γροσερισοπ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 7 hours ago, beatshooter said: Φίλε έκανες παραγγελία;; ναι μαζί με πουλινό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 19/9/2018 στις 7:58 ΠΜ, γροσερισοπ είπε ναι μαζί με πουλινό ;D Πουλινε σε παρασυρανε και επεσες στην μαστιγα των πρωτεινων ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε Πουλινε σε παρασυρανε και επεσες στην μαστιγα των πρωτεινων ! Πάει αυτός, έμπλεξε με τα καρτέλ ... Κρίμα και ήταν καλό παιδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ps. στο bread factory δεν θυμαμαι αν το εγραψα αλλα βρηκα μεγαλο τονο με 1 ευρω οταν ο rio mareο αντιστοιχος κανει 3.ειναι απο τουρκια αν θυμαμαι σωστα αλλα ειναι μια οικονομικη λυση.μονο φτηνο ασπραδι αυγου δεν βρισκεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, poulinos είπε ps. στο bread factory δεν θυμαμαι αν το εγραψα αλλα βρηκα μεγαλο τονο με 1 ευρω οταν ο rio mareο αντιστοιχος κανει 3.ειναι απο τουρκια αν θυμαμαι σωστα αλλα ειναι μια οικονομικη λυση.μονο φτηνο ασπραδι αυγου δεν βρισκεις. Ρε Πουλίνε μην κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα αυτών που τρώς. Κόψε μια δραστηριότητα από όλες αυτές που κάνεις και δώστα για σωστή και σίγουρη τροφή. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, TEOKOS said: Ρε Πουλίνε μην κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα αυτών που τρώς. Κόψε μια δραστηριότητα από όλες αυτές που κάνεις και δώστα για σωστή και σίγουρη τροφή. σε γευση δεν ειδα καμια σοβαρη διαφορα.απλα νευριαζω μερικες φορες γιατι μερικες εταιρειες χρεωνουν οτι θελουν χωρις παντα να σημαινει οτι ειναι και η αναλογη ποιοτητα.δεν το λεω υποχρεωτικα για το rio mare αλλα γενικοτερα.δηλαδη το ακριβο δεν σημαινει παντα και καλο ουτε και το αντιθετο βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν πολυτρώω τόνο αλλά πάντα επέλεγα κάποια φτηνή μάρκα με το σκεπτικό ότι ίδιο πράμα είναι στο ριο μαρε και στο φτηνιάρικο. Έτυχε μια φορά να φάω ριο μαρε. Απλά καμία σχέση. Δεν ξέρω αν είναι και πιο ποιοτικός (αυτό ειναι άλλη συζήτηση) αλλά σε γεύση/υφή είναι μια κατηγορία πάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, yannis27gr said: Δεν πολυτρώω τόνο αλλά πάντα επέλεγα κάποια φτηνή μάρκα με το σκεπτικό ότι ίδιο πράμα είναι στο ριο μαρε και στο φτηνιάρικο. Έτυχε μια φορά να φάω ριο μαρε. Απλά καμία σχέση. Δεν ξέρω αν είναι και πιο ποιοτικός (αυτό ειναι άλλη συζήτηση) αλλά σε γεύση/υφή είναι μια κατηγορία πάνω. η γευση του rio mare πραγματι ειναι καπως καλυτερη απο τον τονο του ενος ευρω.απο την αλλη προσωπικα για μενα δεν με νοιαζει αφου δεν κοιταω τοσο την γευση αλλα οτι θελω να φαω κατι υγιεινο με πρωτεινη.αλλωστε δεν ειναι οτι με χαλαει η γευση του ουτε οτι ειναι νυχτα με την μερα η διαφορα γευσης.δηλαδη τρωγεται ανετα ο φτηνος δεν ειναι νεροπλυμα.επισης του ενος ευρω δεν ειναι σε ελαιολαδο που ειναι ο rio mare οσο θυμαμαι, αλλα σε ηλιελαιο.λιγο με νοιαζει και αυτο αφου τον στραγγιζω οσο παει.οποτε για την λιγο καλυτερη γευση δεν δινω τα τριπλα λεφτα για rio mare τωρα για την ποιοτητα οπως ειπε και ο γιαννης δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Ωπ, να μαι πάλι. Γενικά ήξερα πως το δεξί μου πόδι είναι λίγο πιο κοντό από το αριστερό. Τόσο καιρό μου ήταν αδιάφορο αλλά έχω παρατηρήσει πως παίζει ρόλο στις προπονήσεις. Ας πούμε όταν κάνω leg curl-extension με τραβάει παραπάνω το δεξί. Όταν κάνω ραχιαιους στον με κλίση πάγκο, με τραβάει η δεξιά μεριά περισσότερο. Τέλος στα μηχανήματα που βάζω αντίσταση με τα πόδια για να γυμνάσω κάποιο άλλο μέρος του σώματος (πχ ραχιαιους στο μηχάνημα) το αριστερό μου πόδι κουράζεται παραπάνω, επίσης να πω πως στο μηχάνημα δεν νοιώθω ότι με τραβάει πιο πολύ από τα δεξιά η μέση μου. Βλέποντας βιντεακια στο YouTube είδα πως οι χειροπρακτικοι, αν δεν είναι πρόβλημα εκ γενετής το κοντό πόδι, στο 'τραβάνε' και έρχεται στα ίσια με το άλλο. Τι πιστεύετε πάνω στο θέμα; Τα αποτελέσματα των χειροπρακτικων είναι προσωρινά ή μόνιμα; Κανείς στον κύκλο μου δεν έτυχε να πάει σε κάποιον και εγώ φοβάμαι να πάω σε κάποιον άκυρο μην γίνει καμιά ζημιά. Οι φυσικοθεραπευτες μπορούν να κάνουν κάτι πάνω σε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Να σου τραβήξουν το πόδι να μεγαλώσει το θεωρώ επιεικώς αστείο. Έχω κι εγώ μικρή ανισοσκελια την οποία μου την είχε βρει και εξηγήσει, φίλος φίλης φυσιοθεραπευτής. Εμενα δε με επηρεάζει στην προπονηση, ιςως εσένα ειναι σε μεγαλύτερο βαθμό. στη θέση σου θα πήγαινα σ έναν καλο ορθοπεδικό αρχικά να με εξετάσει και να μου πει γνώμη. Γενικα βέβαια η μια πλευρά του σώματος δνε ειναι ίδια με την αλλη, σε όλους συμβαίνει πχ το δεξιά χέρι να ναι πιο δυνατό απο το αριστερό. ισως απλά βοηθηθεις με τη χρήση πατων στο πόδι με το μικρότερο μήκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το "τραβάνε" το έγραψα έτσι, στο παρακάτω βίντεο δείχνει 18:55 πως είναι και στο 23:30 πως έρχεται στην θέση του μετά την "θεραπεία". EDIT: τους πάτους τους σκέφτηκα και εγώ, αλλά αυτοί θα βοηθήσουν μόνο στις ασκήσεις που στέκομαι όρθιος, στις κάμψεις και εκτάσεις των ποδιών δεν θα βοηθήσουν τόσο (βσκ καθόλου). φυσικά είναι μία σκέψη που θα υλοποιήσω αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από frozex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 21/9/2018 στις 10:01 ΜΜ, poulinos είπε ps. στο bread factory δεν θυμαμαι αν το εγραψα αλλα βρηκα μεγαλο τονο με 1 ευρω οταν ο rio mareο αντιστοιχος κανει 3.ειναι απο τουρκια αν θυμαμαι σωστα αλλα ειναι μια οικονομικη λυση.μονο φτηνο ασπραδι αυγου δεν βρισκεις. Δεν τρωγεται αυτο Πουλινε ,αντικειμενικα ! Σε ζηλευω που δεν εχεις γευστικους καλυκες ειναι σημαντικο προσον σε καταστασεις επιβιωσης ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Fotis13 said: Δεν τρωγεται αυτο Πουλινε ,αντικειμενικα ! Σε ζηλευω που δεν εχεις γευστικους καλυκες ειναι σημαντικο προσον σε καταστασεις επιβιωσης ! για μενα ισχυουν μερικοι απλοι κανονες που αναλογως απο ποια πλευρα το βλεπει καποιος μπορει να ειναι καλο η κακο. α.δεν με νοιαζει τοσο η ποιοτητα του φαγητου οσο η ποσοτητα και να φαω.αν πειναω τρωω τα παντα κατι σαν της διαφημιση της snickers οτι οταν πεινας δεν εισαι ο ευατος σου.και δεν μιλαμε για κατασταση επιβιωσης αλλα για φυσιολογικη πεινα.δηλαδη δεν θα κατσω να κοιταξω να ειναι κατι γκουρμε η να εχει φτιαχτει σωστα.ειμαι θελω να φαω και θελω να φαω το οτιδηποτε για να φυγει το αισθημα της πεινας.simple,quick food. time is precious to spend it on eating.i prefer to spend time for sleeping. βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι τρωω σαβουρες αφου προσπαθουμε να τρωμε σωστα οσο γινεται εστω και με χαμηλοτερη ποιοτητα αλλα ναι μπορω να φαω και σαβουρες αν χρειαστει. β.στο φαγητο δεν εχω προτιμησεις αρκει να μπορει να φαγωθει γιατι εχω πετυχει φαγητα που δεν τρωγονται πχ κρεας με απειρο λιπος κτλ.μπορω να τρωω το ιδιο φαγητο για πολλες ημερες δεν με πειραζει αν εχει ζεσταθει 5 φορες δεν με πειραζει αν ειναι αναλατο και παει λεγοντας.δεν το βλεπω σαν ευχαριστηση αλλα σαν αναγκη.επισης δεν μαρεσει οτιδηποτε κολυμπαει στο λαδι ακομα και αν ειναι ελαιολαδο. γ και βασικο.θα μπορουσα να τρεφομαι μονο με σοκολατες,γλυκα οποτε η ευχαριστηση μου ειναι τα γλυκα,η σοκολατα και διαφορα τετοια. πχ ενα κρουασαν λευκη σοκολατα απο τα ciao italia το προτιμω απο μια ωραια μακαροναδα ή δεν ξερω τι αλλο. επισης παιζει να εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα σοκολατουχα γαλατα που κυκλοφορουν εκει εξω και να σου πω εντυπωσεις απο το καθενα:P. η αισθηση της γευσης υπαρχει μονο για την σοκολατα. μια toblerone τωρα θα ηταν οτι πρεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, poulinos είπε για μενα ισχυουν μερικοι απλοι κανονες που αναλογως απο ποια πλευρα το βλεπει καποιος μπορει να ειναι καλο η κακο. α.δεν με νοιαζει τοσο η ποιοτητα του φαγητου οσο η ποσοτητα και να φαω.αν πειναω τρωω τα παντα κατι σαν της διαφημιση της snickers οτι οταν πεινας δεν εισαι ο ευατος σου.και δεν μιλαμε για κατασταση επιβιωσης αλλα για φυσιολογικη πεινα.δηλαδη δεν θα κατσω να κοιταξω να ειναι κατι γκουρμε η να εχει φτιαχτει σωστα.ειμαι θελω να φαω και θελω να φαω το οτιδηποτε για να φυγει το αισθημα της πεινας.simple,quick food. time is precious to spend it on eating.i prefer to spend time for sleeping. βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι τρωω σαβουρες αφου προσπαθουμε να τρωμε σωστα οσο γινεται εστω και με χαμηλοτερη ποιοτητα αλλα ναι μπορω να φαω και σαβουρες αν χρειαστει. β.στο φαγητο δεν εχω προτιμησεις αρκει να μπορει να φαγωθει γιατι εχω πετυχει φαγητα που δεν τρωγονται πχ κρεας με απειρο λιπος κτλ.μπορω να τρωω το ιδιο φαγητο για πολλες ημερες δεν με πειραζει αν εχει ζεσταθει 5 φορες δεν με πειραζει αν ειναι αναλατο και παει λεγοντας.δεν το βλεπω σαν ευχαριστηση αλλα σαν αναγκη.επισης δεν μαρεσει οτιδηποτε κολυμπαει στο λαδι ακομα και αν ειναι ελαιολαδο. γ και βασικο.θα μπορουσα να τρεφομαι μονο με σοκολατες,γλυκα οποτε η ευχαριστηση μου ειναι τα γλυκα,η σοκολατα και διαφορα τετοια. πχ ενα κρουασαν λευκη σοκολατα απο τα ciao italia το προτιμω απο μια ωραια μακαροναδα ή δεν ξερω τι αλλο. επισης παιζει να εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα σοκολατουχα γαλατα που κυκλοφορουν εκει εξω και να σου πω εντυπωσεις απο το καθενα:P. η αισθηση της γευσης υπαρχει μονο για την σοκολατα. μια toblerone τωρα θα ηταν οτι πρεπει. Μια πτυχή της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου είναι η ροπή του στις προτιμήσεις της διατροφής του. Η γυμναστική και ο αθλητισμός μαζί με την προσπάθεια του να τρέφεται σωστά τον κρατάει fit. Αν αφεθεί στα θέλω του αντίστοιχα και το σώμα του διαμορφώνεται βάση αυτών . Αν ήταν να κάνω μαντεψιά υποθέτω δεν τρελένεσε για το κρέας ,σου αρέσουν οι υδατάνθρακες ,οι κρέμες γάλακτος,τα φρούτα τα λαχανικά και σιχαίνεσαι τα λίπη ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, TEOKOS said: Μια πτυχή της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου είναι η ροπή του στις προτιμήσεις της διατροφής του. Η γυμναστική και ο αθλητισμός μαζί με την προσπάθεια του να τρέφεται σωστά τον κρατάει fit. Αν αφεθεί στα θέλω του αντίστοιχα και το σώμα του διαμορφώνεται βάση αυτών . Αν ήταν να κάνω μαντεψιά υποθέτω δεν τρελένεσε για το κρέας ,σου αρέσουν οι υδατάνθρακες ,οι κρέμες γάλακτος,τα φρούτα τα λαχανικά και σιχαίνεσαι τα λίπη ε; καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες προτιμησεις στο θεμα διατροφης οπως και σε ολα τα πραγματα.αλλα για να μεινεις fit πολλες φορες πρεπει να τις παραβλεψεις οπως ειπες. αν αρχισω πχ να τσακιζω τις σοκολατες ναι μεν μπορει να μην παρω παραπανω κιλα γιατι μπορει να τα καιω αλλα παλι δεν θα πετυχω αυτο που μπορει να θελω. τωρα για την μαντεψια. απο κρεας δεν μου αρεσει αρνι κατσικι .προτιμω κοτοπουλο γενικοτερα που πιο καθαρο απο θεμα λιπους συγκριτικα με αλλα κρεατα παροτι λιγο αγευστο. και το χοιρινο επισης ωραιο και πιο ευκολο να αφαιρεσεις το λιπος.προσπαθω πιο πολυ να τρωω κοτοπουλο.τα μπιφτεκια ειναι ωραια:) υδατανθρακες ναι αν βαλουμε τις σοκολατες κτλ που ειναι πιτα στην ζαχαρη. ειναι οτι πιο ωραιο μπορω να φαω μια σοκολατα.δεν θεωρω σοκολατα την υγειας ασχετα που για πολλους μονο αυτη ειναι πραγματικη σοκολατα. κρεμες γαλακτος τις θεωρω πεταμενες θερμιδες ΠΛΕΟΝ οπως και την σως.τις αποφευγω τελειως.αν ειναι να φαω πχ μια καρμποναρα με κρεμα γαλακτος προτιμω να παρω αυτες τις θερμιδες με 2 σοκολατες.μαρεσουν τα φρουτα αν και το 99 τις 100 των φρουτων που τρωω ειναι μπανανες που οπως λενε ειναι απο τα καλα φρουτα για πχ μετα την γυμναστικη.αλλα τα περισσοτερα φρουτα μου αρεσουν. το λιπος με κανει να αηδιαζω ειδικα στο κρεας.δηλαδη αν μου φερεις πχ μοσχαρισιο κρεας θα κατσω να βγαλω το λιπος οσο γινεται.αυτο που λενε μερικοι οτι πχ στην μπριζολα το νοστιμο κομματι ειναι το λιπος ψημενο το σκεφτομαι και αστα να πανε. αντιθετα λιπαρα με την εννοια ταχινι ,φυστικοβουτηρο ,σοκολατα ειναι καλο δεχουμενα. αν και ποτε δεν ειχα θεμα κιλων τις τελευταιες σχεδον 2,5 εβδομαδες οπως ειπες και εσυ προσπαθω να μην αφηνομαι στα θελω με σκοπο να δω αν μπορω να καταφερω κατι καλυτερο στο θεμα body fat.θελω να το προσπαθησω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις