Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

Μπα και τωρα βυζι δεν εχω.. Η διαφορα του τοτε με τωρα ηταν οτι τοτε εκανα καθε μερα τουλαχιστον μια ωρα τρεξιμο και στην προπονηση εκανα μονο σουπερ σετ και με λαιτ κιλα ενω τωρα το cardio μου ειναι οτι κανω το conditioning toy crossfit και γενικα πολλα ελευθερα βαρη και σε υψηλα νουμερα.. Επισης τωρα τρωω σα ζωο :P Δεν εχει να κανει δηλαδη με το κρεας η οχι..

Σημερα για active recovery εκανα 10 χιλιομετρα κωπηλατικο. 37.26, μισο λεπτο κατω σε σχεση με οτι ειχα κανει την πρωτη φορα

Να ξερες το τελευταίο πόσο δύσκολο είναι να το περάσουμε σε συν ασκούμενους.  Βαριά ελεύθερα βάρη και μετρημένο, όχι εξοντωτικό conditioning

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
23 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Να ξερες το τελευταίο πόσο δύσκολο είναι να το περάσουμε σε συν ασκούμενους.  Βαριά ελεύθερα βάρη και μετρημένο, όχι εξοντωτικό conditioning

Εγώ σιγά σιγά θα αυξήσω το καρντιο.. Κιλά θα παίζω πάλι σε μεγάλα νούμερα αλλά σίγουρα κάτω από του χειμώνα 

το σωμα κανει οτι του πει το μυαλο.night running στο δρομο .πολυ ωραια θερμοκρασια με καλοκαιρινο και σορτσακι.μακαρι να ηταν ετσι παντα

αν η θερμοκρασια πεσει και λιγο κατω απο το μηδεν θα ηταν καλυτερα.τωρα εχει 4.  

@Fotis13  θα ηταν ωραια τωρα σε καμια παρνηθα για night running....και διπλα χιονακι

IMG_20200207_231954.jpg

5 hours ago, evabb said:

περιοριζομαι σε μικροποσοτητες φαγητου εκτος κι αν εχει πεσει τρελη πεινα πιο πριν ή λογο περιοδου. Εκει με κοιτανε να τρωω και μενουν  με το στομα ανοιχτο. Γενικα παντως θεωρω οτι καλο ειναι να ακουει ο καθενας το σωμα του ειτε απο θεμα φαγητου ειτε απο θεμα ασκησης. Οχι επειδη ειπε καποιος οτι η νηστεια ειναι καλη αντε παμε ολοι μαζι για νηστεια. Ασχετο, μονο εμενα με πιανει πεινα απο το κρυο;

αν δεν σε νοιαζει να το πας στα ακρα δεν βρισκω λογο να μην ακουσεις το σωμα σου ειτε στην διατροφη ειτε γενικοτερα.με εμενα δουλευει λιγο φαγητο αρκετες φορες.εχω και κατι θεματακια οποτε τα μεγαλα γευματα δεν βοηθανε.οι ορμονες σας στην αδιαθεσια κανουν διαφορα οποτε δεν ειναι παραξενο που θες να φας τα παντα.ισως και λογω αδυναμιας εκεινες τις ημερες το παραπανω φαγητο να σε κανει να νιωθεις καλυτερα.το κρυο προκαλει.δυο τρια πραγματα

α.καις παραπανω θερμιδες αρα πεινας παραπανω.

β.παραπανω κατουρημα.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βραδινο αεροβιο 

Ξεκινησα με τις αγαπημενες μου ασκησεις με την ευκαιρια να "λιπανουμε" και λιγο τις αρθρώσεις με λιγα κιλά.

Έπιασα λοιπον στα ογκωδη χέρια μου (χαχα πλάκα κάνω) :D ...δυο μικρα δισκάκια των 2.5 κιλών. Και εκανα ολες τις πολυ ωραιες ασκησεις που δειχνει και ο Jeremy Ethier για το στροφικο πεταλο. Μετα περασαμε στος τενοντες του αντιβραχιου και έκανα περιστροφες - καμψεις καρπων κτλπ. Αφου εφαγα ενα γεματο τέταρτακι. Κινησα για το διαδρομο.

10 λεπτά στο 7.5 χαλαρο τζοκιν

10 λεπτά στο 7.5 αλλα με κλιση 5 σε ανηφορα mode. Εκει ανεβάσαμε λιγο παλμούς. 

10 λεπτά ποδηλατο τα 5 απο αυτα ηταν στο 5ο επιπεδο τα υπολοιπα χαλαρά στο 2-3.

Διατάσεις. Ραχιαιους - 120 κοιλιακους. Αυριο παμε για βαρη με λιγο τροποποιημενο το προγραμμα με ασκησεις ύπτιας λαβής γιατι έχουμε και ενα μικρο θεματακι στον αγκώνα. Οποτε μέχρι το Μάρτιο που θα τα αφησω για κανα μηνα (θα πηγαινω και θα κανω δηλαδη οτι εκανα και σημερα με 2.5 κιλά) λέω να δω μερικές ασκησεις. Εννοειται Άρσεις ωμων φευγουν. Πάγκος οχι στα τέρματα. Στα 60 κιλα θα δοκιμασω 3 σετ των 10 επαναληψεων. Μετα θα κάνω λιγο ανοιγματα με αλτηρες - θα δοκιμασω και αρσεις θανατου - μονοζυγο με υπτια λαβη - εκτασεις ωμων και ταυτοχρονα καθισμα (αν και δεν ξερω κατα ποσο πρέπει στην ιδια μέρα με τις άρσεις να κανω και καθισματα βεβαια δεν θα έχω μπάρα αλλα αλτηρες). Τελοςπαντων θα δούμε. 

Λοιπον και μια επισημανση απο μενα τουλαχιστον που εντάξει δεν ειμαι και ο σουπερ αθλητης αλλα κάτι λιγα μπορω να καταφερω και εχω και μια επιμονη με το γυμναστηριο.  Λοιπον θα επιμεινω σε αυτο γιατι καμια φορά παρασυρομαστε και εκεινη τη στιγμη δεν το καταλαβαινεις. Το προβλημα θα βγει μετά. Αποψε ειδα ενα παιδι το οποιο εχει παει και ειδικές δυναμεις βγαζει ανετα 10 επαναληψεις στο μονοζυγο (εγω βγαζω οκτω) και γενικα ειναι πιο δυνατος απο μενα (αν οχι στα ποδια που ειμαι διπλάσιος και γενετικά καλος) σιγουρα στα υπολοιπα. Τεσπα δεν με απασχολει αυτο. Εκεινο που ειδα ειναι οτι ξεκινησε αρσεις θανατου με 50 κιλά. Επειδη κατι πηρε το ματι μου με κοριτσάκια στα βιντεο που σηκώνουνε 70-80-90 κιλά. Εντάξει μαγκιά τους. 

Καθένας ο οποιος ξεκινάει μια άσκηση, θα πρέπει να ειναι απόλυτα σιγουρος οτι ειναι εξοικειωμένος και ξέρει να στηνει το σωμα του ετσι ωστε το σημειο που θέλει να γυμνασει να μη το τραυματισει. Δηλαδη τις προαλλες έβλεπα έναν ανθρωπο ο οποιος πηγε μαζι με εναν αλλον που εντάξει σηκώνει μπουλντοζες ολοκληρες. Και έκανε 130 κιλά αρσεις θανατου. Και αρχισε να σηκωνε πέτρες των 60 κιλών και κάτι αλλα. Ακομα χειροτερα τις έβαζε και πάνω στον ώμο του. Αυτο ειναι εγκληματικο. Μην παρασυρομαστε απο ανθρώπους που ειναι πολυ δυνατοτεροι ή χρονια σε αυτά τα εγχειρηματα απο εμάς. Δε μπορεις να ανταγωνιστεις κάποιον πολυ προχωρημενο αθλητή που κάνει 200 κιλά και δεν εχει και νοημα. Κάνε για μερικους μηνες 50-60 κιλά και μετά απο ενα χρονο θα ανέβεις και στα 100+. Μπορεις να πετυχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα και με λιγοτερα κιλά. :) 

Επεξ/σία από Magic_Nature

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"ολοι με κοιταζαν στο γυμναστηριο που εκανα ασκησεις ευλυγιας με πετσετες και λέγανε καλα τι μαλακιες κανει αυτος .... σημερα εγω δεν εχω μισο τραυματισμο και ολοι αυτοι ειναι διαλυμένοι ώμοι-πλάτες-χερια-ποδια-κώλοι" 

Πες τα μεγάλε , πες τα μπας και σώσεις κάνεναν φουκαρά απο τους φυσικοθεραπευτες και τους χειρουργους! Γιατι οταν τα λέω εγω δεν με υπολογιζουνε :) 

Ολα οσα λέει μεσα ειναι σωστα ειδικα για μυικες ανισοροπιες και ελλειπές ζέσταμα. Flexibility is the key :) 

εμεις που τρωμε κανα 10-15 λεπτο στην αρχη πριν μπουμε πάγκο για να αιματωσουμε τους τενοντες του στροφικου πετάλου και του αντιβραχιου δεν ειμαστε ηλίθιοι! 

• Sad 1

8 hours ago, 4saken said:

Με τον Magic Nature aka Ντιντι νιωθω οτι ζω την μερα της μαρμοτας.

Όπως και όσοι διαβάζουν το θέμα. Κουράζομαι μόνο και στην ιδέα να του απαντήσω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Όπως και όσοι διαβάζουν το θέμα. Κουράζομαι μόνο και στην ιδέα να του απαντήσω..

Αμα κουράζεσαι να κανεις αιτηση να βγεις στη συνταξη. Η σοβαρη προπονηση θέλει συνεχές ψάξιμο δεν ειναι για ... οσους κουράζονται εύκολα.

Τι επειδη κάποιος έχει βάλει μισο τονο στη πρέσα και εχει μάθει απλα να σηκώνει αυτά το σώμα του σημαινει οτι κάνει και σοβαρη προπονηση; 

Μπά.

ΥΓ τον 4σακεν τον έχω ιγκνορ. Εγω δεν του απαντάω οχι αυτος εμένα. Μη μπερδευομαστε. Οπως και άλλους , ειπα και τις προαλλες μπηκα εδω μεσα να συζητησουμε μερικα σοβαρά πραγματα οποιος αρχιζει ειρωνειες και ξερολιές με σκοπο να προσβάλλει το συνομιλητη απο μενα τουλάχιστον θα μπλοκάρεται. Και οχι μονο σε μένα αλλα και σε άλλους αμα δω οτι το κάνει! Και το γράφω και στα ισια για να μην έχουμε παρεξηγησεις. Μαγκιές αλλού οπως σεβομαι τον συνομιλητη το ιδιο θα κανει και αυτος σε μενα.

Πρέπει να μάθουμε να μιλαμε και να συμπεριφερομαστε σαν άνθρωποι με τροπους.. τωρα ειρωνειες και μαγκιές για αλλού. Αυτη ειναι η διαφορα μου με άλλους εγω δεν ειμαι υπουλος και οτι γράφω το γράφω στα ισια αρέσει - δεν αρέσει.Τωρα αν κάποιος δεν θέλει ας με μπλοκάρει. Σκασιλα μου μεγάλη και 10 παπαγάλοι!!! Καλες προπονησεις σε ολους μας :D 

• Moderators
11 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Η σοβαρή προπόνηση των 60 κιλών dl θελει συνεχές ψαξιμο οπτε απλα αγνόησε και μην απαντάς. 

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κάνουν 60 κιλά bicep curls και 60 κιλά άρσεις και 40 κιλά κάθισμα και 250 κιλά πρεσσα και 80κιλα πιέσεις τρικέφαλων στην τροχαλία και θα πηγαίνουν στις ελιές και θα σηκώνουν 2 30 κιλά σακιά και θα ακούμε πάλι τα ίδια

Επεξ/σία από Dakonblackblade

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Θα κάνουν 60 κιλά bicep curls και 60 κιλά άρσεις και 40 κιλά κάθισμα και 250 κιλά πρεσσα και 80κιλα πιέσεις τρικέφαλων στην τροχαλία και θα πηγαίνουν στις ελιές και θα σηκώνουν 2 30 κιλά σακιά και θα ακούμε πάλι τα ίδια

Δες τι λέει λιγο ο τυπος στο βιντεο. Μην υποτιμάς και μη σνομπάρεις την χρησιμοτητα των προκαταρκτικών ασκησεων που έχω και εγω δωσει κατα καιρους απο εδώ. 

Δεν ειναι μονο ζέσταμα το progressive overload στην μια συγκεκριμένη άσκηση. Πρέπει να κάνεις και άλλα πράγματα για να εξασκησεις το mobility των αρθρωσεων και των τενοντων. Τουλαχιστον τις υπολοιπες ημέρες που δεν πάς γυμναστηριο για να φορτωσεις κιλά. 

Αν και εχει μπλεχτει και αυτος σε αψιμαχιες μεσω νετ , εδω μιλάει πολυ λογικά και σωστά. Επισης εναν τραυματισμο ελαφρυ τον δουλευεις στο γυμναστηριο. Οσους εχω ρωτησει γυμναστες αυτο μου έχουν πει. Φυσικα εκει που σηκωνες πχ 90 κιλά πάγκο αυτο το ξεχνάς και πέφτεις στα 50. Αυτο φορ σούρ. Δεν σταματάει ποτέ κάποιος εκτος και αν εχει κομενο τένοντα.

Κατα τα αλλα το θρέντ θα γινει καλυτερο μολις φυγουν ολοι οσοι ψάχνονται για φασαρια και ειρωνευονται. Δεν ειμαι εγω το προβλημα. 80% ειρωνεια. 20% πραγματική συνεισφορά στο θρέντ σε συζητησεις - ακομη και ποιοτικές διαφωνιες - παρουσιαση ασκησεων κτλπ κτλπ ειναι ενα κακο ποσοστο. Αληθεια έχουν αναρωτηθει ποτέ κάποιοι που με τοσο θράσος πανε να την πούν στους άλλους τι πραγματικα προσφέρουν σε ένα θρέντ;! Τι τους εχουν ορισει εδω πέρα; κριτές και ειρωνες των γραφομένων των υπολοιπών;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι φάση 😁

Πάντως εγώ προτιμώ να διαβάζω αληθινές απόψεις ακόμη κ εάν αυτές είναι λάθος, προσωπικές προπονήσεις ακόμη κ έναν αυτές λένε για  30 λεπτά ζέσταμα του πεταλου παρά να διαβάζω ότι να ναι μελέτες αναδημοσιευμενες και ότι άρθρο υπάρχει και δεν υπάρχει στο Γκουγκλ!  Προτιμώ να βλέπω να ανεβάζουν αληθινές φωτογραφίες με την οποία πρόοδο έχουν κάνει παρά να βλέπω άτομα καθηγητές γκουγκλολογους που ενώ ανεβάζουν φώτο τι φάγανε τι ήπιανε δεν ανεβάζουν φώτο να δούμε πως είναι γιατί... Το ποιος ξέρει γιατί? 

Λένε 'σιγά αν θέλουμε ανεβάζουμε αλλουνού φώτο και λέμε ότι είναι δική μας, ποιος θα το καταλάβει' οκ ρε μεγάλε αν το κόμπλεξ και το ψυχολογικό σου θέμα είναι τόσο σοβαρό ανέβασε ξένη φώτο, ο καθένας ξέρει ο ίδιος τι ζόρι τραβάει εμείς μια άποψη και μια εικόνα θέλουμε να έχουμε  για να δούμε πόσο σοβαρά θα πάρουμε τον κάθε καθηγητή πανεπιστημίου εδώ μέσα.

Φαντάζεστε κάποιον να μιλάει σοβαρά, να αναλύει μελέτες από το γκουγκλ να έχει γαματες γνώσει και όταν ανεβάσει φώτο να είναι με την κοιλίτσα του πλαδαρός χωρίς ίχνος μυικότητας? Θα ξανάπάρει κανείς μετά σοβαρά τα γραφόμενα του?  Και εγώ όταν ήρθα εδώ διάβασα λίγο, είδα ότι έχει χαβαλέ η φάση και όταν άρχισα να γράφω συστήθηκα είπα γεια σας είμαι αυτός, ασχολούμαι τόσο βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο κτλ, ο Φώτης το ίδιο, ο Αλέξ επίσης, ο σπεκτ , ο Γιάννης, ο μπος ο λιβε, ο μοντερας ο πουλινός (πουλινε έμεινες ο μισός η μου φαίνεται? Μπράβο παίχτη) όλοι όσοι γράφουν συστηματικά ακόμη κ κοπέλες η Δήμητρα, η κούκλα η Μαργαρίτα, η Εύα τώρα, όλοι! Στο fb πως έχετε 500 υποτιθέμενος φίλους ο καθένας? Ε, κάντε και εδώ 5 να λέτε τα γυμναστηριακα σας, κρυφτε την μουτσούνα σας, ανεβάστε φώτο και γίνετε μέρος της παρειτσας! Παρέα είναι κ κάποιες συμβουλές σε αρχάριους τίποτα παραπάνω, παλιά οκ ήταν συμμορία αλλά πάει αυτό, έσπασε 😎😂😀

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 3
  • Thanks 1

50 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Καλύτερα να μην δεις πόσα κιλά βάζω εγώ... Το ρεζίλι του das fitness είμαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, OneWaySystem είπε

Τι φάση 😁

Πάντως εγώ προτιμώ να διαβάζω αληθινές απόψεις ακόμη κ εάν αυτές είναι λάθος, προσωπικές προπονήσεις ακόμη κ έναν αυτές λένε για  30 λεπτά ζέσταμα του πεταλου παρά να διαβάζω ότι να ναι μελέτες αναδημοσιευμενες και ότι άρθρο υπάρχει και δεν υπάρχει στο Γκουγκλ!  Προτιμώ να βλέπω να ανεβάζουν αληθινές φωτογραφίες με την οποία πρόοδο έχουν κάνει παρά να βλέπω άτομα καθηγητές γκουγκλολογους που ενώ ανεβάζουν φώτο τι φάγανε τι ήπιανε δεν ανεβάζουν φώτο να δούμε πως είναι γιατί... Το ποιος ξέρει γιατί? 

Λένε 'σιγά αν θέλουμε ανεβάζουμε αλλουνού φώτο και λέμε ότι είναι δική μας, ποιος θα το καταλάβει' οκ ρε μεγάλε αν το κόμπλεξ και το ψυχολογικό σου θέμα είναι τόσο σοβαρό ανέβασε ξένη φώτο, ο καθένας ξέρει ο ίδιος τι ζόρι τραβάει εμείς μια άποψη και μια εικόνα θέλουμε να έχουμε  για να δούμε πόσο σοβαρά θα πάρουμε τον κάθε καθηγητή πανεπιστημίου εδώ μέσα.

Θα το πω απλα  Φαντάζεστε έναν από εδώ μέσα να μιλάει σοβαρά, να αναλύει μελέτες από το γκουγκλ να έχει γαματες γνώσεις κτλ και να ανεβάσει φώτο και να είναι με την κοιλίτσα του πλαδαρος χωρίς ίχνος μυικότητας? Θα ξανά πάρει κανείς σοβαρά μετά τα λεγόμενα του?  Εγώ όταν ήρθα εδώ συστήθηκα, είπα γεια σας είμαι αυτός, ασχολούμαι τόσο βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο κτλ, ο Φώτης το ίδιο, ο Αλέξ επίσης, ο σπεκτ , ο Γιάννης,  ο μπος  ο λιβε όλοι όσοι έγραφαν συστηματικά! Απλά τα πράγματα, κρυφτε την μουτσούνα σας, ανεβάστε φώτο να δούμε το επίπεδο σας και μετά γίνετε και σεις μέρος της παρειτσας! Παρέα είναι κ κάποιες συμβουλές σε αρχάριους τίποτα παραπάνω, παλιά οκ ήταν συμμορία αλλά πάει, έσπασε 😎😂😀

Φιλε πάλι καλα που εισαι και εσυ εδω και δεν σιωπάς οταν διαβάζεις τρελά πράγματα και γράφεις εστω μια αντικειμενικη εκδοχη της καταστασης. Μπραβο για τις αποψεις σου. Ειναι εξαιρετικες χωρις κοπλιμάν. Δε γινεται κάποιος να παιζει κρυφτο και ταυτοχρονα να ειρωνευεται κιολας. Δε γινεται να μπαινει κάποιος να γράφει μια αποψη και να δέχεται bullying επειδη λέει γράφει πολλα..... και μακροσκελη κειμενα. Το να κρινουμε κάποιον απο την ποσοτητα των κειμένων και οχι απο την ποιοτητα των γραφομενων ειναι παράδοξο και άτοπο.Αλλα εντάξει μια ζωή μπανανιά ειμασταν. παντου και στις δουλειες και στη οδηγηση - και στα γηπεδα και στα γυμναστηρια για αυτο και φάγαμε τα μνημονια με το κουτάλι. Ψαχνομαστε να τσακωθουμε μεταξυ μας και να ειρωνευτουμε τον άλλον. Ειναι τραγικο πραγματικά. 

2 ώρες πριν, evabb είπε

Καλύτερα να μην δεις πόσα κιλά βάζω εγώ... Το ρεζίλι του das fitness είμαι. 

Αυτα περι ρεζιλικιου δεν ισχυουν. Οποιοσδηποτε παιζει ακομη και με άδεια μπάρα αλλα εχει σωστη τεχνική ειναι άξιος σεβασμου στο γυμναστηριο. 

Επισης αξιος σεβασμου ειναι και οποιος προσέχει τις αρθρώσεις του - με καλο ζεσταμα - εχει την αρετη της υπομονης και δεν βιάζεται να φορτώσει εχει αυτοελεγχο και ειναι σοβαρος ασκουμενος. Δεν ειναι με λιγα λογια..... αθλητης της παραλιας οπως πολυ χαρακτηριστικα ειχε πει και ο OneWay ουτε βλέπει την μπάρα ως προέκταση του ..... μυαλου του. :) 

Αν έχεις τέτοιους στο γυμναστηριο που πιστευουν τέτοια , διεγραψε τους ολους και κοψε τους την καλημέρα. Φυρες ειναι. Αν σε κρινουν μονο απο τα κιλα που σηκώνεις. 

Ολοι αυτοι έχουν να σου δώσουν ενα καλο παράδειγμα. Το να σε πιέσει κάποιος που σηκώνει πολλά να τον ακολουθησεις εκτος απο επικινδυνο μπορει να ειναι και με δολο. Για να τραυματιστεις εσυ και μετα αυτος να γελάει και να νιώθει ακομα πιο δυνατος και καλα απο σένα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...