JcD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, mic2mic είπε Με σάκο έφτασες 175 παλμούς; Με σπριντάκι πόσο φτάνεις maximum; Πέρυσι 184, μετρώντας με το χέρι, πρέπει να το δοκιμάσω με την ζώνη καποια στιγμή τώρα που την εχω, rest 54-56. 11 λεπτά πριν, evabb είπε Ζώνη μέσης; είναι αυτό; κάτω από το στήθος δένεται, οι αισθητήρες είναι στην ζωνη πάνω και στέλνουν το σήμα σε μια συσκευή στο κέντρο που με την σειρά της το στέλνει στον δέκτη ο οποίος μπορεί να είναι από κινητό τηλέφωνο μέχρι σύγχρονος διάδρομος η ότι άλλο δέχεται την σύνδεση. Ψάξε το στο YouTube, H10 polar. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, evabb είπε Ζώνη μέσης; είναι αυτό; στήθος. chest heart monitor δες. 16 λεπτά πριν, mic2mic είπε Με σάκο έφτασες 175 παλμούς; Με σπριντάκι πόσο φτάνεις maximum; εγώ όταν κάνω squat/deadlift/OHP φτάνω 170+ ανετα. Γιατί σου φαίνεται περίεργο να το κανε με σάκο? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, JcD είπε Πέρυσι 184, μετρώντας με το χέρι, πρέπει να το δοκιμάσω με την ζώνη καποια στιγμή τώρα που την εχω, rest 54-56. κάτω από το στήθος δένεται, οι αισθητήρες είναι στην ζωνη πάνω και στέλνουν το σήμα σε μια συσκευή στο κέντρο που με την σειρά της το στέλνει στον δέκτη ο οποίος μπορεί να είναι από κινητό τηλέφωνο μέχρι σύγχρονος διάδρομος η ότι άλλο δέχεται την σύνδεση. Ψάξε το στο YouTube, H10 polar. 1 λεπτό πριν, bilya είπε στήθος. chest heart monitor δες. εγώ όταν κάνω squat/deadlift/OHP φτάνω 170+ ανετα. Γιατί σου φαίνεται περίεργο να το κανε με σάκο? Thanks για τις απαντήσεις. Βρήκα το site τους. Το σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω κάτι για να μετράει τους παλμούς πιο πολύ για να ξέρω που φτάνουν σε γενικές γραμμές. Το πιεσόμετρο του σπιτιού είναι λίγο δύσκολο να το κουβαλησω στο γυμναστήριο 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, bilya είπε στήθος. chest heart monitor δες. εγώ όταν κάνω squat/deadlift/OHP φτάνω 170+ ανετα. Γιατί σου φαίνεται περίεργο να το κανε με σάκο? Δε μου φαίνεται περίεργο, απλά ο σάκος δεν είναι σαν τα squat. Φαντάζομαι θα μένουν οι παλμοί σταθερά εκεί για κάνα δίλεπτο. Το οποίο σημαίνει ότι σε σπριντ μπορεί να περνάει τους 200, που είναι πολύ καλά για την ηλικία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, mic2mic είπε Δε μου φαίνεται περίεργο, απλά ο σάκος δεν είναι σαν τα squat. Φαντάζομαι θα μένουν οι παλμοί σταθερά εκεί για κάνα δίλεπτο. Το οποίο σημαίνει ότι σε σπριντ μπορεί να περνάει τους 200, που είναι πολύ καλά για την ηλικία του. 3 λεπτα αν κάνει με ενα λεπτό rest ανετα μένουν υψηλά οι παλμοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, JcD είπε Δοκίμασα σήμερα την H10 Polar, ότι ρολόι παλμομετρητη έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα δεν τα έλεγε καλά, η ζώνη φαίνεται να κάνει δουλειά και δεν καταλαβα ότι την φορούσα δεν με ενόχλησε, 12 τρίλεπτα σάκο... Ειναι λογικο με ρολοι που μετραει μεσω φωτος στον καρπο να μην εχεις σωστα αποτελεσματα ειδικα σε αθλημα οπως το μποξ. Γενικα παει ζωνη > ear hrm > wrist hrm.. 4 λεπτά πριν, bilya είπε στήθος. chest heart monitor δες. εγώ όταν κάνω squat/deadlift/OHP φτάνω 170+ ανετα. Γιατί σου φαίνεται περίεργο να το κανε με σάκο? μιλας για λιγες επαναληψει με αργο τεμπο ή πολλες με λιγα κιλα και γρήγορο ρυθμο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, evabb είπε Thanks για τις απαντήσεις. Βρήκα το site τους. Το σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω κάτι για να μετράει τους παλμούς πιο πολύ για να ξέρω που φτάνουν σε γενικές γραμμές. Το πιεσόμετρο του σπιτιού είναι λίγο δύσκολο να το κουβαλησω στο γυμναστήριο 😅 Πιεσόμετρο πήρα κι εγώ, κι έκανα το μαγικό να μετρήσω την πίεση αμέσως μετά από σετ squat, τον καιρό που είχα Squat rack στο σαλόνι, 174 έδειξε την μεγάλη πίεση 😂 5 λεπτά πριν, mic2mic είπε Δε μου φαίνεται περίεργο, απλά ο σάκος δεν είναι σαν τα squat. Φαντάζομαι θα μένουν οι παλμοί σταθερά εκεί για κάνα δίλεπτο. Το οποίο σημαίνει ότι σε σπριντ μπορεί να περνάει τους 200, που είναι πολύ καλά για την ηλικία του. Όχι 200 ρε θα πεθάνω 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spect~ είπε μιλας για λιγες επαναληψει με αργο τεμπο ή πολλες με λιγα κιλα και γρήγορο ρυθμο; 5 x 5 με κιλά κοντά στο max μου Παρακάτω οι μετρήσεις από το cardio κ απο την pull day μου. Spoiler Ξεκινάω με 4 warmup set DL κ μετά μπαίνω στο κανονικό οπού φαίνεται κ στο γράφημα η 5αδα, μετά έκανα rack pulls k συνέχισα με shrugs. Μετά δικέφαλα, pulldowns , rows κτλπ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από bilya 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πόσο θα πληρώνατε άραγε για 1kg από αυτό το συμπλήρωμα πρωτεΐνης; Μετά θα σας πω και πόσο κάνει Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από mic2mic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 😁😁😁😁 Συμπληρωμα υδατανθρακα και λιπους! Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από 4saken 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 65 ευρουλάκια το κιλό, καλά είναι; Τόσο κάνει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, JcD είπε Πιεσόμετρο πήρα κι εγώ, κι έκανα το μαγικό να μετρήσω την πίεση αμέσως μετά από σετ squat, τον καιρό που είχα Squat rack στο σαλόνι, 174 έδειξε την μεγάλη πίεση 😂 Όχι 200 ρε θα πεθάνω 😂 Η πίεση μου είναι μετά βίας τριψηφια σε κατάσταση ηρεμίας. Τουλάχιστον μπορώ να τρώω όσο αλάτι θέλω. 2 ώρες πριν, mic2mic είπε 65 ευρουλάκια το κιλό, καλά είναι; Τόσο κάνει. Ο Χριστός. Πάρε καλύτερα ένα κιλό κοτόπουλο και χτυπα το στο μπλέντερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Πρόκειται για τα περίφημα "σκευάσματα ειδικής διατροφής". Το συγκεκριμένο το συνταγογράφησε ογκολόγος σε γνωστό μου ασθενή με καρκίνο του προστάτη πολύ αργά εξελισσόμενο, ο οποίος ασθενής τρώει και απορροφά κανονικότατα τα πάντα (και μάλιστα είναι και αρκετά υπέρβαρος, καμμία σχέση με καχεξία). Πάρα-πάρα πολλές φορές συνταγογραφούνται σε ασθενείς που δεν τα χρειάζονται καθόλου. Αλλά και όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη, είναι προφανές ότι η σχέση ποιότητας-τιμής είναι το λιγότερο αισχρή. Και ας μη σχολιάσουμε καν το γεγονός ότι αν και πρόκειται για προϊόν ιατρικής χρήσης, δεν αναφέρει ούτε πηγή πρωτεΐνης / υδατανθράκων, ούτε προφίλ αμινοξέων, πράγματα δηλαδή που αναφέρει και η τελευταία πρωτεΐνη για αθλητική χρήση που σέβεται τον εαυτό της. Φυσικά αυτό το προϊόν άπαξ και το συνταγογραφήσει ογκολόγος, το πληρώνει το σύστημα υγείας. Δηλαδή όλοι μας. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχουν τεθεί κριτήρια ποιότητας και τιμής που θα αποζημιώνει το κράτος. Και επειδή οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σ'αυτούς τους τομείς έχουν ιδιαίτερες σχέσεις και με τους αρμόδιους γιατρούς και με αυτούς που εγκρίνουν τις δαπάνες, ουσιαστικά αλωνίζουν στον χώρο. Ακόμα και να θέλει κάποιος ογκολόγος να συνταγογραφήσει κάτι πολύ ποιοτικότερο και πολύ φτηνότερο, δεν μπορεί. Διότι τα ασφαλιστικά ταμεία εγκρίνουν μόνο συγκεκριμένα σκευάσματα που αυτοπροσδιορίζονται ως "σκευάσματα ειδικής διατροφής". Ένα μόνο από άπειρα παραδείγματα αλόγιστης σπατάλης στο κατά τα άλλα χρεωκοπημένο σύστημα υγείας της Ελλάδας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Στο the Body του Bill Bryson αναφέρει ότι μια αγγειογραφία κοστίζει κάπου 900+$ στο Αμέρικα και γύρω στα 40+$ (δε θυμάμαι ακριβή νούμερα) στον Καναδά. Την αλόγιστη σπατάλη στο σύστημα υγείας οι Αμερικάνοι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, mic2mic είπε Δε μου φαίνεται περίεργο, απλά ο σάκος δεν είναι σαν τα squat. Φαντάζομαι θα μένουν οι παλμοί σταθερά εκεί για κάνα δίλεπτο. Το οποίο σημαίνει ότι σε σπριντ μπορεί να περνάει τους 200, που είναι πολύ καλά για την ηλικία του. Δεν υπάρχει πιο απαιτητική γυμναστική από heavy bag. Σε τρίλεπτα στον σάκο, στο τελευταίο λεπτό αν χτυπάς με max ένταση οι παλμοί τερματίζουν στους κόφτες, και πάνε όσο ψηλά μπορούνε να πάνε με οποιαδήποτε άλλη άσκηση, οπότε δεν ισχύει αυτό που λες (αν έχει στο σάκο 175 στο σπριντ έχει 200) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις