Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/9/2018 στις 5:03 ΜΜ, poulinos είπε

η γευση του rio mare πραγματι ειναι καπως καλυτερη απο τον τονο του ενος ευρω.απο την αλλη προσωπικα για μενα δεν με νοιαζει αφου δεν κοιταω τοσο την γευση αλλα οτι θελω να φαω κατι υγιεινο με πρωτεινη.αλλωστε δεν ειναι οτι με χαλαει η γευση του ουτε  οτι ειναι νυχτα με την μερα η διαφορα γευσης.δηλαδη τρωγεται ανετα ο φτηνος δεν ειναι νεροπλυμα.επισης του ενος ευρω δεν ειναι σε ελαιολαδο που ειναι ο rio mare οσο θυμαμαι, αλλα σε ηλιελαιο.λιγο με νοιαζει και αυτο αφου τον στραγγιζω οσο παει.οποτε για την λιγο καλυτερη γευση δεν δινω τα τριπλα λεφτα για rio mare

τωρα για την ποιοτητα οπως ειπε και ο γιαννης δεν ξερω

Ο τόνος είναι φισκα στον υδράγυρο.Αν θες να φας καλό τόνο ,τόνο αλοννήσου περι τα 6-7e τα 100κατι γρ.

Τουτέστιν ,την πρωτείνη σου παρτην απο την σαρδέλα,γαύρο κ.α.

Τόνος φτηνός και ποιότητα δε πάνε μαζί.Δώσε καλύτερα τα 5-6e που θα εδινες για riomare για μια μοσχαρίσια.Διότι οι υπόλοιποι δεν ...μακρια :)

3 ώρες πριν, poulinos είπε

μαρεσουν τα φρουτα αν και το 99 τις 100 των φρουτων που τρωω ειναι μπανανες που οπως λενε ειναι απο τα καλα φρουτα για πχ μετα την γυμναστικη.αλλα τα περισσοτερα φρουτα μου αρεσουν.

Μπανάνα αφού έχει προηγηθεί προπόνηση με ασκήσεις για μυικη ενδυνάμωση.

Μετά το αερόβιο η μπανάνα είναι περιττή εφόσον κι αν στοχεύεις την καύση λίπους.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι. 

Το πρώτο το κανεις τρεις μερες την εβδομαδα ολο το σωμα.

Το δευτερο τέσσερις φορες την εβδομαδα, άνω κατω κορμο. 

Και στα δυο τηρεις αυστηρα τα ρεπο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Οχι. 

Το πρώτο το κανεις τρεις μερες την εβδομαδα ολο το σωμα.

Το δευτερο τέσσερις φορες την εβδομαδα, άνω κατω κορμο. 

Και στα δυο τηρεις αυστηρα τα ρεπο.

δηλαδη χερι,ποδια,πλατη,ωμους την ιδια μερα δεν κουραζονται και αναρρωνουν δυσκολα για την επομενη προπονηση?3 μερες αυστηρα παραπανω δεν μπορεις?

με το upper-lower δεν γυμναζεις την καθε μυικη ομαδα απο 2 φορες την εβδομαδα?

για το push-pull-legs τι γνωμη εχεις?

Δημοσ.

Γι αυτο υπάρχουν οι rest days.

Εσυ τι θελεις να κάνεις; Για εναν αρχαριο καλο ειναι να ξεκινησει με φουλ μποντι, μετα  ανω κατω κορμο και στην συνεχεια μετα από 2 χρονια προπονησεων να καταληξει σε ενα καλο δομημένο πρόγραμμα στο οποιο να ανταποκρίνεται το σωμα του

Δημοσ.

τα κλασικά split δεν αποδίδουν? 

rest day πόσες μέρες?

δεν μου απάντησες το full body είναι αυστηρά για 3 μέρες? Αν είναι για 3 μέρες ο διαχωρισμός πως θα γίνει Δευτέρα, τέταρτη, παρασκευή, ΣΚ off?

μπορείς να μου κάνεις κάποιο πρόγραμμα για παράδειγμα να το καταλάβω για να δω και τις διαφορές? 

Δημοσ.
16 hours ago, CallMeRp said:

Ο τόνος είναι φισκα στον υδράγυρο.Αν θες να φας καλό τόνο ,τόνο αλοννήσου περι τα 6-7e τα 100κατι γρ.

Τουτέστιν ,την πρωτείνη σου παρτην απο την σαρδέλα,γαύρο κ.α.

Τόνος φτηνός και ποιότητα δε πάνε μαζί.Δώσε καλύτερα τα 5-6e που θα εδινες για riomare για μια μοσχαρίσια.Διότι οι υπόλοιποι δεν ...μακρια :)

Μπανάνα αφού έχει προηγηθεί προπόνηση με ασκήσεις για μυικη ενδυνάμωση.

Μετά το αερόβιο η μπανάνα είναι περιττή εφόσον κι αν στοχεύεις την καύση λίπους.

το τι τρωμε σε ολα οχι μονο στον τονο  ειναι μια πονεμενη ιστορια . :( μερικες φορες αμφιβαλω και για τα βιολογικα. ναι που και που παιζουν και σαρδελες κτλ.φτηνο και ποιοτητα δεν παει αλλα πολλες φορες δεν παει ουτε το ακριβο και ποιοτητα. ακουγονται τοσα πολλα που ειλικρινα αντε να ξερεις τι ισχυει και τι οχι.

ναι μπανανα ειναι συνηθως μετα την προπονηση στο μετρο του δυνατου παντα γιατι καποιες φορες ειναι για πρωινο. οπως ειπα βεβαια μια δοκιμη ειναι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, iCyd είπε

Παιδια εχει πληρωσει κανεις στο myprotein με paypal ή μονο εγω τρωω ακυρο?

πάντα με PayPal παραγγέλνω

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bilya είπε

πάντα με PayPal παραγγέλνω

Εγω πληρωσα με paypal δεν το δεχτηκαν και στο link της επιλυσης προβληματος ειχε μοναδικο τροπο πληρωμης την καρτα. Εστειλα mail να ρωτησω και η απαντηση τους 

Spoiler

Λυπάμαι πραγματικά, αλλά υπήρξε πρόβλημα, όταν προσπαθήσαμε να λάβουμε τα χρήματα από το PayPal λογαριασμό σας.

Δεν είμαστε σε θέση να επιλύσουμε προβλήματα με το PayPal για λογαριασμό σας, και ως εκ τούτου, η παραγγελία αυτή θα ακυρωθεί και θα πρέπει να τη ξανακάνετε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών μας, το πρόβλημα δυστυχώς δημιουργείται συνήθως απο την επιβολή των capital controls στην Ελλάδα.

Παρακαλούμε να βάλετε τα στοιχεία της πληρωμής όπως ακριβώς εμφανίζονται στη κάρτα σας και να ελέγξετε τη διεύθυνση χρέωσης, δηλαδή τη διεύθυνση στην οποία καταχωρήσατε τη κάρτα σας στη τράπεζα.

Δημοσ.
2 hours ago, Lelouch said:

Υπάρχει κανεις που να εχει πάρει myprotein όντας εξωτερικο; Έχει ίδιες τιμες/προσφορες;

απο εξωτερικο εχω παρει οσες φορες εχω παρει με καρτα.με paypal δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω αμα εχεις balance θα σε αφησει.κατα καιρους βγαζουν προσφορες οποτε βλεπεις τι συμφερει.ειδικα αν μπορουν να παραγγειλουν πολλα ατομα μαζι.και δεν εχει μονο πρωτεινη εχει και φυστικοβουτηρο και βρωμη και μπαρες.εχω παρει αρκετες φορες βρωμη και ειναι ωραια.εχει και με γευση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...