Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, j0hnn1e είπε

Παίζει να είμαι απο τους ελάχιστους που ~ 300 μέρες τον χρόνο τρώω κοτόπουλο/ρύζι/αυγά απο λατρεία για αυτά 😂

Εσυ εισαι απο τους τυχερους ,που το κολαω αυτο να το παθω και εγω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω Φώτη, μια το μήνα θα φάω άλλα πράγματα ή και σαβούρα για 1-2 μέρες και μετά μου λείπει το νερόβραστο ρύζι με λάδ, το ψητό κοτόπουλο και τα νερόβραστα αυγά. Και τοτάλ πλήρες, με αυτά τρέφομαι όλη μέρα 

Φυσιολογικό πάντως δεν είναι σίγουρα

Επεξ/σία από j0hnn1e

7 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Τι να σου πω Φώτη, μια το μήνα θα φάω άλλα πράγματα ή και σαβούρα για 1-2 μέρες και μετά μου λείπει το νερόβραστο ρύζι με λάδ, το ψητό κοτόπουλο και τα νερόβραστα αυγά. Και τοτάλ πλήρες, με αυτά τρέφομαι όλη μέρα 

Φυσιολογικό πάντως δεν είναι σίγουρα

Διαφωνώ με την τελευταία πρόταση. Φυσιολογικό είναι ότι σε κάνει να αισθάνεσαι φυσιολογικά. Πχ πριν 3-4 βδομάδες πήγαμε σε ένα σπίτι και είχαν κρέπες με μπόλικη νουτέλα...έφαγα και είχα ναυτία όλη την μέρα(θα το διαβάζουν μερικοί και θα γελάνε 😄 ). Είναι καθαρά θέμα τι φαγητά έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου.

Τελειώνει η whey μου και η επόμενη αποστολή προβλέπεται να αργήσει σίγουρα 1-2 βδομάδες :(

• Like 2

Φασολάκια με δύο μπιφτέκια κοτόπουλο(χθες)

Μπήκαμε στον ίσιο δρόμο.

Σήμερα παίζω μπάλα με φασολάδα.1/2 μερίδα θα βάλω αφού δεν έχει προπόνα και είναι κ πολύ😂

IMG_20181004_204741.jpg

Στις 2/10/2018 στις 9:07 ΜΜ, 4saken είπε

Συντομες ερωτησεις για upper/lower:

1.Καποια ενσταση για

Δευτερα Upper, Τριτη Lower, Τεταρτη Off, Πεμπτη Upper, Παρασκευη Lower, Σαββατο Cardio?

2. Για Upper 2 ασκησεις πλατη και στηθος και μια ωμους δι-τρι ειναι οκ? (4 σετ 8-12 επαναληψεις.

Καμια γνωμη?

37 λεπτά πριν, 4saken είπε

Καμια γνωμη?

Ναι οκ είναι, ανάλογα και τι στόχους έχεις...

• Thanks 1

47 λεπτά πριν, 4saken είπε

Καμια γνωμη?

Κοιτα  ή κανείς ανω κατω κορμο.

Το χωριζεις οπως θες.

Πχ ανω δυο ασκησεις στηθους, δυο πλατη, μια ωμους και χερια.

Κατω κορμο αναλογα τι θες να γυμνασεις εκεινη την μερα. Πχ την μια μπορείς να τετρακεφαλους γαμπες. Την αλλη μερα δικεφαλο πισω, μηριαίο κλπ.

Τωρα στον ανω κορμο εχεις και μερικες επιλογες εξτρα. Πχ αν υστερεις σε στηθος αλλά πλατη εισαι πιο καλά, την μια μέρα χτυπάς πιο εντονα το στηθος.

Εφοσον στοχεύεις σε τετραημερο σπλιτ μπορεις να το κανεις και αλλιως.

Πχ. Πλατη τραπς δικεφαλο

Στηθος ωμοι τρικεφαλοι

Ποδια γαμπες

Ρεπο

Πλατη ωμοι δικεφαλο εδώ χτυπάς δυο φορες την εβδομαδα πλάτη ωμους. Αλλα αν υστρεις σε στηθος βαλε στηθος.

Πχ πλατη την πρώτη μερα κανείς ασκησεις για ανοιγμα οπως μονοζυγο και την δευτερη μερα για γεμισμα, δηλαδη κωπηλατικες.

Αν χτυπησεις δυο φορες στηθος την πρώτη μερα κανεις ασκησεις με μπαρα ισιο, επικλινη και κατακλινη, την δευτερη πιο πολύ δουλεύεις σχοινια, ανοιγματα, πεκ ντεκ.

Θα σου φανει λιγο περιπλοκο αλλα δοκιμασετο, αν θελεις. Το κανεις ειτε κυκλικα, ειτε τις μερες που εχεις αποφασίσει.

Μπορεί κάποιο παιδι να χει καποια ένσταση, ας την πει να το κανουμε καλυτερο. Εγω το χω δοκιμασει και κινουμε κάπως ετσι πλεον.

Δεν εχω πχ καθε δευτερα μονο στηθος. Μπορει να χω στηθος δικεφαλο ή στηθος ωμους και συνεχιζει η εβδομαδα μου. Μπορει να κανω και πλατη στηθος μαζι.

• Moderators
Στις 5/10/2018 στις 11:38 ΠΜ, poulinos είπε

πηγαιντε στο bbq παρτε ενα παππου του γενναιου και διαγωνισμο ποιος θα το φαει πιο γρηγορα:P

spect~ vs fotis13

Εγώ μέσα. Έλα για την παρέα και το βίντεο εσύ. Η μαργαρίτα θα μας σκουπίζει τους ιδρώτες

• Like 3

1 hour ago, Spect~ said:

Εγώ μέσα. Έλα για την παρέα και το βίντεο εσύ. Η μαργαρίτα θα μας σκουπίζει τους ιδρώτες

αν βγειτε δευτερα η τριτη ερχομαι ευχαριστως αν θελετε παρεα.απο τεταρτη θα ειμαι πολωνια.

24 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν βγειτε δευτερα η τριτη ερχομαι ευχαριστως αν θελετε παρεα.απο τεταρτη θα ειμαι πολωνια.

Να φάτε παρέα εννοείς! Φάε εναν παππού γενναίο να πάρεις δυνάμεις για Πολωνία! Εμένα με έλειψαν τα αθηνεζικα κεμπάπ και οι πίτες της σοφίας.

On 06/10/2018 at 22:27, Demetra_ said:

Να φάτε παρέα εννοείς! Φάε εναν παππού γενναίο να πάρεις δυνάμεις για Πολωνία! Εμένα με έλειψαν τα αθηνεζικα κεμπάπ και οι πίτες της σοφίας.

μεχρι γενναιο μπορω να φαω και χωρις τις πατατες:P

πιτες σοφιας? τι ειναι τουτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...