Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος αγώνας το Wilder vs Fury II. Κάθησα και το είδα ζωντανά, μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά.

• Like 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερωτησουλα.. επειδη δεν θεωρω πως τρωω αρκετη πρωτεινη και δεδομενου οτι δεν μαγειρευω εγω στο σπιτι, θα ειχε νοημα να πιρνω λιγη πρωτεινη σε σκονη; Επισης θελω να χασω βαρος, η πρωτεινη γενικα ειναι καλη ιδεα;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mighty-apple είπε

Ερωτησουλα.. επειδη δεν θεωρω πως τρωω αρκετη πρωτεινη και δεδομενου οτι δεν μαγειρευω εγω στο σπιτι, θα ειχε νοημα να πιρνω λιγη πρωτεινη σε σκονη; Επισης θελω να χασω βαρος, η πρωτεινη γενικα ειναι καλη ιδεα;

Αν θελεις να κανεις διατροφη πρεπει να μαγειρευεις εσυ. Το συμπληρωμα καλο ειναι αν δεν παιρνεις 120-130γρ απο το φγητο σου. ;) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mighty-apple είπε

Η πρωτεΐνη δε βοηθά άμεσα στην απώλεια λίπους αλλά έμμεσα. Δηλαδή, μαζί με καλή προπόνηση συμβάλλει στην ανάπτυξη του μυϊκού έναντι του λιπωδους ιστού. 

Οπότε, δεν είναι κακό να πάρεις , μπορει να βοηθήσει αλλά πρέπει να τρως καλά γενικά όχι βλακείες 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 5
Δημοσ.

Ντι Ντι οι κοιλιακοί γυμνάζονται και όταν περπατάμε, από αυτήν την άποψη ναι γυμνάζονται και στα καθίσματα, μέχρι εκεί όμως! 

Κακό δεν θα σου κάνει η πρωτεΐνη, αν θες πάρε που λέει και η  Μαργαρίτα την οποία να την ακούτε γιατί ότι συμβουλή δίνει εδώ είναι πολύ σωστή έχει καλή δασκάλα τα έχει μάθει  σωστά τα πράγματα! Γενικότερα μιλώντας πάντως η πρωτεΐνη σε σκόνη χρειάζεται πολύ περισσότερο όταν θέλουμε να βάλουμε καλό μυικό βάρος, όταν θέλουμε να χάσουμε κιλά μια χαρά μπορούμε να το κάνουμε και χωρίς την σκόνη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα ρωτάω να δω τι άλλο διάολο μπορω να γυμνάσω οταν θα μεινω λιγο οφφ να ξεκουράσω το χέρι μου. Αν και πρωτα θα πάω για μια αξονική. Γιατι μπορει να ειναι και η ιδέα μου. Γιατι το πατάω και δεν με πονάει κιολας. 

Θα επιχειρουσα άνετα τωρα μια 80αρα στο πάγκο αλλα το σκέφτομαι πιστευω 3-4 επαναληψεις τις έχω. Την έχω την άσκηση! Οι ώμοι δουλευουν ρολογάκι. Αλλα μας βγηκε ευαισθησια στο αντιβράχιο... ή στο δικεφαλο-τρικέφαλο δεν ξέρω ακομη. Αν και μαλλον ειναι αυτη η διαολο τενοντιτιδα η επικονδυλιτιδα που ταλαιπωρει συχνά κοσμο. Γιατι εγω εγραφα και χρονια απο το λυκειο , μετα δουλευα σα προγραμματιστης τωρα εχω παλι δουλεια γραφείου.... και το κουρασα μάλλον τοσα χρονια.  Τι να κάνουμε ολοι έχουμε τον αχιλλειο πτέρνα εκτος απο σένα χαχα :P 

ξεκινησες σωστα φαινεται και απο μικρη ηλικια οποτε δεν τους έπαιρνε τους τραυματισμους. 

Αυτο με τη σκονη οντως; εγω παιρνω παστεριωμενο ασπράδι δεν ειναι τοσο δυνατο; 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1
Δημοσ.

Αυστηρα 4 γευματα την ημερα ( με ελαχιστες εξαιρεσεις) εχω παρατηρησει οτι αν φαω το δευτερο μετα την προπονηση το πρωι δεν την παλευω μετα, το απογευμα πειναω σαν τρελος.

Τον Οκτωβρη που σταματησα την δουλεια και την εξτρα δραστηριοτητα εκανα το λαθος να μην μειωσω θερμιδες (ειχα ~3.000 θερμιδες) με αποτελεσμα να φτασω τα 77 κιλα, πλεον διαπιστωνω οτι δειχνω καλυτερα ~72 kg.Απο τα 72 στα 77 χαλαει η εικονα δυστυχως δεν ειμαστε ολοι τυχεροι να κανουμε clean bulking και να παιρνουμε ολα τα κιλα μυς....😶

• Like 2
Δημοσ.

Και τι τρως μετά την προπόνηση?  Νηστικός μένεις? Το πιο σημαντικό γεύμα είναι αυτό, κοπάνα τουλάχιστον μια πρωτεΐνη με γάλα να σε κρατήσει λιγάκι! Επίσης γράφετε και κάνα ύψος, τα κιλά από μόνα τους δεν λένε απολύτως τίποτα, άλλο είναι να είσαι 72κ και 1.60 και άλλο 1.90! Εγώ είμαι 90 κιλά αν ήμουν 1,60 θα ήμουν σαν γορίλας αν ήμουν 2 μέτρα θα ήμουν αδύνατος!

Ντι Ντι εγώ είμαι οπισθοδρομικός, τι να το κάνω το ασπράδι στο μπουκάλι όταν μπορώ και τρώω τα βρασμένα τα αυγουλακια μου?   Λογικά αν και δεν ξέρω τι σκατα βάζουν μέσα μια χαρά θα είναι κ αυτά τα παστεριωμενα, αν δεν υπάρχει άλλη λύση τότε Οκ. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Και τι τρως μετά την προπόνηση?  Νηστικός μένεις? Το πιο σημαντικό γεύμα είναι αυτό, κοπάνα τουλάχιστον μια πρωτεΐνη με γάλα να σε κρατήσει λιγάκι! Επίσης γράφετε και κάνα ύψος, τα κιλά από μόνα τους δεν λένε απολύτως τίποτα, άλλο είναι να είσαι 72κ και 1.60 και άλλο 1.90! Εγώ είμαι 90 κιλά αν ήμουν 1,60 θα ήμουν σαν γορίλας αν ήμουν 2 μέτρα θα ήμουν αδύνατος!

Ναι εχεις δικιο, 175 αντε να εχω χασει κανα ποντο λογο ηλικιας (40)😃

Τρωω μια ωρα πριν καλο πρωινο, δεν εγινε κατι αν δεν φαω κατι, τρωω μετα απο 3-4 ωρες.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Ντι Ντι εγώ είμαι οπισθοδρομικός, τι να το κάνω το ασπράδι στο μπουκάλι όταν μπορώ και τρώω τα βρασμένα τα αυγουλακια μου?   Λογικά αν και δεν ξέρω τι σκατα βάζουν μέσα μια χαρά θα είναι κ αυτά τα παστεριωμενα, αν δεν υπάρχει άλλη λύση τότε Οκ. 

Μωρε συ ξερεις τι γινεται... καμια φορά ειμαι τοσο κουρασμενος απο τη δουλειά που βαριέμαι μέχρι και να μαγειρέψω. Διαχειριζομαι ενα ολοκληρο σπιτι μονος μου λογαριασμους / καθαριοτητες / γυμναστηριο / μαγειρεμα / πλυσιματα / σκουπισματα κτλπ καμια φορά λές παιρνω 2 κουτες απο το σουπερ μάρκετ και ξενοιάζω. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Μωρε συ ξερεις τι γινεται... καμια φορά ειμαι τοσο κουρασμενος απο τη δουλειά που βαριέμαι μέχρι και να μαγειρέψω. Διαχειριζομαι ενα ολοκληρο σπιτι μονος μου λογαριασμους / καθαριοτητες / γυμναστηριο / μαγειρεμα / πλυσιματα / σκουπισματα κτλπ καμια φορά λές παιρνω 2 κουτες απο το σουπερ μάρκετ και ξενοιάζω. 

κι αυτο ειναι too much? αααχ αντρες 😔😔

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 4saken είπε

Ναι εχεις δικιο, 175 αντε να εχω χασει κανα ποντο λογο ηλικιας (40)😃

Τρωω μια ωρα πριν καλο πρωινο, δεν εγινε κατι αν δεν φαω κατι, τρωω μετα απο 3-4 ωρες.

Τι είναι πάλι αυτό, καινούργια έρευνα που λέει μην τρώτε μετά την προπόνηση?  😁😂

Κοίτα, με την μικρή μου εμπειρία θα σου πω το εξής, οι μύες σε δύο περιπτώσεις 'μεγαλώνουν ', όταν τους ταΐσουμε καλή καθαρή πρωτεΐνη αμέσως μετά από μια σκληρή προπόνηση και όταν κοιμόμαστε! 

Αν θες άκου  την συμβουλή  μου κ δεν θα χάσεις, χαράμισε ένα άλλο οποιοδήποτε γεύμα και φάε καλά μετά την προπόνηση, είναι το πιο σημαντικό γεύμα, εγώ μετά από σκληρή προπόνηση αν φάω τίποτα μπιφτεκαρες μοσχαρίσιες νιώθω τα δικέφαλα και τα στήθια να πρήζονται να γίνονται τούμπανο από το φαί, για τόσο άμεσα αποτελέσματα μιλάμε! 

Αν δεν θες να με ακούσεις δεν πειράζει διάβαζε έρευνες στο ίντερνετ και μείνε νηστικός. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Τι είναι πάλι αυτό, καινούργια έρευνα που λέει μην τρώτε μετά την προπόνηση?  😁😂

Κοίτα, με την μικρή μου εμπειρία θα σου πω το εξής, οι μύες σε δύο περιπτώσεις 'μεγαλώνουν ', όταν τους ταΐσουμε καλή καθαρή πρωτεΐνη αμέσως μετά από μια σκληρή προπόνηση και όταν κοιμόμαστε! 

Αν θες άκου  την συμβουλή  μου κ δεν θα χάσεις, χαράμισε ένα άλλο οποιοδήποτε γεύμα και φάε καλά μετά την προπόνηση, είναι το πιο σημαντικό γεύμα, εγώ μετά από σκληρή προπόνηση αν φάω τίποτα μπιφτεκαρες μοσχαρίσιες νιώθω τα δικέφαλα και τα στήθια να πρήζονται να γίνονται τούμπανο από το φαί, για τόσο άμεσα αποτελέσματα μιλάμε! 

Αν δεν θες να με ακούσεις δεν πειράζει διάβαζε έρευνες στο ίντερνετ και μείνε νηστικός. 

One ξεκαθαρισε επισης ρε φιλε, οτι σκληρη προπονηση για τον καθενα ειναι κάτι διαφορετικο και ειναι ουσιαστικα το βαρος της προηγουμενης προπονησης + 2 επαναληψεις ή κιλά 1-2 περιπου.

γιατι με τους τρεντυδες της γυμναστικης στο γιουτιουμπ νομιζουν ολοι οτι θα δουν αποτελέσματα μονο αν σηκώνουν 150αρες στα DL, και 100αρια στο πάγκο. Γράφει ο άλλος road to 300kg DL.... κατσε ρε μεγαλε ποσο θα φτάσεις να πουμε! Ειναι φυσιολογικο τωρα για τα κοκκαλα και τους τενοντες κάποιος να σηκώσει τοσα κιλα; εγω θα σταματουσα σιγουρα στα 150 και θα επαιζα μπαλιτσα εκει ωραια και ελεγχομενα , σταθερά και με σετάκια.

Γυμνάσου έξυπνα που λέει και ο Μηλάς. Και στην έσχατη περιπτωση ενος τσαμπουκά στο δρομο ή σε μια οδομαχια  θα κερδισει ο εξυπνοτερος οχι απαραιτητα ο πιο ογκώδης. Αυτο το λέω επειδη συχνα στις πολεμικες τέχνες ή και στα γυμναστηρια προπονουνται και άνθρωποι που κάνουν δυσκολες δουλειες και εχουν να αντιμετωπισουν τρελούς πάσης φύσεως.

Επεξ/σία από Magic_Nature
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...