bilya Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, evabb είπε Ναι. Αν και ειλικρινά μοιάζω έγκυος δεν είναι απλά φούσκωμα. Τι εννοείς της προκοπής; τέτοιο φούσκωμα ειχα με την whey της myprotein. Εδω κ ενα χρονο που πηγα σε on δεν ξαναχα θεμα. Πιο ακριβή αλλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, yannis27gr είπε Μπαίνεις στη διαδικασία να το διαβάσεις; Εγώ βλέπω μέγεθος και κάνω skip χωρίς δεύτερη σκέψη. Εσυ εισαι της δικης μου σχολης ξεκαθαρα χααχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, evabb είπε Ναι. Αν και ειλικρινά μοιάζω έγκυος δεν είναι απλά φούσκωμα. Τι εννοείς της προκοπής; Εγώ πάντως Εύα θα σου πρότεινα να πας - αν δεν το έχεις ήδη κάνει- σε έναν γιατρό και να κοιτάξει όλο το σύστημα εκει κατω και μετα να ψαχτείς για αλλαγή πρωτεΐνης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, bilya είπε τέτοιο φούσκωμα ειχα με την whey της myprotein. Εδω κ ενα χρονο που πηγα σε on δεν ξαναχα θεμα. Πιο ακριβή αλλά. Τop η ΟN . θα την αρχισω παλι τον αλλο μηνα μετα απο ενα 6μηνο που απειχα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Τop η ΟN . θα την αρχισω παλι τον αλλο μηνα μετα απο ενα 6μηνο που απειχα. dark chocolate κ peanut butter με γάλα έχουν απίστευτη γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε ρε παιδια σορρυ κιολας.... αλλα τι ΤΕΡΑΣ ειναι αυτο; πωπω ετσι και σε πιάσει αυτος θα σε λιώσει. 260 κιλα οριζοντιο και 250 επικλινη. Όπως τον βλεπω δεν πρέπει να έχει 100 κιλά deadlift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, bilya είπε dark chocolate κ peanut butter με γάλα έχουν απίστευτη γεύση. Εγω βανιλια παιρνω τις εχω κοψει τις αλλες γευσεις χρονια τωρα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Τώρα τελευταία βλέπω όλο και περισσότερες εταιρείες δεν αναφέρουν amino acid profile στις φυτικές πρωτεΐνες. Κακή συνήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Όπως τον βλεπω δεν πρέπει να έχει 100 κιλά deadlift squat εκανε 330 πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε squat εκανε 330 πάντως. Μπορείς να κάνεις 200 κιλά πάγκο χωρίς να μπορείς να κάνεις 200 κιλά deadlift πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Μπορείς να κάνεις 200 κιλά πάγκο χωρίς να μπορείς να κάνεις 200 κιλά deadlift πχ? Υπαρχει σοβαρος κινδυνος τραυματισμου αν δεν κανεις σωστα την ασκηση οποτε καλυτερα να σαι safe και να μην ανεβεις deadlift. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Μπορείς να κάνεις 200 κιλά πάγκο χωρίς να μπορείς να κάνεις 200 κιλά deadlift πχ? Δεν ξέρω δεν το χω κάνει αλλα πιστευω οτι δεν σχετιζονται οι 2 ασκησεις. Πάντως και στο πάγκο πρέπει να έχεις γερή μέση και πλάτη και κυριως λαιμο και τραπεζοειδη. Για παράδειγμα στο γνωστο που εκανε 110 κιλά του ειπα πως κάνει λάθος να ανεβάζει τα ποδια στο στρωμα τα ποδια πρέπει να πατάνε κάτω και να ειναι σταθερά. Το παραδέχτηκε αλλα μου ειπε πως εχει θεματάκι με τη μέση..... αααααα λέω το βρηκαμε το σημειο εγω βεβαια ακομη δε φορτωνω και πολλα κιλα οποτε μπορει να κάνω και λάθος. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το δικό μας παιδί μην ξεχναμε ε, 290 πάγκο. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από JcD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) μιας κ μιλαμε για πάγκο. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από bilya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Εντυπωσιακά τα κιλά για πάγκο αλλά ο Ταλακάντζε τα σηκώνει στο ζετέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις