Magic_Nature Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερινη προπονηση με λιγα κιλά - σε σημεια που δεν φαινονται. Ένα απο αυτά ο κακομοιρος ο λαιμος τον οποιο πιέζουμε σε πάγκο και άρσεις στρατιωτικές για ώμους. Lower Traps Elbows Shoulders- στροφικο πέταλο με 3-5 κιλά. Περιστροφές. Άρσεις σε Πηχεις με μπάρα και ασκησεις αποφορτισης αγκωνα σε μονοζυγο και σε μπάρα. Λιγο ποδηλατάκι διατασεις κοιλιακους ραχιαιους και συμπληρώνουμε ανετα μια πολυ ωραια και ευεργετικη προπονησούλα χαλαρωσης αναμεσα στις ημέρες έντασης στο γυμναστηριο. Ετσι πιστευω. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Τι γνωμη εχετε για push ups με βαρη αντι για παγκο ετσι για αλλαγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, 4saken είπε Τι γνωμη εχετε για push ups με βαρη αντι για παγκο ετσι για αλλαγη? Είναι καλή ιδέα αλλά ακόμα κι αν έχεις 100 κιλά πάγκο με 20άρες πλάκες δεν θα δεις αξιόλογη αντίσταση, εγώ βάζω άτομο να ξαπλώσει απάνω μου με αγκαλιά πλάκα για να την ακούσω. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 3 hours ago, JcD said: Είναι καλή ιδέα αλλά ακόμα κι αν έχεις 100 κιλά πάγκο με 20άρες πλάκες δεν θα δεις αξιόλογη αντίσταση, εγώ βάζω άτομο να ξαπλώσει απάνω μου με αγκαλιά πλάκα για να την ακούσω. πω πω πως τα λες ετσι και .... 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ κάνω πουσαπς σούπερ σετ μετά τον πάγκο! Στα σετ με τα βαριά κιλά πέφτεις καπάκι και παίρνεις όσες επαναλήψεις μπορείς να βγάλεις, πρήζουν απίστευτα! Επίσης μπορείς να κάνεις με τα πόδια σου πάνω σε καρέκλα η τραπέζι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ή μετά το φαγητό καπάκι για ατελείωτο πρήξιμο 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, JcD said: εγώ βάζω άτομο να ξαπλώσει απάνω μου 2 hours ago, Dakonblackblade said: μετά το φαγητό καπάκι για ατελείωτο πρήξιμο 2 hours ago, evabb said: και .... 3 άτομα χρειάστηκε για να πείτε μια πρόταση της προκοπής. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από poulinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, mic2mic είπε 3 άτομα χρειάστηκε για να πείτε μια πρόταση της προκοπής. Το 3 ειναι τυχαιο νουμερο ή συμβολιζει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 4saken είπε Τι γνωμη εχετε για push ups με βαρη αντι για παγκο ετσι για αλλαγη? Πέρα από τα έξτρα βάρη που πολλές φορές δεν είναι πρακτικό, η άλλη προφανής απάντηση είναι τα one-arm pushups. Συνήθως όμως εδώ υπάρχουν δύο προβλήματα: 1) Υπάρχει αρκετά μεγαλύτερη δυσκολία στα one-arm απ'ότι στα απλά, με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να βγάλουν ούτε μία επανάληψη και 2) Προκειμένου να επιτευχθεί η απαραίτητη ισορροπία, ανοίγουν πολύ τα πόδια και φέρνουν το χέρι σχεδόν κάτω απ'το στέρνο ώστε να σχηματιστεί ένα τρίγωνο. Αλλά τότε η κάμψη του αγκώνα είναι μεγάλη και η άσκηση γίνεται σαν close-grip bench press, όπου οι τρικέφαλοι δουλεύουν πολύ περισσότερο από το στήθος. Η λύση είναι τα archer push-ups, αλλά όχι η παραλλαγή που τα κάνουν εναλλάξ. Το τεντωμένο χέρι δρα ως στήριγμα ώστε να μη χρειάζεται το άλλο χέρι να πάει κάτω απ'το στέρνο και επομένως να δουλεύουν περισσότερο οι θωρακικοί. Εδώ δείχνει την σωστή εκτέλεση. Ταυτόχρονα, το τεντωμένο χέρι μπορεί να βοηθάει και λίγο αν χρειάζεται (κάτι που είναι πιο εύκολο αν ακουμπάει στο πάτωμα αντί πάνω σε πάγκο). Ο βαθμός δυσκολίας μειώνεται αν τα χέρια είναι πάνω σε ένα σκαλοπάτι ή σε ένα χαμηλό τραπέζι, οπότε η άσκηση μοιάζει αρκετά με κατακλινή. Επίσης το πόσο μακριά είναι οι αγκώνες από τον κορμό καθορίζει το αν θα δουλεύουν περισσότερο τρικέφαλοι ή στήθος. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από mic2mic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 3 hours ago, evabb said: πω πω πως τα λες ετσι και .... 😋 να δω ποσα edit θα κανω πριν τα δει κανας αλλος.αν εχετε αλλες βλεψεις δεν διαφωνω αλλα να φτιαξουμε ενα αλλο θεμα ενα club κατι. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 16 minutes ago, poulinos said: να δω ποσα edit θα κανω πριν τα δει κανας αλλος.αν εχετε αλλες βλεψεις δεν διαφωνω αλλα να φτιαξουμε ενα αλλο θεμα ενα club κατι. 😛 πλακα κανω μωρε. μην το παιρνεις της μετρητης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 On 10/02/2020 at 23:34, evabb said: πλακα κανω μωρε. μην το παιρνεις της μετρητης εγω δεν τα παιρνω της μετρητοις αλλα αμα τα δουν αλλοι θα τα παρουν της μετρητοις.....δυστυχως παραμονευουν και αλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασα σήμερα την H10 Polar, ότι ρολόι παλμομετρητη έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα δεν τα έλεγε καλά, η ζώνη φαίνεται να κάνει δουλειά και δεν καταλαβα ότι την φορούσα δεν με ενόχλησε, 12 τρίλεπτα σάκο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, JcD είπε Δοκίμασα σήμερα την H10 Polar, ότι ρολόι παλμομετρητη έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα δεν τα έλεγε καλά, η ζώνη φαίνεται να κάνει δουλειά και δεν καταλαβα ότι την φορούσα δεν με ενόχλησε, 12 τρίλεπτα σάκο... Με σάκο έφτασες 175 παλμούς; Με σπριντάκι πόσο φτάνεις maximum; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, JcD είπε Δοκίμασα σήμερα την H10 Polar, ότι ρολόι παλμομετρητη έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα δεν τα έλεγε καλά, η ζώνη φαίνεται να κάνει δουλειά και δεν καταλαβα ότι την φορούσα δεν με ενόχλησε, 12 τρίλεπτα σάκο... Ζώνη μέσης; είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις