Mighty-apple Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Απο την αριστερη στη δεξια φωτο βλεπετε καποια βελτιωση, ειναι περιοου 2-3 μηνες διαφορα
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μην το κοροϊδευετε το παληκάρι. Τουλάχιστον αυτος έβαλε φώτο.
Mighty-apple Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Στο φωτισμό Νταξει 2 μηνες εχουν περασει, δε θα ταν μερα με Τη νυχτα, ειπα μηπως ενα πιο εμπειρο ματι εβλεπε κατι
JcD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Mighty-apple είπε Νταξει 2 μηνες εχουν περασει, δε θα ταν μερα με Τη νυχτα, ειπα μηπως ενα πιο εμπειρο ματι εβλεπε κατι Έχεις προοπτική, συνέχισε δυνατά και σε 5-6 μήνες θα αρχίσεις να βλέπεις αλλαγές. 2
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Mighty-apple είπε Νταξει 2 μηνες εχουν περασει, δε θα ταν μερα με Τη νυχτα, ειπα μηπως ενα πιο εμπειρο ματι εβλεπε κατι Τι θέλεις να πετυχεις φιλε; μπραβο σου που έβαλες φωτο φιλε οπως ειπε και ο JcD εχεις προοπτικές αλλα θέλεις υπομονη. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 1
OneWaySystem Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Mighty-apple είπε Απο την αριστερη στη δεξια φωτο βλεπετε καποια βελτιωση, ειναι περιοου 2-3 μηνες διαφορα Αισθητή βελτίωση θα είχες αν έβαζες στο πρόγραμμα σου αυτό Spoiler Πλάκα κάνω φιλαράκι ε μια χαρά τα πας μπράβο! 2
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Αισθητή βελτίωση θα είχες αν έβαζες στο πρόγραμμα σου αυτό Απόκρυψη περιεχομένων Πλάκα κάνω φιλαράκι ε μια χαρά τα πας μπράβο! πλακα πλακα κ εγω εχω πατησει 2 φορες ξουρα στο στηθος φέτος. Αλλα με μηχανη οχι ξυραφι. Γιατι ηθελα να δω οντως τι δουλεια έχει γινει στο στήθος. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
Mighty-apple Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Αισθητή βελτίωση θα είχες αν έβαζες στο πρόγραμμα σου αυτό Απόκρυψη περιεχομένων Πλάκα κάνω φιλαράκι ε μια χαρά τα πας μπράβο! Εχω κανει 6 συνεδριες laser και ειμαι ετσι. Και πες βαλω ξυραφι, που να σταματησω; Τριχες εχω μεχρι τους καρπους μου. Θα φαινομαι κραγκιοζακος Απλα να ειμαι λιγο πιο ογκωδης στα χερια θελω, βα λεω οτι παω κροσφιτ και να φαινομαι πειστικος 😂😂 2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Τι θέλεις να πετυχεις φιλε; μπραβο σου που έβαλες φωτο φιλε οπως ειπε και ο JcD εχεις προοπτικές αλλα θέλεις υπομονη. σαπ.
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Mighty-apple είπε Εχω κανει 6 συνεδριες laser και ειμαι ετσι. Και πες βαλω ξυραφι, που να σταματησω; Τριχες εχω μεχρι τους καρπους μου. Θα φαινομαι κραγκιοζακος Απλα να ειμαι λιγο πιο ογκωδης στα χερια θελω, βα λεω οτι παω κροσφιτ και να φαινομαι πειστικος 😂😂 Ξυρισε το στηθος μονο ρε φιλε και τα χέρια πάνω ! Τους πηχεις άστους και τα ποδια οπως εγώ. Ετσι βγαινω παραλια , δε προκειται να ασχοληθει κανεις. Περιμενε να σου δειξω. https://imgur.com/a/P096dKi 3-5-19 81kg εδω βλέπεις πως ξεκινησα. (Οχι τη γυμναστικη) - γυμναστικη πάντα έκανα. https://imgur.com/a/LYtwEFL 22-2-20 83.5 kg https://imgur.com/a/RZtJnv7 στο μεταξυ εγω στα δικεφαλα δεν εχω ακουμπησει ξυράφι ετσι ήμουν... ειχα στο αντιβράχιο αλλα οχι στον βραχιονα. 10 μήνες συνεπή διατροφη με cheat meals ανα δίμηνο. Γιορτες μονο 1 κομματι τουρτα στα γενεθλεια της δικιάς μου. Το ριξα στα μπιφτεκια το κοτοπουλο και τη σπανακοπιτα στο τραπεζι που με ειχανε. Το τελευταιο 7 μηνο γυμναστηριο πιέζομαι να ανεβάζω κιλά ειτε επαναληψεις ειτε να μειωνω τα διαλειματα αναμεσα στα σετ (1 απο τα 3 ποτέ και τα 3). Κατα τη γνωμη μου και τα 3 δουλευουν αν θές να ανεβεις , βεβαια εξαρταται απ ενα σημειο και μετά μπορει να δουλευουν μονο οι αντιστασεις και να πρέπει να τις αυξάνεις. Αυτο δεν το ξέρω ακομη γιατι δεν εχω δοκιμάσει κάτι παραπάνω ακομα. Βεβαια το καλοκαιρι με βλέπω να το γυριζω στο κολυμπι. Οποτε οπου να ναι θα κοψω και την πολλή μάσα. Γιατι ανεβαινει η ζυγαριά και αν δεν κάνεις σκληρη προπονηση στο γυμναστηριο θα αρχισει να ανεβαινει και η μπάκα! Αλλο εναν μηνα θέλω να φτάσω 90κιλα στις άρσεις , να δοκιμάσω 80-90 στα καθισματα και 8 επαναληψεις στα 75 κιλά πάγκο τωρα ειμαι στις 5! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, 4saken είπε Ωραιος ο ντιντις, αλλα ρωταει ο ανθρωπος τα δικα του αυτος. Σε εμας πάντως ένα 16χρονο κοριτσάκι έκανε deadlift pr 120 kg. Σύμφωνα με τον Dd θα έχει κομμένη μέση στους επόμενους μήνες 1
Mighty-apple Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 μπηκα στο τρυπακι να ξεκινησω αποπειρα ξυρισματος. στην πλατη παιζει διαφορα μηπως;! Φαινεται μια γραμμη στη μεση που δεν φαινοταν😝😝
evabb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Mighty-apple είπε Εχω κανει 6 συνεδριες laser και ειμαι ετσι. Και πες βαλω ξυραφι, που να σταματησω; Τριχες εχω μεχρι τους καρπους μου. Θα φαινομαι κραγκιοζακος Απλα να ειμαι λιγο πιο ογκωδης στα χερια θελω, βα λεω οτι παω κροσφιτ και να φαινομαι πειστικος 😂😂 6 συνεδρίες laser? Μου φαίνεται απίστευτο. Εγώ με μία συνέδρια βλέπω εξαιρετική μείωση. Είσαι σίγουρος ότι δεν σου τρώνε τα λεφτά κομπογιαννιτες;
OneWaySystem Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Mighty-apple είπε μπηκα στο τρυπακι να ξεκινησω αποπειρα ξυρισματος. στην πλατη παιζει διαφορα μηπως;! Φαινεται μια γραμμη στη μεση που δεν φαινοταν😝😝 Είδες? Πάντα στον στόχο οι συμβουλές μου 😀 Φυσικά και φαίνεται διαφορά, έχει ξεφούσκωσει αρκετά και η σαμπρέλα κάτω! Το πολύ φαΐ κόψε σιγά σιγά και σε συνδυασμό με κούρεμα μπροστά μπόμπα θα γίνεις! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από OneWaySystem 3
Donmitsos10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Φιλε αν δεν θές να πας σε διατροφολογο να στα βγαλει , μπες myfitnesspal φτιαξε εναν λογαριασμο και θα στα δωσει μονο του τι πρέπει να τρως θερμιδες/ υδατανθρακες / πρωτεινη/ λιπη. πρωτεινη γυρω στα 120-130γρ εισαι οκ. Απλα να έχεις την ζυγαρια ευκαιρη 1 φορά την εβδομάδα να ζυγιζεσαι. Αν χάνεις πάνω απο 0.5 κιλο δεν ειναι καλο. Το μεγιστο το μηνα ειναι 2 κιλά. Το ασφαλές χάσιμο. Αυτο ακριβως κανω κι εγω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις