Magic_Nature Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lactate είπε Έχω το εξής θεματάκι.. ιδρώνω φουλ στο crossfit.. σε βαθμό που νιώθω άσχημα. Οπότε έχω αυτά τα ρούχα με το ύφασμα που και καλα εξατμίζεται ο ιδρώτας. Αποτέλεσμα δεν έχουν ιδιαίτερο, αλλά από το να είχα ένα από κοντομάνικο από βαμβάκι θεωρώ πως είναι καλύτερο. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές νιώθω ότι μου σηκώνεται και επειδή (ακόμα έστω) δεν έχω κοιλιακούς, ούτε οτήδποτε κοντά σε κοιλιακό, αλλά μια διακριτική κοιλούμπα και δεν θέλω να ξεγυμνώνομαι σκέφτομαι μήπως απλά παίρνω μεγαλύτερα μεγέθη για να ναι πιο χαμηλά. Όμως το θέλω να ναι και κάπως εφαρμοστό (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αν νιώθω ότι με κρατάει σφικτό νιώθω πιο άνετα). Ένα φανελάκι στενό και από πάνω ένα φαρδύ τύπου dri-fit ρούχο θα με βόλευε ή απλά θα έσκαγα από τη ζέστη; Ρε μπάρμπα για προπονηση πάμε.... μην μας πηδηξεις κιολας καμια μέρα... με το μαλακο ε. 😝 Εσυ να πάρεις μεγαλυτερο μεγεθος κ εμεις θα ψάξουμε στο ebay για κανα τσιγκινο. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ρε μπάρμπα για προπονηση πάμε.... μην μας πηδηξεις κιολας καμια μέρα... με το μαλακο ε. 😝 Εσυ να πάρεις μεγαλυτερο μεγεθος κ εμεις θα ψάξουμε στο ebay για κανα τσιγκινο. Η μπλούζα του σηκώνεται! Έλεος πια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, evabb είπε Η μπλούζα του σηκώνεται! Έλεος πια! μα πραγματικά την μπλούζα εννοούσα έλεος χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, lactate είπε μα πραγματικά την μπλούζα εννοούσα έλεος χαχα Πάρε ένα νούμερο μεγαλύτερη. Ή βάλε την μέσα στο παντελόνι από την πίσω μεριά για να μην δείχνεις σαν μπάρμπας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, lactate είπε Έχω το εξής θεματάκι.. ιδρώνω φουλ στο crossfit.. σε βαθμό που νιώθω άσχημα. Οπότε έχω αυτά τα ρούχα με το ύφασμα που και καλα εξατμίζεται ο ιδρώτας. Αποτέλεσμα δεν έχουν ιδιαίτερο, αλλά από το να είχα ένα από κοντομάνικο από βαμβάκι θεωρώ πως είναι καλύτερο. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές νιώθω ότι μου σηκώνεται και επειδή (ακόμα έστω) δεν έχω κοιλιακούς, ούτε οτήδποτε κοντά σε κοιλιακό, αλλά μια διακριτική κοιλούμπα και δεν θέλω να ξεγυμνώνομαι σκέφτομαι μήπως απλά παίρνω μεγαλύτερα μεγέθη για να ναι πιο χαμηλά. Όμως το θέλω να ναι και κάπως εφαρμοστό (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αν νιώθω ότι με κρατάει σφικτό νιώθω πιο άνετα). Ένα φανελάκι στενό και από πάνω ένα φαρδύ τύπου dri-fit ρούχο θα με βόλευε ή απλά θα έσκαγα από τη ζέστη; Πάρε τα dry fit που είναι κολλητά επάνω σου.εγω στο γυμναστήριο δεν φοράω βαμβακερά ποτέ.ολα dry fit στενά. Υ.γ deodorant από φαρμακείο άοσμα και όχι από σούπερ μαρκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δεν είχε κάνει καλό ζέσταμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κι εγώ το άλλο κατάλαβα αρχικα, το ομολογώ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από margaritagr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι προπονηση κάνει ο lactate αλλα μεταξυ μας εκτος των καθισματων και των άρσεων εγω δεν ιδρώνω πουθενά αλλού. Στις αρσεις πέφτει πολυς ιδρωτας γιατι παιζουν και αρκετες επαναληψεις χθες εκανα 20 επαν. στα 70 κιλά και 6 στα 80. Με μια απλη φορμιτσα πάω και ενα μπλουζάκι. Και εχω και αλλη μια αλλαξια στο ντουλαπάκι μου. Τωρα βλεπω καποιοι το χουν παει σε αλλο επιπεδο με ρουχα απο myprotein κτλπ... ενταξει μαγκιά τους εννοειται αφου τους αρέσει. Εγω δεν εχω τέτοια άγχη. Μια παλιά μπλουζα ενα παλιο φορμάκι και πάω. Μια φανελα ειναι κ σκισμενη κατω απο τη μασχάλη (μάλλον απο τα πολλα κιλά που βάζω στα deadlift) 😁😜 πλάκα πλακα πιάστηκε η μεσουλα μου σημερα και οι δικεφαλοι μηριαιοι απο πισω. Και δεν φταιει η τεχνικη γιατι με έβλεπε γυμναστρια και την εκτελουσα 100%. Μη ξεγελαστει κανεις με τα κιλά. Η ασκηση αυτη χρησιμοποιει περισσοτερες μυικες ομαδες απο κάθε άλλη και οποιος δεν την κάνει θέλει μια περιοδο προσαρμογης ! Επισης ανεβάζει την αρτηριακή πιεση , ανεβαζει τους παλμους και γενικά ειναι μπομπα ασκηση απο μονη της οποτε και μονο που την κάνει κάποιος με οσα κιλα και εαν την κάνει επωφελειται, οποτε μην κάνει ασκοπες συγκρισεις με άλλους. Επισης για οποιον εχει ενοχλησουλες στα χέρια τα επιβαρυνει λιγοτερο απο τον πάγκο και άλλες ασκησεις. Το ειδα χθες που την εκανα μονη της. Και βεβαια οπως εχει πει και ο OneWay ολες αυτες τις βασικές συνθετες τις κάνεις μονες τους αρσεις-πάγκο-καθισματα-πιέσεις στρατιωτικές-κωπηλατικές με μπάρα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, margaritagr είπε Κι εγώ το άλλο κατάλαβα αρχικα, το ομολογώ Λίγο το 'νιώθω οτι μου σηκώνεται' (η μπλουζα) λίγο και οτι είναι σεσημασμένος, ε δεν θες και πολύ να την πατήσεις ! Πάντως εγώ έκλαψα με το μήνυμα του ντιντι και τα τσίγκινα σωβρακακια απο το ebay 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Λίγο το 'νιώθω οτι μου σηκώνεται' (η μπλουζα) λίγο και οτι είναι σεσημασμένος, ε δεν θες και πολύ να την πατήσεις ! Πάντως εγώ έκλαψα με το μήνυμα του ντιντι και τα τσίγκινα σωβρακακια απο το ebay 😂 χαχαχ σεσημασμενος λεει χαχα Και εγω ειχα κλάψει οταν ειχα ακούσει οτι κάποιοι σιτιζονται μονο απο το ebay το χε πει παλια ενας γνωστος για να πειράξει κάτι μπιλντέρια ! ειδες δεν λεω μονο μαλακιες... εχω και χιουμορ ! 😎 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Δεν είχε κάνει καλό ζέσταμα ποναω μονο που το βλεπω αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Noob ερωτηση πρωταρη που ξεκιναει γυμναστηριο και διατροφη να χασει κανα κιλο (λιπος βασικα). 180, 84 κιλα με 4 μερες τη βδομαδα γυμναστηριο, 90 λεπτα η προπονηση απτα οποια 30 cardio και 60 βαρη. 2200 θερμιδες τη μερα με ποσοστο 50 carbs, 30 protein και 20 fat ειναι καλα? θα πετυχω αυτο που θελω ή αυτα που διαβασα ειναι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Noob ερωτηση πρωταρη που ξεκιναει γυμναστηριο και διατροφη να χασει κανα κιλο (λιπος βασικα). 180, 84 κιλα με 4 μερες τη βδομαδα γυμναστηριο, 90 λεπτα η προπονηση απτα οποια 30 cardio και 60 βαρη. 2200 θερμιδες τη μερα με ποσοστο 50 carbs, 30 protein και 20 fat ειναι καλα? θα πετυχω αυτο που θελω ή αυτα που διαβασα ειναι λαθος? οι θερμιδες σου εξαρτονται κι απο αυτα που κανεις και εκτος γυμναστηριου. Δοκιμασε το για 2 εβδομαδες. Αν δεις διαφορα τοτε κανεις δουλεια, αν οχι τοτε ριχνεις τις θερμιδες στις 2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Noob ερωτηση πρωταρη που ξεκιναει γυμναστηριο και διατροφη να χασει κανα κιλο (λιπος βασικα). 180, 84 κιλα με 4 μερες τη βδομαδα γυμναστηριο, 90 λεπτα η προπονηση απτα οποια 30 cardio και 60 βαρη. 2200 θερμιδες τη μερα με ποσοστο 50 carbs, 30 protein και 20 fat ειναι καλα? θα πετυχω αυτο που θελω ή αυτα που διαβασα ειναι λαθος? Φιλε αν δεν θές να πας σε διατροφολογο να στα βγαλει , μπες myfitnesspal φτιαξε εναν λογαριασμο και θα στα δωσει μονο του τι πρέπει να τρως θερμιδες/ υδατανθρακες / πρωτεινη/ λιπη. πρωτεινη γυρω στα 120-130γρ εισαι οκ. Απλα να έχεις την ζυγαρια ευκαιρη 1 φορά την εβδομάδα να ζυγιζεσαι. Αν χάνεις πάνω απο 0.5 κιλο δεν ειναι καλο. Το μεγιστο το μηνα ειναι 2 κιλά. Το ασφαλές χάσιμο. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, Donmitsos10 said: Noob ερωτηση πρωταρη που ξεκιναει γυμναστηριο και διατροφη να χασει κανα κιλο (λιπος βασικα). 180, 84 κιλα με 4 μερες τη βδομαδα γυμναστηριο, 90 λεπτα η προπονηση απτα οποια 30 cardio και 60 βαρη. 2200 θερμιδες τη μερα με ποσοστο 50 carbs, 30 protein και 20 fat ειναι καλα? θα πετυχω αυτο που θελω ή αυτα που διαβασα ειναι λαθος? Εάν δεν έχεις ξανά κάνει γυμναστική ποτέ στη ζωή σου και ξεκινάς ταυτόχρονα διατροφή και γυμναστική με αυτό το πρόγραμμα, σε αυτά τα stats τότε ξεκινά στις 2500θερμιδες. Εκτός εάν πέρα απο το γυμναστήριο δεν κανεις τίποτα απολύτως την ημέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις