Conan2046 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δεν καταλαβαίνω αφού του είπες την έσω μεριά σου εξέτασε την έξω;
Magic_Nature Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Δεν καταλαβαίνω αφού του είπες την έσω μεριά σου εξέτασε την έξω; Του ειπα οτι νιώθω ενοχλησεις κάποιες φορές πάνω στον αγκωνα απο την έσω μεριά αλλα και στο δικέφαλο (πιο πάνω απο αγκωνα). Αρχικα εξετασε την εξω.... διοτι οπως ειπε η πιο πιθανη εμφανιση ειναι στην έξω επιφάνεια του αγκωνα. Μετά μου εβαλε αντισταση στο χέρι οπως λές και εσύ και μου ειπε να το στριψω και να ασκησω πιεση. Επειδη δεν ενιωα καποια εντονη ενοχληση κατεληξε σε θλαση δικεφαλου και το αιτιολογησε οτι στο τελειωμα περνάνε 2 μοιρες απο εκεινο το σημειο του αγκώνα. Εγω το πιεζω και στο σημειο που μου εδειξες τωρα και δεν νιώθω κάτι. Ειπε χαρακτηριστικα οτι οποιος εχει επικονδυλιτιδα δεν μπορει να σηκώσει ουτε ενα στιλο απο το τραπέζι. Εσυ μου λεει σε πατάμε και δεν έχεις καν ενοχληση. Καποιες φορες μου εμφανιζεται μετα απο γραψιμο ή μετα απο ωρες απο την προπονηση. Και τωρα αν πάω γυμναστηριο τα έχω τα 70 κιλά πάγκο. Κάποιος με επικονδυλιτιδα θα μπορουσε να τα σηκώσει; την επομενη φορα μολις ενοχλει θα κανω τις πιεσεις που μου ειπες. Αν και δεν μπορω να καταλαβω αυτο αν το έχεις οποτε το πατάς ενοχλει. Νομιζω ή κανω λάθος; Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) τα βαρια deadlift φταίνε έτσι απο απορία dumbell bench press πόσο έχεις Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από γροσερισοπ
Magic_Nature Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε τα βαρια deadlift φταίνε έτσι απο απορία dumbell bench press πόσο έχεις Δεν κανω αυτη την ασκηση. Αν κάτι το καλυπτει η μπάρα γιατι να το κάνεις με αλτήρες;
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Magic_Nature said: Δεν κανω αυτη την ασκηση. Αν κάτι το καλυπτει η μπάρα γιατι να το κάνεις με αλτήρες; χαχαχαχαχαχα εισαι ασχετος ρε μαν, πιστευω 2 χ 25 άρια αλτηρες να σου βάλω στο χέρια θα λιποθυμήσεις ο ddevil με τη ρέγκα πάντως ήταν ποιο ταπείνός lifter. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από γροσερισοπ
4saken Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Δεν κανω αυτη την ασκηση. Αν κάτι το καλυπτει η μπάρα γιατι να το κάνεις με αλτήρες; Εχει διαφορετικα πλεονεκτηματα.
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε χαχαχαχαχαχα εισαι ασχετος ρε μαν, πιστευω 2 χ 25 άρια αλτηρες να σου βάλω στο χέρια θα λιποθυμήσεις Ρε συ , μη του κολάς. Άσε να τα ανακαλύψει , θυμάσαι τι ωραία ήταν όταν δεν τα ξέραμε, σχεδόν, όλα? 1
4saken Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Ρε συ , μη του κολάς. Άσε να τα ανακαλύψει , θυμάσαι τι ωραία ήταν όταν δεν τα ξέραμε, σχεδόν, όλα? Ναι αλλα θα θελαμε να χαμε καποιον να μας τα λεει...
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, 4saken είπε Ναι αλλα θα θελαμε να χαμε καποιον να μας τα λεει... Μην το κάνουμε όμως και έτσι το θέμα , είμαστε που είμαστε όλοι χτιστοι Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade
margaritagr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Συμφωνώ κι εγώ, χωρίς μαγνητική δεν πας πουθενά. 1
Magic_Nature Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε χαχαχαχαχαχα εισαι ασχετος ρε μαν, πιστευω 2 χ 25 άρια αλτηρες να σου βάλω στο χέρια θα λιποθυμήσεις ο ddevil με τη ρέγκα πάντως ήταν ποιο ταπείνός lifter. Δεν πειράζει. Για σχετικο εδω πέρα έχουμε εσένα , που πρέπει να έχεις γερή πλάτη για να κάνεις πάγκο. Οπως μας έγραψες τις προάλλες. Προσεξε τι γράφεις γιατι μπορει να μη γελάνε εδω ... αλλα να γελάνε στα πμ σε στυλ "τι γράφει παλι αυτος". Εκτος του οτι δεν θα μπω καν στο κοπο να σου γράψω οτι στο πάγκο βάζω περισσοτερα απο σένα. Δεν εχω μπει εδω μέσα να την μετρήσω δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες. Οποιος ειναι τέτοιος να το γράψω ξεκαθαρα να μην μπαινει στο κοπο να μου απαντάει... μολις τον αντιληφθω θα μπαινει στη λίστα εγω με τύπους που το παιζουν και τσαμπουκαλευονται ή και ειρωνεύονται δεν δέχομαι να μιλάω. LIST UPDATED. Αν νομιζετε κάποιοι οτι θα με κάνετε να σχοληθω ειστε γελασμένοι. Δεν με πάς - δεν σε πάω το παιχνιδάκι με τις ειρωνειες ειναι για μικρά παιδια. Τελειώνουμε και Προχωράμε χωρις δραματα και κλειδωματα. Καλές προπονησεις σε ολους. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) πουλάρι τσίμπα τον τραυματισμό τώρα και μόκο, όταν μάθεις να κοντρολάρεις όλο το σώμμα σου και να tighάρεις όλη τη πλάτη ξανα τράβα για τα 70 είσαι τόσο στόκος που για να μην πονάς πήγες να ξαναζεστάνεις το σημείο και νόμιζες ήταν και καλή ιδέα. το θέμα είναι οτι δεν ξερεις και πολλά βασικά αλλά έχεις και τροπάρι οτι κανεις κάτι σωστά. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από γροσερισοπ 1
mic2mic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Αριστούργημα της 7ης τέχνης, στο ίδιο επίπεδο με La Dolce Vita, Ladri di biciclette και Fitzcarraldo.
Conan2046 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Ειπε χαρακτηριστικα οτι οποιος εχει επικονδυλιτιδα δεν μπορει να σηκώσει ουτε ενα στιλο απο το τραπέζι. Εσυ μου λεει σε πατάμε και δεν έχεις καν ενοχληση. Καποιες φορες μου εμφανιζεται μετα απο γραψιμο ή μετα απο ωρες απο την προπονηση. Και τωρα αν πάω γυμναστηριο τα έχω τα 70 κιλά πάγκο. Κάποιος με επικονδυλιτιδα θα μπορουσε να τα σηκώσει; την επομενη φορα μολις ενοχλει θα κανω τις πιεσεις που μου ειπες. Αν και δεν μπορω να καταλαβω αυτο αν το έχεις οποτε το πατάς ενοχλει. Νομιζω ή κανω λάθος; Κοίτα προφανώς και δεν μπορώ να κάνω διάγνωση, γιατί ούτε γιατρός είμαι αλλά και να ήμουν δεν σε έχω δει καν. Απλώς μου φάνηκε παράξενο να λες ότι νομίζεις ότι έχεις έσω επικονδυλίτιδα όταν μάλλον δεν έχεις τα κλασικά συμπτώματα. Γενικά όμως δεν είναι απαραίτητο να φτάσεις στο σημείο να μην μπορείς να γράψεις, σηκώσεις στιλό ή δεν ξέρω τι άλλο και να εξελιχθεί σε κάτι τέτοιο. Καλές οι διατάσεις και η προθέρμανση που λες αλλά για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει η αποθεραπεία. Πάγος μετά την άσκηση, μαλάξεις, στήριξη με περιαγκωνίτιδα κατά την ξεκούραση, κάποιο συμπλήρωμα msm και αποφυγή των ασκήσεων που το επιβαρύνουν για όσο διάστημα είναι απαραίτητο. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και γω πως όταν έχεις κάποιο θέμα που μετά από ένα-δύο-τρεις μήνες δεν πέρασε τελείως τότε πας κατευθείαν για μαγνητική. Οι 9 στους 10 γιατρούς δεν ξέρουν τι τους γίνεται οπότε εκτός και αν πας σε καναν κορυφαίο αθλίατρο (και πάλι όχι πάντα) τότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι έχεις. Επίσης η εξέταση που κάνει ένας γιατρός είναι σαν να παίζει τυφλόμυγα σε σκοτεινό δωμάτιο σε σχέση με το δει την μαγνητική. Εμένα η μέση μου ήταν διαλυμένη με τρεις κήλες + άλλες ζημιές και είχα πάει σε γιατρούς εκ των οποίων κάποιοι διεθνούς φήμης, και μου λέγανε "δεν έχεις τίποτα, κάνε καναν κοιλιακό" και τόσες άλλες παρόμοιες ιστορίες Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από cthulhucarbide
Προτεινόμενες αναρτήσεις