Dakonblackblade Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 4x90 πιέσεις ώμων εύκολα. Αρχίζω να αλείφω τον μονόλιθο @gntgrx 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε 4x90 πιέσεις ώμων εύκολα. Αρχίζω να αλείφω τον μονόλιθο @gntgrx Strict? Μπράβο ρε θηρίο. Εγώ 1rm έχω 92.5... Σημερινό cardio 9 rounds με 10 kg vest (for time με time cap 36 λεπτά) 300m run 6 air squats 6 pull ups 6 box jumps 6 burpees 6 sit ups 6 lunges 6 Russian swing @24kg 32.48 μου πήρε.. 2
JcD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Strict? Μπράβο ρε θηρίο. Εγώ 1rm έχω 92.5... Σημερινό cardio 9 rounds με 10 kg vest (for time με time cap 36 λεπτά) 300m run 6 air squats 6 pull ups 6 box jumps 6 burpees 6 sit ups 6 lunges 6 Russian swing @24kg 32.48 μου πήρε.. Σε κάνα γήπεδο τα κάνεις αυτά? Που τρέχεις?
bilya Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 δοκίμασα πρωτη φορά υγρή κιμωλία απο MYPROTEIN. Στο DL χωρίς straps δεν μπορούσα να κάνω πάνω από 100 (βασικά γλίστραγε η μπάρα από τα χέρια) , σήμερα έκανα 5χ5. Αν είναι placebo θα ξέρω την Παρασκευή που θα το ξαναδοκιμάσω. Η pull day μου: Spoiler DL Warmup 4x5 80,85,90,95 DL 5x5 100 Shrugs 4x12 100 (με straps) Barbell Curls 4 x 12 30 Close Grip Pulldowns 4 x 12 45 Close Grip Rows 4 x 12 45 Facepulls Hammer Curls Reverse Grip Curls Farmer Walks (μέχρι να μην μπορώ να πιάσω 20κιλο δισκο) Θέλω αν μπορεί κανείς να μου προτείνει ένα καλό finisher για δικέφαλα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, JcD είπε Σε κάνα γήπεδο τα κάνεις αυτά? Που τρέχεις? Στο μποξ που κάνω κροσφιτ, τρέχουμε απέξω στο δρόμο. Αλλά γήπεδο βαριέμαι έτσι και αλλιώς αν και αν χρειαστεί πηγαίνω κια εκει για τρέξιμο 1
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 9 hours ago, bilya said: δοκίμασα πρωτη φορά υγρή κιμωλία απο MYPROTEIN. Στο DL χωρίς straps δεν μπορούσα να κάνω πάνω από 100 (βασικά γλίστραγε η μπάρα από τα χέρια) , σήμερα έκανα 5χ5. Αν είναι placebo θα ξέρω την Παρασκευή που θα το ξαναδοκιμάσω. Η pull day μου: Reveal hidden contents DL Warmup 4x5 80,85,90,95 DL 5x5 100 Shrugs 4x12 100 (με straps) Barbell Curls 4 x 12 30 Close Grip Pulldowns 4 x 12 45 Close Grip Rows 4 x 12 45 Facepulls Hammer Curls Reverse Grip Curls Farmer Walks (μέχρι να μην μπορώ να πιάσω 20κιλο δισκο) Θέλω αν μπορεί κανείς να μου προτείνει ένα καλό finisher για δικέφαλα. σκονη μαγνησιας μπορεις να βρεις και σε πουγκι που το ξαναγεμιζεις με πολυ χαμηλοτερο κοστος απο την υγρη 1 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, evabb είπε Έτσι μπράβο σιγά σιγά, όχι με τα μούτρα κατευθείαν στα δύσκολα. Ολα πολυ ! Ημιμετρα δεν εχει .
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ολα πολυ ! Ημιμετρα δεν εχει . Πόσα κιλά έχεις να χάσεις;
mic2mic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Ένα κομμάτι της φυσικής κατάστασης που αγνοείται συστηματικά είναι και η ισορροπία. Υπάρχει κι αυτό το τεστ (έγινε διάσημο από ντοκιμαντέρ του BBC) που στέκεσαι όρθιος στο ένα πόδι με τα μάτια κλειστά, και το πόσα δευτερόλεπτα θα καταφέρεις να σταθείς αποτελεί αρκετά καλό προγνωστικό για την κατάσταση της υγείας σου. Το ενδιαφέρον είναι ότι η ικανότητα της ισορροπίας είναι μάλλον ανεξάρτητη από άλλες παραμέτρους της φυσικής κατάστασης όπως δύναμη, αντοχή και ευλυγισία. Δηλαδή καλά προπονημένοι αθλητές δεν έχουν καλύτερες επιδόσεις από απροπόνητα άτομα σε σχετικά τεστ. 2
bilya Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, poulinos είπε σκονη μαγνησιας μπορεις να βρεις και σε πουγκι που το ξαναγεμιζεις με πολυ χαμηλοτερο κοστος απο την υγρη θα δοκιμάσω λογικά καποια στιγμή. Είναι ηδη στο amazon wishlist μου. Απλα θέλω να δοκιμάσω πρώτα πόσο λερώνει σε σχέση με την υγρή. Γενικά δεν μου αρέσει αυτο το χαλι με πλάκες, παγκους κτλπ κατάλευκα απο κιμωλία.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, bilya είπε θα δοκιμάσω λογικά καποια στιγμή. Είναι ηδη στο amazon wishlist μου. Απλα θέλω να δοκιμάσω πρώτα πόσο λερώνει σε σχέση με την υγρή. Γενικά δεν μου αρέσει αυτο το χαλι με πλάκες, παγκους κτλπ κατάλευκα απο κιμωλία. μαγνησια λεγεται οχι κιμωλια! Και θα γινεσαι λες και παλευες με ανοιγμα ζυμης για βαση πιτσας με αυτη στο γυμναστηριο. Απο αποψη λερωματς πας σε υγρη απο αποψη ευκολιας/ταχυτητας πας σε σκονη. Στην υγρη πρεπει να περιμενιεις καποιο χρονικό διάστημα, αν θυμαμαι καλα 30-45"
bilya Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Spect~ είπε μαγνησια λεγεται οχι κιμωλια! Και θα γινεσαι λες και παλευες με ανοιγμα ζυμης για βαση πιτσας με αυτη στο γυμναστηριο. Απο αποψη λερωματς πας σε υγρη απο αποψη ευκολιας/ταχυτητας πας σε σκονη. Στην υγρη πρεπει να περιμενιεις καποιο χρονικό διάστημα, αν θυμαμαι καλα 30-45" ναι αυτά τα λερωματα δεν θέλω γιατί κ η γκρίνια στο σπίτι μετά θα ναι ατελείωτη😬. Η υγρή της myprotein σε λιγοτερο απο 30" ηταν έτοιμη κ γενικά δεν λερωσα τπτ στο γυμναστηριο. Βέβαια θέλει αρκετό πλύσιμο μετά να φύγει απο τα χέρια. Αυτο με την μαγνησια/κιμωλία νομίζω είναι χάσιμο στην μετάφραση στα αγγλικά. Γιατι κ η myprotein την αναφέρει σαν liquid chalk. Τεσπα μικρή σημασία έχει αυτό.
TEOKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, mic2mic είπε Ένα κομμάτι της φυσικής κατάστασης που αγνοείται συστηματικά είναι και η ισορροπία. Υπάρχει κι αυτό το τεστ (έγινε διάσημο από ντοκιμαντέρ του BBC) που στέκεσαι όρθιος στο ένα πόδι με τα μάτια κλειστά, και το πόσα δευτερόλεπτα θα καταφέρεις να σταθείς αποτελεί αρκετά καλό προγνωστικό για την κατάσταση της υγείας σου. Το ενδιαφέρον είναι ότι η ικανότητα της ισορροπίας είναι μάλλον ανεξάρτητη από άλλες παραμέτρους της φυσικής κατάστασης όπως δύναμη, αντοχή και ευλυγισία. Δηλαδή καλά προπονημένοι αθλητές δεν έχουν καλύτερες επιδόσεις από απροπόνητα άτομα σε σχετικά τεστ. Χαχα με έβαλες στην τσίτα να κάτω τον γκαβό πελαργό . Για δώσε link 1
mic2mic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Χαχα με έβαλες στην τσίτα να κάτω τον γκαβό πελαργό . Για δώσε link Πολλά υπάρχουν, πχ https://qz.com/402638/the-ability-to-balance-on-one-leg-for-20-seconds-is-a-sign-of-a-healthy-brain/ 1
new_guy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Έχω ταλαιπωρηθεί πολλάκις στο παρελθόν με πόνους στα τραπς (ψηλά στη βάση του λαιμού). Τουλάχιστον μία-δυο φορές τον χρόνο βγαίνω οφ από κάποιο πιάσιμο που κρατάει περί τις 5-6 μέρες. Ο ορθοπεδικός λέει μυοχαλαρωτικά + ξεκούραση + προσοχή στη στάση του σώματος. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μειωθούν; Στρετσινγκ μετά την προπο; Περισσότερο warmup; Να σταματήσω τα σραγκς, τις κωπηλατικες ξερωγω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις