Magic_Nature Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bilya είπε δεν κάνεις τπτ με 3 κιλά αλτήρες οπότε ενεργειακά εισαι οκ αλλά χάνεις τζάμπα χρόνο. Το χρόνο αυτό μετατόπισε τον στο τέλος κ κάνε βαριά farmers walk κ reverse curls. Δοκίμασε το κ θα με θυμηθείς. Εντάξει θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Θα κανω το ζέσταμα για τους ώμους και θα μπω πάγκο και στο τέλος θα κάνω τα reverse curls τα οποια ειναι οντως πολυ καλη ασκηση. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
JcD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Εντάξει θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Θα κανω το ζέσταμα για τους ώμους και θα μπω πάγκο και στο τέλος θα κάνω τα reverse curls τα οποια ειναι οντως πολυ καλη ασκηση. Έλα να σε πάρω στο χωριό να κουβαλήσουμε καμπόσες ελιές κι άσε τα farmer walks 😂 1 1
OneWaySystem Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, Skatzivas είπε Καλησπέρα σε όλους. Γράφω πρώτη φορά στο νήμα, το βρήκα τις τελευταίες μέρες και το παρακολουθώ. Και ερωτω: Την κηλη την παντρεύτηκα τώρα. Όταν γίνω καλά τι άσκηση να ακολουθήσω; Κάτι με γνώμονα τον αυχένα, αλλά και να πάρω τη ζωη μου πίσω. Καλησπέρα Καταρχήν μπράβο σου που αποφάσισες να αλλάξεις την ζωη σου, είσαι πολύ νέος και τα παιδάκια σου έχουν την ανάγκη να μπορείς να κάνεις δραστηρίοτητες μαζί τους! Όσον αφορά την ερώτηση σου η άσκηση που θα μπορείς σίγουρα να ακολουθήσεις μετά είναι η αερόβια, συνέχισε δηλαδή οπωσδήποτε το περπάτημα που κάνεις τώρα και εάν ποτέ βρεθείς και σε κάνα γυμναστήριο θα μπορείς να κάνεις άνετα ποδήλατο διάδρομο κτλ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Προς το παρόν μαγνητική να δεις που βρίσκεσαι, αερόβια άσκηση και απώλεια βάρους! Μπράβο σου. 3 λεπτά πριν, JcD είπε Έλα να σε πάρω στο χωριό να κουβαλήσουμε καμπόσες ελιές κι άσε τα farmer walks 😂 Η μπορει να έρθει να μου κουβαλήσει τις τσάντες απο το σ μαρκετ αν θέλει 😂 1
Magic_Nature Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Καλησπέρα Καταρχήν μπράβο σου που αποφάσισες να αλλάξεις την ζωη σου, είσαι πολύ νέος και τα παιδάκια σου έχουν την ανάγκη να μπορείς να κάνεις δραστηρίοτητες μαζί τους! Όσον αφορά την ερώτηση σου η άσκηση που θα μπορείς σίγουρα να ακολουθήσεις μετά είναι η αερόβια, συνέχισε δηλαδή οπωσδήποτε το περπάτημα που κάνεις τώρα και εάν ποτέ βρεθείς και σε κάνα γυμναστήριο θα μπορείς να κάνεις άνετα ποδήλατο διάδρομο κτλ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Προς το παρόν μαγνητική να δεις που βρίσκεσαι, αερόβια άσκηση και απώλεια βάρους! Μπράβο σου. Η μπορει να έρθει να μου κουβαλήσει τις τσάντες απο το σ μαρκετ αν θέλει 😂 Τοσα πολλά ψώνια έχεις;;; ΜΉΠΩς ΈΧΕΙς καμια αναβολιασμένη κοτα που ζυγιζει 50 κιλά έκαστη και δινει 95,57γρ πρωτεινης στα 100; θελω ακριβεια στο δεκαδικο ψηφιο για να το βάλω στην εφαρμογη .. ξέρεις. Σημερα νιωθω ενα ωραιο καψιμο σε χερια κ στηθος ειμαι απο το πρωι με πρωτεινη και εχω φουσκώσει στο στομαχι Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
4saken Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, Magic_Nature είπε 6. Κάμψεις δικεφάλων 10 επαναληψεις με 7.5 κιλα αλτηρες 10 επαναληψεις με 9 κιλά αλτηρες 10 επαναληψεις με 8 κιλά αλτηρες. Γιατι τοσα λιγα?Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις ανετα και τα διπλασια.
Magic_Nature Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, 4saken είπε Γιατι τοσα λιγα?Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις ανετα και τα διπλασια. Γιατι προερχομουν απο πολυαρθρικη άσκηση στο πάγκο στην οποια ήμουν στα μέγιστα μου και εκανα και 7 σετάκια. Ο πάγκος "καταπονει" και τα χέρια , αντιβράχιο - τρικεφαλο στην έκταση που κάνει το χέρι για να σπρώξει τη μπάρα μακρυά απο το στήθος. Το χέρι εκτελει έκταση σε αυτο το σημείο. Επειτα μπηκα επικληνη με αλτηρες επισης πολυαρθρικη. Πηρα αλτηρες 22.5 κιλών. Θα μπορουσα να πάρω και 25αρηδες .... καποιος μου ειχε πει πως θα λιποθυμουσα.... ουτε κάν. Αλλα λέω και οι 22.5 καλοι ειναι. Διοτι δεν εχω συνηθισει ακομη να σπρώχνω με τα γονατα μου τους αλτηρες , εχω καιρο να κανω την συγκεκριμενη άσκηση Τη στιγμη που οντως εκανα τοσο λιγα κιλα οπως λές στις κάμψεις δικεφαλων εκανα ταυτοχρονα σχεδον και άρσεις θανατου αλλα με λιγα κιλά για να συνηθιζει το σώμα την επιβάρυνση. 30 δευτερα διάλειμμα το πολύ. Το Σαββατο που θα κανω ξανα Άρσεις θανατου θα παιξουμε στα μέγιστα. Στις κάμψεις δικεφάλων (για να μη λέω ψέμματα) δεν έχω πάρει αλτηρα μεγαλυτερο των 12.5 κιλών. Ο λογος ειναι απλος απο ενα σημειο και μετά περα απο 3-4 επαναληψεις δεν μπορω να τον ελέγξω δηλαδη να κρατησω τον αγκωνα κοντα στα πλευρά και σταθερο και η στροφη να ειναι ελεγχομενη του χεριού αποφεύγοντας επικινδυνη φορτιση και πιθανο τραυματισμο. Οχι μονο στα χέρια αλλα και στη μέση γιατι αρχιζεις να κουνιέσαι ολοκληρος για να σπρώξεις το βάρος. Οχι τέτοια... κατεβάζεις κιλάκια-δεν ειναι ντροπή. Χθες τα 22.5 κιλά πριν τα ανεβάσω για το στηθος τα ειχα στα γονατα μου και με αυτα τα έσπρωξα αλλα στο αριστερο χέρι δεν τα έσπρωξα καλα και ενιωσα λιγο εκτεθειμενος στη κλειδωση του αγκώνα. Μπορεις να κάνεις καλη δουλειά και με λιγοτερα κιλα οπως εχω ξαναπεί. Οσο πάς συνηθιζεις και σηκωνεις περισσοτερα - δεν σε βιάζει κανεις.- Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
bilya Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Γιατι προερχομουν απο πολυαρθρικη άσκηση στο πάγκο στην οποια ήμουν στα μέγιστα μου και εκανα και 7 σετάκια. Ο πάγκος "καταπονει" και τα χέρια , αντιβράχιο - τρικεφαλο στην έκταση που κάνει το χέρι για να σπρώξει τη μπάρα μακρυά απο το στήθος. Το χέρι εκτελει έκταση σε αυτο το σημείο. Επειτα μπηκα επικληνη με αλτηρες επισης πολυαρθρικη. Πηρα αλτηρες 22.5 κιλών. Θα μπορουσα να πάρω και 25αρηδες .... καποιος μου ειχε πει πως θα λιποθυμουσα.... ουτε κάν. Αλλα λέω και οι 22.5 καλοι ειναι. Διοτι δεν εχω συνηθισει ακομη να σπρώχνω με τα γονατα μου τους αλτηρες , εχω καιρο να κανω την συγκεκριμενη άσκηση Τη στιγμη που οντως εκανα τοσο λιγα κιλα οπως λές στις κάμψεις δικεφαλων εκανα ταυτοχρονα σχεδον και άρσεις θανατου αλλα με λιγα κιλά για να συνηθιζει το σώμα την επιβάρυνση. 30 δευτερα διάλειμμα το πολύ. Το Σαββατο που θα κανω ξανα Άρσεις θανατου θα παιξουμε στα μέγιστα. Στις κάμψεις δικεφάλων (για να μη λέω ψέμματα) δεν έχω πάρει αλτηρα μεγαλυτερο των 12.5 κιλών. Ο λογος ειναι απλος απο ενα σημειο και μετά περα απο 3-4 επαναληψεις δεν μπορω να τον ελέγξω δηλαδη να κρατησω τον αγκωνα κοντα στα πλευρά και σταθερο και η στροφη να ειναι ελεγχομενη του χεριού αποφεύγοντας επικινδυνη φορτιση και πιθανο τραυματισμο. Οχι μονο στα χέρια αλλα και στη μέση γιατι αρχιζεις να κουνιέσαι ολοκληρος για να σπρώξεις το βάρος. Οχι τέτοια... κατεβάζεις κιλάκια-δεν ειναι ντροπή. Χθες τα 22.5 κιλά πριν τα ανεβάσω για το στηθος τα ειχα στα γονατα μου και με αυτα τα έσπρωξα αλλα στο αριστερο χέρι δεν τα έσπρωξα καλα και ενιωσα λιγο εκτεθειμενος στη κλειδωση του αγκώνα. Μπορεις να κάνεις καλη δουλειά και με λιγοτερα κιλα οπως εχω ξαναπεί. Οσο πάς συνηθιζεις και σηκωνεις περισσοτερα - δεν σε βιάζει κανεις.- κανε preacher curls σε επικλινή πάγκο για να απομονώσεις εντελώς τα δικέφαλα. Στο χω ξαναγράψει αν νιώθεις pump στα δικέφαλα όταν κανεις DL κατι κανείς λάθος.
Magic_Nature Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, bilya είπε κανε preacher curls σε επικλινή πάγκο για να απομονώσεις εντελώς τα δικέφαλα. Στο χω ξαναγράψει αν νιώθεις pump στα δικέφαλα όταν κανεις DL κατι κανείς λάθος. Σιγουρα αλλα δεν ένιωσα pump εκει οταν εκανα άρσεις. Εκεινο που ήθελα να κάνω ηταν να γυμνάσω και τα χέρια αλλα με λιγοτερο φορτιο αφου ειχαν ηδη επιβαρυνθει απο προηγουμενες πολυαρθρικες ασκησεις. Νομιζω οταν πατιέσαι σε 1-2 πολυαρθρικες και παιζεις μέγιστο μετά απλα βαζεις 3-4 ασκησουλες και τις εκτελεις στο 50-60% των δυνατοτητων σου. Αυτο έκανα. Θα μου πεις τωρα και γιατι δεν βάζεις τα χέρια σε ξεχωριστές ημέρες. Γιατι ειναι ηδη "ζεστα" απο πριν και απλα θα βάλω λιγοτερα κιλά σε 1-2 μονοαρθρικες -απομονωσης πλέον. Δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο αυτο... το δοκιμάζω τωρα. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
mp123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Επικλινής η’ οριζόντιος πάγκος είναι καλύτερος για ασκήσεις στήθους με βαράκια ; επισεις ποδήλατο αυτό που είσαι με τα πόδια σε οριζόντια θέση η’ αυτό που είσαι όρθιος;
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, mp123 είπε επισεις ποδήλατο αυτό που είσαι με τα πόδια σε οριζόντια θέση η’ αυτό που είσαι όρθιος; Άμα υπάρχει θέμα με την μέση, ή έστω μικροευαισθησία, καλύτερα στο οριζόντιο. Στην εκγύμναση δεν πιστεύω να έχει καμιά διαφορά. Εγώ πάντως και θέμα με την μέση να μην είχα νομίζω πως το οριζόντιο είναι πιο βολικό 1
Magic_Nature Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, mp123 είπε Επικλινής η’ οριζόντιος πάγκος είναι καλύτερος για ασκήσεις στήθους με βαράκια ; επισεις ποδήλατο αυτό που είσαι με τα πόδια σε οριζόντια θέση η’ αυτό που είσαι όρθιος; Ο Επικληνης σε πιάνει πιο ψηλά στο στήθος. 1
yannis27gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Στοκάρατε κοτόπουλο ή θα περάσετε την καραντίνα με μακαρόνια και φρυγανιές; ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! Ρε δεν πάμε καθόλου καλά. Πάω για προπόνηση ποδιών, είμαι πια μια ανάσα από πλήρες pistol squat. Δουλεύει καλά και το cut καθώς έπεσα 1,5% bf (σύμφωνα με την αναξιόπιστη ζυγαριά και τον σχετικά αξιόπιστο καθρέπτη). Είμαι γύρω στο 15% και θα σταθεροποιηθώ κάπου στο 13%. 1
Conan2046 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, bilya είπε κανε preacher curls σε επικλινή πάγκο για να απομονώσεις εντελώς τα δικέφαλα. Αν έχει κάποιος πρόβλημα τενοντίτιδας στον άγκωνα είναι απ' τις χειρότερες ασκήσεις. Γενικά δεν θεωρώ καν απαραίτητες τις οποιεσδήποτε κάμψεις δικεφάλων για να γυμνάσεις τα χέρια σου αν έχεις πρόβλημα.
Fotis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Η μπορει να έρθει να μου κουβαλήσει τις τσάντες απο το σ μαρκετ αν θέλει 😂 Η' να μου κουβαλησει εμενα τους σακους με τους εξοπλισμους και τις διπλες φιαλες . 47 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Στοκάρατε κοτόπουλο ή θα περάσετε την καραντίνα με μακαρόνια και φρυγανιές; ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! . Εγω δεν στοκαρω ποτε θα ειμαι ο πρωτος που θα πεθανω απο ασιτια χαχαχα .
mic2mic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Ρε δεν πάμε καθόλου καλά. Πάω για προπόνηση ποδιών, είμαι πια μια ανάσα από πλήρες pistol squat. Δεν είχες πει κάποτε ότι θεωρείς τα 10 pistol squats ως ένδειξη βασικής δύναμης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις