evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε Τι είναι πάλι αυτό, καινούργια έρευνα που λέει μην τρώτε μετά την προπόνηση? 😁😂 Κοίτα, με την μικρή μου εμπειρία θα σου πω το εξής, οι μύες σε δύο περιπτώσεις 'μεγαλώνουν ', όταν τους ταΐσουμε καλή καθαρή πρωτεΐνη αμέσως μετά από μια σκληρή προπόνηση και όταν κοιμόμαστε! Αν θες άκου την συμβουλή μου κ δεν θα χάσεις, χαράμισε ένα άλλο οποιοδήποτε γεύμα και φάε καλά μετά την προπόνηση, είναι το πιο σημαντικό γεύμα, εγώ μετά από σκληρή προπόνηση αν φάω τίποτα μπιφτεκαρες μοσχαρίσιες νιώθω τα δικέφαλα και τα στήθια να πρήζονται να γίνονται τούμπανο από το φαί, για τόσο άμεσα αποτελέσματα μιλάμε! Αν δεν θες να με ακούσεις δεν πειράζει διάβαζε έρευνες στο ίντερνετ και μείνε νηστικός. πες μου οτι απλα κοροιδευεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, evabb είπε πες μου οτι απλα κοροιδευεις δε νομιζω... γιατι και εγω οταν πονάω πάω και κοπαναω χυμο φρεσκο απο σκλαβενιτη και ηρεμώ. Vitamin C φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Η βιταμίνη c δεν σου κάνει τίποτα για τους πόνους που λες, άμα σε ηρεμεί είναι τα σάκχαρα που το κάνουν. Για τους πόνους χτύπα μια μπανάνα. Το κάλιο περιορίζει τα doms 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω οταν ποναω μετα το γυμναστηριο (συνηθως την νυχτα) χτυπαω ενα ντεπον. Νομιζω οτι τα placebo σας εχουν φαει το μυαλο. Η μπανανα εχει κι αυτη ζαχαρη. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από evabb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Τι είναι πάλι αυτό, καινούργια έρευνα που λέει μην τρώτε μετά την προπόνηση? 😁😂 Κοίτα, με την μικρή μου εμπειρία θα σου πω το εξής, οι μύες σε δύο περιπτώσεις 'μεγαλώνουν ', όταν τους ταΐσουμε καλή καθαρή πρωτεΐνη αμέσως μετά από μια σκληρή προπόνηση και όταν κοιμόμαστε! Αν θες άκου την συμβουλή μου κ δεν θα χάσεις, χαράμισε ένα άλλο οποιοδήποτε γεύμα και φάε καλά μετά την προπόνηση, είναι το πιο σημαντικό γεύμα, εγώ μετά από σκληρή προπόνηση αν φάω τίποτα μπιφτεκαρες μοσχαρίσιες νιώθω τα δικέφαλα και τα στήθια να πρήζονται να γίνονται τούμπανο από το φαί, για τόσο άμεσα αποτελέσματα μιλάμε! Αν δεν θες να με ακούσεις δεν πειράζει διάβαζε έρευνες στο ίντερνετ και μείνε νηστικός. Γιαννη σεβομαι τις αποψεις σου,εχω ακολουθησει τις συμβουλες σου στο παρελθον για γυμναστικη αλλα αν εχω να διαλεξω απο καποιον που γραφει σε ενα φορουμ και τις "ερευνες στο ιντερνετ" θα προτιμησω το δευτερο. Μεγαλυτερη σημασια εχει η συνολικη καταναλωση πρωτεινης στην διαρκεια της ημερας και οχι ποτε θα γινει η καταναλωση της. Με ολο το σεβασμο, εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις αλλαξει γνωμη για την γυμναστικη και την διατροφη εδω και 20 χρονια. ΥΓ Τρωω περιπου 500 θερμιδες πρωινο με 40 γρ πρωτεινη 07.30. 08.30 ειμαι γυμναστηριο.10 παρα εχω τελειωσει.Απο την στιγμη που δεν παιζει να εχω χαλασει κατα την διαρκεια της προπονησης πανω απο 250 θερμιδες τι εμποδιζει το σωμα μου να χρησιμοποιησει τα 40 γρ πρωτεινης που του εδωσα μολις 2 ωρες πριν???? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 To anabolic window που λενε ειναι και δεν ειναι μυθος. Υπαρχει αλλα κραταει 24 ωρες. Οποτε μην τρεχετε να φατε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, evabb είπε To anabolic window που λενε ειναι και δεν ειναι μυθος. Υπαρχει αλλα κραταει 24 ωρες. Οποτε μην τρεχετε να φατε. To ξερω, ενας ακομα μυθος του fitness που εχει καταρριφθει με επιστημονικα δεδομενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, 4saken είπε Γιαννη σεβομαι τις αποψεις σου,εχω ακολουθησει τις συμβουλες σου στο παρελθον για γυμναστικη αλλα αν εχω να διαλεξω απο καποιον που γραφει σε ενα φορουμ και τις "ερευνες στο ιντερνετ" θα προτιμησω το δευτερο. Μεγαλυτερη σημασια εχει η συνολικη καταναλωση πρωτεινης στην διαρκεια της ημερας και οχι ποτε θα γινει η καταναλωση της. Με ολο το σεβασμο, εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις αλλαξει γνωμη για την γυμναστικη και την διατροφη εδω και 20 χρονια. ΥΓ Τρωω περιπου 500 θερμιδες πρωινο με 40 γρ πρωτεινη 07.30. 08.30 ειμαι γυμναστηριο.10 παρα εχω τελειωσει.Απο την στιγμη που δεν παιζει να εχω χαλασει κατα την διαρκεια της προπονησης πανω απο 250 θερμιδες τι εμποδιζει το σωμα μου να χρησιμοποιησει τα 40 γρ πρωτεινης που του εδωσα μολις 2 ωρες πριν???? Κοίτα, εντελώς απλοϊκά μιλώντας πάντα έχει σημασία η δραστηριότητα του οργανισμού μέσα στην ημέρα σε σχέση με τη διατροφή. Δηλαδή αν έχεις να παρεις χ θερμίδες ημερησίως (ή πρωτεΐνες, ή υδατάνθρακες whatever), δεν ειναι το ίδιο το να τις παρεις σε δυο γεύματα με το να τις παρεις σε τέσσερα. Ή αν έχεις να καταναλώσεις χ πρωτεΐνη γιατί να την παρεις στο μεγαλύτερο ποσοστό στο πρωινό σου κι όχι μεταπροπονητικα? Ή υδατάνθρακα... που θα τον βάλεις? Πριν την προπονηση ή πριν πας για ύπνο? Εγω ειμαι 1000% της έρευνας, χωρίς τις έρευνες δεν παμε πουθενά! Απλώς τα πραγματάκια που ξέρουμε εδώ και χρονια, ξέρουμε πως δουλεύουν. Τα... νέα δεδομένα που έρχονται πάντα θέλουν τον... καιρό τους να δούμε τελικά αν και πως δρουν. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, evabb είπε εγω οταν ποναω μετα το γυμναστηριο (συνηθως την νυχτα) χτυπαω ενα ντεπον. Νομιζω οτι τα placebo σας εχουν φαει το μυαλο. Η μπανανα εχει κι αυτη ζαχαρη. Να μην χτυπάς ντεπόν . Φάρμακα για την γυμναστική ; Τι πράγματα είναι αυτά; Ναι η μπανάνα έχει σάκχαρα. Πολύ καλό αυτό για την αναπλήρωση του γλυκογόνου μετά την κόπωση του γυμναστηρίου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Ειναι παραλογο το υστερογραφο μου Μαργαριτα?Που πασχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα πολύ ωραίο γραφικό, από τον Brad Schoenfeld, βασισμένο σε μελέτες, σχετικά με το αναβολικό παράθυρο: Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από Musclemar 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Αν ο Brad Schoenfeld ειναι αυτος που νομιζω δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο για το θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Να μην χτυπάς ντεπόν . Φάρμακα για την γυμναστική ; Τι πράγματα είναι αυτά; Ναι η μπανάνα έχει σάκχαρα. Πολύ καλό αυτό για την αναπλήρωση του γλυκογόνου μετά την κόπωση του γυμναστηρίου. Δεν συμβαινει αυτο καθε μερα. Στις αρχες συνεβαινε μπορω να πω. Ποναγαν τα κοκαλα μου και δεν μπορουσα να κοιμηθω. Ε δεν θα υποφερω ολη νυχτα ενω την αλλη μερα πρεπει να παω στην δουλεια. Αν συνεβαινε καθε μερα τοτε θα κοιταγα να δω τι μπορω να αλλαξω στην ιδια την γυμναστικη. Τα «δεν παιρνω φαρμακα γτ δεν μου αρεσουν» και μετα καθομαι και υποφερω δεν με αντιπροσωπευουν. Τραβαω παρα παρα πολυ σωματικο πονο σε γενικες γραμμες και δεν εχω ορεξη να υποφερω χωρις λογο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Η βιταμίνη c δεν σου κάνει τίποτα για τους πόνους που λες, άμα σε ηρεμεί είναι τα σάκχαρα που το κάνουν. Για τους πόνους χτύπα μια μπανάνα. Το κάλιο περιορίζει τα doms Μπανανα τρωω κάθε μερα, ειναι το δεκατιανο μου με ψωμι ολικης μελι και φυστικοβουτυρο. Έξτρα πινω το χυμο. Η βιταμινη C δεν βοηθάει στις αρθρώσεις; ετσι εχω ακουσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, 4saken είπε Ειναι παραλογο το υστερογραφο μου Μαργαριτα?Που πασχει? Όχι βρε ουτε παράλογο ειναι ουτε γραφει κατι λάθος. Αναφέρομαι γενικά σε αυτά που λεει ο One γιατί ειναι βασικές θεωρίες που δουλεύουν χρονια στους περισσότερους. Δεν ασχολούμαι καν με παράθυρα , ουτε με πόρτες 😛 . Ποτέ μου δεν μπήκα στον «κόπο» , ειναι για πολυ Pro καταστάσεις τέτοιες λεπτομερείς. Οταν εκανα σοβαρή προπονηση κοίταγα απλώς να παρω υδατάνθρακα πριν για ενέργεια και να έχω ενα πρωτεινουχο γεύμα μετά. Ή αν βάσει προγράμματος έτρωγα μετά απο ωρα, ειχα κι έπινα μια πρωτεϊνούλα. Τωρα εσυ που τρως πρωινό μια ωρα πριν την προπονηση, βέβαια ειναι πολυ σύντομο το χρονικό διάστημα , δεν τρως πρωτεΐνη το πρωί και προπονηση το βράδυ. Μια χαρά ειναι μη τρελαινομαστε με λεπτομέρειες της λεπτομέρειας. Η ένσταση μου ειναι απλά στο οτι δεν ειναι θεμα μονο πόσες θερμίδες/macros θα πάρουμε μέσα στη μερα συνολικά, αλλα κοιτάμε να τα εχουμε σε χ timing ανάλογα με τη δραστηριότητα μας 24 λεπτά πριν, evabb είπε Δεν συμβαινει αυτο καθε μερα. Στις αρχες συνεβαινε μπορω να πω. Ποναγαν τα κοκαλα μου και δεν μπορουσα να κοιμηθω. Ε δεν θα υποφερω ολη νυχτα ενω την αλλη μερα πρεπει να παω στην δουλεια. Αν συνεβαινε καθε μερα τοτε θα κοιταγα να δω τι μπορω να αλλαξω στην ιδια την γυμναστικη. Τα «δεν παιρνω φαρμακα γτ δεν μου αρεσουν» και μετα καθομαι και υποφερω δεν με αντιπροσωπευουν. Τραβαω παρα παρα πολυ σωματικο πονο σε γενικες γραμμες και δεν εχω ορεξη να υποφερω χωρις λογο. Εεεεεε το να πονάνε τα Κόκκαλα δεν ειναι πιάστηκε ο μυς που το πες νορμαλ. Ειναι κάνω κατι λάθος ή έχω πρόβλημα, έτσι μου ακούγεται ρε συ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις