Dakonblackblade Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Χρήστο, τον παράγοντα χρόνο δεν βλέπω να τον μετρας, μόνο αριθμό επαναλήψεων και κιλά. Ωστόσο, άλλο να κάνεις 5 επαναλήψεις καθισμάτων με χ κιλά και να κρατάει συνολικά 15 δευτερόλεπτα κι άλλο 5 επαναλήψεις με τα ίδια κιλά αλλά να διαρκεί 30 δευτερόλεπτα. Ίσως να το κάνεις, όμως στα μηνύματα σου δε δείχνεις να ενδιαφέρεσαι για το time under tension. Για υπομεγιστα κιλά έχει νόημα το tempo γιατί φανερώνει αδυναμίες στην τεχνική και στα σημεία. Αλλά εφόσον δεν με παρακολουθεί προπονητής καλύτερος από εμένα , το tut δεν είναι κάποια μετρήσιμη προσαρμογή που μας ενδιαφέρει εφόσον τα κιλά και οι επαναλήψεις είναι αρκετές μεταβλητές. Για body weight προφανώς το tut έχει σημασία Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Dakonblackblade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Spect~ είπε οτι χειροτερο μπορεις να κανεις και πραγματικα κανενα όφελος απο αυτο Ναι, το ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένα όφελος. Το κάνω επειδή το γουστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, new_guy είπε Έχω ταλαιπωρηθεί πολλάκις στο παρελθόν με πόνους στα τραπς (ψηλά στη βάση του λαιμού). Τουλάχιστον μία-δυο φορές τον χρόνο βγαίνω οφ από κάποιο πιάσιμο που κρατάει περί τις 5-6 μέρες. Ο ορθοπεδικός λέει μυοχαλαρωτικά + ξεκούραση + προσοχή στη στάση του σώματος. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μειωθούν; Στρετσινγκ μετά την προπο; Περισσότερο warmup; Να σταματήσω τα σραγκς, τις κωπηλατικες ξερωγω; Παίζεις παιχνίδια με στρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Παίζεις παιχνίδια με στρες? Τί εννοείς; Πχ. Stardew Valley; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 League of legends πχ. Τον καιρό που έπαιζα online, τι στρες με τσιτωνε τόσο πολύ που είχα συνέχεια θλάσεις στα traps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μάλλον δεν το ξέρεις το Stardew Valley Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Ευα πολύ καλή προσπάθεια, έχεις αλλάξει το σώμα σου μπράβο, άντε χώσε και τον άντρα σου σιγά σιγά στο γυμναστήριο, αν σου κάνει τον δύσκολο πες του κάτι μωρά με κοιτάνε πολύ και θα δεις πως θα έρθει! Εντωμεταξύ έμενα δεν με ενοχλούν καθόλου οι γιαγιάδες πίσω σου αντιθέτως τις χαίρομαι και εάν ήμουν εκεί θα πήγαινα στην κυρία που φαίνεται πιο μεγάλη θα της έλεγα συγχαρητήρια και θα της έδινα και ένα φιλάκι! ----- Τελικά ειχε δίκιο ο ολλανδος ο ιπτάμενος, εδω γράφονται πράγματα άκρως επικίνδυνα που αν τα εφαρμόσει κανείς όχι μόνο μπορεί να βγάλει πρόβλημα αλλά μπορεί να τον πάρουν 4 για τα θυμαρακια και ο νοών νοείτω δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Ευα πολύ καλή προσπάθεια, έχεις αλλάξει το σώμα σου μπράβο, άντε χώσε και τον άντρα σου σιγά σιγά στο γυμναστήριο, αν σου κάνει τον δύσκολο πες του κάτι μωρά με κοιτάνε πολύ και θα δεις πως θα έρθει! Εντωμεταξύ έμενα δεν με ενοχλούν καθόλου οι γιαγιάδες πίσω σου αντιθέτως τις χαίρομαι και εάν ήμουν εκεί θα πήγαινα στην κυρία που φαίνεται πιο μεγάλη θα της έλεγα συγχαρητήρια και θα της έδινα και ένα φιλάκι! ----- Τελικά ειχε δίκιο ο ολλανδος ο ιπτάμενος, εδω γράφονται πράγματα άκρως επικίνδυνα που αν τα εφαρμόσει κανείς όχι μόνο μπορεί να βγάλει πρόβλημα αλλά μπορεί να τον πάρουν 4 για τα θυμαρακια και ο νοών νοείτω δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο.. 8-10 το πρωί είναι η καλύτερη ώρα για μένα στο γυμναστήριο. Είμαι εγώ και καμιά δεκαριά συνταξιούχοι που δεν ενοχλούν κανέναν. Πραγματικά τους χαίρομαι που το παλεύουν. Είναι η δουλειά τους πλέον. Βέβαια έχουν συμβεί και ωραία ευτράπελα, πριν κανα δύο χρόνια είχε σκάσει μύτη το παππουδι στο γυμναστήριο 9 το πρωί με σαμπάνιες και σοκολατακια για όλους γιατί ήταν τα γενέθλια του. Αχ αυτός ο άντρας μου είναι δύσκολη περίπτωση, τα ίδια συζητάω και με άλλο μέλος εδώ. Θα πάθει τίποτα και θα με αφήσει χήρα πάνω στο ανθός της ηλικίας μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δε συμφωνώ συνονόματε. Άμα κάποιος έγραψε ότι έκανε μπράτσα πηδώντας από γκρεμούς κι ο άλλος πάει και πηδηξει, ε, τόσο τον κόβει. Εδώ γνωμες γράφονται, όχι θέσφατα. Και χρειάζεται και λίγο κοινή λογική όταν πάμε και βάζουμε κιλα στην μπάρα ή δοκιμάζουμε κάποια άσκηση που είδαμε στο γιουτιουμπι ή διαβάσαμε σε κάνα φόρουμ (καλή ώρα). Φώτη, πώς την παλεύεις την πείνα; Τρως κανα φρούτο, πλακώνεσαι σε καφέδες και τσάγια ή απλά πεινάς και το παλεύεις με διαλογισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα πιο δύσκολο μου φαίνεται πως την παλεύει με τις αλλαγές βάρους + - 6-7 κιλά κάθε 6 μήνες, δηλαδή όχι από άποψη δίαιτας αλλά πως συνηθίζεις να νιώθεις τόσο διαφορετικό το σώμα συνέχεια. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από alex_000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δύο ξεχωριστά δωμάτια ντουλάπες θα έχει ο άτιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, alex_000 είπε Εμένα πιο δύσκολο μου φαίνεται πως την παλεύει με τις αλλαγές βάρους + - 6-7 κιλά κάθε 6 μήνες, δηλαδή όχι από άποψη δίαιτας αλλά πως συνηθίζεις να νιώθεις τόσο διαφορετικό το σώμα συνέχεια. Συμφωνώ ότι είναι ψυχολογικό σκότωμα και για μένα (προφανώς 6 κιλά δεν δείχνουν το ίδιο σε όλους, αλλά σίγουρα είναι εμφανής διαφορά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Τί να πει κι ο Lee Priest δηλαδή, που με ύψος 1.63 είχε 30 κιλά διαφορά από off-season σε competition. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφού του αρέσουν 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα, το φαι και το σιξ πακ, είναι αναγκασμένος να περνάει 6 μήνες με τη μια αγάπη και 6 με την άλλη. Σαν το μύθο της Περσεφόνης ένα πράμα... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από yannis27gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
new_guy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Magic_Nature είπε ζεσταματάκι στα traps. Και ασκησεις για λαιμο. Τον γυμναζεις ποτε τον λαιμο σου;;; Όχι, κάποτε έκανα neck bridge αλλά δεν πρέπει να λέει και πολλά καθώς επίφοβη για τραυματισμούς. Θα το ψάξω. @Dakonblackblade Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. Η αλήθεια είναι όμως ότι δυστυχώς κάθομαι σε μια καρέκλα για καμία 10αρια ώρες την ημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις