Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΕΥΤΕΡΑ  (ΣΤΗΘΟΣ-ΩΜΟΙ-ΠΛΑΤΗ-ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ-ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ)

- Πάγκος 

- Ανοιγματα με αλτηρες

-Ελξεις για ωμους σε τροχαλια με σχοινιά

- Τραπεζοειδης με μπάρα

- Pull Down σε τροχαλια ή μονοζυγος.

- Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα ή αλτήρες.

- Κοιλιακοι-Ραχιαιοι-διατασεις- 1-2 ασκησεις για λαιμο.

3 πολυαρθρικές / 3 μονοαρθρικές

ΤΡΙΤΗ (ΠΟΔΙΑ)

- Εκτάσεις ποδιών σε τροχαλία

- Προσαγωγοί σε τροχαλία

- Καθίσματα

-- Προβολες (προαιρετικά)

2 πολυαρθρικες / 2 μονοάρθρικες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΣΤΗΘΟΣ - ΠΛΑΤΗ - ΩΜΟΙ- ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ - ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ)

- Πιέσεις σε επικλινή με αλτήρες

- Πιέσεις ώμων ή εκτάσεις ώμων

- Άρσεις θανάτου

- Κωπηλατική σε τροχαλία

- Εκτάσεις τρικεφάλων σε τροχαλία.

- Πήχεις με μπάρα

- Κοιλιακοι Ραχιαιοι - διατάσεις

3 πολυαρθρικές / 3 μονοάρθρικες

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΕΡΟΒΙΟ - ΠΟΔΗΛΑΤΟ (Οχι μαραθώνιους μετά απο άρσεις θανάτου)

Πως φαινεται σαν προγραμμα ; ένα προγραμμα που "κτυπάει" κάθε μυ 2 φορές την εβδομάδα , ειναι σύντομο , απλό με πολυαρθρικές ασκησεις που ανεβάζουν την ορμονική αποκριση και πιστευω πιάνει το 80-90% του σώματος.

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Οι έλξεις για ώμους ποια άσκηση εννοείς; 

https://ensomati.gr/askhsiologio/omoi/orthies-elkseis-omwn-stin-troxalia-me-sxoini/

Πολυαρθρική ;) 

https://ensomati.gr/askhsiologio/omoi/embrosthies-arseis-gia-omous-me-disko/

και αλλή μια που με ενα κάθισμα ταυτοχρονα την έκανες απο μονοαρθρική πολυάρθρικη. Με αυτες γυμνάζεις ώμους χωρις να ταλαιπωρεις πολύ το χέρι σε έκταση. Γιατι στους ώμους συνηθως κάνεις έκταση στις πιέσεις. Οποτε δουλευεις και τρικεφαλο μαζι οταν κάνεις έκταση του χεριού. Για αυτο και στο παγκο που επισης κάνεις έκταση γυμνάζεις και τρικεφαλο και γινεται πολυαρθρικη η άσκηση.

11 hours ago, Magic_Nature said:

Ναι σιγουρα. Εμενα δεν με εχει ενοχλησει παντως. Αλλα το σοκολατουχο ειναι ολα τα λεφτά. Ισως εχει και λιγο ζαχαριτσα μέσα δεν ξέρω :P

Υπάρχουν μερες οπως σημερα που θα φάω 4 αυγα συνολο (σε 2 γευματα) μαζι με ζυμαρικά ή ρυζι. Επειδη η ποσοτητα πρωτεινης δεν επαρκει θα ανοιξω και ενα ροφημα του μισου λιτρου. Επισης τωρα τελευταια εχω ξεκινησει φυσικο χυμο πορτοκαλι σφραγισμενο απο Σκλαβενιτη. Κάθε μέρα πινω 300-400μλ εύκολα.

εμενα με ειχε σκισει τελειως.ακομα και το αυγο βραστο καποιες φορες μπορει να με πειραξει αλλα το ωμο ασπραδι με στειλε.

• Sad 1

5 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

ΔΕΥΤΕΡΑ  (ΣΤΗΘΟΣ-ΩΜΟΙ-ΠΛΑΤΗ-ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ-ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ)

- Πάγκος 

- Ανοιγματα με αλτηρες

-Ελξεις για ωμους σε τροχαλια με σχοινιά

- Τραπεζοειδης με μπάρα

- Pull Down σε τροχαλια ή μονοζυγος.

- Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα ή αλτήρες.

- Κοιλιακοι-Ραχιαιοι-διατασεις- 1-2 ασκησεις για λαιμο.

3 πολυαρθρικές / 3 μονοαρθρικές

ΤΡΙΤΗ (ΠΟΔΙΑ)

- Εκτάσεις ποδιών σε τροχαλία

- Προσαγωγοί σε τροχαλία

- Καθίσματα

-- Προβολες (προαιρετικά)

2 πολυαρθρικες / 2 μονοάρθρικες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΣΤΗΘΟΣ - ΠΛΑΤΗ - ΩΜΟΙ- ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ - ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ)

- Πιέσεις σε επικλινή με αλτήρες

- Πιέσεις ώμων ή εκτάσεις ώμων

- Άρσεις θανάτου

- Κωπηλατική σε τροχαλία

- Εκτάσεις τρικεφάλων σε τροχαλία.

- Πήχεις με μπάρα

- Κοιλιακοι Ραχιαιοι - διατάσεις

3 πολυαρθρικές / 3 μονοάρθρικες

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΕΡΟΒΙΟ - ΠΟΔΗΛΑΤΟ (Οχι μαραθώνιους μετά απο άρσεις θανάτου)

Πως φαινεται σαν προγραμμα ; ένα προγραμμα που "κτυπάει" κάθε μυ 2 φορές την εβδομάδα , ειναι σύντομο , απλό με πολυαρθρικές ασκησεις που ανεβάζουν την ορμονική αποκριση και πιστευω πιάνει το 80-90% του σώματος.

Καλός! πολύ καλός !  Πολύ καλό DIY πρόγραμμα για προοδευτική ενδυνάμωση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε

Καλός! πολύ καλός !  Πολύ καλό DIY πρόγραμμα για προοδευτική ενδυνάμωση.

χαχαχαχα έτσι! Λιτά και περιποιημένα.

Τι ειναι αυτο 20 ασκησεις τη φορά και κάθεσαι 2 ώρες στο γυμναστηριο (βεβαια και εγω κάθομαι αλλα για άλλο λογο) χαχα 

2 ώρες πριν, poulinos είπε

εμενα με ειχε σκισει τελειως.ακομα και το αυγο βραστο καποιες φορες μπορει να με πειραξει αλλα το ωμο ασπραδι με στειλε.

Τα αυγα ολους μπορει να τους πειράξουν μη νομιζεις. ΆΛλους λιγοτερο αλλους περισσοτερο. Ειχαμε παλια εναν στο θάλαμο στο στρατο που έτρωγε αυγα επειδη ηταν μπιλντέρι και 2-3 φορές μας φλομωσε ο πουστης :D 

του το ζητησαμε ευγενικα γιατι ηταν και γοριλας και αν τον αγριευαμε μπορει και να μας έδερνε :D 

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Εγω εχω κανει τρελο bulk  φετος ,το καλοκαιρι η' θα ειμαι ζωο η' θα κανω την σαμπρελα στην παραλια .Ενδιαμεσο δεν θα εχει χαχα .

Δε πειράζει καλύτερα! Να σε βλέπουν και να σε φοβουνται γιατι απο οτι βλέπω οι κουραδομαγκες έχουν αυξηθει σε σχολεια και γειτονιες τελευταια. Κοσμος ψάχνεται να τσακωθει χωρις λογο, χωρις να τον έχεις πειράξει. Οποτε ενα καλο bulk ειναι οτι πρέπει για πολλές χρήσεις. Οταν παλεύεις να ριξεις το λίπος χάνεις και λιγο δυναμη. Ειναι αναποφευχθο. Η θυσια για να φανουν οι κοιλιακοι έντονα. Εγω πλέον δεν έχω καμια τρέλα με τους κοιλιακους απλα δεν θέλω κοιλιά να προεξέχει. Ειμαι ηδη στα 83 κιλά 1.80 ύψος.

Παιδια ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει τις προάλλες ενα παλιοπαιδο έβρισε στο φβ χωρις να τον έχω ενοχλησει ποτέ επειδη φορουσα μια ζακέτα της Juve προφανως τον διεγραψα και τον μπλοκαρα κιολας γιατι δεν επιτρέπω σε κανεναν που δεν με ξέρει να χρησιμοποιεί τέτοιες οικειότητες, χωρις καμια άλλη κουβέντα και μετά έστειλε απο άλλο λογαριασμο και έβριζε. Ο κοσμος έχει ξεφυγει εγω ποτέ δεν θα έβριζα κάποιον που δεν ξέρω στο προφιλ του κιολας.  Με εναν παλιο γνωστο που ειχαμε ανταλλάξει 2-3 φορές ενα απλο γειά. 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προπόνηση μίας ώρας, μου βγήκε η γλώσσα, θα γραψω και το ζεσταμα

Bench Press ; 20x20, 10x50, 5x70, 5x80, 3x90, 3x100, 8x115, 3x5x80 

Dubmbel Row; superset  με τα τρία τελευταία σετ του πάγκου 4x8x40 αλτηρας. Superset με air squats για τον τραυματισμό, γύρω στα 4x10

Overhead Press; superset με πενταρια καθίσματα με το εκάστοτε βάρος στη μπάρα μέχρι την πρώτη εξάρα. 10x20, 5x40, 5x60 5x6x65 , τα τρία τελευταία έγιναν supersetsμε δίπλα σετ lat pulldown

Lat pulldowns; 4x8x73 , 1x8x79 

Μου βγήκε η γλώσσα με άλλα λόγια αλλά βγήκε όλη η δουλειά σε μία ώρα. 

Επειδή έχει όροφο το γυμναστήριο είχα και τα ανεβοκατεβάσματα. 

Που σαι Κώστα να με καμαρωσεις

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα! αποφασισα πριν μερικες μερες να κανω ενα DXA Scan που αναφερθηκε σε αυτο το νημα για να εχω ενα σημειο αναφορας και να μπορω να κανω track την μελλοντικη "προοδο" και γενικα αν κινουμαι σε σωστη κατευθυνση με τις προπονησεις τον τελευταιο χρονο που κανω πιο σοβαρα (συστηματικα).  Τα αποτελεσματα γενικα μετρια , 20,4% λιπος , Android/Genoid 0,83 , μεγαλη μυικη διαφορα αναμεσα στους μυες (π.χ. δεξι/αριστερο χερι) δεν υπηρχε

Επεξ/σία από epp

6 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Προπόνηση μίας ώρας, μου βγήκε η γλώσσα, θα γραψω και το ζεσταμα

Bench Press ; 20x20, 10x50, 5x70, 5x80, 3x90, 3x100, 8x115, 3x5x80 

Dubmbel Row; superset  με τα τρία τελευταία σετ του πάγκου 4x8x40 αλτηρας. Superset με air squats για τον τραυματισμό, γύρω στα 4x10

Overhead Press; superset με πενταρια καθίσματα με το εκάστοτε βάρος στη μπάρα μέχρι την πρώτη εξάρα. 10x20, 5x40, 5x60 5x6x65 , τα τρία τελευταία έγιναν supersetsμε δίπλα σετ lat pulldown

Lat pulldowns; 4x8x73 , 1x8x79 

Μου βγήκε η γλώσσα με άλλα λόγια αλλά βγήκε όλη η δουλειά σε μία ώρα. 

Επειδή έχει όροφο το γυμναστήριο είχα και τα ανεβοκατεβάσματα. 

Που σαι Κώστα να με καμαρωσεις

Ωραίος ! Πολύ καλή μπάλα στον πάγκο! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...