Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 hours ago, mic2mic said:

Δεν ασχολούμαι καθόλου με καταδύσεις αλλά θυμήθηκα ότι είχα δει ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για σπηλαιοκαταδύσεις στα cenotes.

thanxs.καλοδεχουμενα τετοια.επισης πολυ ενδιαφερον που το ειχαμε συζητησει σε αλλο θεμα ειναι το diving into the unknown το οποιο ειναι ντοκιμαντερ με τα πραγματικα ατομα να δινουν interview(οσα επεζησαν).το ειχαν αναφερει σαν γεγονος και εγινε ταινια(ντοκιμαντερ).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 23/1/2020 στις 3:30 ΜΜ, Dakonblackblade είπε

Κάνε 30 push ups την ημέρα για 1 εβδομάδα. Ξαναγράψε μετά από μια εβδομάδα και πες μας αν τα έκανες.

Τα έκανα.

Σε μια φάση το γύρησα σε 35 γιατί με έπαιρνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Τα έκανα.

Σε μια φάση το γύρησα σε 35 γιατί με έπαιρνε.

Ωραία, συνέχισε με 40 αυτή την εβδομάδα  και 10 burpees την ημέρα.

Είδες καμιά διαφορά?

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 1

Δεν τα ξεχνούσα τα της προηγούμενης. Αντίστοιχα με το κόπο που καταβάλω, σφίγγω δε λέω.

ΟΚ. Το 'χω. Πάλι καλά που θα είμαι στο δικό μου χώρο γι' αυτό, όλα καλά.

• Like 1

Στις 31/1/2020 στις 11:50 ΜΜ, Dakonblackblade είπε

Μπααα, απλά δεν μπορώ να κάνω σπηλαιοκατάδυση σαν τον @Fotis13 και τώρα σπρώχνω λίγο παραπάνω στα βάρη. Θέλει και λίγο ταρζανιά το πράγμα

Δεν συμφωνω με οσους κανουν τετοια πραγματα και αναλαμβανουν οποιασδηποτε μορφης ρισκο.

• Like 1

On 01/02/2020 at 09:36, poulinos said:

ολα γινονται αρκει το βασικο να μην εχεις κλειστοφοβια και να εχεις υπομονη  και επιμονη για να φτασεις σε αυτο το επιπεδο.οπως και στο gym ετσι και στην καταδυση ξεκινας απο τα ευκολα να πας στα πιο δυσκολα. απλα η διαφορα ειναι οτι στην καταδυση αλλο τοσο σε cave diving εχεις να αντιμετωπισεις την αδρεναλινη,φοβιες να εισαι  mentally prepared κτλ.και βεβαια να ξερεις τι πας να κανεις. και εννοειται οτι υπαρχουν ευκολα σχετικα σπηλαιοκαταδυσεις και σπηλαιοκαταδυσεις χωρις αυριο.και να εχεις δεχτει και αποδεχτει  οτι κανεις ενα απο τα πιο extreme hobby που υπαρχουν.και βεβαια η ταρζανια εκει δεν σημαινει α οκ επαθα κατι σε ενα μηνα ειμαι οκ.μπορει να σημαινει α οκ θα μεινω εδω κατω μονιμα.......

κλεινει το  offf topic με την αγαπημενη μιυ φωτογραφια που περιγραφει πολλα

Vortex_Spring_cave_warning_sign.jpg

πόσο πάει το χόμπι για αρχη;

46 minutes ago, γροσερισοπ said:

πόσο πάει το χόμπι για αρχη;

αν εννοεις γενικα την καταδυση το open water μεχρι τα 16 μετρα παει 300 400 ευρω.το δευτερο advanced open water diver μεχρι 30 μετρα παει 250 με 300.αυτα για καταδυση αναψυχης.αν μιλας ποσο παει για σπηλαιοκαταδυση εκει παμε μακρυα διοτι προυποθετει αρκετη εκπαιδευση πριν φτασεις εκει.μονο το πτυχιο του full cave ειναι κοντα στα 1000 ευρω. μεγαλη προσοχη.αλλο το cavern diver και αλλα το full cave.το ενα εχει τεραστιες διαφορες απο το αλλο και ειναι τελειως διαφορετικου επιπεδου εκπαιδευσεις.το cavern ειναι μια εισαγωγη του full cave. το πρωτο εχει πολλα περιοριστικα μετρα για να μεινει στο σταδιο της καταδυσης αναψυχης .αν υπερβεις καποιο ή καποια απο αυτα θεωρειται cave diving οποτε αλλο εξοπλισμο κτλ

οτι αλλο ειναι just ask

το ποσο μακρυα θα το πας  εξαρτατε απο το τι θες απο το ποσα λεφτα και χρονο μπορεις να διαθεσεις.πχ σαρεσει να κανεις βουτιες και να βλεπεις τον βυθο ή θες να το πας πιο μακρυα.προσωπικα δεν μαρεσε ποτε να θαυμαζω το βυθο ουτε να ανεβαινω στα βουνα για να βλεπω τη θεα.οποτε τα πηγα και τα δυο σε αλλο επιπεδο.

αλλοι αντιθετα κανουν καταδυσεις.και βουνα για να χαλαρωσουν. δεν χανεις να ξεκινησεις και να δεις τι σου αρεσει και σε τι σημειο το θες.η αποφαση is urs.το πιο απλο ξεκινα με μια δοκιμαστικη καταδυση(dsd(discover scuba diving))

1 hour ago, poulinos said:

αν εννοεις γενικα την καταδυση το open water μεχρι τα 16 μετρα παει 300 400 ευρω.το δευτερο advanced open water diver μεχρι 30 μετρα παει 250 με 300.αυτα για καταδυση αναψυχης.αν μιλας ποσο παει για σπηλαιοκαταδυση εκει παμε μακρυα διοτι προυποθετει αρκετη εκπαιδευση πριν φτασεις εκει.μονο το πτυχιο του full cave ειναι κοντα στα 1000 ευρω. μεγαλη προσοχη.αλλο το cavern diver και αλλα το full cave.το ενα εχει τεραστιες διαφορες απο το αλλο και ειναι τελειως διαφορετικου επιπεδου εκπαιδευσεις.το cavern ειναι μια εισαγωγη του full cave. το πρωτο εχει πολλα περιοριστικα μετρα για να μεινει στο σταδιο της καταδυσης αναψυχης .αν υπερβεις καποιο ή καποια απο αυτα θεωρειται cave diving οποτε αλλο εξοπλισμο κτλ

οτι αλλο ειναι just ask

το ποσο μακρυα θα το πας  εξαρτατε απο το τι θες απο το ποσα λεφτα και χρονο μπορεις να διαθεσεις.πχ σαρεσει να κανεις βουτιες και να βλεπεις τον βυθο ή θες να το πας πιο μακρυα.προσωπικα δεν μαρεσε ποτε να θαυμαζω το βυθο ουτε να ανεβαινω στα βουνα για να βλεπω τη θεα.οποτε τα πηγα και τα δυο σε αλλο επιπεδο.

αλλοι αντιθετα κανουν καταδυσεις.και βουνα για να χαλαρωσουν. δεν χανεις να ξεκινησεις και να δεις τι σου αρεσει και σε τι σημειο το θες.η αποφαση is urs.το πιο απλο ξεκινα με μια δοκιμαστικη καταδυση(dsd(discover scuba diving))

κοίτα με ενδιαφέρει το mental κομματι της υποθεσης περισσοτερο και όχι να κοιτάω ψαράκια (που και αυτό έχει τη χάρη του.)

Στις 31/1/2020 στις 4:59 ΜΜ, alex_000 είπε

Ξαναγύρισα στο παλιό μου γυμναστήριο και έχει πάρα πολύ χώρο, και ειδικό μέρος για walking lunges. Είπα να δοκιμάσω την άσκηση με kettlebels και το pump ήταν φοβερό, δεν ενόχλησε καθόλου σε γόνατα, και το πιο περίεργο ήταν ότι έπιανε πάρα πολύ τα hamstring muscles (οι πίσω μυες του ποδιού). Μου έκανε τόσο εντύπωση η δυσκολία και το Pump που αποφάσισα να την κάνω 3 φορές την εβδομάδα. 

Έχει ένα μήνα που ξανάρχισα romanian deadlifts επίσης. Την προτείνω σαν "μέση λύση" σαν άσκηση ασφαλέστερη από το deadlift που έχει τα ίδια οφέλη σε lower kai upper back, αλλά σίγουρα όχι σε πόδια και γενικά στο ΚΝΣ. Έφτασα ήδη 100x12 reps που νομίζω ήταν το περισσότερο που είχα κάνει παλιά, αλλά με αρκετό αέρα οπότε θα φτάσω 110x12 σύντομα και μετά θα αρχίσει να δυσκολεύει. Εγώ το κάνω για δυνατότερο core

Πάντως μου έχει μείνει απορία, το romanian deadlift υποτίθεται κάνει isolate hamstrings, και ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερα να νιώσω κάποια πίεση στο πίσω μέρος του ποδιού.. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι την κάνω λάθος (που είμαι σίγουρος ότι δεν), είναι σαν να λέμε κάνω bicep curls και δεν νιώθω να δουλεύει ο δικέφαλος. Είναι πολύ περίεργο αυτό. Το μόνο που πιέζεται με αυτή την άσκηση σε εμένα είναι lower back.  

Welcome back, lad!

• Like 2

13 hours ago, γροσερισοπ said:

κοίτα με ενδιαφέρει το mental κομματι της υποθεσης περισσοτερο και όχι να κοιτάω ψαράκια (που και αυτό έχει τη χάρη του.)

αν θες mental κομματι τοτε πας υποχρεωτικα σε tec dives(τεχνικη καταδυση).αυτο σημαινει αν το παμε by the book (αν και μπορεις να κοψεις μερικα corners που δεν ειναι Mandatory στην αρχη) οτι μεχρι να κανεις το πρωτο της τεχνικης καταδυσης  θα εχεις δωσει ηδη κανα 1400 ευρω και να εχεις βαλει καμια 40 dives πριν κανεις το πρωτο tec.απο εκει ξεκιναει το mind game και το nice part.εκει ξεκινανε δυστυχως ταυτοχρονα και τα ακριβα πραγματα.ξεχνας τα 200 300 ευρω .εδω πας 500 ευρω για καθε ενα επιπεδο πιο πανω

tec.jpg

Στις 2/2/2020 στις 3:21 ΠΜ, poulinos είπε

thanxs.καλοδεχουμενα τετοια.επισης πολυ ενδιαφερον που το ειχαμε συζητησει σε αλλο θεμα ειναι το diving into the unknown το οποιο ειναι ντοκιμαντερ με τα πραγματικα ατομα να δινουν interview(οσα επεζησαν).το ειχαν αναφερει σαν γεγονος και εγινε ταινια(ντοκιμαντερ).

Το χω δει δυο φορές και θα το έβλεπα και τρίτη ευχαρίστως ! Γενικότερα με μένα συμβαίνει η εξής ανωμαλία, ενώ υπάρχουν σπορ που δεν θα τα έκανα σε καμία περίπτωση, μου αρέσει απίστευτα να τα βλέπω! (αναρρίχηση, σπηλαιοκατάδυση κτλ )

ps Μέγα respect στους μάγκες που ρισκαρανε την ζωή τους για να φέρουν τα σωματα  των φίλων τους πίσω  !

• Like 2

8 hours ago, OneWaySystem said:

Το χω δει δυο φορές και θα το έβλεπα και τρίτη ευχαρίστως ! Γενικότερα με μένα συμβαίνει η εξής ανωμαλία, ενώ υπάρχουν σπορ που δεν θα τα έκανα σε καμία περίπτωση, μου αρέσει απίστευτα να τα βλέπω! (αναρρίχηση, σπηλαιοκατάδυση κτλ )

ps Μέγα respect στους μάγκες που ρισκαρανε την ζωή τους για να φέρουν τα σωματα  των φίλων τους πίσω  !

αν σου αρεσε αυτη τοτε δες καιτο last breath που ειναι βασισμενο σε αληθινη ιστορία 

https://www.imdb.com/title/tt9056818/

saturation dives (commercial diving).τελειως αλλη κατηγορια.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...