revolver1990 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Λοιπόν, βρισκόμαστε στις 3200 θερμίδες μπορεί και λίγο παραπάνω. Το καλό είναι ότι αύξησα και τα νούμερα μου στα βασικά lifts. 2 μήνες->+3 κιλά. Ίσως θα μπορούσα να τα πάρω και πιο αργά...θα συνεχίσω μέχρι να πάρω άλλα 2-3 αλλά πιο σιγά...στις 3000kcal. Όταν φτάσω στα 77-78 τον Γενάρη θα προσπαθήσω να διατηρηθώ και να κάνω ένα recomp μέχρι το καλοκαίρι. Μετά από pump και με κακό φωτισμό 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, revolver1990 είπε Λοιπόν, βρισκόμαστε στις 3200 θερμίδες μπορεί και λίγο παραπάνω. Το καλό είναι ότι αύξησα και τα νούμερα μου στα βασικά lifts. 2 μήνες->+3 κιλά. Ίσως θα μπορούσα να τα πάρω και πιο αργά...θα συνεχίσω μέχρι να πάρω άλλα 2-3 αλλά πιο σιγά...στις 3000kcal. Όταν φτάσω στα 77-78 τον Γενάρη θα προσπαθήσω να διατηρηθώ και να κάνω ένα recomp μέχρι το καλοκαίρι. Μετά από pump και με κακό φωτισμό Ωραιος ,ανεβαινεις μπραβο. Ετσι ειναι οποιος θελει να βαλει κιλα τρωει σωστα και βαζει ,επισης βαζει και φωτο ,ολα τα αλλα ειναι μπουρδολογιες Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Πολύ καλός rev, εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 merci, τα πόδια είναι ακόμα μικρά αλλά ανεβαίνουν και αυτά σιγά σιγά(με ρυθμούς χελώνας). +τρίχα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Συντομες ερωτησεις για upper/lower: 1.Καποια ενσταση για Δευτερα Upper, Τριτη Lower, Τεταρτη Off, Πεμπτη Upper, Παρασκευη Lower, Σαββατο Cardio? 2. Για Upper 2 ασκησεις πλατη και στηθος και μια ωμους δι-τρι ειναι οκ? (4 σετ 8-12 επαναληψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, poulinos είπε 3 διαφορετικα παπουτσια για 3 διαφορετικα πραγματα .δεν υπαρχει παραπανω το ενα απο το αλλο .αφου ειναι για διαφορετικες καταστασεις.ειναι μη συγκρισιμα. για τρέξιμο τι παπούτσια είναι καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, jimis98 said: για τρέξιμο τι παπούτσια είναι καλά? δεν υπαρχει και σε αυτο ακριβη απαντηση.εξαρτατε απο πολλους παραγοντες.απο το τι σε βολευει εσενα μεχρι το πως ειναι το ποδι σου πως το πατας κατω.αλλως το παταει λιγο προς τα εξω αλλος λιγο προς τα μεσα οποτε και θα δεις οτι υπαρχουν παπουτσια για ολα τα ποδια.απλα πρεπει να το δοκιμασεις.μπορει το καλυτερο παπουτσι για μενα για σενα να ειναι χαλια και να μην σου καθεται καλο.οποτε πρεπει να δεις τι budget θες να δωσει και να πραξεις αναλογα.υπαρχει και θεμα για το τρεξιμο https://www.insomnia.gr/forums/topic/596385-το-thread-του-τρεξίματος/ που εκει θα μπορει καποιος να σου πει εστω και την προσωπικη του εμπειρια για καποιο παπουτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Επιστροφή στην κανονικότητα ..μέχρι το επόμενο μπρέικ , Χριστούγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ουτε να τα βλεπω ζωγραφιστα δεν θελω ρυζια και κοτοπουλα απεχω φανατικα αυτη την περιοδο,αρκετα εφαγα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίζει να είμαι απο τους ελάχιστους που ~ 300 μέρες τον χρόνο τρώω κοτόπουλο/ρύζι/αυγά απο λατρεία για αυτά 😂 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από j0hnn1e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Φώτη θα πάμε για κανενα φαγητό να δούμε ποιος τρώει τα πιο πολλά; θα είμαι Αθήνα για. Μια βδομάδα από αύριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εγώ το έχω ρίξει στις τουμπανοσαλάτες. Τα υλικά από την χθεσινή . Το απάκι μαμάει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Spect~ είπε Φώτη θα πάμε για κανενα φαγητό να δούμε ποιος τρώει τα πιο πολλά; θα είμαι Αθήνα για. Μια βδομάδα από αύριο Φιλε φευγω σημερα για canyoning θα γυρισω Δευτερα να το δουμε τοτε . Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 48 minutes ago, Spect~ said: Φώτη θα πάμε για κανενα φαγητό να δούμε ποιος τρώει τα πιο πολλά; θα είμαι Αθήνα για. Μια βδομάδα από αύριο 4 minutes ago, Fotis13 said: Φιλε φευγω σημερα για canyoning σημερα θα γυρισω Δευτερα να το δουμε τοτε . πηγαιντε στο bbq παρτε ενα παππου του γενναιου και διαγωνισμο ποιος θα το φαει πιο γρηγορα:P spect~ vs fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Video or it didn't happen! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις