epp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Σε τι προπονεισαι? γενικα κανω 2-3 φορες την βδομαδα ομαδικα (τυπου Les Mills Body pump, Body attack κλπ.) και 1-2 φορες βαρη (1 μερα Ποδια , 1 μερα Στηθος/Χερια). Ενδεχομενως να πρεπει να μειωσω τα ομαδικα και να αυξησω τα βαρη , γιατι τα ομαδικα ειναι στην ουσια μια μιξη, ουτε καθαρα βαρη ουτε σκετο καρντιο... αν και μαρεσει πολυ το γκρουπ φιτνες Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από epp 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Κάνε αυτό που σου αρέσει και απλά κάνε ουσιαστικά βάρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, epp είπε γενικα κανω 2-3 φορες την βδομαδα ομαδικα (τυπου Les Mills Body pump, Body attack κλπ.) και 1-2 φορες βαρη (1 μερα Ποδια , 1 μερα Στηθος/Χερια). Ενδεχομενως να πρεπει να μειωσω τα ομαδικα και να αυξησω τα βαρη , γιατι τα ομαδικα ειναι στην ουσια μια μιξη, ουτε καθαρα βαρη ουτε σκετο καρντιο... αν και μαρεσει πολυ το γκρουπ φιτνες Αυξάνεις βάρη = αυξάνεις φαγητό. Βραδινο μάμ επειδη βαριόμουν να μαγειρέψω 200γρ γιαουρτάκι 2% 70γρ κουάκερ (το πρωι εφαγα αλλα 100γρ μαζι με 3 φετες ψωμι) 25γρ σταφιδα κανελα 2 βαφλάκια βιολογικα (περιπου 30-40γρ) 10γρ μέλι (το πρωι έφαγα αλλα 20γρ στανταρ) https://imgur.com/a/y0kj3Tq 800 θερμιδες για πλάκα. Ξεπεράσαμε τις 3000 και σήμερα σε λιγο θα κτυπησω και ενα ασπράδι ροφημα 500μλ για να κλεισει η μέρα. γυμναστηριο δεν ειχε σήμερα.... κάνω λιγο προπονησουλα με πολυ ελαφρυά κιλά στο σπιτι + handgrip - ωμοι - χερια διατασεις κτλπ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Στις 13/2/2020 στις 3:28 ΜΜ, Arwindan είπε Μιας και (φαίνεται να) ξεπέρασα το πρόβλημα που είχα στον ώμο και έχω επιστρέψει ξανά δυναμικά στις προπονήσεις, αλλά δυσκολεύομαι να βάλω κιλά λόγω προγράμματος και διατροφής που μπορώ να ακολουθήσω έλεγα να πάρω καμιά πρωτεΐνη για συμπλήρωμα. Μιας και έχω καμία 10αρια χρόνια να πάρω, εχετε καμία καλή να προτείνετε; Να πάω σε On; Γεύση; Και κανένα κατάστημα αν παίζει με καλές τιμές καλοδεχουμενη. Δοσολογία τι θα λέγατε; Αν θες να πάρεις από Ελλάδα, δες Optimum Nutrition, Scitec, MusclePharm, Cellucor, Dymatize, αν θες από εξωτερικό δες MyProtein (Αγγλία), ή και το κατάστημα Iafstore (Ιταλία). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, epp είπε γενικα κανω 2-3 φορες την βδομαδα ομαδικα (τυπου Les Mills Body pump, Body attack κλπ.) και 1-2 φορες βαρη (1 μερα Ποδια , 1 μερα Στηθος/Χερια). Ενδεχομενως να πρεπει να μειωσω τα ομαδικα και να αυξησω τα βαρη , γιατι τα ομαδικα ειναι στην ουσια μια μιξη, ουτε καθαρα βαρη ουτε σκετο καρντιο... αν και μαρεσει πολυ το γκρουπ φιτνες Πόσο κόστισε η εξέταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, epp είπε Γεια χαρα! αποφασισα πριν μερικες μερες να κανω ενα DXA Scan που αναφερθηκε σε αυτο το νημα για να εχω ενα σημειο αναφορας και να μπορω να κανω track την μελλοντικη "προοδο" και γενικα αν κινουμαι σε σωστη κατευθυνση με τις προπονησεις τον τελευταιο χρονο που κανω πιο σοβαρα (συστηματικα). Τα αποτελεσματα γενικα μετρια , 20,4% λιπος , Android/Genoid 0,83 , μεγαλη μυικη διαφορα αναμεσα στους μυες (π.χ. δεξι/αριστερο χερι) δεν υπηρχε Πόσο σου πήρανε για την εξέταση; Θα κάνω και γω μία σύντομα για να την έχω σαν μέτρο σύγκρισης, συν του ότι είμαι πραγματικά περίεργος να δω ποσοστά μυικής μάζας και λίπους σε όλο το σώμα, έχει ενδιαφέρον το πράμα! *Edit* Βιοιατρική πήρα τηλ μόλις και μου είπαν €30 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από marios32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Ξέρετε κάποιο γυμναστήριο στα βόρεια προάστια που να έχει trap bar; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πόσο κόστισε η εξέταση? Ναι ελλαδα τοσο κανει περιπου στο 30ευρω. Μενω στο εξωτερικο γιαυτο δεν έγραψα λεπτομεριες για τιμή και μερος που το εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Α ωραία, 30€ είναι αρκετά καλή τιμή. Περίμενα κάτι σε στυλ 100+ Ίσως το κάνω και γω κάποια στιγμή από περιέργεια. Είμαι βέβαια λίγο λιποχλαπάτσα τον τελευταίο καιρό αλλά για να υπάρχει σαν reference για τους μύες και τα κόκκαλα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Musclemar είπε Αν θες να πάρεις από Ελλάδα, δες Optimum Nutrition, Scitec, MusclePharm, Cellucor, Dymatize, αν θες από εξωτερικό δες MyProtein (Αγγλία), ή και το κατάστημα Iafstore (Ιταλία). Ευχαριστω. Πήρα της ON τη Gold Standard και βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, epp είπε γενικα κανω 2-3 φορες την βδομαδα ομαδικα (τυπου Les Mills Body pump, Body attack κλπ.) και 1-2 φορες βαρη (1 μερα Ποδια , 1 μερα Στηθος/Χερια). Ενδεχομενως να πρεπει να μειωσω τα ομαδικα και να αυξησω τα βαρη , γιατι τα ομαδικα ειναι στην ουσια μια μιξη, ουτε καθαρα βαρη ουτε σκετο καρντιο... αν και μαρεσει πολυ το γκρουπ φιτνες με τραβηξαν οι φιλες μου σε ενα τετοιο ομαδικο body skata. μια μαλακια και μιση ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 παιδια ξερετε αν το ολο brexit πραγμα επηρεαζει και τις αγορες απο myprotein? δηλαδη θα περνανε τελωνειο; Αν κανεις καμια παραγγελια 100 ευρω θα σου ριξουν κανα 50αρι φεσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Προπόνηση μίας ώρας, μου βγήκε η γλώσσα, θα γραψω και το ζεσταμα Bench Press ; 20x20, 10x50, 5x70, 5x80, 3x90, 3x100, 8x115, 3x5x80 Από ότι καταλαβαίνω το 20x20 είναι ζέσταμα, το 10x50 είναι ζέσταμα, μετά βάζεις στόχο τις 5 επαναλήψεις οπότε ανεβαίνεις προοδευτικά σε βάρη αλλά στα 90 δεν σου βγήκανε, στα 100 δεν σου βγήκανε, κάνεις μεγαλύτερο διάλλειμα και σου βγαίνουν τα 8x115; και μετά για κάψιμο κάνεις το 3x5x80; Η στρατηγικά επειδή ξέρεις ότι σου βγαίνουν τα 8x115 μένεις χαμηλά στα 90kg και στα 100 για να κρατήσεις δυνάμεις γι ατο στόχο σου που είναι τα 115; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 γενικα στο ζεσταμα οταν τα working set σου ειναι πχ στα 100 κιλα και θες να κανεις 5-8 επαναληψεις σε αυτα αυτα τα κιλα σε καθε σετ, το ζεσταμα θα ειναι προοδευτικο και οσο ανεβαζεις κιλα ριχνεις τις επαναληψεις. Δεν ειναι και το ορθοτερο να κανεις πχ 20 επαναληψεις για 2-3 σετ με 20 κιλα και μετα μπαμ να πεταξεις 100. Πρεπει να προετοιμασεις το σωμα σου (μυες, τενοντες, νευρα, μυαλο) για το βαρος που θα επακολουθησει. Οποτε φτανεις να κανεις 1-3 επαναληψεις με 80 κιλα πχ απλα για να "νιωσεις" την αυξηση του βαρους και να προετοιμαστεις για τα βαρια working set. Αν κανεις παραπανω επαναληψεις στα 80 κιλα πχ (οταν τα working set ειναι στα 100) καταληγεις να κανεις κανονικο working set 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, afentiko είπε γενικα στο ζεσταμα οταν τα working set σου ειναι πχ στα 100 κιλα και θες να κανεις 5-8 επαναληψεις σε αυτα αυτα τα κιλα σε καθε σετ, το ζεσταμα θα ειναι προοδευτικο και οσο ανεβαζεις κιλα ριχνεις τις επαναληψεις. Δεν ειναι και το ορθοτερο να κανεις πχ 20 επαναληψεις για 2-3 σετ με 20 κιλα και μετα μπαμ να πεταξεις 100. Πρεπει να προετοιμασεις το σωμα σου (μυες, τενοντες, νευρα, μυαλο) για το βαρος που θα επακολουθησει. Οποτε φτανεις να κανεις 1-3 επαναληψεις με 80 κιλα πχ απλα για να "νιωσεις" την αυξηση του βαρους και να προετοιμαστεις για τα βαρια working set. Αν κανεις παραπανω επαναληψεις στα 80 κιλα πχ (οταν τα working set ειναι στα 100) καταληγεις να κανεις κανονικο working set Χμ οπότε είναι θεμιτό ας πούμε στα ενδιάμεσα σετ να κάνω και λιγότερες επαναλήψεις για να νιώσω την αύξηση του βάρους αλλά να κρατήσω και δυνάμεις για τα working set; έχει νόημα κάτι τέτοιο και όταν παίζω στις 10 επαναλήψεις; Εγώ ας πούμε στα dead lifts τώρα κάνω έκανα (πρώτη φορά φτάνω τα 80 ποτέ και δουλεύω 10άρες μέχρι στιγμής) 10x20 10x20 10x40 6x55 10x80 10x80 10x75 Το 10x20 και 10χ20 είναι καθαρό ζέσταμα και το κάνω εναλλάξ και μαζί με άλλες ασκήσεις που με βολεύουν. Ο στόχος μου είναι τα 80. Είμαι σε x10 γιατί προτεραιότητα σε αυτή τη φάση είναι η ασφάλεια,. Βλέπω πρόοδο και με x10 προς το παρόν οπότε το κρατάω. Οπότε μετά τα 2 πρώτα σετ, βάζω 40 (περίπου το μισό από αυτό που στοχεύω μαξ) και μου βγαίνουν εύκολα. Μετά βάζω 6x55 με το σκεπτικό ακριβώς που περιγράφεις, δηλαδή θέλω να πάω στα 80 αλλά θέλω και κάποιο σκαλοπάτι ανάμεσα. Κάνω 6 επαναλήψεις εύκολα. Εδώ έκανα και λάθος από ότι κατάλαβα, θα είχε δουλέψει καλύτερα αν είχα πάει στα 60 αντί τα 55. Μετά πάω στα 80 που είναι το target μου Απλά μου λένε κάποιοι ότι το 6x55 δεν είναι καλό εκεί που το έχω και φυσικά ότι κάνω πολλές επαναλήψεις αλλά οκ αυτό εξαρτάται και από το στόχο. Εχει νόημα να κρατήσω ένα 6x55 ή 6x60 για να πηγαίνω κλιμακωτά στα 80; -edit- επίσης στην παραπάνω προσπάθεια το 10x80 μου βγήκε καταλάθος, δηλαδή περίμενα ότι θα βγουν 6-7 επαναλήψεις. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από GothicCrusader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις