Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 λεπτά πριν, poulinos είπε

απο εξωτερικο εχω παρει οσες φορες εχω παρει με καρτα.με paypal δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω αμα εχεις balance θα σε αφησει.κατα καιρους βγαζουν προσφορες οποτε βλεπεις τι συμφερει.ειδικα αν μπορουν να παραγγειλουν πολλα ατομα μαζι.και δεν εχει μονο πρωτεινη εχει και φυστικοβουτηρο και βρωμη και μπαρες.εχω παρει αρκετες φορες βρωμη και ειναι ωραια.εχει και με γευση.

To paypal μου τραβαει αμεσα απο την καρτα , μιας και δεν εχω balace . Απο myprotein εχεις παραγγειλει με καρτα κανονικα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 hours ago, iCyd said:

To paypal μου τραβαει αμεσα απο την καρτα , μιας και δεν εχω balace . Απο myprotein εχεις παραγγειλει με καρτα κανονικα?

ναι εχω παρει με καρτα .β.για το  paypal παντα γινεται αυτο που λες δηλαδη τραβαει απο την καρτα αυτοματα.αλλα πιο παλια οταν υπηρχε θεμα με capital controls πολλες φορες οταν ειχες balance αγοραζες κανονικα .για αυτο και επαιζε πολυ αυτο που ο ενας εβαζε λεφτα στο  αλλον για να φαινεται μεταφορα απο ελλαδα και να αφησει να γινει μετα η παραγγελια απο εξωτερικο με το balance.ηταν ενας τροπος τοτε για αποφυγη των capital controls.βεβαια στο myprotein  δεν βρισκω λογο να μην παρει καποιος με καρτα αφου ειναι εμπιστο site.ακομα.και αν φοβασε οτι η καρτα σου υπαρχει στο profile σου για θεματα hacking μπορεις να την διαγραψεις.

Καλημέρα παίζω μπάσκετ και πριν 3 μήνες είχα γυρίσει τον αστράγαλο και τώρα που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασια θέλω να το δένω με tape για να το προστατεύω όσο μπορώ!γνωρίζει κάποιος ποιο πλάτος είναι το ιδανικό για τον αστράγαλο γιατί είδα ότι υπάρχουν διάφορα μεγέθη!  

10 λεπτά πριν, levilevi2323 είπε

Καλημέρα παίζω μπάσκετ και πριν 3 μήνες είχα γυρίσει τον αστράγαλο και τώρα που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασια θέλω να το δένω με tape για να το προστατεύω όσο μπορώ!γνωρίζει κάποιος ποιο πλάτος είναι το ιδανικό για τον αστράγαλο γιατί είδα ότι υπάρχουν διάφορα μεγέθη!  

ΔΕν θα σου κανει κατι ο επιδεσμος. Επιστραγαλιδα θες, γυρω στα 20-30 ευρω ,εχει στο intersport

Yγ οταν επαιζα μπασκετ σε επιπεδο β εσκα παντα διπλη κάλτσα απο πιτσιρικάς

Δεν ξέρω αν κατάλαβες σωστά αλλά δεν εννοω απλό επίδεσμο  λέω τους επιδέσμους που είναι αυτοκόλλητα είναι καλύτεροι από επιστραγαλιδα!

Πήγαινε σε εναν που να γνωρίζει το αντικείμενο κ πες του να σ δειξει πως να δένεις το ποδι σου, με tape αραχνη κτλ.

Οι επιστραγαλιδες και οι διπλες καλτσες είναι άχρηστες πρακτικές. 

• Thanks 1

Ειδικά για τους Κινέζους τι να λέμε. 

Μαζική παραγωγή αθλητών με οποιοδήποτε κόστος.

Ντόπα από 11 χρόνων 

Και την βγάζουν καθαρή με ετήσιους αποκλεισμούς 

Να τους χαίρεσαι και να τους θαυμάζεις :(

• Like 2

Επειδή είμαι εκπαιδευτικός και ξέρω τις ατέλειωτες εργατοώρες που χρειάζεται κάθε τι στο οποίο θες/αναγκάζεσαι να αριστεύσεις, δε χαίρομαι καθόλου τους πιτσιρικαδες που είναι "ιδιοφυΐες" σε πιάνο, άθλημα, κτλ. Στην ουσία, έχουν θυσιάσει την ανεμελιά και την παιδικότητά τους για να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ των γονέων τους.

Στα δικά μας, πολύ φαι (μέχρι σκασμού και βάλε), πολύ σκληρή προπόνηση και μεγάλες φιλοδοξίες. Είδωμεν.

53 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Στα δικά μας, πολύ φαι (μέχρι σκασμού και βάλε), πολύ σκληρή προπόνηση και μεγάλες φιλοδοξίες. Είδωμεν.

Eγω Γιαννη απο   οσα  αναφερεις αυτη την περιοδο  κανω μονο το πολυ φαι χαχαχα .Τις φιλοδοξιες τις εχω by default  δεν φευγουν :)

• Like 1

22 hours ago, TEOKOS said:

Ειδικά για τους Κινέζους τι να λέμε. 

Μαζική παραγωγή αθλητών με οποιοδήποτε κόστος.

Ντόπα από 11 χρόνων 

Και την βγάζουν καθαρή με ετήσιους αποκλεισμούς 

Να τους χαίρεσαι και να τους θαυμάζεις :(

Ισχύει

On 27/09/2018 at 23:43, jimis98 said:

τι παραπάνω προσφέρουν τα παπούτσια για τρέξιμο, με αυτά για το γυμναστήριο και το crossfit?

3 διαφορετικα παπουτσια για 3 διαφορετικα πραγματα .δεν υπαρχει παραπανω το ενα απο το αλλο .αφου ειναι για διαφορετικες καταστασεις.ειναι μη συγκρισιμα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...