alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Για πόσο? 2 με 3 χρόνια σερί χωρίς κανένα διάλειμμα? 🤠 Δεν αμφισβητώ οτι όσο το έκανες το έκανες σωστά. Για δύο χρόνια σερι 100%. Πιστεύω οτι ηταν παραπάνω αλλα δεν κράτησα ημερολόγιο να θυμάμαι ακριβώς στο μήνα. Όπως και να έχει δεν είναι όλοι ίδιοι. Εγω αν φάω το πρωινό που τρώνε οι περισσότεροι άνθρωποι θα ξερασω, είτε το IF ειτε τις χαμηλές θερμίδες μέχρι το απόγευμα τις ζητάει ο οργανισμός μου. Από την άλλη ο αδερφός αν χάσει ένα γεύμα θα ζαλίζεται και θα εχει τάσεις λυποθυμιας, δεν γίνεται να θεωρούμε οτι είμαστε ίδιοι εγώ και αυτος. Δεν αμφισβητώ τις επιπτώσεις υγείας που είχε στον φίλο σου σε καμία περίπτωση, αλλα δεν γνωρίζω τι μεταβολισμό είχε και πως δούλευε ο οργανισμός του. Όπως είπα οποιοδήποτε έχει οργανισμό που γουστάρει δυνατό πρωινό και το νιώθει καλα δεν πρέπει σε καμια περίπτωση να ασχοληθεί με IF. Θα ταλαιπωρηθεί για κάτι που δεν προσφέρει τίποτα. Όπως είπα και εγώ το έχω κόψει, αλλα το Μαξίμουμ θερμίδων που αντεχω απο τις 9 που ξυπνάω μεχρι τις 6 που τρώω κυρίως γεύμα ειναι καπου 700 και ειναι 90% γάλα και πρωτεϊνη - δηλαδή υγρά, και η προπόνηση μου είναι 1 το μεσημέρι. Εσυ θα μου πεις οχι είναι λάθος θέλει 4-6 γεύματα κτλ, δεν αντιλέγω οτι αυτο είναι καλύτερο για τον περισσότερο κόσμο αλλα εγω αν κανω τετοια πράματα την περισσότερη ημέρα θα θέλω να κανω εμετό, η θα κοιμάμαι όρθιος. Ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίνεται καλά σε προπονήσεις η εργασία κτλ με γεμάτο στομάχι. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από alex_000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Καινούργια άσκηση για την μέση 😂😁☺️🥰 Γνωστη και ως BareBack Lift Πάλι καλα που εισαι και εσυ ρε φιλε και κάνουμε χαβαλέ εδω μέσα. Ετσι και στο γυμναστηριο στην Αθηνα ειναι ωραιος τυπος ο γυμναστης κανει χαβαλέ και περνάμε καλά. Ηταν ο λογος που τον ξαναπροτιμησα απο το 2000 το μακρινο τοτε το μιλενιουμ που ειχα πρωτοξεκινησει εκει γυμναστηριο στην β γυμνασιου ! Βεβαια δεν εκανα συστηματικα τα επομενα χρονια αλλα τον θυμαμαι απο τοτε που ηταν καλος. Ουτε ειρωνας ουτε πονηρος θέλει να σου πει κάτι θα σοβαρεψει και θα στο πει , θέλει να κανει χαβαλέ θα κάνει. Έτσι πρέπει. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Magic_Nature είπε ειμαστε μια μεγάλη χαρουμενη παρεούλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, alex_000 είπε Εκάνα IF για περίπου 2-3 χρόνια. Εμένα το ζητάει ο οργανισμός μου, δεν μπορώ να τρώω βαριές τροφές πριν την δύση του ηλίου με χαλάει και ψυχολογικά και σωματικά / ενεργειακά. Οι εντυπώσεις μου είναι: Δεν γνωρίζω για αποφυγή ασθενειών μακροχρόνια, δεν παρατήρησα κάτι θετικό η αρνητικό στο θέμα Συνηθίζεται εύκολα και δεν επηρέαζε ιδιαίτερα προπονήσεις με άδειο στομάχι (ήταν μια χαρά) Οι πολλές θερμίδες σε διάστημα 8 ωρών δεν είναι μεγάλο πρόβλημα επίσης συνηθιζόταν εύκολα Μυικά τα ίδια με IF και χωρίς. Αν οι θερμίδες & macros ήταν ίδιες, το σώμα ήταν ολόιδιο. Όσοι αδυνατίζουν πιο εύκολα έτσι είναι γιατί προφανώς τρώνε λιγότερο Από το IF προτιμώ αυτό που κάνω τώρα που περνάω το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μέχρι την δύση του ηλίου με Γάλα + serial και σκουπ πρωτεΐνης. Παίρνω λίγες θερμίδες κατά την διάρκεια της μέρας (περίπου 700) οπότε δεν βαραίνω ποτέ αλλά ούτε νιώθω έλλειψη ενέργειας. Δεν θα πρότεινα IF σε άτομα που δεν "βγαίνει από μέσα" τους. Ο αδερφός μου πχ έτρωγε 4 γεύματα την μέρα minimum, και πάλι πριν πάει για βάρη έτρωγε 2 μπανάνες αλλιώς είχε τάσεις λιποθυμίας.. Δεν θεωρώ σωστό να προτείνουμε σε οργανισμό που δουλεύει έτσι μεσημεριανές προπονήσεις με άδεια στομάχια, δεν κάνει να πάμε τόσο ενάντια στην φύση μας μπορεί να γίνει καμιά ζημιά. Επίσης δεν είναι κατάλληλο για γυναίκες, μπορεί να προκαλέσει ορμονικά προβλήματα. Το βασικό πλεονέκτημα είναι τα οφέλη στον τομέα της υγείας. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για πρόληψη ασθενειών (πώς θα μπορούσε άλλωστε, θα έπρεπε να μελετηθεί μεγάλο δείγμα ατόμων που θα εφάρμοζαν αυτή τη δίαιτα για χρόνια). Αλλά υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις από πειραματόζωα. Και όπως λέει και ο Peter Attia, "the only two interventions that really seem to offer longevity benefits are rapamycin supplementation and some degree of fasting". Αλλά άστο αυτό. Πες ότι δεν υπάρχει καν. Έχουμε όμως και άμεσα οφέλη σε προβλήματα υγείας. Πχ ξέρω ογκολόγο που σε κάποιες περιπτώσεις συστήνει 24ωρη νηστεία πριν τις χημειοθεραπείες. Τους περισσότερους εδώ δεν τους ενδιαφέρει αυτό, ούτε έχουν κάποιο ιδιαίτερο θέμα με ευαισθησία ινσουλίνης, μεταβολικό σύνδρομο κτλ. Αλλά τα οφέλη υπάρχουν και ήδη η διαλειμματική χρησιμοποιείται από πολλούς γιατρούς ως πολύτιμο εργαλείο. Άστο κι αυτό όμως. Πες ότι δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα υγείας ή ότι δεν σε ενδιαφέρει. Είσαι τζόβενο και το μόνο που σε νοιάζει είναι να φτιάξεις σώμα για παραλία. Μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το ΤΩΡΑ λοιπόν. Όπως είχα γράψει και παλιότερα, είχα εφαρμόσει IF πριν καν μάθω ότι υπάρχει αυτό το πράγμα και ότι έχη οφέλη σε θέματα υγείας, για τρεις λόγους: 1) Αισθανόμουν πολύ πιο όμορφα κατά τη διάρκεια της μέρας, 2) το βράδυ που είχα να φάω όλες τις θερμίδες μαζεμένες ήταν σαν πάρτυ και 3) μπορούσα να μείνω μέσα στους θερμιδικούς στόχους μου χωρίς να πεινάω όλη μέρα. Μάλιστα τότε που το εφάρμοσα πρώτη φορά ήμουν κι εγώ θύμα της πλύσης εγκεφάλου για τα "πολλά μικρά γεύματα" και ήμουν σίγουρος ότι αυτό που κάνω δεν είναι σωστό, αλλά αισθανόμουν τόσο πολύ καλύτερα που το έκανα έτσι κι αλλιώς. Λες για προπονήσεις με άδεια στομάχια. Έχω γράψει ένα σωρό φορές ότι η διαλειμματική μπορεί να προσαρμοστεί όπως θες ώστε να κάνεις προπόνηση έχοντας φάει κανονικά. Γιατί δηλαδή να νηστεύει κάποιος το πρωί και όχι το βράδυ; Μπορεί να τρώει κανονικά και να σταματάει στις 16:00, μετά την προπόνηση και το μεταπροπονητικό. Έτσι κι αλλιώς ξέρω ένα σωρό κόσμο που δεν τρώει μετά τις 7 το βράδυ. Αν αντί για τις 7 κάποιος σταματήσει στις 4, έχει αμέσως-αμέσως εφαρμόσει το πιο δημοφιλές πρωτόκολο διαλειμματικής. Ή μπορεί να μην το κάνει καν όλες τις μέρες της εβδομάδας, όπως πρότεινε το βίντεο που ανέβηκε πριν. Και δυο μέρες την εβδομάδα, πάλι καλά είναι. Αν πάλι κάποιος έχει τέτοιο οργανισμό που δεν αντέχει με τίποτα να μην φάει για ένα 16ωρο τη μέρα (συμπεριλαμβανομένων των ωρών του ύπνου), ούτε καν για μια δυο μέρες τη βδομάδα, τότε οκ. Αλλά υπάρχουν πολλοί από μας που το κάνουν επειδή έτσι αισθάνονται καλύτερα σε καθημερινή βάση, και όχι για τα μακροπρόθεσμα οφέλη. (Σημειωτέον ότι δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το φαγητό. Μπορώ να τρώω όλη μέρα με 20 γεύματα χωρίς πρόβλημα μέχρι να πάρω 10000 kcal, να μη φάω τίποτα για τρεις μέρες, να κάνω προπονήσεις ακόμα και πολύωρες είτε φαγωμένος είτε νηστικός κτλ κτλ. Απλά για μένα το πρωτόκολο 20/4 είναι αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα και είναι αυτό που εφαρμόζω τουλάχιστον 4-5 μέρες τη βδομάδα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικά με την IF και την απώλεια βάρους. Αν κάποιος έχει θερμίδες συντήρησης πχ 2500 και τις απλώσει στη διάρκεια της μέρας, προφανώς 1 μήνα μετά θα είναι στα ίδια κιλά. Το ίδιο θα συμβεί κι αν τις καταναλώσει μέσα σε 8 ώρες και μείνει νηστικός τις άλλες 16. Το λέω αυτό γιατί μερικοί νομίζουν ότι αυτόματα θα χάσουν κιλά επειδή αλλάζουν τις ώρες που τρώνε κι οχι το πόσο ή το τι τρώνε. Μπορείς κάλλιστα ακόμα και να βάλεις κιλά κάνοντας IF! Αναφορικά με τα οφέλη υγείας, φαίνεται να υπάρχει καπνός αλλά όχι φωτιά προς το παρόν. Συνοψίζοντας: Αν κάποιον τον βολεύει, ας το κάνει αλλά ας έχει το νου του μήπως αντί για καλύτερα τον κάνει χειρότερα ή δεν δει καμία διαφορά. Δεν είναι όλα για όλους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... Μια χαρά ειμαστε αρκει να υπάρχει καλη διάθεση και οταν δεν υπάρχει ,απλά δεν μιλάει ο ενας στον άλλον και τελειώνει το ζητημα. Γιατι να μιλάς και να καθεσαι να ασχολεισαι με κάποιον που σε εκνευριζει ή σε κουραζει; δεν ασχολεισαι με κανεναν και τελειωνει το θέμα. Life is simple ! Deadlift for Growth. Παγκοσμιο ρεκορ 65 κιλά αχαχα aRNOLD Chickenegger!!! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικά με την IF και την απώλεια βάρους. Αν κάποιος έχει θερμίδες συντήρησης πχ 2500 και τις απλώσει στη διάρκεια της μέρας, προφανώς 1 μήνα μετά θα είναι στα ίδια κιλά. Το ίδιο θα συμβεί κι αν τις καταναλώσει μέσα σε 8 ώρες και μείνει νηστικός τις άλλες 16. Το λέω αυτό γιατί μερικοί νομίζουν ότι αυτόματα θα χάσουν κιλά επειδή αλλάζουν τις ώρες που τρώνε κι οχι το πόσο ή το τι τρώνε. Φυσικά έτσι είναι, αλλά υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι η αυθόρμητη πρόσληψη θερμίδων είναι μικρότερη όταν εφαρμόζονται κάποια πρωτόκολλα IF. Αλλά και το συνολικό αίσθημα πείνας είναι μικρότερο. Πχ. άτομα που εφάρμοσαν την πλήρη νηστεία μέρα παρά μέρα, τις μέρες που έτρωγαν έπαιρναν λιγότερες θερμίδες από τις θερμίδες συντήρησης x 2. Αυτό ήταν και το βασικότερο όφελος που με έκανε να ξεκινήσω τέτοιο πρόγραμμα: Μικρότερο αίσθημα πείνας συνολικά, είτε ήμουν υπερθερμιδικός είτε υποθερμιδικός. Διότι με γεύματα διεσπαρμένα στη διάρκεια της μέρας, πείναγα συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, mic2mic είπε 1) Αισθανόμουν πολύ πιο όμορφα κατά τη διάρκεια της μέρας, 2) το βράδυ που είχα να φάω όλες τις θερμίδες μαζεμένες ήταν σαν πάρτυ και 3) μπορούσα να μείνω μέσα στους θερμιδικούς στόχους μου χωρίς να πεινάω όλη μέρα. Αυτά παρατήρησα κι εγώ, και ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, έχω βαρεθεί 25 χρόνια τώρα όποτε ρέγομαι να είναι είτε τόνος είτε κοτόπουλο είτε αυγά αφού με τα 6 γεύματα όλη μέρα είναι γεμάτο το στομάχι, δλδ εγώ το εφαρμόζω τώρα και μόνο για την μικρή αυτή αλλαγή που χρειάζεται που και που για να σου δώσει μία ώθηση να συνεχίσεις για τα επόμενα 20 χρόνια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, mic2mic είπε Φυσικά έτσι είναι, αλλά υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι η αυθόρμητη πρόσληψη θερμίδων είναι μικρότερη όταν εφαρμόζονται κάποια πρωτόκολλα IF. Αλλά και το συνολικό αίσθημα πείνας είναι μικρότερο. Πχ. άτομα που εφάρμοσαν την πλήρη νηστεία μέρα παρά μέρα, τις μέρες που έτρωγαν έπαιρναν λιγότερες θερμίδες από τις θερμίδες συντήρησης x 2. Αυτό ήταν και το βασικότερο όφελος που με έκανε να ξεκινήσω τέτοιο πρόγραμμα: Μικρότερο αίσθημα πείνας συνολικά, είτε ήμουν υπερθερμιδικός είτε υποθερμιδικός. Διότι με γεύματα διεσπαρμένα στη διάρκεια της μέρας, πείναγα συνέχεια. Φιλε αμα σου δωσω τα δικά μου γευματα που ειναι συνολικα 4 μέσα στη μέρα απο τις 8 το πρωι ως τις 12-1 το βράδυ. Πιστεψε με δε θα πεινάς καθολου Μόλις τώρα, JcD είπε Αυτά παρατήρησα κι εγώ, και ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, έχω βαρεθεί 25 χρόνια τώρα όποτε ρέγομαι να είναι είτε τόνος είτε κοτόπουλο είτε αυγά αφού με τα 6 γεύματα όλη μέρα είναι γεμάτο το στομάχι, δλδ εγώ το εφαρμόζω τώρα και μόνο για την μικρή αυτή αλλαγή που χρειάζεται που και που για να σου δώσει μία ώθηση να συνεχίσεις για τα επόμενα 20 χρόνια! Αυτο πηγαινε γράψε το στο αντι-φιτνεσ να σε κάνουν μπαν με τη μια Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Φυσικά έτσι είναι, αλλά υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι η αυθόρμητη πρόσληψη θερμίδων είναι μικρότερη όταν εφαρμόζονται κάποια πρωτόκολλα IF. Αλλά και το συνολικό αίσθημα πείνας είναι μικρότερο. Πχ. άτομα που εφάρμοσαν την πλήρη νηστεία μέρα παρά μέρα, τις μέρες που έτρωγαν έπαιρναν λιγότερες θερμίδες από τις θερμίδες συντήρησης x 2. Αυτό ήταν και το βασικότερο όφελος που με έκανε να ξεκινήσω τέτοιο πρόγραμμα: Μικρότερο αίσθημα πείνας συνολικά, είτε ήμουν υπερθερμιδικός είτε υποθερμιδικός. Διότι με γεύματα διεσπαρμένα στη διάρκεια της μέρας, πείναγα συνέχεια. Το ότι δεν υπάρχουν τσιμπολογήματα και ότι γενικά πεινάς λιγότερο (αφού ο οργανισμός προσαρμόζεται) ισχύει, οπότε σε όσους έχουν θέματα πειθαρχίας θα τους βοηθήσει. Για τα υπόλοιπα, εγώ να μην τρώω μετά τις 7 το βράδυ η μετά τις 4 το απόγευμα δεν το συζητάω καν, ήρωας όποιος το καταφέρνει. Ίσα ίσα η μεγαλύτερη μαγιά με το IF είναι ότι γυρνάς σπίτι στις 6 μετά την δουλειά, αράζεις στον καναπέ και μέχρι τις 1 που πας για ύπνο μασουλάς κάτι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, alex_000 είπε Για τα υπόλοιπα, εγώ να μην τρώω μετά τις 7 το βράδυ η μετά τις 4 το απόγευμα δεν το συζητάω καν, ήρωας όποιος το καταφέρνει. Ίσα ίσα η μεγαλύτερη μαγιά με το IF είναι ότι γυρνάς σπίτι στις 6 μετά την δουλειά, αράζεις στον καναπέ και μέχρι τις 1 που πας για ύπνο μασουλάς κάτι Δεν το συζητάω, αυτό είναι το κορυφαίο και για μένα. Και όμως υπάρχουν πολλοί που ακόμα και χωρίς να κάνουν κανενός είδους διατροφή ή γυμναστική αισθάνονται πολύ καλύτερα αν μένουν νηστικοί μετά τις 6-7 το βράδυ. Αυτό εγώ δεν το έκανα που να με πληρώνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Με ματιάξατες, τσίμπησα μια θλασούλα έξω χαμηλά στον τετρακέφαλο. Για να δούμε πως θα πάει η αποκατάσταση. Μου δίνω μια εβδομάδα. Σε φαγανε ! Μην ασχολεισαι με θλασεις αυτα ειναι παιδικα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, mic2mic είπε Δεν το συζητάω, αυτό είναι το κορυφαίο και για μένα. Και όμως υπάρχουν πολλοί που ακόμα και χωρίς να κάνουν κανενός είδους διατροφή ή γυμναστική αισθάνονται πολύ καλύτερα αν μένουν νηστικοί μετά τις 6-7 το βράδυ. Αυτό εγώ δεν το έκανα που να με πληρώνανε Εγώ είμαι τέτοιος (τελευταίο γεύμα ένα γιαούρτι γύρω στις 7-7.30). Μάλιστα μετά τις 8 δεν πίνω ούτε καν νερό (dry fast). Με έχει βολέψει αφάνταστα, άλλον μπορεί να τον στείλει στο νοσοκομείο γι αυτό και δεν το προτείνω σε άλλον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Εγώ είμαι τέτοιος (τελευταίο γεύμα ένα γιαούρτι γύρω στις 7-7.30). Μάλιστα μετά τις 8 δεν πίνω ούτε καν νερό (dry fast). Με έχει βολέψει αφάνταστα, άλλον μπορεί να τον στείλει στο νοσοκομείο γι αυτό και δεν το προτείνω σε άλλον. Κι αυτή η ψύχωση με το νερό που έχουν κάποιοι και είναι συνέχεια με ένα μπουκαλάκι στο χέρι για να μην πάθουν αφυδάτωση, παραείναι. Τίποτα δεν θα πάθει κάποιος υγιής αν δεν πιει νερό/υγρά για κάνα 12ωρο. Μάλιστα πολλοί ηλικιωμένοι το εφαρμόζουν από μόνοι τους (ή τους το εφαρμόζουν σε γηροκομεία, νοσοκομεία κτλ) προκειμένου να μην χρειάζεται να σηκωθούν το βράδυ για τουαλέτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κι εγώ γι αυτό το κάνω (γέρος alert ) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από yannis27gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις