Magic_Nature Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χθεσινή προπονηση ποδιών https://vimeo.com/user108585864 ζέσταμα 15 λεπτά ποδηλατο εκτάσεις σε τροχαλια (τετρακέφαλοι) 60 κιλά μεγιστο για 12 επαναληψεις. προσαγωγοι σε τροχαλια καθισματα με μπάρα 70 κιλά μέγιστο για 10 επαναληψεις. Κοιλιακοι Ασκησεις για λαιμο Ραχιαιοι - διατασεις ειχα καιρο να κάνω ποδια μονα τους και ηταν λάθος γιατι στις άρσεις κτυπάς το πισω σημειο του ποδιού. Οποτε στο μπροστά δημιουργειται μυική "ανισσοροπια". στα καθισματα με μπάρα η εκτελεση δεν ήταν πολύ καλη γιατι εχω ξεσυνηθισει και το βάρος με εσπρωχνε ελάχιστα μπροστά ενω η τελεια τεχνική ειναι κώλος πισω και κινεισαι σε οριζοντια τροχιά σαν ελατήριο. Οι άρσεις μου φαινονται πιο εύκολη άσκηση απο άποψη ισορροπιας πάντως. Επειδη ακριβως ξεσυνηθισα και πρέπει να δουλέψω την ισορροπια δεν φορτωσα πολλά κιλά. Την Τριτη εκανα πάγκο στα 70 κιλά με 7 επαναληψεις στα 2 σέτ. Δεν επιχειρώ στα τέρματα και κάνω σετάκια σε συνδυασμο με τις ασκησεις που έχω δει πριν πιάσω μπαρα και αφθονη βιταμινη C και πρωτεινη φουλ (πάνω απο 130γρ την ημέρα) το χέρι μου δεν με ενοχλει πιά. Ειδικα τις 2 τελευταιες μέρες. Θα δούμε ομως. Πολυ καλη άσκηση για τους τενοντες του αντιβραχιου δειχνει ο τύπος στο βιντεο Οποτε μαζι με τις άρσεις μπάρας για πηχυ , ανακουφιζεσαι κάπως πάντα χωρις να διακοψεις προπονησεις ισως να ριξεις το βάρος απο το ευρος δυναμης (5 επαναληψεις μάξ) στις 7-8 με 5-10 κιλα πιο κάτω Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 3
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δε σας χάλασαν οι τετρακεφαλοι γατάκια !
sndev Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 αυτο το βίντεο το ειδα σε προηγούμενο ποστ κ δοκίμασα την άσκηση πρώτη φορά. κάθισα για 30 sec ανα χέρι απο 3ς φορες το κάθε χερι κ ο ένας αγκώνας ενώ ήταν τεντωμένος ένιωσα κατι σαν κρακ μέσα θα την εντάξω οταν πηγαίνω κάθε φορά μονο κ μόνο επειδή μου ανέβαζε τρελά τους παλμούς σαν να έκανα cardio 1
Magic_Nature Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, sndev είπε αυτο το βίντεο το ειδα σε προηγούμενο ποστ κ δοκίμασα την άσκηση πρώτη φορά. κάθισα για 30 sec ανα χέρι απο 3ς φορες το κάθε χερι κ ο ένας αγκώνας ενώ ήταν τεντωμένος ένιωσα κατι σαν κρακ μέσα θα την εντάξω οταν πηγαίνω κάθε φορά μονο κ μόνο επειδή μου ανέβαζε τρελά τους παλμούς σαν να έκανα cardio Ειναι πολύ καλή! Εγω μετά ένιωθα να καιγονται μεσα και τα 2 μου χέρια. Ευχάριστο κάψιμο ομως. πριν κάνω προπονηση στο πάνω μέρος του σωματος κάνω ζέσταμα στους ώμους (στροφικο πέταλο κλασσικά) 3 ασκησεις για αυτο αλλη μια για lower traps και 3 ασκησεις για τους αντιβραχιονες-καρποι ειναι το σημειο που μετά τους ώμους μπορει να σου δημιουργησει θέματα μαζι με τους δικεφαλους. Η μια ειναι αυτη η άλλη ειναι καμψεις καρπων και μια με περιστροφες αριστερά δεξιά στριβω τα χέρια δηλαδη. Και μετά πάω μπαινω πάγκο.... 1ο σετ 15 reps με 20 κιλά 2ο σετ 10 reps με 40 κιλά 3ο σετ 8 reps με 60 κιλά 4ο σετ 7 reps στα 70 κιλά 5ο σετ το ιδιο καμια φορά πεφτει στις 5-6 για αυτο κάνω 2-3 λεπτά breaks. 6ο σέτ 8-10 reps 50 κιλά. Οσο αντέξω. Κάποιες φορές έκανα σαν 2η ασκηση Στρατιωτικες πιέσεις που ειναι τρομερή άσκηση αλλα οχι σε μέρες που ένιωθα το χέρι κουρασμένο γιατι επιβαρυνει αγκώνες και πρέπει να τους έχεις κλειστούς. Γενικα ειναι ενα ζέσταμα που σε εξασφαλιζει ωστε μετά να δώσεις πονο. Καιγεσαι ωραια. ΥΓ Ω ρε φιλε... να χαρεις μην αρχιζεις πάλι με το ζέσταμα θα ξημερωθούμε στο τζιμ xaxaxa Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
4saken Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Α ρε ντιντη εκανες το στροφικο πεταλο mainstream.... 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε και πρωτεινη φουλ (πάνω απο 130γρ την ημέρα) Οποτε μαζι με τις άρσεις μπάρας για πηχυ , ανακουφιζεσαι κάπως πάντα χωρις να διακοψεις προπονησεις ισως να ριξεις το βάρος απο το ευρος δυναμης (5 επαναληψεις μάξ) στις 7-8 με 5-10 κιλα πιο κάτω Τα 130 γρ θεωρουνται φουλ αν εισαι 65 κιλα.
OneWaySystem Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 DD τα πόδια πάντα μόνα τους ! Οι βαριές ασκήσεις είναι 3 πάγκος για το στήθος, άρσεις για την πλάτη, καθίσματα για τα πόδια και τις κάνουμε πάντα ξεχωριστές μέρες! Καθίσματα και άρσεις μαζί κάνουν μόνο οι μυρωδιαδες. 5
Magic_Nature Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε DD τα πόδια πάντα μόνα τους ! Οι βαριές ασκήσεις είναι 3 πάγκος για το στήθος, άρσεις για την πλάτη, καθίσματα για τα πόδια και τις κάνουμε πάντα ξεχωριστές μέρες! Καθίσματα και άρσεις μαζί κάνουν μόνο οι μυρωδιαδες. Εννοειται άρσεις και καθισματα σε διαφορετικες μέρες απλα εγω έβαζα την ιδια μέρα παγκο και άρσεις. Βεβαια αρσεις κανω προς το παρον παιδικά κιλά. Υπάρχει περιπτωση αν κάνεις πάγκο - αρσεις - στρατιωτικες - κωπηλατική να δημιουργησεις μυικες ανισορροπιες στα χέρια; καμια πολυαρθρικη για χέρια έχουμε; αυτες τις γαλλικες κ τις εκτασεις τα βαριεμαι λιγο. Τις προαλλες έκανα εκτασεις με αλτηρες και ταυτοχρονα καθισματα. Για να την κάνω πολυαρθρικη αλλα ηταν πολύ καλή γιατι έδωσε ένταση. Αν γυριζα το χρονο πισω και εμπαινα 20αρης σε γυμναστηριο δεν θα έπιανα μηχανημα ουτε για πλακα στα χέρια μου. Ειδικα η ασκηση κωπηλατική ορθια για ώμους με κλειστη λαβη πρέπει να καταργηθει. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 1
sndev Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Γιατί είναι λάθος άρσεις κ καθίσματα μαζί;
Magic_Nature Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, sndev είπε Γιατί είναι λάθος άρσεις κ καθίσματα μαζί; Γιατι θα πάρεις την μέση σου μαζι ! δεν το λέει μονο ο OneWay μου το ειπε και άλλος γυμναστης αλλα οταν ειχα βάλει μεσα στην ιδια μέρα άρσεις και κωπηλατική με μπάρα. Μου λέει πας καλα.... θα φυγεις μισός. Καλο ειναι να γυμναζομαστε έξυπνα μειώνοντας την ηδη μεγάλη επιβάρυνση που δέχεται το σώμα μας απο αυτες τις ασκήσεις. Εγω καταλαβα οτι την ιδια μέρα δεν με επαιρνε για παγκο και στρατιωτικές πιέσεις. Μεγάλη επιβάρυνση στους αγκώνες. Μια μέρα που έκανα τον πάγκο μου ως συνηθως περιπου στο 70% της αποδοσης μου. (70 κιλά) και μετά ΄χώθηκα και στρατιωτικές πιέσεις με 45 κιλά μέγιστο (2 δισκους των 10 κιλών , το βάρος της ολυμπιακης μπάρας -20κιλά και 2,5 κιλα ακομη απο τις δυο μεριές). Την επομενη μέρα ξυπνάω και ακουμπάω τον αγκώνα μου στο κρεβάτι (στηριχθηκα λιγο εκει) και πονεσα. καταλαβα οτι δεν αστειευεται και οτι μπορει να γινει χειροτερο απο τις λιγες ενοχλησεις που νιώθω καμια φορά. Και να μην ξαναπάω καν γυμναστηριο για κανα 3μηνο. Οποτε το άφησα. Δεν ειμαστε και 20αρηδες.... εγω ειμαι 33 χρονων θείος Αν τα gains που παιρνεις ειναι τα ιδια με μοναδικη άσκηση το πάγκο γιατι να κάνεις και στρατιωτικές πιεσεις μετά... για να βγάλεις πιο γρηγορα τραυματισμο και να κοψεις και τον πάγκο; το ιδιο και με τις άρσεις και τα καθισματα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 1
Arwindan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μιας και (φαίνεται να) ξεπέρασα το πρόβλημα που είχα στον ώμο και έχω επιστρέψει ξανά δυναμικά στις προπονήσεις, αλλά δυσκολεύομαι να βάλω κιλά λόγω προγράμματος και διατροφής που μπορώ να ακολουθήσω έλεγα να πάρω καμιά πρωτεΐνη για συμπλήρωμα. Μιας και έχω καμία 10αρια χρόνια να πάρω, εχετε καμία καλή να προτείνετε; Να πάω σε On; Γεύση; Και κανένα κατάστημα αν παίζει με καλές τιμές καλοδεχουμενη. Δοσολογία τι θα λέγατε;
Magic_Nature Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Arwindan είπε Μιας και (φαίνεται να) ξεπέρασα το πρόβλημα που είχα στον ώμο και έχω επιστρέψει ξανά δυναμικά στις προπονήσεις, αλλά δυσκολεύομαι να βάλω κιλά λόγω προγράμματος και διατροφής που μπορώ να ακολουθήσω έλεγα να πάρω καμιά πρωτεΐνη για συμπλήρωμα. Μιας και έχω καμία 10αρια χρόνια να πάρω, εχετε καμία καλή να προτείνετε; Να πάω σε On; Γεύση; Και κανένα κατάστημα αν παίζει με καλές τιμές καλοδεχουμενη. Δοσολογία τι θα λέγατε; Εγω δεν παιρνω καν συμπληρωμα πρωτεινης. Απο φαγητο οτι παιρνω και ροφημα ασπραδιού. Επισης ρε παιδια αυτο το ασπράδι με τη σοκολάτα απο την εταιρεια χρυσα αυγα πωπω ποσο γαματο ειναι. Σαν μίλκο. https://imgur.com/a/mMKvZVh
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, Magic_Nature said: Εγω δεν παιρνω καν συμπληρωμα πρωτεινης. Απο φαγητο οτι παιρνω και ροφημα ασπραδιού. Επισης ρε παιδια αυτο το ασπράδι με τη σοκολάτα απο την εταιρεια χρυσα αυγα πωπω ποσο γαματο ειναι. Σαν μίλκο. https://imgur.com/a/mMKvZVh οποιος παιρνει ασπραδι αυγου για να το πιει οπως ειναι ας κανει δοκιμη με μικρη ποσοτητα πριν το πιει ολο για να δει αν το σηκωνει το στομαχι του.αν δεν το σηκωνει θα βριζει για πολλες ωρες.παθον.μιλαμε για χυμα ασπραδι ειτε ωμο ειτε αυτα τα ροφηματα που αναφερθηκαν.(ωμα και αυτα) 2
Magic_Nature Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, poulinos είπε οποιος παιρνει ασπραδι αυγου για να το πιει οπως ειναι ας κανει δοκιμη με μικρη ποσοτητα πριν το πιει ολο για να δει αν το σηκωνει το στομαχι του.αν δεν το σηκωνει θα βριζει για πολλες ωρες.παθον.μιλαμε για χυμα ασπραδι ειτε ωμο ειτε αυτα τα ροφηματα που αναφερθηκαν.(ωμα και αυτα) Ναι σιγουρα. Εμενα δεν με εχει ενοχλησει παντως. Αλλα το σοκολατουχο ειναι ολα τα λεφτά. Ισως εχει και λιγο ζαχαριτσα μέσα δεν ξέρω Υπάρχουν μερες οπως σημερα που θα φάω 4 αυγα συνολο (σε 2 γευματα) μαζι με ζυμαρικά ή ρυζι. Επειδη η ποσοτητα πρωτεινης δεν επαρκει θα ανοιξω και ενα ροφημα του μισου λιτρου. Επισης τωρα τελευταια εχω ξεκινησει φυσικο χυμο πορτοκαλι σφραγισμενο απο Σκλαβενιτη. Κάθε μέρα πινω 300-400μλ εύκολα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
mic2mic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Γυναίκα κλείνει το Captains of Crush no.2. Και είναι και αδυνατούλα. Μια από τις 3 πιστοποιημένες. Όπως γράφουν στο site τους, "most people who lift weights cannot close a Captains of Crush No. 1 gripper the first time they try and only rarely do we ever see someone close a Captains of Crush No. 2 gripper on his first attempt." 1
Magic_Nature Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αδυνατούλα ειναι; θηριο ειναι ! Ώμοι - στήθος - χέρια. Για γυναικα θεωρειται μυώδης. Απο μενα τουλάχιστον. Πολυ καλή άσκηση επισης για τους τενοντες του αντιβραχιου που συζητούσαμε , τενοντες που αν παραμεληθούν μπορει να προκαλέσουν τον πονο στον αγκώνα. Νομιζουμε δηλαδη οτι έχουμε θεμα στον αγκωνα αλλα το προβλημα ξεκινάει απο αλλού. 15 ώρες πριν, OneWaySystem είπε DD τα πόδια πάντα μόνα τους ! Οι βαριές ασκήσεις είναι 3 πάγκος για το στήθος, άρσεις για την πλάτη, καθίσματα για τα πόδια και τις κάνουμε πάντα ξεχωριστές μέρες! Καθίσματα και άρσεις μαζί κάνουν μόνο οι μυρωδιαδες. θΑ ΦΤΙΆΞΩ ΕΝΑ προγραμμα πιο μετά με 2 πολυαρθρικες ανα φορά και μερικές απομονωσης να μου πεις τη γνώμη σου. Γιατι πανω στη τρέλα μου να κανω πολυαρθρικες τις έβαζα ολες την ιδια μέρα και απλά εκανα 2 φορές την εβδομάδα αφηνωντας φυσικά ενα περιθωρειο 3 ημερών στο σώμα να αναρρώνει. Οχι πως δεν ειδα αποτέλεσμα αλλα αμα κάτι ειναι καλυτερο απο αυτο που ηδη έκανα τοτε να το αλλάξουμε. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
Προτεινόμενες αναρτήσεις