Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δωράκι σπέσιαλ ασκησουλα για τουμπάνιασμα δικεφάλων/ τρικέφαλων/ ώμων / τραπεζ/  και στήθους ! (Σουπερ σετ χωρίς ξεκούραση μεταξύ τους)

Πάμε στην κλασική τροχαλία της φοράμε ενα όμορφο σκοινάκι, βάζουμε λιγα κιλακια μια δυο πλάκες το πολύ ώστε να εκτελέσουμε σωστα την άσκηση και μπαίνουμε για  Πιέσεις τρικέφαλων

cb-triceps-pushdown-rope-69501b92.jpeg.9ec0fd18475e843eb9c5289e37d29c30.jpeg

Αφού βγάλουμε 8 με 10 σωστές επαναλήψεις κάνουμε μισό βηματάκι πίσω , φέρνουμε τα χέρια μας ψηλά και μπαίνουμε σε κάμψεις δικεφάλων στη σε όρθια θέση και κάνουμε άλλες 8 με 10 επαναλήψεις περίπου όπως ο φιτσουλας στην φώτο χωρίς ξεκούραση εννοείται

maxresdefault.jpg.8a34c7f528b50ba37b4bdb893acffbf2.jpg

καπάκι αλλάζουμε λίγο την κλήση στα χέρια  και μπαίνουμε σε όρθιες έλξεις ώμων

cb-standing-reat-delt-row-1b81f02d.jpeg.04d71b99216717f9f696c9cd016895a1.jpeg

Οταν τελειώσουμε μπαίνουμε χωρίς ξεκούραση στο δίζυγο και κάνουμε όσες βυθίσεις αντέχουμε! Καλό θα είναι μετά τις βυθίσεις να πάρουμε κ όσα πουσαπς μπορούμε ..

46166-800x600.JPG.d57a226fd4ab9b165fc4de9b959a0138.JPG

Ξεκουραζόμαστε 1 με ενάμιση λεπτό και επαναλαμβάνουμε τον κύκλο άλλες δυο φόρες ..

Εγγυημένο τουμπάνιασμα / φέρτε μου χαρτί να  σας το υπογράψω..

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/2/2020 στις 4:28 ΜΜ, Magic_Nature είπε

με ρυζι και φακη θα κατακτησουμε τη κορυφη 

Επιτέλους..! That's my boy

Στις 24/2/2020 στις 4:28 ΜΜ, Magic_Nature είπε

300μλ χυμος.

και γω είμαι φτιαγμένος απο πορτοκάλι αλλά και φακές και χυμό; το χοντραίνεις ρε ντι! 

Επεξ/σία από TriLoBiTe

Στις 24/2/2020 στις 12:36 ΜΜ, wizzy είπε

Με "έσκισε" ένα συνάχι την προηγούμενη εβδομάδα και σε συνδυασμό με την Τσικνοπέμπτη έχασα μία προπόνηση. 'Εχω να πω ότι ενοχλήθηκα αρκετά.

@arxontas2323 & @TriLoBiTe Ρε παιδιά, γιατί σας μπερδεύει το post μου (σύμφωνα με τις αντιδράσεις σας); Έχει καιρό που έχω μπει σε ένα πρόγραμμα, μια ρουτίνα των 3 ποδηλατικών προπονήσεων την εβδομάδα, "την έχω καταβρει" με τη φάση, έχω "κερδίσει" πολλά πράγματα, ε, όταν, για διάφορους λόγους, δεν μου "βγαίνει" το πρόγραμμα των 3/εβδομάδα, σπάζομαι, χαλιέμαι, πώς το λένε...;

Τι σας κάνει εντύπωση;:huh:

Να αλλάξω τελείως θέμα.

Έχει κανείς εμπειρία από μεγάλες πεζοπορίες και την προετοιμασία τους;

Σκοπεύω τον Οκτώβριο να πάω σε μια διαδρομή 75 χιλιομέτρων χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές, όχι διαγωνιστικά.

Σε τρέξιμο η μεγαλύτερη απόσταση που έχω καλύψει είναι γύρω στα 15 χιλιόμετρα ενώ από πεζοπορία η μεγαλύτερη είναι 50 χιλιόμετρα, αλλά ήταν στο στρατό (η λεγόμενη πενηντάρα) πριν αρκετά χρόνια. Ενώ διανύω αρκετές αποστάσεις με ποδήλατο αλλά είναι προφανώς κάτι διαφορετικό. Εφ' όσον είμαι σε καλή φυσική κατάσταση νομίζω ένα δίμηνο προετοιμασίας θα είναι αρκετό για να τελειώσω την διαδρομή χωρίς να πέσω κάτω. Έχει κανείς καμιά συμβουλή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Επιτέλους..! That's my boy

και γω είμαι φτιαγμένος απο πορτοκάλι αλλά και φακές και χυμό; το χοντραίνεις ρε ντι! 

φιλε επεστρεψα και ειμαι έτοιμος για σκληρό ρόκ. Να ξέρετε :D

7 ώρες πριν, OneWaySystem είπε

Δωράκι σπέσιαλ ασκησουλα για τουμπάνιασμα δικεφάλων/ τρικέφαλων/ ώμων / τραπεζ/  και στήθους ! (Σουπερ σετ χωρίς ξεκούραση μεταξύ τους)

Πάμε στην κλασική τροχαλία της φοράμε ενα όμορφο σκοινάκι, βάζουμε λιγα κιλακια μια δυο πλάκες το πολύ ώστε να εκτελέσουμε σωστα την άσκηση και μπαίνουμε για  Πιέσεις τρικέφαλων

cb-triceps-pushdown-rope-69501b92.jpeg.9ec0fd18475e843eb9c5289e37d29c30.jpeg

Αφού βγάλουμε 8 με 10 σωστές επαναλήψεις κάνουμε μισό βηματάκι πίσω , φέρνουμε τα χέρια μας ψηλά και μπαίνουμε σε κάμψεις δικεφάλων στη σε όρθια θέση και κάνουμε άλλες 8 με 10 επαναλήψεις περίπου όπως ο φιτσουλας στην φώτο χωρίς ξεκούραση εννοείται

maxresdefault.jpg.8a34c7f528b50ba37b4bdb893acffbf2.jpg

καπάκι αλλάζουμε λίγο την κλήση στα χέρια  και μπαίνουμε σε όρθιες έλξεις ώμων

cb-standing-reat-delt-row-1b81f02d.jpeg.04d71b99216717f9f696c9cd016895a1.jpeg

Οταν τελειώσουμε μπαίνουμε χωρίς ξεκούραση στο δίζυγο και κάνουμε όσες βυθίσεις αντέχουμε! Καλό θα είναι μετά τις βυθίσεις να πάρουμε κ όσα πουσαπς μπορούμε ..

46166-800x600.JPG.d57a226fd4ab9b165fc4de9b959a0138.JPG

Ξεκουραζόμαστε 1 με ενάμιση λεπτό και επαναλαμβάνουμε τον κύκλο άλλες δυο φόρες ..

Εγγυημένο τουμπάνιασμα / φέρτε μου χαρτί να  σας το υπογράψω..

En somati βλέπω :D ωραιος....

Η άσκηση ορθιες έλξεις ειναι φοβερή..... πολυαρθρικη κιολας για την πισω μοιρα του ώμου. Την εχω συμπεριλαβει πλεον! Τη τελευταια φορά εκανα 43 κιλά σχετικά άνετα απλα απο ενα σημειο και μετά χαλάει λιγο η στάση της μέσης. Σε τραβάει πισω.... αυτο δεν ξερω αν ειναι σωστη στάση.

Ειναι ωραια ασκησούλα παντως ως εναλλακτική αν δεν πρέπει να κάνεις έκταση στο χέρι λογω τενοντιτιδας :)

Το Διζυγο δεν το κάνω τώρα.... θα με καταστρέψει :P εκοψα εννοειται και τον μονοζυγο. Ενοχλουσε....

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1

11 ώρες πριν, gntgrx είπε

Οι ώμοι πίσω και κάτω, ο κορμός όσο γίνεται πιο ίσιος, σφίξιμο στους γλουτούς και την κοιλιακή χώρα και σταθερά βήματα. Το βλέμμα ευθεία μπροστά, μικρές αναπνοές σαν να ρουφάς από καλαμάκι.

Ό,τι σου έγραψαν οι @wizzy και @JcD

Μια καλή επένδυση είναι αυτό   

Ακόμα καλύτερη είναι αυτή.

@Dakonblackblade Χρηστάρα πάτησε η γυναίκα στο γυμναστήριο και έγιανε το πόδι, ε;

Εγώ έβαλα τον Χάρη τον μικρό στο μοτίβο μας, ξεκινήσαμε να του δείχνω τεχνική για καθίσματα και γουστάρει τρελά. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όσοι ασχολούνται με την καλλισθενική, αν μη τι άλλο, έχουν δυνατούς κορμούς.

Καθίσματα έκανα χθες και την ευχαριστήθηκα την προπόνηση. Συγκεκριμένα:

5|3|1 1ος κύκλος, 3η εβδομάδα, 2η προπόνηση (SQ) 5@75%, 3@85%, 1+@95% + Joker Sets@100-105-110% + Second Set Last 5x5@85%

SQ (Main Lift):

• 10x20kg (Warm up)
  • 10x40kg (Warm up)
  • 5x53kg (Warm up)
  • 5x63kg (Warm up)
  • 3x80kg (Warm up)
  • 5x85kg (Main Set - 75%)
  • 3x98kg (Main Set - 85%)
  • 5x108kg (Main Set+ - 95%)
  • 1x115kg (Joker Set - 100%)
  • 1x120kg (Joker Set - 105%)
  • 1x125kg (Joker Set - 110%)
  • 5x5x98kg (SSL - 85%)

DL (Supplementary):

• 10x90kg (Warm up)
  • 5x10x105kg (Main Set - 65%)

Assistance Work:

• Barbell Hip Thrust from Bench: 4x12x125kg
  • Dumbbell Matrix Lunge: 1x24x30kg (2x15)
  • Dumbbell Contralateral Lunge: 2x12x24kg
  • Barbell Walking Lunge: 2x12x50kg
  • GHD Back Extension: 4x12x25kg (Σε super set με)
  • Hyper W/Y Extension: 4x10x10kg (2x5)
  • Face Pull with External Rotation: 4x16x32kg
  • Loaded Carry: 6x1' (2' Farmer Walks @2x40kg, 2' Suitcase Carry @40kg, 2' Plate Pinch Carry @30kg)

Πώς έγινε η αποκατάσταση, τώρα. Εύκολα, 500 gr μοσχάρι κοκκινιστό, 350 gr spaghettoni No7, 150 gr φέτα, 150 gr ψωμί για παπάρα, 200 gr χαλβά σιμιγδαλένιο με τριμμένο αμύγδαλο και κανελίτσα και 2 μήλα 310 gr μαζί.

Σήμερα το πρωί έδωσα αίμα και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Ψηλή τεστοστερόνη και όσο πρέπει DHT, μέτρια οιστραδιόλη, χαμηλή κορτιζόλη, χαμηλή ινσουλίνη, ευθυροειδικός, καλή ομοκυστεΐνη, HDL 80, μπόμπα αιμοσφαιρίνη, ψηλή μυοσφαιρίνη, ψηλή φερριτίνη, καλά επινεφριδιακά ανδρογόνα και όσο πρέπει SHBG, 25(OH) Vit D3 50+. Μόνες παραφωνίες η CPK στα 668 (χάθηκε να είναι σιξ σιξ σιξ δε νάμπερ οφ δε μπιστ που λένε και οι Iron Maiden), η υψηλή ρενίνη και η ακόμα υψηλότερη αλδοστερόνη. Υποτασικός με κατακράτηση, όποιος θέλει να του ποτίσω το χωράφι  pm me.

Για να επιβραβεύσω τον εαυτό μου, παρήγγειλα από την Inzer τα elbow sleeves και θα μου τα φέρει η αδερφή μου το Πάσχα. Πάνω στην ώρα, τώρα που αρχίζω να ανεβαίνω στις πιέσεις.

Σήμερα η προπόνηση ήταν η ώρα του παιδιού, 13,5 km στο airbike στα 220W average, 20' push/pull το tank με 225 kg σύνολο στο 3, έκανα αρκετές καλλισθενικές και bodyweight ασκήσεις έξω να με δει ο ήλιος παρέα με τους resident καλλισθενάδες του γυμναστηρίου (όχι τα αεροπλανικά, δεν είμαι για τέτοια, μέχρι hanging leg raises-shins to the bar και πολύ μου), κάτι ψιλά γάμπες, mid και lower traps και πήχεις. Tα face pulls μου, τα loaded carries μου και την έκανα για να φάω γίγαντες.

It was a good day που λέει και ο Ice Cube.

αν τους εχω πανω τους ωμους θα υπαρχει θεμα?

Μόλις τώρα, jimis98 είπε

Η φυσική θέση των ωμων ειναι πισω και κάτω. Οπως σου έγραψε ουτε μπροστά , ουτε πάνω ουτε κάτι άλλο. Η φυσικη θεση της μεσης κ της πλατης ειναι επισης ευθεια. Χάρακας.

Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε

Η φυσική θέση των ωμων ειναι πισω και κάτω. Οπως σου έγραψε ουτε μπροστά , ουτε πάνω ουτε κάτι άλλο. Η φυσικη θεση της μεσης κ της πλατης ειναι επισης ευθεια. Χάρακας.

ελπιζω να γνωριζεις εστω οτι η σπονδυλικη στηλη δεν ειναι πουθενα ευθεια ε;

• Thanks 1

3 ώρες πριν, wizzy είπε

@arxontas2323 & @TriLoBiTe Ρε παιδιά, γιατί σας μπερδεύει το post μου (σύμφωνα με τις αντιδράσεις σας); Έχει καιρό που έχω μπει σε ένα πρόγραμμα, μια ρουτίνα των 3 ποδηλατικών προπονήσεων την εβδομάδα, "την έχω καταβρει" με τη φάση, έχω "κερδίσει" πολλά πράγματα, ε, όταν, για διάφορους λόγους, δεν μου "βγαίνει" το πρόγραμμα των 3/εβδομάδα, σπάζομαι, χαλιέμαι, πώς το λένε...;

Τι σας κάνει εντύπωση;:huh:

Εβαλα την αντιδραση για την αρρωστια γιατι και εμενα τον γεναρη με πηγε πισω 2 εβδομαδες και ειδικα στο τρεξιμο και τωρα τρεχω να καλυψω αυτες τς 2 μερες!!στο ποδηλατο και αρρωστος που ημουν εκανα εργομετρο!!

37 λεπτά πριν, jimis98 είπε

Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα. Μόλις έκανα και ένα μικρό πείραμα με τους ώμους πάνω. Το αδιαμφισβήτητο επιστημονικό μου συμπέρασμα είναι ότι θα γυμνάσεις βέβαια ισομετρικά τους άνω τραπεζοειδείς, έτσι κι αλλιώς θα σταματήσεις λόγω εξάντλησης των πήχεων και της λαβής, αλλά ίσως με τους ώμους πάνω να κουραστεί πιο γρήγορα η λαβή σου. Εξαιρετικά χρήσιμη άσκηση για εκείνες τις περιπτώσεις όπου σηκώνουμε βαριά αντικείμενα τα οποία ίσα-ίσα που ακουμπάνε στο δρόμο και αν σηκώσουμε τους ώμους αποφεύγουμε το σύρσιμο.

• Like 1

Έχω κάνει εκτενώς το farmers walk με διάφορες θέσεις στους ώμους. Το κλειδί είναι να περπατάτε ευθυτενείς, το που είναι οι ώμοι βασίζεται στο που θέλετε να τους έχετε ώστε να έχετε ίσιο κορμί. Προφανώς αν τους αφήσετε εντελώς κάτω θα υπάρξει ελαφρύ καμπούριασμα οπότε απλά φροντίστε να έχετε το κορμί ίσιο και τα χέρια όπως σας βολεύει.

1 ώρα πριν, evabb είπε

ελπιζω να γνωριζεις εστω οτι η σπονδυλικη στηλη δεν ειναι πουθενα ευθεια ε;

Οταν κανεις καθισματα - αρσεις ή κωπηλατικη με μπάρα η μέση πρέπει κατα την κλιση της να ειναι ευθεια. Ουτε λορδωση ουτε καμπουριασμα.

• Moderators
11 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Οταν κανεις καθισματα - αρσεις ή κωπηλατικη με μπάρα η μέση πρέπει κατα την κλιση της να ειναι ευθεια. Ουτε λορδωση ουτε καμπουριασμα.

Πάντα είσαι λορδωμένος, και στην αρση βαρων ειναι απο τα βασικα που σου λενε, μόνιμα σε λορδωση.. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...