mic2mic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αξίζει πιστεύω να παραθέσω και τα takeaways από το podcast του Dr. Peter Attia που ανέφερα παραπάνω. Τα κόκκινα bold είναι δικά μου: The only two interventions that really seem to offer longevity benefits are rapamycin supplementation and some degree of fasting They both suppress mTOR (mechanistic target of rapamycin) and in turn increase autophagy Autophagy is the process by which cells eat themselves – the dysfunctional cells (like cancer cells) tend to be “eaten” first It’s currently impossible to measure the level of autophagy taking place in the body Fasting Fasting is the single most potent tool in our toolbox of nutrition Peter estimates that around day 3 of a prolonged water-only fast autophagy starts taking place The fasting function: F (x,y,z) (AKA fasting is a function of x, y, and z) x = the amount you restrict calories (100% = full calorie restriction) y = the duration of the fast z = the frequency at which the fast is repeated For example, Peter does a 7-day fast once per quarter = F (100%, 7 days, 90 days) There are TONS of different fasting regimens But because we can’t measure autophagy – “Anyone who says theirs is the best is either delusional or incapably of understand combinatorial mathematics” During his prolonged fasts, Peter tries to lift as heavy as possible every day (to stimulate mTOR in the muscle – to prevent muscle loss) What does/doesn’t break a fast largely depends on the reason you’re fasting in the first place If the purpose of your fast is caloric restriction and weight loss: Coffee and even eating celery wouldn’t technically break it If the purpose of your fast is gut rest: Coffee breaks the fast If the purpose of your fast is to increase autophagy: We don’t know if something like coffee would break the fast (since we can’t measure autophagy) Oral NR (nicotinamide riboside) (it’s a NAD+ precursor) supplementation and intravenous NAD+ administration are both probably useless Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από mic2mic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=39912 Βρήκα ενα πολυ καλο θρεντ συζητήσεων για τους ψιλο τραυματισμους. Λένε ωραια πραγματα γενικά που δεν ακους ... ουτε απο γιατρους. Α! Και ένας δικος μου .... Εχω τενοντιτιδα και στους 2 αγκωνες απο περσυ τον Μα'ι'ο αλλα σε ελαφρια μορφη πλεον.Σταματησα τελειως για 3 εβδομαδες και δεν ειδα την παραμικρη διαφορα, δεν βελτιωθηκε η κατασταση. Περασε το καλοκαιρι με λιγες προπονησεις. Ξαναρχισα απο Σεπτεμβρη με osteoflex(οχι τοσο αποτελεσματικο αλλα φτηνο). Εκανα 15 λεπτα ζεσταμα πριν απο καθε προπονηση που εμπλεκοταν ο αγκωνας, πολλα warp up sets λιγων επαναληψεων 4-6. Ειδα μεγαλη διαφορα. Ραζορ023 #15 Α επισης οσοι έχουν θεματακι με τα γονατα .... ας ξεκινησουνε τρεξιμο στο διαδρομο (ξεχνάμε το εξω περιβάλλον με τους κραδασμους) και ας δοκιμάσουν και τις ασκησεις του Jeremy (searching squats without knee pain Jeremy Ethier). δΕΙΧΝΕΙ κάτι ωραια που απομονώνουν τα γονατα με λάστιχα και περπατάει καπως σκυφτος. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Εγώ είμαι τέτοιος (τελευταίο γεύμα ένα γιαούρτι γύρω στις 7-7.30). Μάλιστα μετά τις 8 δεν πίνω ούτε καν νερό (dry fast). Με έχει βολέψει αφάνταστα, άλλον μπορεί να τον στείλει στο νοσοκομείο γι αυτό και δεν το προτείνω σε άλλον. Στο ψυχιατρείο μάλλον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ τρώω όλη την ώρα σαν σκιουρακι. Άμα δεν φάω με πιάνουν ζαλάδες. Απορώ πως αντέχετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Σήμερα έτυχε και σε μια άλλη συζήτηση περί διατροφής σε ένα ξένο φόρουμ (και χωρίς να έχει γίνει καμμία αναφορά σε IF μέχρι τότε) μια κοπελιά να περιγράψει το πώς κατέληξε να κάνει IF απλά ακούγοντας το σώμα της, χωρίς καν να το επιδιώξει: When I am actively trying to put on more muscle, I up my protein intake. Recently I began a new way of body conditioning. I focus primarily on flexibility and strength training, and in doing so I have ended up doing what the kids call "Intermittent Fasting." This was not intentional, in fact it used to be that I would force myself to eat in the morning (always eggs or something high in protein like a powder shake), but it was a bit like torture for me; I hate eating in the morning and don't find myself hungry until the afternoon. Since now I am usually not eating until 3 or 4 in the afternoon, I make sure that when I do eat, it's high in protein. Eggs, tuna, veggie meat, chicken, going out for steak tacos or a hamburger. I add in fruits and veggies, and I'll have fries with any burger I order. In the past two months of this exercise practice and eating habits, I've been satisfied to find myself making good physical progress and feeling good. I only eat when I'm hungry, and I eat with fuel in mind. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, alex_000 είπε Για δύο χρόνια σερι 100%. Πιστεύω οτι ηταν παραπάνω αλλα δεν κράτησα ημερολόγιο να θυμάμαι ακριβώς στο μήνα. Α οκ τότε ένας Αλέξ που μιλούσαμε εδώ από το '13 και δεν το είχε αναφέρει ποτέ άλλος θα ήταν, μπερδεύτηκα σορυ 😀 Έλα, πλάκα κάνω ρε σε πιστεύω μπορεί να το έκανες στα κάνα δυο χρόνια που δεν μπήκα καθόλου εδώ ούτε μια φορά! Η μπορεί πριν το 13 ! Γιατί όσο μιλούσαμε εδώ θυμάμαι την διατροφή κ την προπόνηση όλων, ακόμη κ το βυζάκι του σπεκτ θυμάμαι που δεν μεγάλωνε με τίποτα που ήταν σαν κοιλιακός! Αν έλεγες ότι δυο χρόνια τρως διαλείμματικα θα το θυμόμουν σίγουρα! Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν σου λέω ότι τα πολλά γεύματα είναι καλύτερα κτλ αυτό που δουλεύει καλύτερα στον οργανισμό του καθενός είναι το καλύτερο, απλά μην ξεχνάτε ότι το 16/8 είναι το αντίστοιχο 3/4 γεύματα! Το νορμάλ δηλαδή! Όσοι λέτε για 6 και 7 γεύματα πάτε στο αντίστοιχο 4/20 μιλάμε για ακραίες διατροφές δηλαδή αλλά δεν χρειάζεται να το αναλύσω λίγοι θα το καταλάβουν. Το θέμα είναι ότι τα 4 γεύματα μπορείς να πεις δεν μου ταιριάζουν, δεν τα γουστάρω, δεν με βολεύουν μπορείς να πεις χίλια δυο μόνο ότι δεν δουλεύουν δεν μπορείς να πεις! Αυτά.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε ακόμη κ το βυζάκι του σπεκτ θυμάμαι που δεν μεγάλωνε με τίποτα που ήταν σαν κοιλιακός! χαχα κλαιω . Ηρθε ομως στον σωστο δρομο οταν εκοψε αυτα τα σατανικα που εκανε με τα χορτα και με πολυ προσπαθεια δικη του και προπονηση εκανε δουλεια και εχει αποτελεσματα πολυ καλα πλεον . Αρα θελει και κοπο και τροπο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Α οκ τότε ένας Αλέξ που μιλούσαμε εδώ από το '13 και δεν το είχε αναφέρει ποτέ άλλος θα ήταν, μπερδεύτηκα σορυ 😀 Έλα, πλάκα κάνω ρε σε πιστεύω μπορεί να το έκανες στα κάνα δυο χρόνια που δεν μπήκα καθόλου εδώ ούτε μια φορά! Η μπορεί πριν το 13 ! Γιατί όσο μιλούσαμε εδώ θυμάμαι την διατροφή κ την προπόνηση όλων, ακόμη κ το βυζάκι του σπεκτ θυμάμαι που δεν μεγάλωνε με τίποτα που ήταν σαν κοιλιακός! Αν έλεγες ότι δυο χρόνια τρως διαλείμματικα θα το θυμόμουν σίγουρα! Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν σου λέω ότι τα πολλά γεύματα είναι καλύτερα κτλ αυτό που δουλεύει καλύτερα στον οργανισμό του καθενός είναι το καλύτερο, απλά μην ξεχνάτε ότι το 16/8 είναι το αντίστοιχο 3/4 γεύματα! Το νορμάλ δηλαδή! Όσοι λέτε για 6 και 7 γεύματα πάτε στο αντίστοιχο 4/20 μιλάμε για ακραίες διατροφές δηλαδή αλλά δεν χρειάζεται να το αναλύσω λίγοι θα το καταλάβουν. Το θέμα είναι ότι τα 4 γεύματα μπορείς να πεις δεν μου ταιριάζουν, δεν τα γουστάρω, δεν με βολεύουν μπορείς να πεις χίλια δυο μόνο ότι δεν δουλεύουν δεν μπορείς να πεις! Αυτά.. Συνέχεια για αυτά έλεγα , μάλλον με έγραφες στα @@ σου https://www.insomnia.gr/forums/topic/251324-das-fitness-thread-1/page/192/?tab=comments#comment-52532031 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε χαχα κλαιω . Ηρθε ομως στον σωστο δρομο οταν εκοψε αυτα τα σατανικα που εκανε με τα χορτα και με πολυ προσπαθεια δικη του και προπονηση εκανε δουλεια και εχει αποτελεσματα πολυ καλα πλεον . Αρα θελει και κοπο και τροπο . Χαχαχαχα τι θυμήθηκες ρε συ πολεμούσε με χόρτα κ μπρόκολα ο άνθρωπος αλλά κ πάλι δυνατός ήταν! Τώρα βέβαια έπεσε με τα μούτρα στο κρέας κ είδε το φως το αληθινό! Αλέξ σορυ αλήθεια δεν θυμόμουν 😎 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 59 minutes ago, evabb said: Εγώ τρώω όλη την ώρα σαν σκιουρακι. Άμα δεν φάω με πιάνουν ζαλάδες. Απορώ πως αντέχετε. σκεψου και το αναποδο.υπαρχουν ατομα που αμα φανε πολλα γευματα δεν μπορουν.enjoy αυτο που κανεις. μια απο τα ιδια και εγω .τρωω καθε λιγο και λιγακι.εχουν τυχει και περιπτωσεις βεβαια να μην εχω φαει για πολλες ωρες λογω δουλειας αλλα ειναι σπανιο.επισης το να τρως πολλα γευματα ή να μην τρως πολλα γευματα ενοχλει καποιους στο στομαχι.αλλοι ενοχλουνται με το να εχουν το στομαχι τεζαρισμενο αλλοι ενοχλουνται να εχουν φαγητο στο στομαχι συνεχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, poulinos είπε σκεψου και το αναποδο.υπαρχουν ατομα που αμα φανε πολλα γευματα δεν μπορουν.enjoy αυτο που κανεις. μια απο τα ιδια και εγω .τρωω καθε λιγο και λιγακι.εχουν τυχει και περιπτωσεις βεβαια να μην εχω φαει για πολλες ωρες λογω δουλειας αλλα ειναι σπανιο.επισης το να τρως πολλα γευματα ή να μην τρως πολλα γευματα ενοχλει καποιους στο στομαχι.αλλοι ενοχλουνται με το να εχουν το στομαχι τεζαρισμενο αλλοι ενοχλουνται να εχουν φαγητο στο στομαχι συνεχεια. περιοριζομαι σε μικροποσοτητες φαγητου εκτος κι αν εχει πεσει τρελη πεινα πιο πριν ή λογο περιοδου. Εκει με κοιτανε να τρωω και μενουν με το στομα ανοιχτο. Γενικα παντως θεωρω οτι καλο ειναι να ακουει ο καθενας το σωμα του ειτε απο θεμα φαγητου ειτε απο θεμα ασκησης. Οχι επειδη ειπε καποιος οτι η νηστεια ειναι καλη αντε παμε ολοι μαζι για νηστεια. Ασχετο, μονο εμενα με πιανει πεινα απο το κρυο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Χαχαχαχα τι θυμήθηκες ρε συ πολεμούσε με χόρτα κ μπρόκολα ο άνθρωπος αλλά κ πάλι δυνατός ήταν! Τώρα βέβαια έπεσε με τα μούτρα στο κρέας κ είδε το φως το αληθινό! Αλέξ σορυ αλήθεια δεν θυμόμουν 😎 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε χαχα κλαιω . Ηρθε ομως στον σωστο δρομο οταν εκοψε αυτα τα σατανικα που εκανε με τα χορτα και με πολυ προσπαθεια δικη του και προπονηση εκανε δουλεια και εχει αποτελεσματα πολυ καλα πλεον . Αρα θελει και κοπο και τροπο . Μπα και τωρα βυζι δεν εχω.. Η διαφορα του τοτε με τωρα ηταν οτι τοτε εκανα καθε μερα τουλαχιστον μια ωρα τρεξιμο και στην προπονηση εκανα μονο σουπερ σετ και με λαιτ κιλα ενω τωρα το cardio μου ειναι οτι κανω το conditioning toy crossfit και γενικα πολλα ελευθερα βαρη και σε υψηλα νουμερα.. Επισης τωρα τρωω σα ζωο Δεν εχει να κανει δηλαδη με το κρεας η οχι.. Σημερα για active recovery εκανα 10 χιλιομετρα κωπηλατικο. 37.26, μισο λεπτο κατω σε σχεση με οτι ειχα κανει την πρωτη φορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 μια και ειδα που μιλάτε για φαγητο .... το 1ο γευμα 150γρ κουακερ 150γρ μπανανα λιγο χυμο (οταν νιωθω μερακλής) 50γρ σταφιδες 300γρ γιαουρτάκι 20γρ μέλι. https://imgur.com/a/8yP4te2 οι φετες ψωμιου διπλα ειναι της κοπελας μου αλλα 4 φετες ψωμι ολικης στην τοστιέρα με αλλα 20γρ μέλι - κανελα και 70γρ φυστικοβουτυρο ή γαλοπουλα ή 3 φέτες μιλνερ μαζι με 2-3 αυγά ειναι το επομενο γευμα μου (δεκατιανο). Χωρις φαγητο και πονο στο .... πάγκο ο δελτοειδης δεν μεγαλώνει χαχα https://imgur.com/a/F5l1q5P "ΑΑΑΑΑ μα..... ο φιλ στραϊφ μου ειπε πως πρέπει να τρωω μονο ΡΥΖΙ και κοτοπουλο αν θέλω να έχω ωραιο σώμα!" Σκάσε και τρώε! Τσιμπα δυο φετουλες μιλνερ έχουν 14γρ πρωτεινη και μολις 140 θερμιδες #deadlift for growth Πάω για αεροβιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ Παντως μ αυτά και μ αυτά πείνασα και παρήγγειλα σούσι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Εγώ Παντως μ αυτά και μ αυτά πείνασα και παρήγγειλα σούσι πριν η μετα τα πανκεικς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις