Mighty-apple Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, evabb είπε 6 συνεδρίες laser? Μου φαίνεται απίστευτο. Εγώ με μία συνέδρια βλέπω εξαιρετική μείωση. Είσαι σίγουρος ότι δεν σου τρώνε τα λεφτά κομπογιαννιτες; Σε καλη κλινικη ειχα παει, τωτα πανε και 9 χρονια απο τοτε. Παντως μειωθηκαν αλλα οχι πολυ
mic2mic Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 55 λεπτά πριν, evabb είπε 6 συνεδρίες laser? Μου φαίνεται απίστευτο. Εγώ με μία συνέδρια βλέπω εξαιρετική μείωση. Είσαι σίγουρος ότι δεν σου τρώνε τα λεφτά κομπογιαννιτες; Καμμία σχέση η αντρική τριχοφυία με την γυναικεία. Ακόμα και μεγάλη επιτυχία να έχει η αποτρίχωση laser, σε μερικά χρόνια ξαναγίνονται όπως ακριβώς πριν κάνουν laser.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/2/2020 στις 10:53 ΠΜ, new_guy είπε Έχω ταλαιπωρηθεί πολλάκις στο παρελθόν με πόνους στα τραπς (ψηλά στη βάση του λαιμού). Τουλάχιστον μία-δυο φορές τον χρόνο βγαίνω οφ από κάποιο πιάσιμο που κρατάει περί τις 5-6 μέρες. Ο ορθοπεδικός λέει μυοχαλαρωτικά + ξεκούραση + προσοχή στη στάση του σώματος. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μειωθούν; Στρετσινγκ μετά την προπο; Περισσότερο warmup; Να σταματήσω τα σραγκς, τις κωπηλατικες ξερωγω; Ο ορθοπεδικός τι ακριβώς σου είπε πως είναι το πρόβλημά σου αρχικά? Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα, οι μύες που είναι κοντά στον αυχένα πιάνονται συχνά και χωρίς προφανή λόγο και κατά καιρός φοβάμαι να στρίψω αρκετά, ή απότομα το κεφάλι γιατί καμιά φορά πιάνεται επιτόπου ο μυς και πονάει αρκετά. Σε έναν γιατρό που είχα πάει για τον ώμο είχε πει "όπως σε βλέπω έχεις και θέμα με τον αυχένα" αλλά δεν το αναλύσαμε παραπάνω. Και ούτε το έχω κοιτάξει και εγώ περαιτέρω γιατί δεν είναι (ακόμα) πολύ σοβαρό και έχω άλλα ζητήματα αυτό τον καιρό 7 λεπτά πριν, mic2mic είπε Καμμία σχέση η αντρική τριχοφυία με την γυναικεία. Ακόμα και μεγάλη επιτυχία να έχει η αποτρίχωση laser, σε μερικά χρόνια ξαναγίνονται όπως ακριβώς πριν κάνουν laser. Βγαίνουμε λίγο οφ τόπικ, αλλά αυτό το ακούω πρώτη φορά και μου φαίνεται περίεργο. Υπάρχει διαφορά στον τρόπο που φυτρώνει η τρίχα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες? Το laser νόμιζα καταστρέφει τελείως τον θύλακα
JcD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Ρε'σεις συγνώμη για την διακοπή της συζητήσεως, έχει πάρει κανείς πεντάκιλο whey από το myprotein τελευταία? Θυμάμαι και το έπαιρνα κοντά στο πενηντάρικο και τώρα έχει 68 ευρώ με τις εκπτώσεις. Το παρακολουθώ κάνα μήνα και δεν πέφτει!
gntgrx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 @JcD Έβαλες στο checkout το κουπόνι wknd37 που τρέχει τώρα(-37%); Η Impact Whey βγαίνει στα €62,99 τα 5kg και η Τotal Protein Blend βγαίνει στα €56,69 τα 5kg. Δεν είναι οι φθηνότερες τιμές που μπορείς να τις βρεις, αλλά παίζουν κατά περιόδους κουπόνια με -40% ή και -42%. Οι μεγάλες εκπτώσεις γίνονται δυο-τρεις φορές το χρόνο λχ black Friday και εκεί στοκάρεις για να έχεις. Ο @Musclemar, που έχει τα κονέ με το Hut Group, αν μπορεί να μας πει τί έγινε με το κουπόνι bodybuilders20. In other news, η χθεσινή προπόνηση βγήκε πολύ καλά, κοιμήθηκα ένα 7ωρο και σήμερα είμαι μια χαρά. 5|3|1 1ος κύκλος, 2η εβδομάδα, 4η προπόνηση (DL) 3x3@70-80-90%+ + Joker Sets@95-100-105% + First Set Last 3x8@70% DL (Main Lift): 10x50kg (Warm up) 10x58kg (Warm up) 5x73kg (Warm up) 5x90kg (Warm up) 3x105kg (Warm up) 3x113kg (Main Set - 70%) 3x130kg (Main Set - 80%) 5x145kg (Main Set+ - 90%) 3x155kg (Joker Set - 95%) 3x163kg (Joker Set - 100%) 3x170kg (Joker Set - 105%) 3x8x113kg (FSL - 70%) SQ (Supplementary): 10x63kg (Warm up) 5x10x75kg (Main Set - 65%) Assistance Work: KB Swing: 4x16x24kg Weighted Step-up: 4x12x50kg (2x25) GHD Back Extension: 2x12x25kg Hyper W/Y Extension: 2x12x10kg (2x5) Σε superset με το παραπάνω Straight Arm Pulldown: 4x10x66kg Face Pull with External Rotation: 4x16x32kg Loaded Carry: 4x1' (2' Farmer Walks @2x40kg, 1' Suitcase Carry @40kg, 1' Plate Pinch Carry @20kg) Eίχε προηγηθεί παράλληλη προπόνηση κινητοποίησης με έμφαση στο priming του περιφερικού νευρικού συστήματος και το ζέσταμα, 50 λεπτά όλα όλα + 1 δεκάλεπτο στα 200W στο airbike. Τα καλά όταν τρως πολύ φαγητό. Με 5831 kcal πρόσληψη ενέργειας την προηγούμενη ημέρα (ΚΡΕΑΣ!), πετούσα στην προπόνηση. Ενώ υπολόγιζα ότι θα βγάλω ένα joker set (τα οποία είναι προαιρετικά, ούτως ή άλλως), έβγαλα 3, ο μέγιστος αριθμός βάσει προγράμματος. Να σημειωθεί ότι τα ποσοστά παραπάνω αφορούν το τρέχον training max, το οποίο ορίζεται ως το 90% του πραγματικού 1RM. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το 1RM μου στο deadlift είναι 180kg, οπότε το training max μου είναι 162 kg. Να προσθέσω ότι στο upper body, το volume workload ήταν Rest Pause σχήμα 3 set στο 70% με αυστηρά 30 sec διάλειμμα μεταξύ τους. Φαΐ και ξεκούραση και από Δευτέρα μπαίνω στην 3η εβδομάδα όπου το πρόγραμμα απαιτεί 5, 3, 1+ reps στο 75, 85, 95% του training max, αντίστοιχα. Τα όποια joker sets αφορούν 1 επανάληψη στο 100, 105 και 110% του training max. Η κύρια κίνηση ολοκληρώνεται με σχήμα Second Set Last volume work, 5x8 στο 85% για το upper body και 5x5 στο 85% για το lower body. Oι συμπληρωματικές και οι βοηθητικές ασκήσεις μένουν ως έχουν. Την τέταρτη εβδομάδα έχουμε καλό deloading και ξεκούραση πριν αρχίσει ο νέος κύκλος τεσσάρων εβδομάδων. 4
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, JcD είπε Ρε'σεις συγνώμη για την διακοπή της συζητήσεως, έχει πάρει κανείς πεντάκιλο whey από το myprotein τελευταία? Θυμάμαι και το έπαιρνα κοντά στο πενηντάρικο και τώρα έχει 68 ευρώ με τις εκπτώσεις. Το παρακολουθώ κάνα μήνα και δεν πέφτει! Ειδα αυτο τωρα δεν ξερω αν σε βοηθησει. Πάρε το μισο δεν θα σε φτάσει; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
mic2mic Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Υπάρχει διαφορά στον τρόπο που φυτρώνει η τρίχα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες? Το laser νόμιζα καταστρέφει τελείως τον θύλακα Φυσικά και υπάρχει διαφορά, αφού η τριχοφυία είναι ορμονοεξαρτώμενη. Το laser δεν καταστρέφει τον θύλακα. Η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης είναι η ηλεκτρόλυση (αυτή που γίνεται τρίχα-τρίχα).
JcD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ειδα αυτο τωρα δεν ξερω αν σε βοηθησει. Πάρε το μισο δεν θα σε φτάσει; Πολύ καλή τιμή, δεν θα φτάσει διότι όσο οικονομικότερα τόσο καλύτερα, thank's anyway! 32 λεπτά πριν, gntgrx είπε @JcD Έβαλες στο checkout το κουπόνι wknd37 που τρέχει τώρα(-37%); Η Impact Whey βγαίνει στα €62,99 τα 5kg και η Τotal Protein Blend βγαίνει στα €56,69 τα 5kg. Φιλαράκι ψώνιζα στο Uk που συνήθως ήταν φθηνότερα, τώρα μπήκα στο ελληνικό και όλος περιέργος μου βγαίνει 20 ευρώ φθηνότερη η παραγγελία! Να έχει να κάνει με το brexit? Ευχαριστώ πάντως! 2
evabb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, mic2mic είπε Φυσικά και υπάρχει διαφορά, αφού η τριχοφυία είναι ορμονοεξαρτώμενη. Το laser δεν καταστρέφει τον θύλακα. Η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης είναι η ηλεκτρόλυση (αυτή που γίνεται τρίχα-τρίχα). Έχει κάνει μια φίλη μου στα φρύδια και κόντευε να λιποθυμισει από τον πόνο κάθε φορά. Ήταν 10 τρίχες την φορά.
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, JcD είπε Πολύ καλή τιμή, δεν θα φτάσει διότι όσο οικονομικότερα τόσο καλύτερα, thank's anyway! Τιποτα φιλε. Απλα ετυχε να τσεκαρω εκεινη τη στιγμή το συγκεκριμενο και ειχα δει και το μηνυμα σου ! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 1
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Spect~ είπε Σε εμας πάντως ένα 16χρονο κοριτσάκι έκανε deadlift pr 120 kg. Σύμφωνα με τον Dd θα έχει κομμένη μέση στους επόμενους μήνες Ντάξει δε βρίσκω το γιατί μια έφηβη πανω στην ανάπτυξη να ζορίζεται έτσι 5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Άνθρωποι >30 και το τόπικ έχει καταντήσει νηπιαγωγείο. Ή που δεν έχετε έγνοια ή που έχετε φοβερά issues. Όπως και να 'χει, είναι θλιβερό. Συμμαζευτείτε, όμως. Θα κλείσει το θέμα και μετά θα κλαίτε και θα παρακαλάτε (πάλι) να σας το ανοίξουν.
Musclemar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, gntgrx είπε @JcD Έβαλες στο checkout το κουπόνι wknd37 που τρέχει τώρα(-37%); Η Impact Whey βγαίνει στα €62,99 τα 5kg και η Τotal Protein Blend βγαίνει στα €56,69 τα 5kg. Δεν είναι οι φθηνότερες τιμές που μπορείς να τις βρεις, αλλά παίζουν κατά περιόδους κουπόνια με -40% ή και -42%. Οι μεγάλες εκπτώσεις γίνονται δυο-τρεις φορές το χρόνο λχ black Friday και εκεί στοκάρεις για να έχεις. Όλοι οι κωδικοί πλέον, είτε ο Bodybuilders20, είτε άλλος παρόμοιος, λειτουργούν μόνο σε ημέρες που γίνονται μεγάλες προσφορές, 2-3 φορές το μήνα. Πριν λίγες μέρες υπήρχε προσφορά έκπτωσης 42% και ο κωδικός έκπτωσης myprotein λειτουργούσε κανονικά για 24 ώρες. Οπότε όποιος θέλει να αγοράζει πιο φτηνά θα πρέπει να παρακολουθεί τις σελίδες για να ενημερώνεται σχετικά με το πότε γίνονται οι προσφορές. Οι μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς γίνονται ως συνήθως Χριστούγεννα, Πάσχα, Black Friday, σε καμιά Εθνική Εορτή πολλές φορές κλπ. 1
Magic_Nature Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ντάξει δε βρίσκω το γιατί μια έφηβη πανω στην ανάπτυξη να ζορίζεται έτσι Γιατι ισως δεν της έχει δειξει ακομη κάποιος οτι μπορει να γυμνάζεται επισης αποδοτικα με λιγοτερα κιλά. Εν παση περιπτώση ο καθενας ας κάνει οτι θέλει εμενα δεν με απασχολεί. Ας κανει οτι γεμιζει την ψυχή του. Θες να σηκώσεις 200 κιλα... σήκωσε 200. Ο μονος λογος που θα ασχολιομουν να σχολιάσω μια τέτοια εκτέλεση (κυριως απο το ιντερνετ) ειναι αν γινοταν λάθος. Γιατι στο ιντερνετ ο άλλος βγαινει να την δειξει... ξέρεις κοιταξτε εκανα αυτη την άσκηση. Τωρα αν κάποιος την κανει σε κανα γυμναστηριο μονος του ουτε θα ασχολιομουν γιατι μπορει ο άλλος να σου πετάξει και καμια κουβεντα. Οπως μου ειχε πει και ο γυμναστης δυστυχως κάποιοι απο αυτους ειναι επιθετικοι με τον κοσμο. Για αυτο τις προάλλες τους έδιωξε και απο το γυμναστηριο. Μαζεψτε τα τους λεει παιδια .... καταλαβαινω οτι θέλετε να κανετε τη κα@@λα σας αλλα εδω ο χωρος δεν κάνει για αυτο πηγαιντε σε κανα σιδεράδικο ! Ενταξει τωρα ο άλλος που πάει γυμναστηριο πάει για να χαλαρώσει και να κάνει τη προπονηση του οπως θέλει και νομιζει αυτος δεν εχει καμια ορεξη να δέχεται τις ειρωνειες και το bullying του καθενος ! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Έχω βάλει το κλειδί στην κλειδαριά και αυτή τη φορά έτσι και το γυρίσω θα φροντίσω ταυτόχρονα να το σπάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις