OneWaySystem Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε Εσυ εισαι της δικης μου σχολης ξεκαθαρα χααχα. Και γω της ίδιας σχολής είμαι μόλις δω στο μήνυμα IF και τέτοια παίρνει φωτιά το δάκτυλο στην ροδέλα του ποντικιού δεν διαβάζω λέξη ακόμη και αν τα γράφει ο Αλέξ που είναι γαμώ τα παιδιά, τον αγαπάμε όλοι και έχουμε κάνει κ μια προπόνηση παρειτσα ! Άλεξ δεν έκανες IF 2/3 χρόνια, έκανες iF ανά περιόδους για 2/3 χρόνια, την ασύλληπτη διαφορά που έχουν αυτά τα δυο μεταξύ τους θα θα την καταλάβαινες αν το εφάρμοζες για πολύ καιρό σερί, πιστά και χωρίς κανένα διάλειμμα! Ξέρω επαγγελματίες πολύ σοβαρούς αθλητές που το δοκίμασαν (μάλιστα με έναν είχα συζήτηση προχθές για κάνα δίωρο αποκλειστικά κ μόνο για αυτό το θέμα) και μου έλεγε ότι ενώ τον πρώτο καιρό όλα πήγαιναν θαυμάσια ήταν απόλυτα ικανοποιημένος κτλ (εδώ να τονίσω ότι μιλάμε για πιστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου 8/16 και όχι για καραγκιοζιλίκια από άτομα που φαντασιώνονται ότι το κάνουν κ στο 16ωρο έχουν Κατεβάσει χυμούς καφέδες τσάι, μέλι και ότι ζάχαρες υπάρχουν και δεν υπάρχουν) και μετά τους πρώτους 5/6 μήνες είδε πολύ σοβαρά συμπτώματα στον οργανισμό του (στην διάθεση του εννοείται ότι είδε από πολύ πιο νωρίς, αλλά δεν είχε θέμα) και αναγκαστικά διέκοψε γιατί κινδύνεψε πολύ σοβαρά η υγεία του! Σε άλλο μήνυμα μπορεί να αναφέρω αναλυτικά τις εξετάσεις του, τιμές κτλ Οτιδήποτε να το συζητάτε με ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένα εφαρμόσει στην πράξη αυτά που λένε, έχουν άποψη και έχουν αξία τα λεγόμενα τους! Με θεωρητικούς καθηγητές γκουγκλολογους απλά χάνετε τον χρόνο σας συν ότι κινδυνεύετε να βγάλετε πρόβλημα 😂 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από OneWaySystem 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε Και γω της ίδιας σχολής είμαι μόλις διαβάσω στο μήνυμα IF και τέτοια παίρνει φωτιά το δάκτυλο στην ροδέλα του ποντικιού δεν διαβάζω λέξη ακόμη και αν μα γράφει ο Αλέξ που είναι γαμω τα παιδιά, τον αγαπάμε όλοι και έχουμε κάνει κ μια προπόνηση παρειτσα ! Άλεξ δεν έκανες IF 2/3 χρόνια, έκανες iF ανά περιόδους για 2/3 χρόνια, την ασύλληπτη διαφορά που έχουν αυτά τα δυο μεταξύ τους θα θα την καταλάβαινες αν το εφάρμοζες για πολύ καιρό σερί, πιστά και χωρίς κανένα διάλειμμα! Ξέρω επαγγελματίες πολύ σοβαρούς αθλητές που το δοκίμασαν (μάλιστα με έναν είχα συζήτηση προχθές για κάνα δίωρο αποκλειστικά κ μόνο για αυτό το θέμα) και μου έλεγε ότι ενώ τον πρώτο καιρό όλα πήγαιναν θαυμάσια ήταν απόλυτα ικανοποιημένος κτλ (εδώ να τονίσω ότι μιλάμε για πιστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου 8/16 και όχι για καραγκιοζιλίκια από άτομα που φαντασιώνονται ότι το κάνουν κ στο 16ωρο έχουν Κατεβάσει χυμούς καφέδες τσάι, μέλι και ότι ζάχαρες υπάρχουν και δεν υπάρχουν) και μετά τους πρώτους 5/6 μήνες είδε πολύ σοβαρά συμπτώματα στον οργανισμό του (στην διάθεση του εννοείται ότι είδε από πολύ πιο νωρίς, αλλά δεν είχε θέμα) και αναγκαστικά διέκοψε γιατί κινδύνεψε πολύ σοβαρά η υγεία του! Σε άλλο μήνυμα μπορεί να αναφέρω αναλυτικά τις εξετάσεις του, τιμές κτλ Οτιδήποτε να το συζητάτε με ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένα εφαρμόσει στην πράξη αυτά που λένε, έχουν άποψη και έχουν αξία τα λεγόμενα τους! Με θεωρητικούς καθηγητές γκουγκλολογους απλά χάνετε τον χρόνο σας συν ότι κινδυνεύετε να βγάλετε πρόβλημα 😂 Φιλε μου ολοι χρειάζονται. Άλλοι θα σε συμβουλέψουν για το πώς να βγάζεις φοτο με μπουρνουζια μετα απο "αγωνα" σε χοτελάκια των ΒΠ! Άλλοι οτι το αυγο έχει 12,45γρ πρωτεινης στα 100 και άρα μετά το περνάς στην εφαρμογή για να γινεις Σβατζενέγκερ.... άλλος πως να σηκώσεις 250909 κιλά με deadlift αλλος για το πως να μπαινεις επιθετικα στο πάγκο με 300 κιλά και να μουγκριζεις σαν θηριο βριζοντας οποιονδήποτε πλησιάσει τους ιερους δισκους σου! χαχα φανταζομαι αρχάριο στο γυμναστηριο με τη πετσετούλα και το προγραμματάκι στα χέρια του και να πέσει στο πάγκο σε κανεναν με 150 κιλά θα πάει να κανει παραπονα μετα στο γυμναστη οτι κάποιος αγριάνθρωπος ειναι στο πάγκο και τραμπουκιζει το κοσμο με τη παρουσια του! καθένας με το πονο του ειμαστε μια μεγάλη χαρουμενη παρεούλα Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Εγώ πάντως Εύα θα σου πρότεινα να πας - αν δεν το έχεις ήδη κάνει- σε έναν γιατρό και να κοιτάξει όλο το σύστημα εκει κατω και μετα να ψαχτείς για αλλαγή πρωτεΐνης. Έχω ευαιρεσθητο έντερο /σπαστική κολίτιδα. Η ψυχολογική κατάσταση και η διατροφή παίζουν ρόλο. Στην προκειμένη περίπτωση απλά έκοψα την πρωτεΐνη και έγινα καλά. Την ξανάρχισα πάλι χάλια. Ε απλά την σταμάτησα και ηρεμισα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, evabb είπε Έχω ευαιρεσθητο έντερο /σπαστική κολίτιδα. Η ψυχολογική κατάσταση και η διατροφή παίζουν ρόλο. Στην προκειμένη περίπτωση απλά έκοψα την πρωτεΐνη και έγινα καλά. Την ξανάρχισα πάλι χάλια. Ε απλά την σταμάτησα και ηρεμισα. Σε τέτοιες περιπτώσεις δυσανεξίας βοηθά η iso πρωτεΐνη αν κι εγώ στη θέση σου δε θα τη δοκίμαζα , γιατί να ταλαιπωρείσαι λες και είσαι επαγγελματίας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, margaritagr είπε Σε τέτοιες περιπτώσεις δυσανεξίας βοηθά η iso πρωτεΐνη αν κι εγώ στη θέση σου δε θα τη δοκίμαζα , γιατί να ταλαιπωρείσαι λες και είσαι επαγγελματίας Τι είναι η iso? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, evabb είπε Τι είναι η iso? Πρωτεΐνη απομονωμένου όρου γάλακτος whey isolate , δηλαδή με χαμηλότερη συγκέντρωση λακτοζης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) OneWay εχεις δοκιμάσει ποτέ πάγκο με υπτια λαβή ; ή και οποιος άλλος ; θα αλλαξω τη λαβή σε κάποιες ασκήσεις. Για να διορθώσω τυχον μυικές ανισορροπιες στους τενοντες του αντιβράχιου. Ολες αυτες οι μαλακιες (επικονδυλιτιδες κτλπ) απο αυτά προέρχονται. Μάλλον υπάρχει υπερ-χρηση στην πρηνη λαβή σε αντιθεση με την υπτια. Αν το καλοσκεφτεις οι μισες ασκησεις με πρηνη λαβη γινονται , παγκος , στρατιωτικες , καθισματα. Το Μάρτιο θα χαλαρωσω για κανα μήνα. Αεροβιο μονο και επαναφορά σε θερμιδες συντηρησης 2500 την ημέρα δηλαδη τωρα ειμαι στις 3000-3200. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Ειναι επικινδυνη ασκηση για τραυματισμο, στην θεση σου θα την απευφευγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με ματιάξατες, τσίμπησα μια θλασούλα έξω χαμηλά στον τετρακέφαλο. Για να δούμε πως θα πάει η αποκατάσταση. Μου δίνω μια εβδομάδα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Dakonblackblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Με ματιάξατες, τσίμπησα μια θλασούλα έξω χαμηλά στον τετρακέφαλο. Για να δούμε πως θα πάει η αποκατάσταση. Μου δίνω μια εβδομάδα. Να ριξω ανάλυση για ζέσταματα και τραυματισμους ή προτιμάς να σε κάψουν ζωντανό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο πρόγραμμα είναι οι θλάσεις, 3-4 να έχω πάθει τόσα χρόνια. Και την έπαθα στα 155 κιλά κάθισμα. Χαλάλι. Από αύριο ξεκινάω αποκατάσταση με 3χ25 καθίσματα χωρίς μπάρα. Συνεχίζω με upper body full κανονικά. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Dakonblackblade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Στο πρόγραμμα είναι οι θλάσεις, 3-4 να έχω πάθει τόσα χρόνια. Και την έπαθα στα 155 κιλά κάθισμα. Χαλάλι. Από αύριο ξεκινάω αποκατάσταση με 3χ25 καθίσματα χωρίς μπάρα. Συνεχίζω με upper body full κανονικά. Εννοειται ρε φιλε. Δεν τραυματιζεται εκεινος που απλα δεν γυμνάζεται - οι ψιλοτραυματισμοι δεν ειναι τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καινούργια άσκηση για την μέση 😂😁☺️🥰 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Και γω της ίδιας σχολής είμαι μόλις δω στο μήνυμα IF και τέτοια παίρνει φωτιά το δάκτυλο στην ροδέλα του ποντικιού δεν διαβάζω λέξη ακόμη και αν τα γράφει ο Αλέξ που είναι γαμώ τα παιδιά, τον αγαπάμε όλοι και έχουμε κάνει κ μια προπόνηση παρειτσα ! Άλεξ δεν έκανες IF 2/3 χρόνια, έκανες iF ανά περιόδους για 2/3 χρόνια, την ασύλληπτη διαφορά που έχουν αυτά τα δυο μεταξύ τους θα θα την καταλάβαινες αν το εφάρμοζες για πολύ καιρό σερί, πιστά και χωρίς κανένα διάλειμμα! Ξέρω επαγγελματίες πολύ σοβαρούς αθλητές που το δοκίμασαν (μάλιστα με έναν είχα συζήτηση προχθές για κάνα δίωρο αποκλειστικά κ μόνο για αυτό το θέμα) και μου έλεγε ότι ενώ τον πρώτο καιρό όλα πήγαιναν θαυμάσια ήταν απόλυτα ικανοποιημένος κτλ (εδώ να τονίσω ότι μιλάμε για πιστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου 8/16 και όχι για καραγκιοζιλίκια από άτομα που φαντασιώνονται ότι το κάνουν κ στο 16ωρο έχουν Κατεβάσει χυμούς καφέδες τσάι, μέλι και ότι ζάχαρες υπάρχουν και δεν υπάρχουν) και μετά τους πρώτους 5/6 μήνες είδε πολύ σοβαρά συμπτώματα στον οργανισμό του (στην διάθεση του εννοείται ότι είδε από πολύ πιο νωρίς, αλλά δεν είχε θέμα) και αναγκαστικά διέκοψε γιατί κινδύνεψε πολύ σοβαρά η υγεία του! Σε άλλο μήνυμα μπορεί να αναφέρω αναλυτικά τις εξετάσεις του, τιμές κτλ Οτιδήποτε να το συζητάτε με ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένα εφαρμόσει στην πράξη αυτά που λένε, έχουν άποψη και έχουν αξία τα λεγόμενα τους! Με θεωρητικούς καθηγητές γκουγκλολογους απλά χάνετε τον χρόνο σας συν ότι κινδυνεύετε να βγάλετε πρόβλημα 😂 Κάνεις λάθος, το έκανα σερι χωρίς κανένα διάλειμμα 8/16 με 0 θερμίδες στις 16. Ούτε καφέδες σκετους ούτε τίποτα, μόνο νερό. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από alex_000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, alex_000 είπε Κάνεις λάθος, το έκανα σερι χωρίς κανένα διάλειμμα 8/16 με 0 θερμίδες στις 16. Ούτε καφέδες σκετους ούτε τίποτα, μόνο νερό. Για πόσο? 2 με 3 χρόνια σερί χωρίς κανένα διάλειμμα? 🤠 Δεν αμφισβητώ οτι όσο το έκανες το έκανες σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις