... και δεν εχει βάλει κανεις ακομη. Η διαφορα μας ειναι βεβαια οτι εγω αντέχω ενω αυτοι έκαψαν και άλλο ενω τους ειχα πει οτι δεν έχει και τωρα δεν αναβει καν ο λέβητας θέλει εξαέρωση... χαχα τι ηλιθιος κοσμος κυκλοφορει ! Ηθελε ο αρσενικος να μου κάνει το μάγκα και πηγε να κανει ζοριλικια οταν σαν κυριος πηγα να του εξηγησω τα σχετικά που δεν γνωριζει ... αλλα εκτος απο άσχετος με το σπορ του πετρελαιου ειναι ψοφιμι ενω εγω σκυλί του πολέμου. Να δω αποψε πως θα την βγάλουνε θα πέσει κατω απο 10 βαθμους. Εγω ηδη ειμαι με το κοντομανικο εντος σπιτιου και εναν αφυγραντηρα αμα πάω και γυμναστηριο... θα γυρισω ηφαιστειο ;)

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

45plus  ε δεν το λες και πολύ μακριά! Εγώ πρώτος κωλογερος εδω και μετά ακολουθούν ο Τζων ο Τσιβισι και ο Φωτης, όλοι οι άλλοι είστε νιάτα ακόμη!

5 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Πιτσιρίκος είσαι ακόμη , τζόβενο είμαι εγώ . Όταν έμπαινα στην εφηβεία και χτυπιόμουν στο οικόπεδο παίζοντας μπαλίτσα , γεννιόσουν 😛

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

45plus  ε δεν το λες και πολύ μακριά! Εγώ πρώτος κωλογερος εδώ και μετά ακολουθούν ο Τζων ο Τσιβισι και ο Φώτης, όλοι οι άλλοι είστε νιάτα ακόμη!

edit ξέχασα τον αρχησυμμορίτη τον teo σορυ φιλαράκι !

Ρε δεν πιστευω να σταματησες την προπονηση απο σημερα να  το κανεις  4ημερο ?

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Πιτσιρίκος είσαι ακόμη , τζόβενο είμαι εγώ . Όταν έμπαινα στην εφηβεία και χτυπιόμουν στο οικόπεδο παίζοντας μπαλίτσα , γεννιόσουν 😛

Ελατε να πάμε καμια μπαροτσαρκα κάτω Αθηνα να ξανανιώσετε ολοι χαχα

αμα διαβασει το κοριτσάκι μου δεν εννοω πονηρη μπαροτσαρκα :D 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ρε δεν πιστευω να σταματησες την προπονηση απο σημερα να  το κανεις  4ημερο ?

Μπα και τώρα γυμναστήριο είμαι και αύριο επίσης, άντε κάνα διήμερο να την λουφάρω !!

Εσυ την έχεις κάνει απο τώρα τυχερέ ε ?

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Μπα και τώρα γυμναστήριο είμαι και αύριο επίσης, άντε κάνα διήμερο να την λουφάρω !!

Εσυ την έχεις κάνει απο τώρα τυχερέ ε ?

Οχι, εμπλεξα με μια περιεργη  και χαλασε το προγραμμα  ...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, cumulus είπε

Καλημερα παιδες

Ειμαι 57 ετων γερος αλλα γυμναζομαι απο τα 5 μου.Δεν εχω σταματησει ποτε ακομα και στο στρατο.Βαρη εκενα μεχρι τα 30 μαζι με τρεξιμο παντα αλλα τοτε σταματησα τα βαρη λογω σοβαρου προβληματος στον ωμο και αρχισα να ανεβαζω χλμ στο τρεξιμο.

Παροτι ποτε δεν ειχα τραυματισμους μυικους τα τελευταια 2 χρονια με εχουν διαλυσει οι δικεφαλοι οχι θλασεις αλλα σφιξιματα πονοι περιεργοι κλπ.Μετα απο πολυ τρεξιμο και αφθονο χρημα η διαπιστωση ειναι οτι εχω πολυ αδυναμους γλουτους και ολο το βαρος οταν τρεχω πεφτει στους δικεφαλους

Λοιπον ζηταω ασκησεις ενδυναμωσης για γοφους και γλουτους.Η ενδυναμωση θα γινει στο σπιτι οπου εχω ελευθερα βαρη και trx αλλα πχ squat δεν μπορω να κανω

Κόψε λίγο το τρέξιμο και ξανάρχισε ξανά σιγά σιγά τα βάρη.

Όλο το πίσω σύστημα συμμετρικά . Πλάτη ,κάτω πλάτη-ραχιαίους,γλουτούς ,δικέφαλους μηριαίους ,τετρακέφαλους.

Για να μην τρώνε οι δικέφαλοι όλο το ζόρι.

Βάλε στο πρόγραμμα και ένα roller να τους χαλαρώνεις μετά την άσκηση οπωσδήποτε !!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε

Κόψε λίγο το τρέξιμο και ξανάρχισε ξανά σιγά σιγά τα βάρη.

Όλο το πίσω σύστημα συμμετρικά . Πλάτη ,κάτω πλάτη-ραχιαίους,γλουτούς ,δικέφαλους μηριαίους ,τετρακέφαλους.

Για να μην τρώνε οι δικέφαλοι όλο το ζόρι.

Βάλε στο πρόγραμμα και ένα roller να τους χαλαρώνεις μετά την άσκηση οπωσδήποτε !!!

Και roller κάνω και ένα Theragun που εχω χρησιμοποιώ που παρεπιπτόντως κάνει πολύ καλή δουλειά 

Δεν ξέρετε ποσό τυχεροί ήσαστε με όλο αυτό τον πακτωλό πληροφοριών που υπάρχουν .Τοτε εμείς δεν είχαμε τιποτα μόνο το κατάστημα Αθλητή να αγοράζουμε κανένα περιοδικό καμία βιταμίνη Με έπρηζαν να μην κάνω βάρη γιατί θα μείνω κοντός και πήγαινα σκαστός στο γυμναστήριο .Υστερα όταν έτρεχα με κοίταζαν κυριολεκτικά ως εξωγήινο .Αυτη την 4αρα που ξέρουν στον Υμηττό εγω την εχω βρει Εγω και οι λύκοι τρέχαμε εκει 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cumulus είπε

Και roller κάνω και ένα Theragun που εχω χρησιμοποιώ που παρεπιπτόντως κάνει πολύ καλή δουλειά 

Δεν ξέρετε ποσό τυχεροί ήσαστε με όλο αυτό τον πακτωλό πληροφοριών που υπάρχουν .Τοτε εμείς δεν είχαμε τιποτα μόνο το κατάστημα Αθλητή να αγοράζουμε κανένα περιοδικό καμία βιταμίνη Με έπρηζαν να μην κάνω βάρη γιατί θα μείνω κοντός και πήγαινα σκαστός στο γυμναστήριο .Υστερα όταν έτρεχα με κοίταζαν κυριολεκτικά ως εξωγήινο .Αυτη την 4αρα που ξέρουν στον Υμηττό εγω την εχω βρει Εγω και οι λύκοι τρέχαμε εκει 

Εντάξει όλα αυτά ,αλλά μην ζεις στο παρελθόν .

Η ζωή είναι εδώ και κανόνισε να την  ξεζουμίσεις.

Φτιάξε τα προβλήματα σου με σύνεση και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου τον χρόνο αποκατάστασης που χρειαζόμαστε σε αυτήν την ηλικία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TEOKOS είπε

Εντάξει όλα αυτά ,αλλά μην ζεις στο παρελθόν .

Η ζωή είναι εδώ και κανόνισε να την  ξεζουμίσεις.

Φτιάξε τα προβλήματα σου με σύνεση και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου τον χρόνο αποκατάστασης που χρειαζόμαστε σε αυτήν την ηλικία.

Εννοείται Τα πράγματα εξελίσσονται όπως και η ζωή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη μια μερα στο intermittent φτάνει στο τέλος της, το τελευταίο γευματακι πριν την έναρξη του fasting...😂

20200228_192655_resize_0.jpg

Επεξ/σία από JcD
  • Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JcD είπε

Άλλη μια μερα στο intermittent φτάνει στο τέλος της, το τελευταίο γευματακι πριν την έναρξη του fasting...😂

Άλλος φεύγει, άλλος έρχεται... εγώ σε μισή ωρίτσα ξεκινάω :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...