Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, new_guy είπε

Έχω ταλαιπωρηθεί πολλάκις στο παρελθόν με πόνους στα τραπς (ψηλά στη βάση του λαιμού). Τουλάχιστον μία-δυο φορές τον χρόνο βγαίνω οφ από κάποιο πιάσιμο που κρατάει περί τις 5-6 μέρες. Ο ορθοπεδικός λέει μυοχαλαρωτικά + ξεκούραση + προσοχή στη στάση του σώματος. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μειωθούν; Στρετσινγκ μετά την προπο; Περισσότερο warmup; Να σταματήσω τα σραγκς, τις κωπηλατικες ξερωγω; 

ζεσταματάκι στα  traps. Και ασκησεις για λαιμο. Τον γυμναζεις ποτε τον λαιμο σου;;;

Άσχετο αλλα κάπου πηρε το ματι μου οτι στο τελος θα μεινω να βλεπω τα ποστ του OneWay.... εχω διαφωνησει παλαιοτερα με τον One και εχουμε τσακωθει κιολας αλλα η διαφορα ειναι πως ο ανθρωπος καταλαβα οτι ειναι αντικειμενικος και έχει μαθει να αναγνωριζει το αποτέλεσμα χωρις να ψάχνεται να μεταφραζει τα λεγομενα μου κατα το δοκουν με σκοπο να μειώσει την προσπαθεια και τα αποτελεσματα.

Αυτη και μονο η ιδιοτητα του χαρακτηρα του πέραν απο την εμπειρια και το άψογο αισθητικο-αθλητικο αποτελεσμα που εχει (προφανως πολυ ανωτερο απο το δικο μου) γιατι και εγω έχω μαθει να αναγνωριζω. Κάνουν το ποστ του .... οσο 10 άλλων άσχετων ποστ.  οΠΟΤΕ στην απιθανη περιπτωση που θα έμενα να μιλαω μονο με αυτον (που δεν θα γινει έτσι γιατι πάντα εχω λογο που θα κάνω ιγκνορ και κυριως μετά απο υπομονή) και πάλι κέρδος θα ηταν.

Οποτε ας αφησουν κάποιοι τα παραμυθια και εγω ποτέ δεν ειπα οτι τα 6 κιλα που πηρα ηταν ολα μύς. Άλλα έγινα καλυτερος απο οτι ήμουν και αρα σημαινει οτι κάτι έπιασα στο νοημα. Και αυτοι που κράζουν με σκοπο να μειώσουν το αποτελεσμα ηττήθηκαν , συντριπτικά αλλα αρνουνται να το αποδεχτούν! Τωρα το πως ειναι αυτοι αν έχουν κοιλια ή αν δεν έχουν δεν με ενδιαφέρει καθολου πριν έγραψα να ανεβάσουν φωτο αλλα έκανα εντιτ ουτε αυτο με ενδιαφέρει.

Ο Διεθνης συνασπισμος υπο την αιγιδα της Κοτας Τιμωρου αποκαθιστά την αλήθεια και το δικαιο !!!

08021_00.png

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

45 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ψιλόμούφα  μου φαίνεται. 26-35-51-72 δευτερόλεπτα.

Και αυτό μαθαίνεται όπως όλα τα άλλα

22 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

ζεσταματάκι στα  traps. Και ασκησεις για λαιμο. Τον γυμναζεις ποτε τον λαιμο σου;;;

Άσχετο αλλα κάπου πηρε το ματι μου οτι στο τελος θα μεινω να βλεπω τα ποστ του OneWay.... εχω διαφωνησει παλαιοτερα με τον One και εχουμε τσακωθει κιολας αλλα η διαφορα ειναι πως ο ανθρωπος καταλαβα οτι ειναι αντικειμενικος και έχει μαθει να αναγνωριζει το αποτέλεσμα χωρις να ψάχνεται να μεταφραζει τα λεγομενα μου κατα το δοκουν με σκοπο να μειώσει την προσπαθεια και τα αποτελεσματα.

Αυτη και μονο η ιδιοτητα του χαρακτηρα του πέραν απο την εμπειρια και το άψογο αισθητικο-αθλητικο αποτελεσμα που εχει (προφανως πολυ ανωτερο απο το δικο μου) γιατι και εγω έχω μαθει να αναγνωριζω. Κάνουν το ποστ του .... οσο 10 άλλων άσχετων ποστ.  οΠΟΤΕ στην απιθανη περιπτωση που θα έμενα να μιλαω μονο με αυτον (που δεν θα γινει έτσι γιατι πάντα εχω λογο που θα κάνω ιγκνορ και κυριως μετά απο υπομονή) και πάλι κέρδος θα ηταν.

Οποτε ας αφησουν κάποιοι τα παραμυθια και εγω ποτέ δεν ειπα οτι τα 6 κιλα που πηρα ηταν ολα μύς. Άλλα έγινα καλυτερος απο οτι ήμουν και αρα σημαινει οτι κάτι έπιασα στο νοημα. Και αυτοι που κράζουν με σκοπο να μειώσουν το αποτελεσμα ηττήθηκαν , συντριπτικά αλλα αρνουνται να το αποδεχτούν! Τωρα το πως ειναι αυτοι αν έχουν κοιλια ή αν δεν έχουν δεν με ενδιαφέρει καθολου πριν έγραψα να ανεβάσουν φωτο αλλα έκανα εντιτ ουτε αυτο με ενδιαφέρει.

Ο Διεθνης συνασπισμος υπο την αιγιδα της Κοτας Τιμωρου τους αποστομωσε ολοκληρωτικα !!!

08021_00.png

DD παράτα λίγο το fitness  και το  topic και βγες λιγάκι παραέξω γιατί η πολύ προσπάθεια αρχίζει και σε επηρεάζει ψυχολογικά 

Φιλικά στο λέω .....

5 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Μαθαίνεται βέβαια. Το λινκ που σου έδωσα ήταν για άλλο τεστ όμως, με ανοιχτά μάτια. Το "καλό" είναι στο ένα πόδι με κλειστά μάτια. :D

https://www.telegraph.co.uk/news/health/news/10795230/Standing-on-one-leg-may-predict-which-53-year-olds-at-risk-of-early-death.html

1 λεπτό πριν, mic2mic είπε

Μαθαίνεται βέβαια. Το λινκ που σου έδωσα ήταν για άλλο τεστ όμως, με ανοιχτά μάτια. Το "καλό" είναι στο ένα πόδι με κλειστά μάτια. :D

https://www.telegraph.co.uk/news/health/news/10795230/Standing-on-one-leg-may-predict-which-53-year-olds-at-risk-of-early-death.html

Ναι ρε συ με κλειστά τα μάτια το έκανα. 
Καθε επανάλειψη και καλύτερα γιαυτο λέω μαθαίνεται. Βρίσκεις τρόπους, όπως να φανταστείς ένα σημάδι στο σκοτάδι 

3 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Ναι ρε συ με κλειστά τα μάτια το έκανα. 
Καθε επανάλειψη και καλύτερα γιαυτο λέω μαθαίνεται. Βρίσκεις τρόπους, όπως να φανταστείς ένα σημάδι στο σκοτάδι 

Ok, αυτό είναι δείκτης πολύ καλής υγείας των μικρών αγγείων του εγκεφάλου. Όλους θα μας θάψεις! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

DD παράτα λίγο το fitness  και το  topic και βγες λιγάκι παραέξω γιατί η πολύ προσπάθεια αρχίζει και σε επηρεάζει ψυχολογικά 

Φιλικά στο λέω .....

Μια χαρα ειμαι φιλε ! Κάνουμε και το χαβαλέ μας. Απλα σου κανει εντυπωση γιατι δεν έχουμε μαθει να ασχολουμαστε με τιποτα εδω πέρα΄.

Πχ δεν ασχολουμαστε με το παιδάκι απο τη β' δημοτικου που οι προκομενοι γονεις του δεν του χουν μάθει τροπους και βαράει ενα άλλο....

δεν ασχολουμαστε με τα παιδάκια απο το λυκειο που δειρανε μέχρι τελικης πτωσης τον 17χρονο απο τον Βυρωνα...

δεν ασχολουμαστε με κάποιον που χει συλληφθει 50 φορές και απλα ξανα αφηνεται ελευθερος. Ετσι και εδώ μονο εγω και ο OneWay ασχοληθηκαμε και πάλι πάμε να γινουμε γραφικοι και κουραστικοι! Ετσι ειναι εδω οποιος ασχολειται με το σωστο ειναι ο τρελος! Αυτη ειναι και η ριζα της καταστασης μας. Το πρωι βγαινει ενας πανιβλακας με μηχανάκι απο στροφή ανοιχτά (δεξιά στροφη) του σηκωνω το χέρι και ηθελε να τσαμπουκαλευτει κιολας γυριζε πισω το κεφάλι και κοιταζε.

Το σωστο θα αναγνωριζεται και θα αναδεικνυεται. Αυτο και εγω φιλικά τα λέω. Αφου δεν τα λένε άλλοι οταν διαβάζουν κάτι λάθος και άδικο θα τα πω εγω δεν πειράζει.

Επεξ/σία από Magic_Nature

Χρήστο, τον παράγοντα χρόνο δεν βλέπω να τον μετρας, μόνο αριθμό επαναλήψεων και κιλά. Ωστόσο, άλλο να κάνεις 5 επαναλήψεις καθισμάτων με χ κιλά και να κρατάει συνολικά 15 δευτερόλεπτα κι άλλο 5 επαναλήψεις με τα ίδια κιλά αλλά να διαρκεί 30 δευτερόλεπτα.

Ίσως να το κάνεις, όμως στα μηνύματα σου δε δείχνεις να ενδιαφέρεσαι για το time under tension.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

6,5 ,περσι ειχα 6 .

κουραγιο.

Εχω αρχισει να βλεπω προοδο στα χερια

spacer.png 

SC97HJ.jpg [/img]

ισως επρεπε να κοψω λιγο τις γιαγιαδες στο φοντο αλλα βαριεμαι.

Επεξ/σία από evabb
  • Like 9

11 λεπτά πριν, evabb είπε

κουραγιο.

Εχω αρχισει να βλεπω προοδο στα χερια

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

spacer.png 

SC97HJ.jpg [/img]

ισως επρεπε να κοψω λιγο τις γιαγιαδες στο φοντο αλλα βαριεμαι.

Πολύ κοντομάνικο βλέπω. Τί θερμοκρασία έχει μέσα και τί έξω;

1 λεπτό πριν, mic2mic είπε

Πολύ κοντομάνικο βλέπω. Τί θερμοκρασία έχει μέσα και τί έξω;

ιδεα δεν εχω για το μεσα. Εξω πρεπει να ειχε εκεινη την  3-4 βαθμους. Δεν νομιζω ομως οτι θερμενεται ιδιαιτερως η αιθουσα.

1 λεπτό πριν, evabb είπε

ιδεα δεν εχω για το μεσα. Εξω πρεπει να ειχε εκεινη την  3-4 βαθμους. Δεν νομιζω ομως οτι θερμενεται ιδιαιτερως η αιθουσα.

Εγώ πάντως δεν μπορώ με τίποτα τις μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας με το έξω. Έχω σταματήσει δύο γυμναστήρια επειδή είχαν τόσο δυνατά το aircondition που κρύωνες. Δεν έχω πρόβλημα να γυμνάζομαι με 40 βαθμούς, δεν έχω πρόβλημα να γυμνάζομαι με 0 βαθμούς, αλλά τα airconditions σε γυμναστήρια με εκνευρίζουν.

• Moderators
5 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Εμένα πάλι το τρέξιμο με 40 βαθμούς είναι το αγαπημένο μου. Σε φάση που όποτε έχει καύσωνα πάω για τρέξιμο κάτω απ'τον ήλιο :D

οτι χειροτερο μπορεις να κανεις και πραγματικα κανενα όφελος απο αυτο

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...