Dakonblackblade Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, bilya είπε προσωπικά θα θελα να μάθω πως με τα deadlifts γυμνάζεις δικέφαλα/τρικέφαλα. Όταν θα κρέμονται από τα χέρια σου 200 κιλά, θα αποφασίσουν από μόνα τους να πάρουν λίγο όγκο μπας και την γλιτώσουν 3
Magic_Nature Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οπως εχει πει και ο Phill Strife ... κατα κοσμον Σάκης Δερμάτης ! "Μικρέ.... άν θέλεις να μεγαλώσουν τα χεράκια σου .... άσε τις κάμψεις δικεφάλων και πιάσε τα deadlifts" 🤣 Ισως ειναι και ο μονος τροπος να κάνει κάποιος έντονη προπονηση ΚΑΙ χεριών μαζι με πλάτη χωρις να τον ενοχλει ο αγκωνας του αφου πρακτικά δεν υπάρχει έκταση ουτε κάμψη οπως στον πάγκο και τις στρατιωτικές. Αυτο σε περιπτωση που πρέπει να τροποποιηθει το προγραμμα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Με τιμάει που ο Phil συμφωνεί μαζί μου. Και την επιστήμη
bilya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Οπως εχει πει και ο Phill Strife ... κατα κοσμον Σάκης Δερμάτης ! "Μικρέ.... άν θέλεις να μεγαλώσουν τα χεράκια σου .... άσε τις κάμψεις δικεφάλων και πιάσε τα deadlifts" 🤣 Προσωπικά μονο ενα Σάκη ακούω αλλά τον λενε Τόλη. Στο θέμα μας αν κάνεις deadlift κ νιώθεις pump στα δικέφαλα, δεν κάνεις deadlift. Εκτός κ αν εγώ έχω κάποιο θεμα στα χέρια μου οπότε πρέπει να πάω σε γιατρό. Γιατί ακομα κ τώρα οσο κ να προσπαθώ, με τεντωμένα χέρια δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα δικέφαλα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από bilya 2
Magic_Nature Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Με τιμάει που ο Phil συμφωνεί μαζί μου. Και την επιστήμη Τις έχει κανει και αυτος τις μαλακιες του μη νομιζεις. Εγω στην 2η επαναληψη που ζοριστηκε αυτος θα την ειχα αφησει τη μπάρα. Αυτος βεβαια έχει και τη τρέλα μη χάσει τους κοιλιακους. Πηγε να σηκωσει κιλά χωρις να χει φάει πιο πριν σοβαρά. Ο One Way ειπε οτι πριν επιχειρησει για 120 στο πάγκο εφαγε 3 μπανανες ας πουμε 100γρ η μια , κουάκερ ας πουμε 50γρ μέλι ας πουμε 20γρ ολα αυτα δινουν 130γρ υδατανθρακα τουλάχιστον kai 500 θερμιδες αν και ενα πρωινο με 1000 θερμιδες 1 ωρα πριν θα ειναι οτι πρέπει. Και εκανε και την αποπειρα... πρωί Εχεις αράξει 3 μέρες ξεκουραση , υπνο νωρις , γευμα πριν τη προπονηση 1000 θερμιδες , καλο ζέσταμα και πάς για το προσωπικο σου ρεκορ. Δε πας απογευμα μετα τη δουλεια άφαγος , άυπνος και κουρασμενος. Γιατι εκει που παιζεις πχ 75 κιλά για 5 επαναληψεις θα κανεις με το ζορι 3 ποσο μάλλον να ανεβεις κιολας στα 77.5 ή να δοκιμασεις για 7 επαναληψεις στα ιδια κιλά. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 2
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Φίλε εσύ με τον μηνίσκο αφού έσψυψες πολύ ελαφρά με προσοχή να αφήσεις στον δρόμο απλά μια άδεια τσάντα κ έσπασε ο μηνίσκος σου αυτό σημαίνει ότι είχες γυάλινο γόνατο κ αργά ή γρήγορα θα το πάθαινες έτσι κ άλλος! Κάνε χειρουργείο να ξεμπερδεύεις αλλιώς θα ζεις μια ζωή με τον φόβο μην σου ξανά τύχει έτσι χωρίς λόγο κ πάλι. Ότι θα το πάθαινα αργά ή γρήγορα ισχύει και το είχα γράψει εξαρχής. Τώρα για το χειρουργείο ναι, χρειάζεται απλά θέλω να δώσω λίγο χρόνο να δω τα πλάνα και τις υποχρεώσεις μου γιατί δεν ήξερα πως θα θέλει ενάμισο μήνα πατερίτσες και μου πέφτει δύσκολο για πολλούς λόγους αυτή την περίοδο. Αλλιώς θα το είχα κάνει ήδη Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από cthulhucarbide 1
OneWaySystem Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, bilya είπε Προσωπικά μονο ενα Σάκη ακούω αλλά τον λενε Τόλη. Στο θέμα μας αν κάνεις deadlift κ νιώθεις pump στα δικέφαλα, δεν κάνεις deadlift. Εκτός κ αν εγώ έχω κάποιο θεμα στα χέρια μου οπότε πρέπει να πάω σε γιατρό. Γιατί ακομα κ τώρα οσο κ να προσπαθώ, με τεντωμένα χέρια δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα δικέφαλα. Φιλε εδω θα ακούσεις οτι με άρσεις γυμνάζεις δικέφαλα, οτι με γάμπες γυμνάζεις τους τραπεζοειδείς, οτι με πλάτη γυμνάζεις πόδια και με στήθος γυμνάζεις τους ραχιαίους, μην ασχολείσαι ειναι οι ίδιες γραφικότητες με αυτες που ελεγε ο άλλος για τις μπανάνες με τα κουκούτσια 😁 όποιος θέλει να γελάσει με τον ξανθουλη που ανεβαζει ο ντιντις ας δει τον μηδενιστή στο 20.00 βάλτε το 2
Magic_Nature Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο με τα ψωμια και τα τοστάκια το ειχα γράψει και εγω τις προάλλες οτι ειναι ανοησιες. Ο τυπος ειναι ψυχωτικος μην χάσει τους κοιλιακους για αυτο δεν έχει και δυναμη στο πάγκο αναλογικά για τη γράμμωση του. Θα έπρεπε να σηκώνει 110-120 εύκολα με τέτοια γράμμωση. Ο τύπος που ειχατε βάλει τις προαλλες και εκανε 160 στο παγκο λιγοτερο ογκο ή τον ιδιο νομιζω ειχε στο στηθος με δαυτον. Αλλα οπως έχουμε ξαναπει αν δεν φάς σοβαρά δεν θα εχεις και επιδοσεις.... μέλι-ψωμι-μπανανες τρως κανονικοτατα. Τωρα δεν μπορουσε να σηκωσει 100 κιλά στο πάγκο, με το διπλάσιο στηθος απο μένα και εγω έχω τα 75. Δε γινεται αυτο. Αλλα ντάξει αν θές να δειχνεις τους κοιλιακους το καλοκαιρι στη Μυκονο και ειναι το μονο που σε ενδιαφέρει οκ θα βλέπεις μπαγκετα ολικής και θα παθαινεις κρισεις πανικου. Εγω δεν έχω τέτοια κολλήματα. Οταν ηθελα να πάρω κιλά μια μπαγκετα ολικής ή 2 τοστάκια ηταν το δεκατιανο μου μαζι με 50γρ φυστικοβουτυρο και μέλι φυσικά. Και ας λέει αυτος τα δικά του. Οσο για τα DL https://www.acefitness.org/education-and-resources/professional/prosource/january-2016/5767/ace-technique-series-romanian-deadlift Major Muscles Involved The primary muscles involved in the RDL are the erector spinae, gluteus maximus, hamstrings (biceps femoris, semitendonosus and semimemtranosus), adductor magus, gastrocnemius, trapezius and forearm flexors. Τωρα απο εκει και πέρα δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλωστε σε αυτη την ασκηση ειμαι λιγο αρχάριος ακομη. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
yannis27gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Πιστεύω ότι έχω διαβάσει το ίδιο ποστ γύρω στις 20 φορές Μπαίνεις στη διαδικασία να το διαβάσεις; Εγώ βλέπω μέγεθος και κάνω skip χωρίς δεύτερη σκέψη. 3 1
bilya Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Αυτο με τα ψωμια και τα τοστάκια το ειχα γράψει και εγω τις προάλλες οτι ειναι ανοησιες. Ο τυπος ειναι ψυχωτικος μην χάσει τους κοιλιακους για αυτο δεν έχει και δυναμη στο πάγκο αναλογικά για τη γράμμωση του. Θα έπρεπε να σηκώνει 110-120 εύκολα με τέτοια γράμμωση. Ο τύπος που ειχατε βάλει τις προαλλες και εκανε 160 στο παγκο λιγοτερο ογκο ή τον ιδιο νομιζω ειχε στο στηθος με δαυτον. Αλλα οπως έχουμε ξαναπει αν δεν φάς σοβαρά δεν θα εχεις και επιδοσεις.... μέλι-ψωμι-μπανανες τρως κανονικοτατα. Τωρα δεν μπορουσε να σηκωσει 100 κιλά στο πάγκο, με το διπλάσιο στηθος απο μένα και εγω έχω τα 75. Δε γινεται αυτο. Αλλα ντάξει αν θές να δειχνεις τους κοιλιακους το καλοκαιρι στη Μυκονο και ειναι το μονο που σε ενδιαφέρει οκ θα βλέπεις μπαγκετα ολικής και θα παθαινεις κρισεις πανικου. Εγω δεν έχω τέτοια κολλήματα. Οταν ηθελα να πάρω κιλά μια μπαγκετα ολικής ή 2 τοστάκια ηταν το δεκατιανο μου μαζι με 50γρ φυστικοβουτυρο και μέλι φυσικά. Και ας λέει αυτος τα δικά του. Οσο για τα DL https://www.acefitness.org/education-and-resources/professional/prosource/january-2016/5767/ace-technique-series-romanian-deadlift Major Muscles Involved The primary muscles involved in the RDL are the erector spinae, gluteus maximus, hamstrings (biceps femoris, semitendonosus and semimemtranosus), adductor magus, gastrocnemius, trapezius and forearm flexors. Τωρα απο εκει και πέρα δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλωστε σε αυτη την ασκηση ειμαι λιγο αρχάριος ακομη. Για αρχή το RDL ειναι romanian deadlift. Ακόμα κ σε αυτό που ανέβασες ο μόνος μυς που υπάρχει στα χέρια ειναι ο πήχης (forearm) Δεύτερον όπως έγραψα κ παραπάνω με τα χέρια τεντωμένα πως γίνεται να γυμνάζονται τα δικέφαλα/τρικεφαλα?
telis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, mic2mic είπε Ορίστε μια κοράκλα: Δεν συμφωνώ καθόλου με την λογική αυτή. Τα παιδιά (όσο είναι παιδιά) πρέπει να κάνουν ενόργανη που είναι η μητέρα όλων των μορφών γυμναστικής. Στην εφηβεία να ασχοληθούν με γυμναστική με βάρη. 1
mic2mic Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, telis είπε Δεν συμφωνώ καθόλου με την λογική αυτή. Τα παιδιά (όσο είναι παιδιά) πρέπει να κάνουν ενόργανη που είναι η μητέρα όλων των μορφών γυμναστικής. Στην εφηβεία να ασχοληθούν με γυμναστική με βάρη. Η ενόργανη (ασκήσεις εδάφους, μονόζυγο, δίζυγο, ίππος κτλ) δεν είναι παρά ασκήσεις με το βάρος του σώματος. Σε πολλές περιπτώσεις είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο και απαιτητικό από τις συνήθεις προπονήσεις με εξωτερικές αντιστάσεις. Για να μην αναφερθούμε καν στο κομμάτι των εντελώς άχρηστων από πλευράς υγείας "ακροβατικών" που περιλαμβάνει η ενόργανη και που ευθύνονται για πολύ περισσότερους τραυματισμούς απ'ότι οι κλασσικές ασκήσεις με βάρη. 2
Conan2046 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, bilya είπε Για αρχή το RDL ειναι romanian deadlift. Ακόμα κ σε αυτό που ανέβασες ο μόνος μυς που υπάρχει στα χέρια ειναι ο πήχης (forearm) Δεύτερον όπως έγραψα κ παραπάνω με τα χέρια τεντωμένα πως γίνεται να γυμνάζονται τα δικέφαλα/τρικεφαλα? Δεν γίνεται. Δεν υπάρχει ούτε κάμψη, ούτε ισομετρικά ούτε εκκεντρικά γυμνάζεται. Είναι λίγο παρανόηση ότι οι άρσεις θανάτου γυμνάζουν άμεσα όλο το σώμα, δεν γυμνάζουν καν όλη την πλάτη ολοκληρωμένα. Αλλά γιατί τόσο θέμα; Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να κάνει μόνο άρσεις θανάτου στην γυμναστική του. Αν κάνεις ασκήσεις που τραβάς ο δικέφαλος (σχεδόν) αναγκαστικά τραβάει. Αν κάνεις άρσεις θανάτου πιθανότατα τρως ικανοποιητικά, το σώμα είναι σε μεταβολική κατάσταση και ο συνδυασμός τους με άλλες ασκήσεις θα σε κάνει τελικά μεγαλύτερο. 5 λεπτά πριν, mic2mic είπε Η ενόργανη (ασκήσεις εδάφους, μονόζυγο, δίζυγο, ίππος κτλ) δεν είναι παρά ασκήσεις με το βάρος του σώματος. Σε πολλές περιπτώσεις είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο και απαιτητικό από τις συνήθεις προπονήσεις με εξωτερικές αντιστάσεις. Για να μην αναφερθούμε καν στο κομμάτι των εντελώς άχρηστων από πλευράς υγείας "ακροβατικών" που περιλαμβάνει η ενόργανη και που ευθύνονται για πολύ περισσότερους τραυματισμούς απ'ότι οι κλασσικές ασκήσεις με βάρη. Δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι εξαιρετική μορφή άσκησης. Αν δεν μιλάμε για επίπεδο πρωταθλητισμού η ενόργανη στα παιδιά πάει εξαιρετικά προοδευτικά. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Conan2046 1
telis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, mic2mic είπε Η ενόργανη (ασκήσεις εδάφους, μονόζυγο, δίζυγο, ίππος κτλ) δεν είναι παρά ασκήσεις με το βάρος του σώματος. Σε πολλές περιπτώσεις είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο και απαιτητικό από τις συνήθεις προπονήσεις με εξωτερικές αντιστάσεις. Για να μην αναφερθούμε καν στο κομμάτι των εντελώς άχρηστων από πλευράς υγείας "ακροβατικών" που περιλαμβάνει η ενόργανη και που ευθύνονται για πολύ περισσότερους τραυματισμούς απ'ότι οι κλασσικές ασκήσεις με βάρη. Ούτε καν, είσαι εντελώς λάθος. Απλά αυτό. Για τα παιδιά είναι ότι καλύτερο, και δεν εφαρμόζονται τα παραπάνω που λες. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από telis
Προτεινόμενες αναρτήσεις