iCyd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, poulinos είπε απο εξωτερικο εχω παρει οσες φορες εχω παρει με καρτα.με paypal δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω αμα εχεις balance θα σε αφησει.κατα καιρους βγαζουν προσφορες οποτε βλεπεις τι συμφερει.ειδικα αν μπορουν να παραγγειλουν πολλα ατομα μαζι.και δεν εχει μονο πρωτεινη εχει και φυστικοβουτηρο και βρωμη και μπαρες.εχω παρει αρκετες φορες βρωμη και ειναι ωραια.εχει και με γευση. To paypal μου τραβαει αμεσα απο την καρτα , μιας και δεν εχω balace . Απο myprotein εχεις παραγγειλει με καρτα κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δε ξέρω τι παίζει αλλά με PayPal από myprotein δε μπορείς να παραγγείλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, iCyd said: To paypal μου τραβαει αμεσα απο την καρτα , μιας και δεν εχω balace . Απο myprotein εχεις παραγγειλει με καρτα κανονικα? ναι εχω παρει με καρτα .β.για το paypal παντα γινεται αυτο που λες δηλαδη τραβαει απο την καρτα αυτοματα.αλλα πιο παλια οταν υπηρχε θεμα με capital controls πολλες φορες οταν ειχες balance αγοραζες κανονικα .για αυτο και επαιζε πολυ αυτο που ο ενας εβαζε λεφτα στο αλλον για να φαινεται μεταφορα απο ελλαδα και να αφησει να γινει μετα η παραγγελια απο εξωτερικο με το balance.ηταν ενας τροπος τοτε για αποφυγη των capital controls.βεβαια στο myprotein δεν βρισκω λογο να μην παρει καποιος με καρτα αφου ειναι εμπιστο site.ακομα.και αν φοβασε οτι η καρτα σου υπαρχει στο profile σου για θεματα hacking μπορεις να την διαγραψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
levilevi2323 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα παίζω μπάσκετ και πριν 3 μήνες είχα γυρίσει τον αστράγαλο και τώρα που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασια θέλω να το δένω με tape για να το προστατεύω όσο μπορώ!γνωρίζει κάποιος ποιο πλάτος είναι το ιδανικό για τον αστράγαλο γιατί είδα ότι υπάρχουν διάφορα μεγέθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, levilevi2323 είπε Καλημέρα παίζω μπάσκετ και πριν 3 μήνες είχα γυρίσει τον αστράγαλο και τώρα που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασια θέλω να το δένω με tape για να το προστατεύω όσο μπορώ!γνωρίζει κάποιος ποιο πλάτος είναι το ιδανικό για τον αστράγαλο γιατί είδα ότι υπάρχουν διάφορα μεγέθη! ΔΕν θα σου κανει κατι ο επιδεσμος. Επιστραγαλιδα θες, γυρω στα 20-30 ευρω ,εχει στο intersport Yγ οταν επαιζα μπασκετ σε επιπεδο β εσκα παντα διπλη κάλτσα απο πιτσιρικάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
levilevi2323 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν κατάλαβες σωστά αλλά δεν εννοω απλό επίδεσμο λέω τους επιδέσμους που είναι αυτοκόλλητα είναι καλύτεροι από επιστραγαλιδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Πήγαινε σε εναν που να γνωρίζει το αντικείμενο κ πες του να σ δειξει πως να δένεις το ποδι σου, με tape αραχνη κτλ. Οι επιστραγαλιδες και οι διπλες καλτσες είναι άχρηστες πρακτικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 τι παραπάνω προσφέρουν τα παπούτσια για τρέξιμο, με αυτά για το γυμναστήριο και το crossfit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 TFW... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Level : Asian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Ειδικά για τους Κινέζους τι να λέμε. Μαζική παραγωγή αθλητών με οποιοδήποτε κόστος. Ντόπα από 11 χρόνων Και την βγάζουν καθαρή με ετήσιους αποκλεισμούς Να τους χαίρεσαι και να τους θαυμάζεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Επειδή είμαι εκπαιδευτικός και ξέρω τις ατέλειωτες εργατοώρες που χρειάζεται κάθε τι στο οποίο θες/αναγκάζεσαι να αριστεύσεις, δε χαίρομαι καθόλου τους πιτσιρικαδες που είναι "ιδιοφυΐες" σε πιάνο, άθλημα, κτλ. Στην ουσία, έχουν θυσιάσει την ανεμελιά και την παιδικότητά τους για να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ των γονέων τους. Στα δικά μας, πολύ φαι (μέχρι σκασμού και βάλε), πολύ σκληρή προπόνηση και μεγάλες φιλοδοξίες. Είδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 53 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Στα δικά μας, πολύ φαι (μέχρι σκασμού και βάλε), πολύ σκληρή προπόνηση και μεγάλες φιλοδοξίες. Είδωμεν. Eγω Γιαννη απο οσα αναφερεις αυτη την περιοδο κανω μονο το πολυ φαι χαχαχα .Τις φιλοδοξιες τις εχω by default δεν φευγουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 22 hours ago, TEOKOS said: Ειδικά για τους Κινέζους τι να λέμε. Μαζική παραγωγή αθλητών με οποιοδήποτε κόστος. Ντόπα από 11 χρόνων Και την βγάζουν καθαρή με ετήσιους αποκλεισμούς Να τους χαίρεσαι και να τους θαυμάζεις Ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 On 27/09/2018 at 23:43, jimis98 said: τι παραπάνω προσφέρουν τα παπούτσια για τρέξιμο, με αυτά για το γυμναστήριο και το crossfit? 3 διαφορετικα παπουτσια για 3 διαφορετικα πραγματα .δεν υπαρχει παραπανω το ενα απο το αλλο .αφου ειναι για διαφορετικες καταστασεις.ειναι μη συγκρισιμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις