4saken Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν θυμαμαι να ειχα κανει εξετασεις οταν εξανα IF, ειναι και στον οργανισμο, μπορει να εχεις την καλυτερη διατροφη με καλα λιπαρα και η χοληστερινη να ειναι στα υψη. Τριγλυκεριδια 41! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από 4saken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Το λοιπόν, μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πάρω θέση στο θέμα που απασχολεί το νήμα εδώ και κάνα δυο μήνες κ δεν είναι άλλο από τα κιλά που σηκώνει ο Ντιντις 😁 Ξεκινάμε από τα βασικά, από το ότι τα κιλά είναι απλά ένας αριθμός κ τίποτα περισσότερο δηλαδή! Δεν μας απασχολεί ποτέ όχι μόνο πόσα σηκώνει ο καθένας αλλά ούτε καν πόσα σηκώνουμε εμείς! Αυτό που μας απασχολεί είναι να πιεζόμαστε στις προπονήσεις μας (όχι σε όλες) ώστε να επέλθει η πρόοδος που μεταφράζεται σε αύξηση κιλών! Αυτό που θέλουν λοιπόν να σου πουν ντιντι και στο λένε με λάθος τρόπο είναι ότι δεν ζορίζεις καθόλου το σώμα σου στις προπονήσεις και καπάκι σου αραδιάζουν κ κάτι νούμερα 50/70/100/200 κιλά κτλ(αυτος ειναι ο λαθος τροπος) που δεν έχουν καμία σημασία! Όντως βέβαια είσαι για περισσότερα κιλά από αυτά που κάνεις αυτό ισχύει κ στο λέω εγώ που το μάτι μου είναι ζυγαριά! Αυτό που κατά την όχι και τόσο ταπεινή 😊 άποψη μου πρέπει να κάνεις είναι το εξής.. Μην φορτώνεις στις άρσεις, δεν γουστάρεις κ καλά κάνεις, φόρτωσε πρώτα σε κάποιες άλλες ασκήσεις όπως η κωπηλατική αρκετά κιλά (ξανά λέω δεν έχει καμία σημασία πόσα θα είναι αυτά) μέχρι να νιώσεις ότι ζορίζεσαι πάρα πολύ για να βγάλεις 4/5 σωστές επαναλήψεις! Όταν το καταφέρεις πρόσθεσε 10 κιλά και ξανά κανε το ίδιο! Αυτόματα θα πας κάποια στιγμή μετά στις άρσεις και δεν θα πιστεύεις πόσο πολύ έχεις ανέβει! Το ίδιο ακριβώς ισχύει κ για τα πόδια.. Μην πιέζεις στα καθίσματα.. Πίεσε πολύ στην πρέσα.. Φόρτωσε.. Πες σε έναν γυμναστή να στην δείξει σωστά κ μετά φόρτωσε μην φοβάσαι έως ότου βάλεις με πολύ ζόρι 4/5 επαναλήψεις! Με πίεση ομως όχι με κοροϊδία, μιλάμε για φάση να μην μπορείς να βγάλεις την έκτη επανάληψη.. Μετά από καιρό δοκιμάζεις καθίσματα κ βλέπεις τα αποτελέσματα των κόπων σου εκεί! Επισης φύγε από τις 10 επαναλήψεις κ πήγαινε στις 3 ! Στον πάγκο πχ που είδα ότι κάνεις 7/8 επαναλήψεις τα 70 κιλά, αυτό σημαίνει πως κάνεις σίγουρα 4 τα 80 ! Βάλε έναν από πάνω σου να αισθάνεσαι σιγουριά ότι δεν θα σου φύγουν τα κιλά και μπες στη 80! Όταν τα κάνεις 3 φορές άνετα μπες στα 85 μέχρι να τα κάνεις κ αυτά 3 φορές! Πολύ απλά είναι τα πράγματα.. Τα κιλά δεν έχουν καμία σημασία μόνο οι κομπλεξικοί τα κοιτάνε.. Εγώ είμαι 1.86 90 κιλά και ενώ ανέκαθεν σήκωνα αρκετά για το βάρος μου έχει τύχει να κανω προπονήσεις μαζί με παλικάρια 1,70 - 80 κιλά κ σήκωναν περισσότερα από μένα, Ε και? Σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα το κόσμου το αντιμετωπίζω! Ξεκολλάτε με τα κιλά δεν έχουν καμία σημασία η προσπάθεια μετράει και αυτή είναι υποκειμενική όσο μπορεί ο καθένας σηκώνει! Ντιντι ζορίσου δώσε πόνο στις safe ασκήσεις εκεί που και να γίνει μια στραβή χέστηκες (αν και η ζημιά στους ώμους γαμαει) υπάρχουν και άλλες ασκησεις όμως που θέλουν πολύ προσοχή στο φόρτωμα όσο κ ας λένε κάποιοι εδώ τα δικά τους.. Φιλιά μωρά peace and love 😀 ΥΓ επειδή πιο πίσω κάποιος έγραψε 'νομίζει πως αν βάλει κιλά θα τον κόψουν στην μέση' να ενημερώσω πως, Ω, ναι, αν στις άρσεις και στα καθίσματα βάλεις πολλά κιλά, περισσότερα δηλαδή από όσα αντέχουν οι αρθρώσεις, οι τένοντες και το μυοσκελετικο σου τότε ναι μπορούν να σε κόψουν στα δύο! Εύχομαι σε όλους να μην το καταλάβετε ποτέ στην πράξη αυτό που σας λέω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Μην φορτώνεις στις άρσεις, δεν γουστάρεις κ καλά κάνεις, φόρτωσε πρώτα σε κάποιες άλλες ασκήσεις όπως η κωπηλατική αρκετά κιλά (ξανά λέω δεν έχει καμία σημασία πόσα θα είναι αυτά) μέχρι να νιώσεις ότι ζορίζεσαι πάρα πολύ για να βγάλεις 4/5 σωστές επαναλήψεις! Όταν το καταφέρεις πρόσθεσε 10 κιλά και ξανά κανε το ίδιο! Αυτόματα θα πας κάποια στιγμή μετά στις άρσεις και δεν θα πιστεύεις πόσο πολύ έχεις ανέβει! Αυτό καρα ισχύει, πρώτη φορά που έκανα deadlift στη ζωή μου έκανα 150 κιλα επειδή έκανα ήδη κοντά 10 χρόνια κωπηλατικες κλπ. Επίσης πότε δεν έκανα κάτω από 60 κιλα πάγκο διότι είχα ξεκινήσει την γυμναστική με 500 push ups τη μέρα κάθε μέρα πριν πάω σε γυμναστήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε Το λοιπόν, μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πάρω θέση στο θέμα που απασχολεί το νήμα εδώ και κάνα δυο μήνες κ δεν είναι άλλο από τα κιλά που σηκώνει ο Ντιντις 😁 Ξεκινάμε από τα βασικά, από το ότι τα κιλά είναι απλά ένας αριθμός κ τίποτα περισσότερο δηλαδή! Δεν μας απασχολεί ποτέ όχι μόνο πόσα σηκώνει ο καθένας αλλά ούτε καν πόσα σηκώνουμε εμείς! Αυτό που μας απασχολεί είναι να πιεζόμαστε στις προπονήσεις μας (όχι σε όλες) ώστε να επέλθει η πρόοδος που μεταφράζεται σε αύξηση κιλών! Αυτό που θέλουν λοιπόν να σου πουν ντιντι και στο λένε με λάθος τρόπο είναι ότι δεν ζορίζεις καθόλου το σώμα σου στις προπονήσεις και καπάκι σου αραδιάζουν κ κάτι νούμερα 50/70/100/200 κιλά κτλ(αυτος ειναι ο λαθος τροπος) που δεν έχουν καμία σημασία! Όντως βέβαια είσαι για περισσότερα κιλά από αυτά που κάνεις αυτό ισχύει κ στο λέω εγώ που το μάτι μου είναι ζυγαριά! Αυτό που κατά την όχι και τόσο ταπεινή 😊 άποψη μου πρέπει να κάνεις είναι το εξής.. Μην φορτώνεις στις άρσεις, δεν γουστάρεις κ καλά κάνεις, φόρτωσε πρώτα σε κάποιες άλλες ασκήσεις όπως η κωπηλατική αρκετά κιλά (ξανά λέω δεν έχει καμία σημασία πόσα θα είναι αυτά) μέχρι να νιώσεις ότι ζορίζεσαι πάρα πολύ για να βγάλεις 4/5 σωστές επαναλήψεις! Όταν το καταφέρεις πρόσθεσε 10 κιλά και ξανά κανε το ίδιο! Αυτόματα θα πας κάποια στιγμή μετά στις άρσεις και δεν θα πιστεύεις πόσο πολύ έχεις ανέβει! Το ίδιο ακριβώς ισχύει κ για τα πόδια.. Μην πιέζεις στα καθίσματα.. Πίεσε πολύ στην πρέσα.. Φόρτωσε.. Πες σε έναν γυμναστή να στην δείξει σωστά κ μετά φόρτωσε μην φοβάσαι έως ότου βάλεις με πολύ ζόρι 4/5 επαναλήψεις! Με πίεση ομως όχι με κοροϊδία, μιλάμε για φάση να μην μπορείς να βγάλεις την έκτη επανάληψη.. Μετά από καιρό δοκιμάζεις καθίσματα κ βλέπεις τα αποτελέσματα των κόπων σου εκεί! Επισης φύγε από τις 10 επαναλήψεις κ πήγαινε στις 3 ! Στον πάγκο πχ που είδα ότι κάνεις 7/8 επαναλήψεις τα 70 κιλά, αυτό σημαίνει πως κάνεις σίγουρα 4 τα 80 ! Βάλε έναν από πάνω σου να αισθάνεσαι σιγουριά ότι δεν θα σου φύγουν τα κιλά και μπες στη 80! Όταν τα κάνεις 3 φορές άνετα μπες στα 85 μέχρι να τα κάνεις κ αυτά 3 φορές! Πολύ απλά είναι τα πράγματα.. Τα κιλά δεν έχουν καμία σημασία μόνο οι κομπλεξικοί τα κοιτάνε.. Εγώ είμαι 1.86 90 κιλά και ενώ ανέκαθεν σήκωνα αρκετά για το βάρος μου έχει τύχει να κανω προπονήσεις μαζί με παλικάρια 1,70 - 80 κιλά κ σήκωναν περισσότερα από μένα, Ε και? Σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα το κόσμου το αντιμετωπίζω! Ξεκολλάτε με τα κιλά δεν έχουν καμία σημασία η προσπάθεια μετράει και αυτή είναι υποκειμενική όσο μπορεί ο καθένας σηκώνει! Ντιντι ζορίσου δώσε πόνο στις safe ασκήσεις εκεί που και να γίνει μια στραβή χέστηκες (αν και η ζημιά στους ώμους γαμαει) υπάρχουν και άλλες ασκησεις όμως που θέλουν πολύ προσοχή στο φόρτωμα όσο κ ας λένε κάποιοι εδώ τα δικά τους.. Φιλιά μωρά peace and love 😀 ΥΓ επειδή πιο πίσω κάποιος έγραψε 'νομίζει πως αν βάλει κιλά θα τον κόψουν στην μέση' να ενημερώσω πως, Ω, ναι, αν στις άρσεις και στα καθίσματα βάλεις πολλά κιλά, περισσότερα δηλαδή από όσα αντέχουν οι αρθρώσεις, οι τένοντες και το μυοσκελετικο σου τότε ναι μπορούν να σε κόψουν στα δύο! Εύχομαι σε όλους να μην το καταλάβετε ποτέ στην πράξη αυτό που σας λέω. Το σχόλιο μου αναφερόταν στο να ανεβάσει προοδευτικά κιλά όχι να πάει απ 80 στα 150.. Και επίσης τα κιλά τα λέγαμε όχι για να δείξουμε ότι είμαστε γαματοι, αυτοί που θέλουν να μάθουν και εμπιστεύοβται κάποια άτομα από εδώ μέσα το κάνουν για άλλους λόγους, αλλά για να δείξουμε ότι το να βάλεις κιλά σιγά σιγά δεν είναι κάτι εξωπραγματικο Απλά ξεκαθαρίζω δεν παρεξηγήθηκα ή κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, JcD είπε Αυτό καρα ισχύει, πρώτη φορά που έκανα deadlift στη ζωή μου έκανα 150 κιλα επειδή έκανα ήδη κοντά 10 χρόνια κωπηλατικες κλπ. Επίσης πότε δεν έκανα κάτω από 60 κιλα πάγκο διότι είχα ξεκινήσει την γυμναστική με 500 push ups τη μέρα κάθε μέρα πριν πάω σε γυμναστήριο. Δεν λέω για σένα προσωπικά αλλά αυτό που λες δεν νομίζω να ισχύει γενικά Τυπάκι στην δουλειά που ξέρω κάνει push ups και pull ups συνεχόμενα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Μόνο αυτά κάνει. Κοντός ,αδύνατος και γραμμωμένος. Απο δύναμη όμως που τον δοκίμασα τσούφιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Δεν λέω για σένα προσωπικά αλλά αυτό που λες δεν νομίζω να ισχύει γενικά Τυπάκι στην δουλειά που ξέρω κάνει push ups και pull ups συνεχόμενα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Μόνο αυτά κάνει. Κοντός ,αδύνατος και γραμμωμένος. Απο δύναμη όμως που τον δοκίμασα τσούφιος... Ναι βέβαια, εγώ την δική μου εμπειρία κατέθεσα, δεν ξερω αν έχει δουλέψει έτσι σε άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ναι εσυ στα σίγουρα είχες επιβαρύνει σταδιακά και τους μύες σου και το νευρικό σου σύστημα με άλλους τρόπους . Αυτό που θέλω να καταλήξω και λένε όλοι οι παραπάνω είναι ότι άμα δεν στρεσάρει κανείς σταδιακά το σώμα του , οι πολλές επαναλήψεις δεν προσφέρουν ανάπτυξη αλλά γίνονται μία διαφορετική αερόβια άσκηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ ασχολούμαι με τα κιλά ως ένα σημείο. Ασχολούμαι με τη φόρμα. Δεν ασχολούμαι με την εμφάνιση, δεν με ενδιαφέρει τι τρώει ο καθένας, τα ψυχολογικά του, αν είναι ορθορεκτικός, αν κουβαλάει μεζούρες, αν είναι εργένης , αν παίρνει αναβολικά, αν είναι γυναίκα , άντρας παιδί, γριά , γέρος, αν τα γενετικά του είναι άψογα κλπ. Τα μοντέλα αισθητικά είναι πολύ ωραία, αλλά δεν είναι υγιή.Αν είναι υγιή , δεν είναι λειτουργικά αν δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν σε μια δυσκολία, να σηκώσουν ένα παιδί ή 4 σακούλες σούπερ μάρκετ πχ.. Ορθορεκτικοί εργένηδες, γυναίκες και άντρες που προβάλλονται στα περιοδικά, exercise junkies , που από τα ναρκωτικά πέσανε στο γυμναστήριο , ή αν δεν πέφταν στο γυμναστήριο θα πέφταν στα ναρκωτικά, δε με αφορούν. Υπάρχουν και αυτοί και μας πουλάνε συμπληρώματα όπως και οι ''life coaches'' πουλάνε συμβουλές και καταπίνουν αμφεταμίνες και αναβολικά. Ξέρετε γιατί η διατροφή είναι η σημαντικότερη? Το ακούμε δεκαετίες τώρα. Γιατί το λένε οι γιατροί και οι εταιρείες συμπληρωμάτων. Γιατί το αναφέρουν οι θρησκείες και όποια cult υπάρχει, το πρώτο πράγμα που θα σε ελέγξει είναι στο φαγητό και στο σεξ. Το μέλι θεραπεύει , η πρωτείνη σε φτιάχνει , τα λαχανικά σε αποτοξινώνουν, οι χυμοί σε βοηθάνε στο χέσιμο κλπ. Αν μπορεί κάποιος να κάνει ένα κάθισμα σωστά, άρσεις και πιέσεις είναι αρκετά ευλύγιστος. Δε χρειάζεται παραπάνω, άντε να κάνει ένα overead squat. Δε χρειάστηκε πουθενά να είσαι πιο ευλύγιστος. Ούτε μπαίνω σε κόντρα στα πόσα σηκώνω. Υπάρχουν τύποι στο γυμναστήριο που σηκώνουν περισσότερα και είναι ελαφρύτεροι. Πάντα θα υπάρχουν. Κάθε άντρας, γυναίκα , παιδί, γριά γέρος κλπ όμως μπορεί να γίνει δυνατότερος. Δε χρειάζεται να κοπεί στη μέση, να βγάλει τους χιαστούς, να τον σπάσουν στο ξύλο, να κάνει τούμπες και κλωτσιές στον αέρα. Μπορεί να πάρει μια μπάρα, μερικούς δίσκους , ένα πάγκο και ορθοστάτες, να βάλει μερικούς ειλικρινείς και ορθούς στόχους , να τους ξεπεράσει και να συνεχίσει να γίνεται δυνατότερος. Πόσο? Τόσο ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν ότι του συμβεί. Να κουβαλήσει τη γυναίκα του, την άρρωστη μάνα του, να αλλάξει ένα λάστιχο, να ανοίξει ένα βάζο, να σηκώσει το παιδί του και να το πετάξει στον αέρα , να σηκώσει το κρεβάτι και το στρώμα κλπ. Μπορείς να το κάνεις, χωρίς να σκέφτεσαι αν θα δεχτείς το κέρασμα, αν θα παραγγείλεις σόδα λεμόνι στο μπαρ, αν θα φας το ψαχνό της μπριζόλας πετώντας το λιπάκι κ.ο.κ. τα έχουμε δει, τα ξέρουμε, πολλοί τα κάνουν. Χέστηκα. Μπορείς να κάνεις με σωστή φόρμα 60 κιλά πάγκο, 80 κάθισμα, 100 άρσεις αν είσαι ενήλικος άντρας? 5 έλξεις? 10 pushups? Είσαι κομπλέ . Τράβα για τρέξιμο και κάνε και όλα τα παραπάνω.Βγάλε φωτογραφίες από τα νιάτα, από τα γηρατεία, από το ξενοδοχείο από την παραλία από το τζακούζι, κάνε κρόσφιτ, ζούμπα, λάτιν, ότι γουστάρεις. Εμένα εκεί φτάνουν τα πρέπει μου. Τώρα, 70 κιλά παγκος, είναι καλά, δε λένε πολλά όμως για ένα σωστό , αποδοτικό πρόγραμμα γυμναστικής. Δεν μπορώ να λέω πως κάποιος γυμνάζεται ολοκληρωμένα αν δεν έχει βάλει και ο ίδιος το σώμα του να δουλέψει σαν μια ολοκληρωμένη μονάδα. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Αν κάποιος έκανε 60 κιλά κάμψεις δικεφάλων και τίποτα άλλο, ή στα υπόλοιπα έπαιζε, θα ήταν αυτό κριτήριο για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης? Και δεν το λέω για τον @magic_nature , καθώς το παιδί τις κάνει τις ασκήσεις , αλλά δεν είναι τα 60 κιλά άρσεις τα όρια ενός 35άρη άντρα. Μη τρελαθούμε. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Σωστά τα πρέπει σου αλλά ο κατάλογος είναι πιστεύω λίγο μεγαλύτερος Μπορεις να τρέξεις 100,400,1Κ μέτρα σε Χ χρόνο; Μπορεις να κολυμπήσεις το ανάλογο; Έχεις χοληστερίνη κάτω από 200; Ανεξάρτητα την καλή η κακή; Είναι το συκώτι σου καθαρό από φυσαλίδες; Μπορεις να ξύσεις την πλάτη σου και να κόψεις τα νύχια των ποδιών σου; κ.λ.π Τα πρέπει του fitness είναι μπόλικα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ε , άμα κάνεις 100 κιλά άρσεις μπορείς να κόψεις τα νυχια των ποδιών σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Εγώ ασχολούμαι με τα κιλά ως ένα σημείο. Ασχολούμαι με τη φόρμα. Δεν ασχολούμαι με την εμφάνιση, δεν με ενδιαφέρει τι τρώει ο καθένας, τα ψυχολογικά του, αν είναι ορθορεκτικός, αν κουβαλάει μεζούρες, αν είναι εργένης , αν παίρνει αναβολικά, αν είναι γυναίκα , άντρας παιδί, γριά , γέρος, αν τα γενετικά του είναι άψογα κλπ. Τα μοντέλα αισθητικά είναι πολύ ωραία, αλλά δεν είναι υγιή.Αν είναι υγιή , δεν είναι λειτουργικά αν δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν σε μια δυσκολία, να σηκώσουν ένα παιδί ή 4 σακούλες σούπερ μάρκετ πχ.. Ορθορεκτικοί εργένηδες, γυναίκες και άντρες που προβάλλονται στα περιοδικά, exercise junkies , που από τα ναρκωτικά πέσανε στο γυμναστήριο , ή αν δεν πέφταν στο γυμναστήριο θα πέφταν στα ναρκωτικά, δε με αφορούν. Υπάρχουν και αυτοί και μας πουλάνε συμπληρώματα όπως και οι ''life coaches'' πουλάνε συμβουλές και καταπίνουν αμφεταμίνες και αναβολικά. Ξέρετε γιατί η διατροφή είναι η σημαντικότερη? Το ακούμε δεκαετίες τώρα. Γιατί το λένε οι γιατροί και οι εταιρείες συμπληρωμάτων. Γιατί το αναφέρουν οι θρησκείες και όποια cult υπάρχει, το πρώτο πράγμα που θα σε ελέγξει είναι στο φαγητό και στο σεξ. Το μέλι θεραπεύει , η πρωτείνη σε φτιάχνει , τα λαχανικά σε αποτοξινώνουν, οι χυμοί σε βοηθάνε στο χέσιμο κλπ. Αν μπορεί κάποιος να κάνει ένα κάθισμα σωστά, άρσεις και πιέσεις είναι αρκετά ευλύγιστος. Δε χρειάζεται παραπάνω, άντε να κάνει ένα overead squat. Δε χρειάστηκε πουθενά να είσαι πιο ευλύγιστος. Ούτε μπαίνω σε κόντρα στα πόσα σηκώνω. Υπάρχουν τύποι στο γυμναστήριο που σηκώνουν περισσότερα και είναι ελαφρύτεροι. Πάντα θα υπάρχουν. Κάθε άντρας, γυναίκα , παιδί, γριά γέρος κλπ όμως μπορεί να γίνει δυνατότερος. Δε χρειάζεται να κοπεί στη μέση, να βγάλει τους χιαστούς, να τον σπάσουν στο ξύλο, να κάνει τούμπες και κλωτσιές στον αέρα. Μπορεί να πάρει μια μπάρα, μερικούς δίσκους , ένα πάγκο και ορθοστάτες, να βάλει μερικούς ειλικρινείς και ορθούς στόχους , να τους ξεπεράσει και να συνεχίσει να γίνεται δυνατότερος. Πόσο? Τόσο ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν ότι του συμβεί. Να κουβαλήσει τη γυναίκα του, την άρρωστη μάνα του, να αλλάξει ένα λάστιχο, να ανοίξει ένα βάζο, να σηκώσει το παιδί του και να το πετάξει στον αέρα , να σηκώσει το κρεβάτι και το στρώμα κλπ. Μπορείς να το κάνεις, χωρίς να σκέφτεσαι αν θα δεχτείς το κέρασμα, αν θα παραγγείλεις σόδα λεμόνι στο μπαρ, αν θα φας το ψαχνό της μπριζόλας πετώντας το λιπάκι κ.ο.κ. τα έχουμε δει, τα ξέρουμε, πολλοί τα κάνουν. Χέστηκα. Μπορείς να κάνεις με σωστή φόρμα 60 κιλά πάγκο, 80 κάθισμα, 100 άρσεις αν είσαι ενήλικος άντρας? 5 έλξεις? 10 pushups? Είσαι κομπλέ . Τράβα για τρέξιμο και κάνε και όλα τα παραπάνω.Βγάλε φωτογραφίες από τα νιάτα, από τα γηρατεία, από το ξενοδοχείο από την παραλία από το τζακούζι, κάνε κρόσφιτ, ζούμπα, λάτιν, ότι γουστάρεις. Εμένα εκεί φτάνουν τα πρέπει μου. Τώρα, 70 κιλά παγκος, είναι καλά, δε λένε πολλά όμως για ένα σωστό , αποδοτικό πρόγραμμα γυμναστικής. Δεν μπορώ να λέω πως κάποιος γυμνάζεται ολοκληρωμένα αν δεν έχει βάλει και ο ίδιος το σώμα του να δουλέψει σαν μια ολοκληρωμένη μονάδα. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Αν κάποιος έκανε 60 κιλά κάμψεις δικεφάλων και τίποτα άλλο, ή στα υπόλοιπα έπαιζε, θα ήταν αυτό κριτήριο για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης? Και δεν το λέω για τον @magic_nature , καθώς το παιδί τις κάνει τις ασκήσεις , αλλά δεν είναι τα 60 κιλά άρσεις τα όρια ενός 35άρη άντρα. Μη τρελαθούμε. Για την ευλυγισία διαφωνώ, είναι τεράστιο προτέρημα και θα πρέπει να συνδιαζεται με την προπόνηση δύναμης. Ένας ευλυγιστος αθλούμενος έχει πολύ μικρότερες πιθανότητες να πάθει τραυματισμους σε τενοντες. Και σε πρακτικό επίπεδο είναι το ίδιο χρήσιμο. Προσωπικά για έναν χρόνο έκανα crossfit και γιόγκα (όχι τις μαλακίες με τις αναπνοές, πολύ δυναμική που σε ξεθεωνει) και είχα πάθει πλάκα από τα αποτελέσματα, και πόσο με είχε βοηθήσει στο crossfit. Στα υπόλοιπα συμφωνώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε φίλε δεν θέλω να ασχολούμαι, εννοείται οτι ο καθένας έχει την άποψη του που μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη όμως δεν μπορώ να μην πω πως κατά την άποψη μου το μήνυμα σου ρε ντακον είναι ψιλό οτιναναι και ανάθεμα αν ήξερες κ συ ο ίδιος τι ήθελες να γράψεις! Που κολλάνε οι γέροι οι γριές τα μοντέλα που δεν μπορούν να σηκώσουν τις τσάντες απο τα σ μάρκετ οι ανορεξικοι, οι ορθορεκτικοί εργένηδες, τα αναβολικά τα ναρκωτικά οι μεζούρες και όλα αυτά που λες? Εχει ψυχολογικά αυτός που προσέχει το σώμα του, αυτός που τον νοιάζει η αισθητική και δεν θέλει να ξεχειλίζει η κοιλιά του στο πάτωμα ενώ δεν έχει αυτός που τρώει ότι σκατά βρεθούν στο πιάτο του, που χλαπακιάζει τις σαβούρες σαν κοιλιόδουλος με το πρόσχημα οτι κ καλά δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση? Εγώ παντως δεν τους έχω σε καμιά υπόληψη αυτούς, δεν υπάρχει πιο ευκολο πράγμα απο το να τρως λίπος και να πηγαίνεις με τις σαπιοκοιλιές στο γυμναστήριο να σηκώνεις ενα σίδερο πάνω κάτω και να λες οτι γυμνάζεσαι ! Μην τα ισοπεδώνουμε ολα, η γυμναστική ειναι πολλα περισσότερα, ειναι φυσική κατάσταση, είναι πάνω από όλα υγεία! Ξαναλέω σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά δεν μπορώ να μην πω και την δική μου. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από OneWaySystem 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Εγώ ασχολούμαι με τα κιλά ως ένα σημείο. Ασχολούμαι με τη φόρμα. Δεν ασχολούμαι με την εμφάνιση, δεν με ενδιαφέρει τι τρώει ο καθένας, τα ψυχολογικά του, αν είναι ορθορεκτικός, αν κουβαλάει μεζούρες, αν είναι εργένης , αν παίρνει αναβολικά, αν είναι γυναίκα , άντρας παιδί, γριά , γέρος, αν τα γενετικά του είναι άψογα κλπ. Τα μοντέλα αισθητικά είναι πολύ ωραία, αλλά δεν είναι υγιή.Αν είναι υγιή , δεν είναι λειτουργικά αν δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν σε μια δυσκολία, να σηκώσουν ένα παιδί ή 4 σακούλες σούπερ μάρκετ πχ.. Ορθορεκτικοί εργένηδες, γυναίκες και άντρες που προβάλλονται στα περιοδικά, exercise junkies , που από τα ναρκωτικά πέσανε στο γυμναστήριο , ή αν δεν πέφταν στο γυμναστήριο θα πέφταν στα ναρκωτικά, δε με αφορούν. Υπάρχουν και αυτοί και μας πουλάνε συμπληρώματα όπως και οι ''life coaches'' πουλάνε συμβουλές και καταπίνουν αμφεταμίνες και αναβολικά. Ξέρετε γιατί η διατροφή είναι η σημαντικότερη? Το ακούμε δεκαετίες τώρα. Γιατί το λένε οι γιατροί και οι εταιρείες συμπληρωμάτων. Γιατί το αναφέρουν οι θρησκείες και όποια cult υπάρχει, το πρώτο πράγμα που θα σε ελέγξει είναι στο φαγητό και στο σεξ. Το μέλι θεραπεύει , η πρωτείνη σε φτιάχνει , τα λαχανικά σε αποτοξινώνουν, οι χυμοί σε βοηθάνε στο χέσιμο κλπ. Αν μπορεί κάποιος να κάνει ένα κάθισμα σωστά, άρσεις και πιέσεις είναι αρκετά ευλύγιστος. Δε χρειάζεται παραπάνω, άντε να κάνει ένα overead squat. Δε χρειάστηκε πουθενά να είσαι πιο ευλύγιστος. Ούτε μπαίνω σε κόντρα στα πόσα σηκώνω. Υπάρχουν τύποι στο γυμναστήριο που σηκώνουν περισσότερα και είναι ελαφρύτεροι. Πάντα θα υπάρχουν. Κάθε άντρας, γυναίκα , παιδί, γριά γέρος κλπ όμως μπορεί να γίνει δυνατότερος. Δε χρειάζεται να κοπεί στη μέση, να βγάλει τους χιαστούς, να τον σπάσουν στο ξύλο, να κάνει τούμπες και κλωτσιές στον αέρα. Μπορεί να πάρει μια μπάρα, μερικούς δίσκους , ένα πάγκο και ορθοστάτες, να βάλει μερικούς ειλικρινείς και ορθούς στόχους , να τους ξεπεράσει και να συνεχίσει να γίνεται δυνατότερος. Πόσο? Τόσο ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν ότι του συμβεί. Να κουβαλήσει τη γυναίκα του, την άρρωστη μάνα του, να αλλάξει ένα λάστιχο, να ανοίξει ένα βάζο, να σηκώσει το παιδί του και να το πετάξει στον αέρα , να σηκώσει το κρεβάτι και το στρώμα κλπ. Μπορείς να το κάνεις, χωρίς να σκέφτεσαι αν θα δεχτείς το κέρασμα, αν θα παραγγείλεις σόδα λεμόνι στο μπαρ, αν θα φας το ψαχνό της μπριζόλας πετώντας το λιπάκι κ.ο.κ. τα έχουμε δει, τα ξέρουμε, πολλοί τα κάνουν. Χέστηκα. Μπορείς να κάνεις με σωστή φόρμα 60 κιλά πάγκο, 80 κάθισμα, 100 άρσεις αν είσαι ενήλικος άντρας? 5 έλξεις? 10 pushups? Είσαι κομπλέ . Τράβα για τρέξιμο και κάνε και όλα τα παραπάνω.Βγάλε φωτογραφίες από τα νιάτα, από τα γηρατεία, από το ξενοδοχείο από την παραλία από το τζακούζι, κάνε κρόσφιτ, ζούμπα, λάτιν, ότι γουστάρεις. Εμένα εκεί φτάνουν τα πρέπει μου. Τώρα, 70 κιλά παγκος, είναι καλά, δε λένε πολλά όμως για ένα σωστό , αποδοτικό πρόγραμμα γυμναστικής. Δεν μπορώ να λέω πως κάποιος γυμνάζεται ολοκληρωμένα αν δεν έχει βάλει και ο ίδιος το σώμα του να δουλέψει σαν μια ολοκληρωμένη μονάδα. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Αν κάποιος έκανε 60 κιλά κάμψεις δικεφάλων και τίποτα άλλο, ή στα υπόλοιπα έπαιζε, θα ήταν αυτό κριτήριο για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης? Και δεν το λέω για τον @magic_nature , καθώς το παιδί τις κάνει τις ασκήσεις , αλλά δεν είναι τα 60 κιλά άρσεις τα όρια ενός 35άρη άντρα. Μη τρελαθούμε. Συμφωνω σε πολλά αλλα θα διαφωνησω στη διατροφη. Το χω γράψει 100 φορές οτι στις άρσεις ειμαι χαμηλά ακομα. Πιο μεγαλο ειναι το ρεκορ των φορων που το χω γράψει παρα το σηκωμα των κιλών που κάνω Οι εταιρειες συμπληρωμάτων λένε τα δικά τους δεν μπορεις να εμφανιζεις αυτες σαν επιχειρημα για να λες οτι η διατροφη εμενα δεν με νοιάζει. Σε νοιάζει και σε κοφτει η διατροφη! Γιατι οπως ειπε και ο OneWay σηκωνεις που σηκώνεις πολλά κιλά και εισαι προχωρημένος , κανε και ενα κοπο στη διατροφη να κερδισεις και το αισθητικο κομμάτι. Και άρσεις θα το φτάσουμε το 100αρι... σε λιγο καιρο. Αλλα δεν βιάζομαι. Ειναι πολυ ωραια άσκηση και την έχω. Γιατι η σπονδυλικη μου στηλη κάθεται σαν χάρακας οπως πρέπει με βλεπω και στο καθρεφτη με τραβάω ΚΑΙ βιντεο. Εγω στο γυμναστηριο πάω και κάνω δουλειά δεν πάω να χαζέψω. Ειμαι συγκεντρωμενος σε αυτο που κάνω κάθε φορά. Η συνδεση μυ-μυαλου που λένε. 29 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Ε , άμα κάνεις 100 κιλά άρσεις μπορείς να κόψεις τα νυχια των ποδιών σου Τα νυχια των ποδιών δεν θα τα κοψεις ... αλλα οταν δεν την έχεις ξανακάνει ποτέ δεν πάς να σε βάλουν να σηκωσεις 120 κιλα ρε φιλε οπως ο άλλος ελεος δηλαδη θα αποκτησεις κανα μονιμο προβλημα στη μέση και δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα μετά. Ντροπη ειναι δεν καταλαβαινω ! Ξεκινα με 50! Σε μερικους μηνες θα κανεις και 100 και 120 τι ειναι αυτα νιωθω λεει ο άλλος πολυ αδυναμος επειδη εκανε 120 κιλα άρσεις... ε τωρα κοροιδευομαστε με αυτον. Ντάξει επειδη οι άλλοι σηκωνουνε με οπως να ναι τεχνικές τα 180 και τα 200 ειναι αυτος αδυναμος στα 120 οκ. Μετα λενε τραυματιστηκα. Τουλαχιστον εγω ήμουν άτυχος με το χέρι. Δεν το έπαθα απο τραυματισμο. Δεν εχω ουτε εναν τραυματισμο προς το παρον στους 7 μηνες που κάνω στοχευμενα και προοδευτικα. Σημερα εκανα στρατιωτικές πιέσεις με 50 κιλά (20 η μπαρα και 30 πάνω οι δισκοι) 6 επαναληψεις. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Magic_Nature είπε .... Δες και το παρακάτω... τωρα συμφωνεις με αυτο; Αλλα ντάξει... πηγε με τον Άβη που ο Άβης σε πιέζει συνεχως να ανεβάσεις κιλά. Θέλει να ανεβει πάνω απο 300 κιλα άρσεις. Τις προαλλες ειχε κάτι κοπελες βάλανε 120 κιλα πάνω τους σε κάθισμα και πηγανε να σκοτωθουνε τους πέσανε τα κιλά. Μετά θα φταιει ο ιδιοκτητης του γυμναστηριου αμα σε δει έτσι και σε βγάλει έξω; αφου στα 110 κιλά εισαι στη 1 επαναληψη τι διαολο πάς να βάλεις 120. Μεγαλομανία. Πρέπει να αποφευγεται στη προπονηση. Τέλος. Ειμαι ανένδοτος σε αυτο. Πολυ καλα κανεις με τα σέτ. Απαγορευεται να ανεβει κάποιος σε επομενο βάρος αν δεν βγάζει τουλάχιστον 5 σοβαρές επαναληψεις στο ηδη υπάρχον. Εγώ προφανώς δεν συμφωνώ με το συγκεκριμένο βίντεο και δεν μου αρέσει η καθοδήγηση του Άβη(;). Εμένα μου φαίνονται τόσο «αρχάριος» και ο πρωτάρης όσο «αρχάριος» και ο «προπονητής». Yolo σηκώνει τις πέτρες ο πρωτάρης και το βλέπει σαν διασκέδαση και περνάει καλά. Τώρα, υπάρχει λόγος να το προσεγγίσεις έτσι; Imho, όχι. Αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος του εαυτού του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Εγώ προφανώς δεν συμφωνώ με το συγκεκριμένο βίντεο και δεν μου αρέσει η καθοδήγηση του Άβη(;). Εμένα μου φαίνονται τόσο «αρχάριος» και ο πρωτάρης όσο «αρχάριος» και ο «προπονητής». Yolo σηκώνει τις πέτρες ο πρωτάρης και το βλέπει σαν διασκέδαση και περνάει καλά. Τώρα, υπάρχει λόγος να το προσεγγίσεις έτσι; Imho, όχι. Αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος του εαυτού του. Καλα αυτο με τις πέτρες ειναι τραγικο. Άστο. Ουτε ξέρει ο τύπος τι κινδυνο διατρέχει. Απο κήλη στο κοιλιακο τοιχωμα (η πιο ελαφρα περιπτωση χειρουργειου) μέχρι μέση - γονατα - ώμους - κώλους που λεγε και ο άλλος σακατεμενοι σε 500 σημεια. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις