Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Μέχρι 10 προτεινα οχι μέχρι 15. Για να έχεις καλυτερο έλεγχο των κιλών και να τα αφομοιώσει το κορμι σου πριν πάς στο επομενο βήμα. Πάνω κάτω τα ιδια λέμε αλλα ειναι θέμα πως το βλέπει ο καθενας. Αυτο εχω παρατηρησει πχ κάποιοι κάνουν λάθος την τεχνιική στις άρσεις θανατου συγκεκριμενα κάνουν hitching και γέρνουν τη μέση πισω πριν κλειδώσουν πραγμα που εγω προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ γιατι το θεωρώ λάθος. Και ομως αυτοι το κάνουν γιατι "πρεπει να σηκώσουν περισσοτερα κιλά οπως και δήποτε". Κακώς πάνε παραπανω ενω δεν εχει αφομοιώσει το κορμι τους πρωτα σωστά τις προηγουμενες. Βεβαια σιγα μην ακουσουν εμενα αλλα λέμε τώρα.... 

Μια χαρούλα θα πετυχεις ανάπτυξη και αν πάς απο τις 8 στις 10 επαναληψεις στο πάγκο πχ στα 80 κιλά. Οπως επισης και αν κάνεις σωστά την άσκηση και την κάνεις με 60 κιλά ενω ο άλλος την κάνει με 80 και λάθος. 

Γιατί έχεις επιλέξει 10 επαναλήψεις ?  Δηλαδή αν βγάλεις 10 επαναλήψεις σε μία άσκηση μόνο τότε ανεβάζεις κιλά? Ή θα προσθέσεις ακόμα ένα σετ που θα βγάλεις 10 επαναλήψεις?

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Γιατί έχεις επιλέξει 10 επαναλήψεις ?  Δηλαδή αν βγάλεις 10 επαναλήψεις σε μία άσκηση μόνο τότε ανεβάζεις κιλά? Ή θα προσθέσεις ακόμα ένα σετ που θα βγάλεις 10 επαναλήψεις?

8-10 επαναληψεις κατα τη γνωμη μου ειναι ενα καλο σημειο για να αυξησεις τα κιλά. Μπορεις να προσθέσεις και άλλο ενα σέτ για να αυξησεις τον ογκο προπονησης μένοντας στα ιδια κιλά. 

Πιστευεις οτι έτσι δεν έχει κάποιος αποτέλεσμα; νταξ δεν λέω τωρα για κάτι αθληματα οπως στρονγκμαν που έχουν γινει της μοδας τελευταια. Εκει έχουν άλλους κανονες. Σηκωνε τα κιλά ακομη και αν χρειαστει να σπάσεις τη σπονδυλικη σου στηλη. Γιατι δεν εξηγειται αλλιως αυτο που κάνουν στα DL's στα βιντεο που χετε ανεβάσει εσεις εδω δεν το χω δει αυτο πάντως. 

Βεβαια για να μην τσουβαλιάσω τους πάντες υπάρχουν και σοβαροι αθλουμενοι σε κάθε άθλημα. Αλλα αυτο με τις πέτρες στον ώμο δεν μου καθεται και πολύ καλά. Δηλαδη οσο και δυνατος να εισαι στο μέλλον θα βγάλεις σοβαρο προβλημα. Αν βάζεις 100 κιλα πέτρες πανω στους ώμους σου. 

Εμενα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η τέλεια εκτέλεση της άσκησης. Δεν υπάρχει περιπτωση να θυσιάσω αυτο για 10-20 κιλά παραπανω. Χαλάει η εκτέλεση της άσκησης..... κατεβάζω κιλά... τέλος. Τις προαλλες εκανα 77 κιλά (πιο παλια) πάγκο. Αλλα εκανα 3 επαναληψεις. Και τι κατάλαβα.... ειχα και 2 στα 80. Αλλα εντάξει... κατεβάζεις και κάνεις σετάκια στα 70! Εγω μια χαρα αποτελεσμα βλέπω πάντως. 

Και προσεξε έχω απο Δεκεμβριο κάτι ενοχλησουλες αλλα το ελέγχω. Δεν εχω βγει ακομη οφφ. Θα μου πεις μπορει εσωτερικά να δουλευει. νΤΆΞΕΙ κάθε αθλουμενος παιρνει και ένα ρισκο. ή που θα περάσει μεσα απο τη γυμναστική ή που θα χειροτερέψει. 

Οποιος νομιζει οτι κάνω πολυ σοφτ προπονηση για τα γουστα του με προσπερνάει. Δεν ειναι ολες οι παροτρυνσεις για ολους. Σε κάποιους δεν ταιριάζουν αυτα που γράφω. Οποιος θέλει να κάνουμε συζητηση και να μου πει κάτι καινουργιο οκ. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

8-10 επαναληψεις κατα τη γνωμη μου ειναι ενα καλο σημειο για να αυξησεις τα κιλά. Μπορεις να προσθέσεις και άλλο ενα σέτ για να αυξησεις τον ογκο προπονησης μένοντας στα ιδια κιλά. 

Εμενα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η τέλεια εκτέλεση της άσκησης. Δεν υπάρχει περιπτωση να θυσιάσω αυτο για 10-20 κιλά παραπανω. 

Θα ανεβάσεις κιλά αν πετύχεις τις 10 επαναλήψεις ή θα περιμένεις να έχεις και τέλεια τεχνική? Και όταν μιλάς για τέλεια τεχνική , εννοείς να μη παρεκλίνεις καθόλου ακόμα και αν είσαι κουρασμένος? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Ηθελε καθε μερα ρυζι κοτοπουλο μαρουλι

@Dakonblackblade Σε πήρανε χαμπάρι.

11 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Καλά! Δοκιμάστε να φάτε σουβλάκι απο την Παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ απο αράβικο μαγαζι με 2-3 μονο σάλτσες μέσα και μετά ελατε να συζητησουμε περι καυτερών νομιζα οτι ηταν κέτσαπ και μουσταρδα και του λεγα βάλε :D Μια φορα το τολμησα στη ζωη μου. 

Γελάνε και οι υαλοπίνακες!

Αγόρι μου, όπως και στην προπονητική, έτσι και στα καυτερά, δεν είσαι για πολλά. Κάτσε στο kiddie table και μείνε με τα αυγολέμονα. Και πολλά σου είναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dakonblackblade είπε

Θα ανεβάσεις κιλά αν πετύχεις τις 10 επαναλήψεις ή θα περιμένεις να έχεις και τέλεια τεχνική? Και όταν μιλάς για τέλεια τεχνική , εννοείς να μη παρεκλίνεις καθόλου ακόμα και αν είσαι κουρασμένος? 

Οχι μπορω να ανεβάσω. Απο τις 8 και μετά μπορω να δοκιμασω νέο νουμερο. Αλλα να σε ρωτήσω κάτι; πιστευεις οτι αν κάποιος επιλέξει να μην ανεβάσει..... ετσι του ηρθε εκεινη τη περιοδο. Δεν μπορει να κάνει προοδο με drop set η σουπερ σετ και διπλές ασκησεις; πχ δοκιμασε μετα απο ενα 10αρι για 70 κιλά να πάρεις και 15 κάμψεις :) μετά σηκω να μου πεις πως νιώθεις. 

τελεια τεχνική για τον πάγκο πάντα για μενα ειναι η εξής :

-.Ώμοι πισω και κάτω - ενα μικρο curv στη μέση.

-Αγκώνες μέσα 

- Αυχένας κλειδωμένος (και οχι να κουνιέται οπως κάνουν μερικοί)

- κινηση ελεγχομενη, ποδια να πατάνε κατω και να μην ειναι στον αέρα. 

- καρποι σε ουδετερη θέση να μην γέρνουν πισω.

Τωρα σχετικά με την εκτέλεση της άσκησης κάποιοι πάνε μέχρι πάνω ξεκινώντας απο το στήθος και άρα ενεργοποιούν και τους τρικέφαλους. Κάποιοι άλλοι θέτουν μικροτερο ευρος κινησης και απομονώνουν περισσοτερο το στήθος. Επιλογές. 

4 λεπτά πριν, gntgrx είπε

@Dakonblackblade Σε πήρανε χαμπάρι.

Γελάνε και οι υαλοπίνακες!

Αγόρι μου, όπως και στην προπονητική, έτσι και στα καυτερά, δεν είσαι για πολλά. Κάτσε στο kiddie table και μείνε με τα αυγολέμονα. Και πολλά σου είναι.

χαχα καλα εντάξει. Μην πειτε οτι δεν σας προειδοποιησα πάντως.   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να κάνεις και με 2 κιλα βαράκια 50 εκτάσεις και να νιώσεις πολύ κουρασμένος. Αλλά πρόοδο δε θα έχεις κάνει. 

Γνώρισα παιδί που δε θέλει να ανεβάσει αν και μπορεί, με το να φάει λίγο παραπάνω γιατί δε θα χωράει στα κοστούμια που έχει ράψει. Πολύ λογικό. Μπορείς να κάνεις γυμναστήριο για well being και να είσαι περίφημα για πάρα πολύ καιρό.

Απλά υπάρχουν κάποια νούμερα που είναι πολύ εύκολα και πολύ ασφαλή για έναν άντρα να τα φτάσει και είσαι χαμηλά. Εδώ που τα λέμε βέβαια, οι περισσότεροι εδώ είναι χαμηλά στα βάρη, αλλά περί ορέξεως...

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Μπορείς να κάνεις και με 2 κιλα βαράκια 50 εκτάσεις και να νιώσεις πολύ κουρασμένος. Αλλά πρόοδο δε θα έχεις κάνει. 

Γνώρισα παιδί που δε θέλει να ανεβάσει αν και μπορεί, με το να φάει λίγο παραπάνω γιατί δε θα χωράει στα κοστούμια που έχει ράψει. Πολύ λογικό. Μπορείς να κάνεις γυμναστήριο για well being και να είσαι περίφημα για πάρα πολύ καιρό.

Απλά υπάρχουν κάποια νούμερα που είναι πολύ εύκολα και πολύ ασφαλή για έναν άντρα να τα φτάσει και είσαι χαμηλά. 

Εγω δεν μιλησα για 2 κιλά βαράκια. Εγω μιλησα για 70 κιλά πάγκο και 15-20 κάμψεις στο καπάκι. Δοκιμασε το και πές μου μετά τι σέτ μπορεις να κάνεις και με ποσα. 

Για τα ασφαλή νούμερα δεν θα συμφωνησω γιατι δεν μπορω να ξέρω για κανέναν αν δεν δώ την εκτελεση του.Ο άλλος μπορει να σηκώνει 150 κιλά και να ειναι έτοιμος να σπάσει τη μέση του αλλα αρκει το νουμερο για να ταισει τον εγωισμο του. Θα το καταλαβει σε λιγο καιρο. Τωρα ακομα ειναι πάνω στη φουρια. 

Προσωπικά ειμαι στη μέση ειμαι δεν ειμαι χαμηλά. Χαμηλα ειναι οποιος πάιζει πάγκο κατω απο 60-70. Μεση ειναι 70-100 και απο 100 και πάνω ειναι οι προχωρημένοι-πολυ προχωρημένοι φυσικά. 

Μια άσκηση αν δεν γινεται σωστά ειναι επικινδυνη και στα 50 κιλά. 

Δημοσ.
On 14/02/2020 at 21:22, Magic_Nature said:

Τα αυγα ολους μπορει να τους πειράξουν μη νομιζεις. ΆΛλους λιγοτερο αλλους περισσοτερο. Ειχαμε παλια εναν στο θάλαμο στο στρατο που έτρωγε αυγα επειδη ηταν μπιλντέρι και 2-3 φορές μας φλομωσε ο πουστης :D 

του το ζητησαμε ευγενικα γιατι ηταν και γοριλας και αν τον αγριευαμε μπορει και να μας έδερνε :D 

εμενα στο στομαχι με πειραζε.σα να μην μπορω να το χωνεψω. οσο πιο ωμο τοσο χειροτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τύπος στο επομενο βιντεο δεν μπορεσε να σηκώσει 120 κιλά πάγκο. Ειναι στις 4 επαναληψεις στα 100. Λογικο αφου δεν μπορει να κανει ολοκληρωμενο σέτ στα 100 πως θα κάνει στα 120. Παλαιοτερα τα ειχε προσεγγισει αν θυμαμαι αλλα του φυγανε μολις εμεινε λιγο εκτος. 

για αυτο οπως λέει και ενας γνωστος χρονια στα γυμναστηρια και θηριο... αδερφε μη τρελαινεσαι το να κανεις 2-3 επαναληψεις σε κάποια κιλά δεν λέει τιποτα. Δουλεψε στα κιλα σε ενα καλο ευρος 8-10 επαναληψεις και κάνε σετάκια. 

Εκτος και αν το πάμε για διαγωνισμο ποιος σηκώνει περισσοτερα και οποιος δεν σηκώνει.... ειναι "μικρος" και δεν το χει. Το τελευταιο δεν στο χω γιατι οποιος σκέφτεται έτσι δεν τον θεωρω και πολυ σοβαρο τύπο αλλα μάλλον ψωνάρα οποτε ποσο μάλλον να μιλησουμε και εκτενεστερα. 

Δυστυχως ψωνισμένοι κυκλοφορουνε πολλοι και μετά αναρωτιούνται γιατι τους κοιτάνε με μισο μάτι... μάλλον το προβλημα ειναι οτι οι ιδιοι σνομπάρουν τους υπολοιπους και αρα τους καταλαβαινουν και στα γυμναστηρια τι ειναι. Οποτε θα ταιριαξουν με αυτους που επισης ψάχνονται με τα πολλα κιλά και βλέπουν ολους τους άλλους υπεροπτικά. Αυτο ειναι το νοημα του αθλητισμου; 

Μη τρελαινομαστε με τα κιλά υπάρχουν ενα καρο τεχνικές να ερεθισεις το κορμι και το νευρικο σου συστημα. Σου λεω αν με βάλεις τωρα σηκωνω τα 80 κιλά αλλα για ποσο για 2 - 3 επαναληψεις; ετσι και ο τυπος στο βιντεο σηκωνει 100 για 3-4.... εντάξει ειναι δυνατοτερος κατα 20 κιλα. 10 κιλά σε κάθε χέρι. Ουάου. 

Και αυτον στα χαμηλά θα τον καταταξεις; 

Για μενα ειναι λάθος να πηγαινουν σε επομενο βάρος απο τη στιγμη που στο προηγουμενο δεν μπορουν να κάνουν ουτε 6 επαναληψεις με καλή τεχνική. 

Δεν τα εχεις τα 100 κιλα επειδη έκανες στις 3 επαναληψεις οπως δεν έχω ουτε εγω τα 80 επειδη μπορω να κάνω 2 το σωμα δεν εχει αφομοιώσει ακομα αυτο το βάρος. Η μαυρη αληθεια αυτη ειναι τωρα η αληθεια για να ταισουμε τον εγωισμο μας ειναι οτι ναι τα σηκωσες.... μια φορά :D 

• Like 1
Δημοσ.

Αθλητισμό δεν κάνεις γιατί δεν πας για τις επιδόσεις. Απλός ασκούμενος ναι.

Για κάθε γυναίκα με 5κιλα βαράκια υπάρχει και ένας άντρας με 40 κιλά ημικάθισμα. Όπως η πρώτη θα πρηστεί αν βάλει παραπάνω έτσι και ο δεύτερος θα τραυματίσει την μέση του.

Εγώ δε συγκρίνω άτομα μεταξύ τους. Αλλά αν βλέπω έναν άντρα 3 χρόνια στο γυμναστήριο και δεν έχει φτάσει κάτι της προκοπής τον βάζω στο ίδιο κουτάκι με την κυρία που κάνει 3 χρόνια γυμναστήριο και δε μπορεί να βγάλει 5 κάμψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Για κάθε γυναίκα με 5κιλα βαράκια υπάρχει και ένας άντρας με 40 κιλά ημικάθισμα. Όπως η πρώτη θα πρηστεί αν βάλει παραπάνω έτσι και ο δεύτερος θα τραυματίσει την μέση του.

Εγώ δε συγκρίνω άτομα μεταξύ τους. Αλλά αν βλέπω έναν άντρα 3 χρόνια στο γυμναστήριο και δεν έχει φτάσει κάτι της προκοπής τον βάζω στο ίδιο κουτάκι με την κυρία που κάνει 3 χρόνια γυμναστήριο και δε μπορεί να βγάλει 5 κάμψεις.

ε ντάξει τωρα για σενα το της προκοπης = 150 κιλά κάθισμα και 200 κιλά άρσεις θανάτου. Τι να κάνουμε ο καθενας το βλέπει μεσα απο τα δικά του κριτηρια και μάτια. 

για αυτο και στο γυμναστηριο οπως λές σας κοιτάνε με μισο μάτι.... καταλαβαινουν οτι τους σνομπάρετε επειδη σηκώνουν λιγοτερα ! 

Οποτε δεν μπορεις να συζητησεις και με κανεναν που δεν σηκώνει πάνω απο 100 κιλά πάγκο , 150 κιλα κάθισμα και 200αρες άρσεις θανάτου. Προσεξε το αυτο φιλε! Δεν θα σε κάνει αντικειμενικο. Προοδο δεν εχει μονο οποιος σηκώνει τα φορτια που λέτε. Αλλα και οποιος απο τα 50 πηγε στα 70... απο τα 80 στα 100 ... απο τα 10κιλα αλτηράκια στα 12.5 κτλπ. 

απο τις 20 κάμψεις στις 30 απο τις 10 ελξεις στις 15 κτλπ. και εαν δεν μπορεις να το δεχτεις αυτο.... τοτε οπως λές πηγαινετε σε ενα υπογειο να κάνετε προπονηση. Αλλα δεν θα φταινε οι άλλοι για αυτο. Βλεπεις σου λέω κάτι σωστο και δεν το δέχεσαι μονο και μονο επειδη έχεις στο μυαλο σου οτι εγω σηκώνω τα μισα απο σένα.

Ενω ο OneWay θα μπει και θα το δεχτει. Γιατι δεν εχει το κολλημα με τα κιλά και τους ανταγωνισμους. Ο μοναδικος μαζι με 2 άλλους που ειπαν 1-2 καλους λογους και δεν ηταν ισοπεδωτικοί. Α! Δεν σηκωνεις 200 κιλα απορριπτεσαι. Εγω τα λέω πάντα στα ισια. Για αυτο και γινομαι δυσάρεστος αλλα δεν με απασχολει. Μη νομιζετε οτι φταινε μονο οι άλλοι που σας κοιτάνε περιεργα εσας που σηκώνετε πολλά οπως χαρακτηριστικά εχετε πει τις προαλλες... γιατι πρωτα τους κοιτάτε εσεις. Οι συμπεριφορες επιστρέφονται. Εγω ξερω ο καθενας πάει και κανει γυμναστηριο εχοντας στο νου του τον εαυτο του να γινεται μερα με τη μέρα καλυτερος δεν ασχολειται με άλλους.

ΥΓ Τα 70 κιλά σε παγκο για 10 επαναληψεις προφανως και ειναι αξιοπρεπέστατη επιδοση.... για να μην μπερδευτει κανεις. Και φυσικα νιώθω δυνατος που την καταφέρνω. Και προτρέπω ΟΛΟΥΣ να γράψουν τα στατιστικά τους εδω οποια και εαν ειναι... για αυτο βλέπω λιγους να γράφουν. Φοβουνται μήπως τους σνομπάρουνε. Κάντε κέφι και μην ακουτε κανέναν. Ειμαι ο πρώτος που θα πώ συγχαρητηρια σε κάποιον που θα κάνει πιεσεις ακομη και με 60 κιλά ενω μέχρι πριν 1 μηνα έκανε με 50! Ας πετάξουμε εξω τον εγωισμο απο τα γυμναστηρια ! Μπραβο ακομη και στη κυρια που αντι να κάτσει σπιτι πάει γυμναστηριο εστω και δεν κάθεται απλα στο καναπέ. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Dakonblackblade said:

Μόνο σε αυτό θα διαφωνήσω ελάχιστα. Απο την άποψη οτι για κάποιους θα πάρει παραπάνω να καταλάβουν πως να γυμναστούν σωστά κλπ. Εκτός εαν ξεκινάς απο την ημέρα 0 με σωστό προπονητή και επενδύσεις κάποια χρήματα και χρόνο σε αυτό

Προσωπικά, όταν κοιτάζω τι έκανα τα πρώτα 3 χρόνια στο γυμναστήριο γελάω.. Αλλά και πάλι, ακόμα και μετά απο αρκετά χρόνια, διάβασμα, διατροφή κλπ, σε lifts είμαι πολύ πίσω. Ο βασικός λόγος είναι (παρόμοιος με αυτό που ανέφερες για το "να χωράω στα κουστούμια μου") οτι μου αρέσει το σωματικό βάρος μου και παίζω μόνιμα εκεί χωρίς να έχω στόχο να ανέβω πολύ (παρεκκλίσεις τύπου +/- 3κγ δεν τις θεωρώ αξιοσημείωτες). 

Επεξ/σία από j0hnn1e
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επικειται εξέλιξη να δημιουργηθει νέο θρέντ με θέμα κλασσικο γυμναστηριο που θα ειναι πιο προσιτο σε ολες τις κατηγοριες ακομη και για εκεινους που σηκώνουν 30 κιλά! Μιας και ο σκοπος θα ειναι να συζητάμε και οχι να τις μετράμε.... τις διαθεσεις μας για το γυμναστηριο. 

Γιατι τωρα εντάξει βλέπω κάποιες ενδείξεις ανταγωνισμου και ειρωνειες παρά το οτι η προθεση μου ηταν εξαρχής καλή και επειδη τωρα δεν θέλω να μπαινω στο τρυπάκι να ανεβάζω φωτογραφιες με ποδια-χέρια κτλπ και να δειχνω και την προοδο γιατι δεν έχει και κανενα νοημα στη τελική και μου αρκει και η γνώμη του OneWay System, καλυτερα να χωρισουμε τα θεματικά θρέντ για να ειναι ο καθενας εκει που ταιριάζει καλύτερα. Φιτνεσ δεν ειναι σε καμια περιπτωση να σηκωνεις ΜΟΝΟ 120 κιλά στο πάγκο και 150 στα καθισματα.  

Υπάρχουν ενα καρο τεχνικές , ο δασκαλος του κράβ μαγκά που κάνω κατα καιρους , ασχολειται μονο με τα κέτλμπελ και δεν θέλει ουτε να ακούει για κλασσικά βάρη. Επιλογές ειναι αυτά. Δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο φιτνεσ αυτος. Ισα ισα ειναι πολυ εκπαιδευμενος και δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Ισως Καλυτερα να χωρισει η ενοτητα για να μειωθούν και οι άσκοπες παρεξηγησεις-αντιπαραθέσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φάτε και σηκώστε δεν θα έλεγα οτι είναι και πολύ κάλος σύμβουλος, θα προτιμούσα το κάντε τα ισορροπημένα όλα, και προπόνηση και διατροφή ..

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε εγω δεν ξέρω απο αυτά!

Πάω τοσο καιρο τωρα γυμναστηριο και δεν έχω και καμια προοδο ! 

https://imgur.com/a/uzMlVn6

αλλα τι τα θές .... αμα δεν μπορεις να σηκώσεις πάνω απο 200 κιλά στο DL. Δεν εισαι για πουθενά.Eisai μικρος ακομη .... και χαμηλά!  Εχω στεναχωρεθει τοσο που πέταξα και το μπουρνουζι! 

Ε δυστυχως εχω και πολυ αδυνατα ποδια-καλαμακια για αυτο δεν μπορω να σηκώσω κιλά στο κάθισμα ή στις άρσεις. :( Δυνατα ποδια = δυνατος άνθρωπος οπως λένε και εγω ειμαι .... μικρος ακομη. Θα αραξω στο τραπεζι με τα αυγολέμονα και πολυ μου ειναι.

Πάντως επιτρεψε μου να πω πως παλιά οντως οι νέοι προσεχαν.... θα το εβλεπες και οταν γυμναζοσουν και εσυ ενω τωρα το μονο που τους νοιάζει ειναι να σηκώσουν τα κιλά. Ποσα Hitching εχω δει σε DL's και μετα θα σου ερθουν να σου πουνε .... "ααα εγω σηκωσα και 50 κιλα περισσοτερα απο σενα" για να το ανεβάσουν βιντεάκι στο γιουτιούμπ ειναι η νεα μοδα. 

Οποιος ειναι μάγκας ας ανεβάσει μια φωτο να εκτεθει και αυτος ..... απο ειρωνειες απο πισω απο τον ΗΥ χορτάσαμε μάγκες ! Βάλτε να δουμε και τη δική σας προοδο αν σας χαλάνε τα δικά μας 70 κιλά στο πάγκο. Άιντε μπράβο. Ειπα δεν θα απαντήσω αλλα δε γινεται πάντα. Λογικά θα ειστε και διπλάσιοι αφου σηκώνετε και τα διπλάσια :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...