Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βάλτε το Milner όλοι χχχχχχχ. Και η διαιτολόγος μου μαζί. Μανία με τα ανοστα Light τυριά. Βρωμοτυρα μπόχας forever! Να ανοίγεις το ψυγείο και να σκοτώνεις άνθρωπο στο δίπλα σπίτι. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 10/02/2020 at 10:47, evabb said:

Βάλτε το Milner όλοι χχχχχχχ. Και η διαιτολόγος μου μαζί. Μανία με τα ανοστα Light τυριά. Βρωμοτυρα μπόχας forever! Να ανοίγεις το ψυγείο και να σκοτώνεις άνθρωπο στο δίπλα σπίτι. 

Φαε γραβιερα Ναξου εσυ :D.

περαν της πλακας το ανθοτυρο ειναι οτι καλυτερο.

Ο μόνος λόγος για light προϊόντα είναι αν θες να τρως περισσότερο όγκο με τις ίδιες θερμίδες. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Πχ. εκεί που τρως 3 φέτες τυρί light βάλε 2 κανονικές. Δεν χρειάζεται να στο πει διαιτολόγος αυτό.

• Like 1

Στις 8/2/2020 στις 6:47 ΜΜ, evabb είπε

Καλύτερα να μην δεις πόσα κιλά βάζω εγώ... Το ρεζίλι του das fitness είμαι. 

Get behind me, sista...😔

Κατά τα άλλα, στο FTP test της Τετάρτης 05/02/2020, είδα αύξηση στα Watts, από τα 184 στα 191. Tα  191 Watts είναι ελάχιστα μικρότερη απόδοση από το στόχο που είχα αρχικά (= 193 Watts). Δεν με ενοχλεί όμως, κυρίως επειδή για τόσο μικρές διαφορές, είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που παίζουν κάποιο ρόλο/έχουν κάποια επίδραση, σε σημείο που να μην αξίζει να ασχοληθεί κάποιος. Το σημαντικά συμπεράσματα, για μένα, είναι τα εξής:

1) Ολοκλήρωσα είκοσι οκτώ (28) εβδομάδες συνεχών προπονήσεων - και συνεχίζω στην εικοστή έννατη αύριο, συμπεριλαμβανομένων και των δύο (2) εβδομάδων των διακοπών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Παραδοσιακά, αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν περίοδος "άπλας και ξάπλας" για μένα (= αποχή από οποιαδήποτε γυμναστική). Φέτος έπρεπε να "πολεμήσω" με τον "κακό" εαυτό μου για να με πείσω να κάνω τις προγραμματισμένες προπονήσεις, ένας "πόλεμος" ο οποίος, λόγω αποτελέσματος (=έκανα όλες τις προγραμματισμένες προπονήσεις) είχε και θετική ψυχολογική επίδραση. Ουσιαστικά, πειθάρχησα τον εαυτό μου κι αυτό για μένα είναι σημαντικό. Πάει να γίνει συνήθεια (= να κάνω τις προγραμματισμένες προπονήσεις, no matter what) κι είναι καλό αυτό. Πολύ καλό.

Να σημειώσω ότι το τελευταίο record συνεχών εβδομάδων προπονήσεων ήταν είκοσι (20).

2) Υπάρχει πρόοδος στην προσπάθειά μου. Αφενός, η πρόοδος αντικατοπτρίζεται στην άνοδο των Watts, αφετέρου, όπως είχα γράψει και παλιότερα, άρχισα να "μπαίνω" σε ρούχα που είχα να φορέσω σχεδόν δύο (2) χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσω έτσι και κάποια στιγμή, όταν θα βολέψουν διάφορες συνθήκες, θα βγω και στον δρόμο για ποδηλασία.

• Like 2

Βάλτε το Milner όλοι χχχχχχχ. Και η διαιτολόγος μου μαζί. Μανία με τα ανοστα Light τυριά. Βρωμοτυρα μπόχας forever! Να ανοίγεις το ψυγείο και να σκοτώνεις άνθρωπο στο δίπλα σπίτι. ι. 

Δωράκι γιατί σε βλέπω με ανεβασμένη testo και νευράκια...

Dirollo καπνιστό ,πεντανόστιμο

Εντωμεταξύ δημιούργησα πάλι. Μεταπροπονητικός υδατάνθρακας με turnips, parsnips, plantains, πατάτες, γλυκοπατάτες, κολοκάσια και σελινόριζες, σε σάλτσα κρεμμυδιού και ντομάτας με λίγο sriracha και unflavoured vegan protein για να δέσει η σάλτσα.

IMG_20200209_134332.jpg.cb02691c349c95582255d01905fa7b50.jpg

3 hours ago, TEOKOS said:

Δωράκι γιατί σε βλέπω με ανεβασμένη testo και νευράκια...

Dirollo καπνιστό ,πεντανόστιμο

Δεν έχει εδώ που είμαι 

3 hours ago, mic2mic said:

Ο μόνος λόγος για light προϊόντα είναι αν θες να τρως περισσότερο όγκο με τις ίδιες θερμίδες. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Πχ. εκεί που τρως 3 φέτες τυρί light βάλε 2 κανονικές. Δεν χρειάζεται να στο πει διαιτολόγος αυτό.

Το αυτό. Καλύτερα να χάνω σε ποσότητα πάρα σε γεύση. 

2 ώρες πριν, snips είπε

Αμφιβάλλω για το γάλα. Ευτυχώς έχει τεθεί εκτός διατροφής μου εδώ και κάτι χρόνια. Καλύτερα γιαούρτι ή κεφίρ. Ούτε στα παιδιά μου δεν έδινα γάλα των super market μετά από κάποια ηλικία.

Χωρίς να διαφωνήσω μαζί σου για το θέμα placebo, εγώ είχα άλλη αίσθηση. Σαν να τραβούσε λιγο πιο καλά η προπόνηση πχ. Και δεν με ενδιαφέρει το "φουσκώμα" στα 45 μου φυσικά, ώστε να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου για την κατανάλωση πρωτεΐνης. 

Το εννοώ από άποψη ότι θα πάρεις την ίδια ακριβώς πρωτεϊνη όπως αν έπαιρνες το συμπλήρωμα χωρίς τα λιπαρά και τους υδατάνθρακες του γάλακτος. Μπορείς εξίσου άνετα να φας γιαούρτι, τυρί ή να πιείς κεφίρ. 

• Like 1

On 08/02/2020 at 18:33, OneWaySystem said:

Φαντάζεστε κάποιον να μιλάει σοβαρά, να αναλύει μελέτες από το γκουγκλ να έχει γαματες γνώσει και όταν ανεβάσει φώτο να είναι με την κοιλίτσα του πλαδαρός χωρίς ίχνος μυικότητας? Θα ξανάπάρει κανείς μετά σοβαρά τα γραφόμενα του?  Και εγώ όταν ήρθα εδώ διάβασα λίγο, είδα ότι έχει χαβαλέ η φάση και όταν άρχισα να γράφω συστήθηκα είπα γεια σας είμαι αυτός, ασχολούμαι τόσο βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο κτλ, ο Φώτης το ίδιο, ο Αλέξ επίσης, ο σπεκτ , ο Γιάννης, ο μπος ο λιβε, ο μοντερας ο πουλινός (πουλινε έμεινες ο μισός η μου φαίνεται? Μπράβο παίχτη) όλοι όσοι γράφουν συστηματικά ακόμη κ κοπέλες η Δήμητρα, η κούκλα η Μαργαρίτα, η Εύα τώρα, όλοι! Στο fb πως έχετε 500 υποτιθέμενος φίλους ο καθένας? Ε, κάντε και εδώ 5 να λέτε τα γυμναστηριακα σας, κρυφτε την μουτσούνα σας, ανεβάστε φώτο και γίνετε μέρος της παρειτσας! Παρέα είναι κ κάποιες συμβουλές σε αρχάριους τίποτα παραπάνω, παλιά οκ ήταν συμμορία αλλά πάει αυτό, έσπασε 😎😂😀

δεν εχω αλλαξει και πολυ σε κιλα.το Max που ειχα φτασει ηταν 82 και τωρα ειμαι στα 80 με σκοπο να κατεβω δοκιμαστικα στα 78. πειραματακια.σιγουρα μετα απο τοσο καιρο εχει αλλαξει η συσταση μου λιγακι. Το καλο ειναι οτι ενα θεμα που ειχα και εγω με τον ωμο(στροφικο πεταλο) εχει βελτιωθει παρα πολυ.ο ενας μου ομως ηταν πιο πεσμενος απο τον αλλον.

On 08/02/2020 at 18:47, evabb said:

Καλύτερα να μην δεις πόσα κιλά βάζω εγώ... Το ρεζίλι του das fitness είμαι. 

enjoy αυτο που κανεις και μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι.

On 10/02/2020 at 09:10, Fotis13 said:

Παρνηθα πουλινε εχω  αφησει τα κοκκαλα μου εκει πανω και συγκεκριμενα στα σκαλακια .Μιλαμε για αεροβια οχι αηδιες  .Ουτε ζωγραφιστη δεν θελω να την βλεπω πλεον  αφηνω ενα χρονικο διαστημα να ξεπερασω το σοκ χαχαχα .

Αυτη ειναι η πιο αστεια κατηγορια στο gym  με διαφορα απο ολες τις υπολοιπες νομιζω.

τα σκαλακια με βαρος ενταξει ειναι αλλη κατηγορια.καθετα ανεβαινεις σχεδον. την βαρεθηκα μετα τις via ferrata αν και εχει μεινει αλλη μια που κανεις δεν ξερει που κρυβεται.αλλα ναι ωραιο cardio κανεις εκει σε χαλια terrain.

γκουχου γκουχου.προσοχη τι γραφουμε.

On 05/02/2020 at 14:15, OneWaySystem said:

Το είδα με το που βγήκε και μου άρεσε πάρα πολύ, πρόσφατα σκοτώθηκε κάποιος αναρριχητης και νόμιζα οτι ήταν ο πρωταγωνιστής !

αφου την γλυτωσε ο πρωταγωνιστης καλα ειμαστε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mic2mic είπε

Δεν έχουν κι άδικο όμως, χρειάζεται και προσοχή. Πχ η κοπελιά πήγαινε για χρόνια σε aerobic classes και έκανε με δίκιλα βαράκια και ήταν σταθερά στα 50 κιλά. Αλλά μετά για μια βδομάδα δεν πρόσεξε και έκανε με υψηλή ένταση, και κοίτα τί έπαθε: 

a97013_g009_8-kim.jpg

Και αυτο μου θυμιζει ενα βιντεάκι που κοιταζα και με πηραν τα γέλια με τον τηλεπερσονα τον ξανθο και το παρέακι του, βλέπανε αγωνες γυναικειου μποντι μπιλντιγνκ και λέγανε και τωρα θα πει μια γυναικα "ωωωχχχ και εγω αμα σηκωνω βάρη ετσι σαν και αυτη θα γινω φουσκωμένη"

"ΔΕ ΘΑ γινεις ΠΟΤΕ ετσι μωρη πάρτο χαμπαρι" χαχα :D 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1

6 ώρες πριν, snips είπε

Να πω και εγώ εν ολίγοις την εμπειρία μου.

Μας το χάλασες λίγο με το γάλα στο τέλος αλλά όπως και να χει πολύ ωραίο το μήνυμα σου, μπράβο που έπιασες το νόημα της ζωής έστω και στα 45 γιατί ποτέ δεν είναι αργά! Όσον αφορά το γάλα και χωρίς να έχω την απαίτηση να συμφωνήσεις να σου πω πως δεν φταίει αυτό που σε χαλάει αλλά ο οργανισμός σου και οτι είναι άχρηστο για σένα αλλά όχι για όλους.

18 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Οι θρυλικες εποχές καλοκαιρι του 2016 που καθε απογευμα διναμε επικές μάχες εδω και κανονιζαμε ραντεβού μάχης για .... 1000αρια και μετά φαγοποτι με σαρδελιτσα στα κάρβουνα μάλλον περάσανε :( :D

Ετσι !! Με φάβα και σαρδέλα θα κατακτήσουμε την κορυφή, με 45λεπτο ζέσταμα στα στροφικά πέταλά θα ξετινάξουμε τις τενοντίτιδες 🤓😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Μας το χάλασες λίγο με το γάλα στο τέλος αλλά όπως και να χει πολύ ωραίο το μήνυμα σου, μπράβο που έπιασες το νόημα της ζωής έστω και στα 45 γιατί ποτέ δεν είναι αργά! Όσον αφορά το γάλα και χωρίς να έχω την απαίτηση να συμφωνήσεις να σου πω πως δεν φταίει αυτό που σε χαλάει αλλά ο οργανισμός σου και οτι είναι άχρηστο για σένα αλλά όχι για όλους.

Ετσι !! Με φάβα και σαρδέλα θα κατακτήσουμε την κορυφή, με 45λεπτο ζέσταμα στα στροφικά πέταλά θα ξετινάξουμε τις τενοντίτιδες 🤓😁

Ειμαστε έτοιμοι αν χρειαστει να καταστρέψουμε (ολοσχερώς) τις τενοντιτιδες. Με πολυ ισχυρη αποτρεπτική ισχύ με τη δυναμη της φάβας , του φυστικοβουτυρου , του κουάκερ , της μπανανας και της σαρδέλας. :D 

Ο Διοικητης Chickenegger γνωστος και ως ΚΟΤΑ Τιμωρός :) θα διατάξει μεγάλης κλιμακας επιθεση απο την οποια δεν προκειται να γλιτώσει καμια φλεγμονη. Δεν έχουν καταλαβει τι τους περιμένει. Έχουμε πολλους τροπους στο οπλοστασιο μας. 

chicken revenge.png

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...