mic2mic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ναι, 39 είναι στο όριο που αμφιβάλλεις αν ο άλλος είναι ζωντανός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, mic2mic είπε Ναι, 39 είναι στο όριο που αμφιβάλλεις αν ο άλλος είναι ζωντανός Σε υπνο βαραω και κατι 32-33 😜 Μου εχουν αρνηθει να δωσω αιμα στο νοσοκομειο λόγω χαμηλων παλμων. Οταν της ελεγα οτι ειμαι αθλητης και οτι ειναι πιο πιθανο να παθει κατι η μανα μου, που εδινε εκεινη τη στιγμη, απο εμενα δεν με ακουγε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε @Magic_Nature Πως πήγες από τα 5 pushups που ανέφερα εγώ και κάποια βασικά νούμερα σε Lifts στα 200 και στα 150 πάλι, είναι απορίας άξιο. Επίσης εμένα , δε με νοιάζει καν πως φαίνεσαι.Έτυχε να είσαι αδύνατος-μεσαίου βάρους όταν ξεκίνησες να γυμνάζεσαι. Δε με ενδιαφέρει καν η φωτογραφία , η αισθητική ούτως ή άλλως είναι υποκειμενική. Πέρα από την περιφέρεια της κοιλιάς τα υπόλοιπα είναι παράγοντας πολλών πραγμάτων και γενικά αδιάφορα. Ναι εντάξει , το ένα ειναι τυχαίο , το άλλο ειναι υποκειμενικο , το παράλλο δεν σε ενδιαφέρει. Η ουσια ειναι οτι φαινονται τα αποτελεσματα μιας πολύ καλής δουλειάς στο γυμναστηριο και χωρις υπερβολικά φορτία με έξυπνη προπονησούλα και σωστη εκτέλεση. Ειδικά στα ποδια η δουλειά ειναι καλυτερη και απο κάποιον που πασχιζει να σηκώνει βαριά κιλά στο καθισμα με σκοπο να μεγαλώσει τα ποδια του. Τωρα τι σε ενδιαφέρει εσένα και αν ειμαι εγω για πολλά ή λιγα που ειπε και κάποιος άλλος σοφός ουτε εμενα με ενδιαφέρει. Απλά τα πράγματα. Και οποιος ειναι μάγκας και ειρωνευεται και κρινει τους υπολοιπους ας μας βάλει μια ολοσωμη να δουμε ποιος ειναι αυτος που κρινει και τι δουλεια έχει πετυχει αυτος. Τον προκαλώ ανοιχτά. Δεν ήθελα να φτάσουμε σε τέτοιο σημειο και ειχα καλη διάθεση και ευγένεια εξαρχής να κάνουμε κουβεντα αλλα κάποιοι δεν παιρνουν απο λογια. Οποτε έχουμε και άλλες εναλλακτικές. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Λετε να του ανεβασω φωτογραφια ή δεν θα τη δει γιατι με εχει βαλει στα ignore? :p Μονο με τον maus θα μιλαει στο τελος. Μετα θα αρχισει " αγαπητο ημερολογιο..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Nα συμπληρώσω και κάτι ακόμη.... το γυμνασμα και η εκπαιδευση δεν γινεται μονον απο τα βάρη. Αρα μην μπερδευομαστε οτι επειδη κάποιος δεν σηκωνει πχ νούμερα δεν ειναι και δυνατος ή δεν ειναι εκπαιδευμενος. Απο την εμπειρια μου προτεινω οτι χρειάζονται και οι πολεμικές τέχνες για να αμυνθεις αν χρειαστει γιατι κυκλοφορει πολλή τσογλαναρία. Και αυτο φιτνεσ ειναι. Δεν σώζουν μονο τα βάρη ! Βλέπουμε τι γινεται στα σχολεια....πρώτα πρέπει να πάει σε μια πολεμικη τέχνη το παιδι και μετά στο γυμναστηριο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Και οποιος ειναι μάγκας και ειρωνευεται και κρινει τους υπολοιπους ας μας βάλει μια ολοσωμη να δουμε ποιος ειναι αυτος που κρινει και τι δουλεια έχει πετυχει αυτος. Τον προκαλώ ανοιχτά. O ανθρωπος που εβαλε στο ΠΡΙΝ τζιν και φουτερ. Ο ανθρωπος που εβαλε 5.5 κιλα σε 6 μηνες και νομιζει οτι ειναι μυικη μαζα. Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε Nα συμπληρώσω και κάτι ακόμη.... το γυμνασμα και η εκπαιδευση δεν γινεται μονον απο τα βάρη. Αρα μην μπερδευομαστε οτι επειδη κάποιος δεν σηκωνει πχ νούμερα δεν ειναι και δυνατος ή δεν ειναι εκπαιδευμενος. Απο την εμπειρια μου προτεινω οτι χρειάζονται και οι πολεμικές τέχνες για να αμυνθεις αν χρειαστει γιατι κυκλοφορει πολλή τσογλαναρία. Και αυτο φιτνεσ ειναι. Δεν θα σώζουν μονο τα βάρη ! Βλέπουμε τι γινεται στα σχολεια....δυστυχως πρώτα πρέπει να πάει σε μια πολεμικη τέχνη το παιδι και μετά στο γυμναστηριο. Φιλε μπορεις να γραψεις την σωστη εκτελεση του bench press?Δεν το γραψες σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, Spect~ είπε Λετε να του ανεβασω φωτογραφια ή δεν θα τη δει γιατι με εχει βαλει στα ignore? 😛 Μονο με τον maus θα μιλαει στο τελος. Μετα θα αρχισει " αγαπητο ημερολογιο..." Εγώ πάντως θυμάμαι ότι έχεις βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, evabb είπε Εγώ πάντως θυμάμαι ότι έχεις βάλει. Ναι. Τον ειχα κανει και παράθεσει και τον ειχα ρωτήσει αν τωρα μπορω να τον σχολιαζω αλλα δεν απαντησε σε αυτο. Τοτε ακομη εβλεπε τα μηνυματα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Για τα βάρη, ναι, έχω κάποια standard , όπως 60 πάγκο, 80 κάθισμα, 100 άρσεις για ενήλικους άντρες , με σωστή φόρμα, 5 έλξεις και 10 Pushups . Αν κάποιος μετά από 1-2 χρόνια δεν μπορεί να τα κάνει αυτά, τότε το πρόγραμμα γυμναστηρίου του πάσχει. Αυτό ισχύει, δεν είναι νούμερα αυτά που έχουν κάποιο κίνδυνο για όποιον είναι πάνω από 75 κιλά σωματικό βάρος, και εφόσον κάποιος προπονεί αυτές τις ασκήσεις, πρέπει να φτάσει αυτά τα νούμερα σε 2 χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, alex_000 είπε Αυτό ισχύει, δεν είναι νούμερα αυτά που έχουν κάποιο κίνδυνο για όποιον είναι πάνω από 75 κιλά σωματικό βάρος, και εφόσον κάποιος προπονεί αυτές τις ασκήσεις, πρέπει να φτάσει αυτά τα νούμερα σε 2 χρόνια. Επειδη λέει για μένα ..... 77 κιλά πάγκο τα έφτασα σε 5 μήνες με ειδικο νάρθηκα στο χέρι και πολύ καλο ζέσταμα γιατι κάποιες φορές ειχα συμπτώματα επικονδυλιτιδας. Τα 100 κιλά αρσεις (τωρα ειμαι στα 80) τα έχω σε 2 μήνες (Αρα 8 μήνες) τα καθισματα ειμαι ηδη στα 70 κιλά αντε να θελω κανα μηνα ακομη να δοκιμάσω τα 80 (ξανά) αρα 7 μηνες και σε αυτό. Φυσικά παντα ασχολιομουν με τη γυμναστική ειτε με τη μορφη αρχικης καλλισθενικής με βασικά πραγματα οπως καμψεις-έλξεις και καθισματα ειτε με πολεμικες τέχνες κραβ μαγκα-τζουντο και TKD. Το τελευταιο το εκανα μικρος και ειχα φτάσει μέχρι τη μαύρη ζωνη. Το θεμα ομως δεν ειναι μονο τα νουμερα για να δυναμώσεις και να εχεις αποτέλεσμα , το θεμα ειναι η τεχνική και η σωστη εκτέλεση των ασκήσεων. Να κανω DL ΣΩΣΤΆ στα 100-120 κιλά και να έρχεται ο "μαγκας" να μου κάνει τον έξυπνο επειδη τα κάνει στα 180 με σπάσιμο της μέσης δεν το θεωρώ καν δύναμη. Έξω η μεγαλομανια και ο εγωισμος απο τα γυμναστηρια.Οπως ελεγε και ο Κωστας εμπειρος "εκανα κάθισμα με 100 κιλα και μου την λεγανε ... αλλα το εκανα σωστά και βαθειά και πολλα σέτ και επαναληψεις" .... τι 1 επαναληψη ημι-καθισμα στα 200 κιλά και έγινα δυνατος; Ένα παλικάρι απο τη Δανια έκανε DL με άριστη τεχνική και το κοροϊδευανε εδω οι ελληναράδες που πετάνε τις μπάρες κάτω και κάνουν τη μιση άσκηση. Για ξαναβαλε τη μπάρα κατω να σε δώ. Αυτοι οι άνθρωποι δεν έχουν να μας προσφέρουν απολυτως τιποτα. Καταστρέφουν τον αθλητισμο σε ολα τα επιπεδα. Κινδυνευουμε με αποκλεισμους απο τις διεθνεις διοργανωσεις. Τεσπα δε θελω να γράψω άλλα.... έχουμε ακομη πολυ δρομο σαν κοινωνια στην νοοτροπια. Φυσικα εννοω ολους εκεινους τους απο πάνω που θα επιχειρησουν να την πουνε σε εκεινους που κάνουνε την άσκηση σωστά-σταθερα αλλα με λιγοτερα κιλά. Οι ιδιοι εφοσον δεν ενοχλουνε ας σκοτωνοντουσαν κιολας στο γυμναστηριο ουτε θα ασχολιομουν. Ετσι και αλλιώς δεν θέλω να εχω πολλά πολλα με τις "ομαδουλες" του γυμναστηριου. Πάω κανω τη προπονηση μου δεν ασχολουμαι με κανεναν και φευγω. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πες τα ρε Φώτη με τους υποκριτές που δεν τους νοιάζει η αισθητική.. Εντωμεταξύ η αισθητική στο σώμα πάει πακέτο με την υγειά, αδελφάκια είναι! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από OneWaySystem 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Πες τα ρε Φώτη με τους υποκριτές που δεν τους νοιάζει η αισθητική 😁 Εντωμεταξύ η αισθητική στο σώμα πάει πακέτο με την υγειά, αδελφάκια είναι! σπεκτ ο ρηγας να δεις τι τραβάει με τους χαμηλούς παλμούς του, μια φορά βρέθηκε σε νοσοκομείο του πήραν πίεση κ όταν είδαν παλμούς δεν τον άφηναν, υπέγραψε για να φύγει.. Ποσα κιλα εισαι τωρα ;;; εμενα πάντως φιλε μου δεν με ενδιαφέρει τι νοιάζει τον καθένα! Δεν τον ενδιαφέρει η αισθητικη! Οκ δικο του θέμα του καθενος.... δεν θέλει να ανεβάζει φωτο και να γράφει επιστημονικές αναλυσεις μπράβο του και αυτο ! Δεν εχω προβλημα! Δεν μ αρεσει ομως να έρχεται ο άλλος και να προσπαθει να μου την πει οταν κάνω σωστά τη προπονησούλα μου και συμβουλευω το κοσμο να ειναι συγκροτημένος και να μην κάνει ταρζανιές στα γυμναστηρια γιατι τα βάρη δεν ειναι παιχνιδι ουτε ειναι αααα ειδα τον Χ σηκωνει τοσα κάτσε να πάω να σηκωσω και εγώ. Κανεις στον άλλον μια πλακιτσα ουδετερη και αμεσως πχ να σου γυρισει με κακο τροπο για να σε θιξει οτι δηθεν εσυ δεν εισαι για πολλα.... ελα να με δεις για τι ειμαι... ο άλλος "μη δινεις συμβουλες λέει ανεβαζε καμια φωτο και μέχρι εκει" μεγάλε προτροπές στους υπαλλήλους σου! Ο καθενας ειναι ελευθερο το θρεντ και το φορουμ να γράφει οτι πιστευει, και μετα τους φταινε οι άλλοι που τους βλέπουν δηθεν σαν ξένους στο γυμναστηριο. Ασε ρε φιλε ! Μετά αναρωτιομαστε πως ξεκινάνε οι παρεξηγήσεις. Ας φροντισουμε πρωτα εμεις οι ιδιοι να ειμαστε σωστοι , ευγενικοι και καλοπροαιρετοι με το κοσμο και μετά αν δεν μας βγει να ριξουμε αλλού το φταιξιμο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Χαλαρώστε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ποσα κιλα εισαι τωρα ;;; εμενα πάντως φιλε μου δεν με ενδιαφέρει τι νοιάζει τον καθένα! Δεν τον ενδιαφέρει η αισθητικη! Οκ δικο του θέμα του καθενος.... δεν μ αρεσει ομως να έρχεται ο άλλος και να προσπαθει να μου την πει οταν κάνω σωστά τη προπονησούλα μου. Κανεις στον άλλον μια πλακιτσα ουδετερη και αμεσως πχ να σου γυρισει με κακο τροπο για να σε θιξει οτι δηθεν εσυ δεν εισαι για πολλα.... ελα να με δεις για τι ειμαι... ο άλλος "μη δινεις συμβουλες λέει ανεβαζε καμια φωτο και μέχρι εκει" μεγάλε προτροπές στους υπαλλήλους σου! Ο καθενας ειναι ελευθερο το θρεντ και το φορουμ να γράφει οτι πιστευει, και μετα τους φταινε οι άλλοι που τους βλέπουν δηθεν σαν ξένους στο γυμναστηριο. Ασε ρε φιλε ! 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε Το θεμα ομως δεν ειναι μονο τα νουμερα για να δυναμώσεις και να εχεις αποτέλεσμα , το θεμα ειναι η τεχνική και η σωστη εκτέλεση των ασκήσεων. Να κανω DL ΣΩΣΤΆ στα 100-120 κιλά και να έρχεται ο "μαγκας" να μου κάνει τον έξυπνο επειδη τα κάνει στα 180 με σπάσιμο της μέσης δεν το θεωρώ καν δύναμη. Έξω η μεγαλομανια και ο εγωισμος απο τα γυμναστηρια.Οπως ελεγε και ο Κωστας εμπειρος "εκανα κάθισμα με 100 κιλα και μου την λεγανε ... αλλα το εκανα σωστά και βαθειά και πολλα σέτ και επαναληψεις" .... τι 1 επαναληψη ημι-καθισμα στα 200 κιλά και έγινα δυνατος; ... Κοίταξε να δεις, εγώ πιστεύω ότι αρπάζεσαι και εσύ λίγο εύκολα και μπαίνεις σε loop ... Δεν νομίζω ότι όταν λέει την άποψή του κάποιος, ειδικά ο Dakon, ότι το λέει συγκεκριμένα για να στην πει. Ο Dakon ασυζητητί έχει προσφέρει πάρα πολλά (αν όχι τα περισσότερα) σε αυτό και στο προηγούμενο thread και οποιοσδήποτε αναγνώστης μπορεί να καταλάβει ότι γράφει καλοπροαίρετα. Δεν είναι η κριτική του στυλ δεν είσαι για πολλά αλλά εγώ είμαι, αλλά η κριτική μπορείς εσύ να είσαι περισσότερα. Από εκεί και πέρα και αν δεν πετύχει κάποιος αυτά τα νούμερα, εντάξει, δεν θα αγχωθούμε κιόλας. Επιλογές κάνουμε και πάμε παρακάτω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερα ειχε λιγα High Gang Snatch. 3 Rep max στα 60Kg (γενικα μικρο νουμερο) αλλα αυτο το unbroken με τα μιρκαι μου δαχτυλα μου ξεσκιζει το δερμα .. Μετα ειχε 50 40 30 20 10 row calories με GHD (δηλαδη 50 cal row 50ghd 40 cal row 40 ghd ...) Bye bye ABS 15:52! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Spect~ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις