Fotis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, JcD είπε Εμ, όχι δεν μπορείς, δεν είναι το ίδιο και το ξέρουμε όλοι καλά, άλλη φάση η κουταλιά μερέντα ή το κομμάτι lacta από την νερουλή ξενέρωτη γεύση της πρωτεΐνης 😂 αχχα μ'αρεσεις γιατι εισαι μερακλης ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έ άμα φάει καμιά τούρτα θα έχει θέμα. Το δικό μου στομάχι πάντως για μια 100γρ σοκολάτα θέλει γύρω στα 2 λεπτά. Ας πειραματιστεί και λίγο. Γενικά δεν χοροπηδάω πολύ στις προπονήσεις οπότε δεν έχω θέμα. 3 λεπτά πριν, Sarevok19 είπε Πως θα έχει περισσότερη ενέργεια? Γίνεται να χωνέψει κάποιος ένα γλυκό σε 10 λεπτά? Πέρα από το ότι μπορεί να έχει θέμα με το στομάχι μέσα στη προπόνηση. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarevok19 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Έ άμα φάει καμιά τούρτα θα έχει θέμα. Το δικό μου στομάχι πάντως για μια 100γρ σοκολάτα θέλει γύρω στα 2 λεπτά. Ας πειραματιστεί και λίγο. Γενικά δεν χοροπηδάω πολύ στις προπονήσεις οπότε δεν έχω θέμα. 2 λεπτά για 100 γραμμάρια σοκολάτας...αν το λες σοβαρά ελπίζω να συνειδητοποιείς ότι είναι θαύμα Εγώ π.χ θέλω πολλές ώρες για να χωνέψω σοκολάτα ειδικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Sarevok19 είπε 2 λεπτά για 100 γραμμάρια σοκολάτας...αν το λες σοβαρά ελπίζω να συνειδητοποιείς ότι είναι θαύμα Εγώ π.χ θέλω πολλές ώρες για να χωνέψω σοκολάτα ειδικά. Εννοείται δε μιλάμε για ''χώνευση'' όπως την εννοεί η επιστήμη. Αλλά η προπόνηση παίρνει 2 ώρες και δεν λαχανιάζω απλά σηκώνω βαριά. Οπότε και φασολάδα να φάω , θα την παλέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Xρήστο, δεν πιστεύω να φας φασολάδα και να έρθεις κάνεις καθίσματα σήμερα, ε; Πες μου να ξέρω γιατί σε λίγο ξεκινάω να έρθω για προπόνηση 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, gntgrx είπε Xρήστο, δεν πιστεύω να φας φασολάδα και να έρθεις κάνεις καθίσματα σήμερα, ε; Πες μου να ξέρω γιατί σε λίγο ξεκινάω να έρθω για προπόνηση 😁 Old school pants , μόνο αυτό θα πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Εννοείται δε μιλάμε για ''χώνευση'' όπως την εννοεί η επιστήμη. Αλλά η προπόνηση παίρνει 2 ώρες και δεν λαχανιάζω απλά σηκώνω βαριά. Οπότε και φασολάδα να φάω , θα την παλέψω Εσυ θα την παλέψεις οι υπόλοιποι; xaxaxa πλακα κανω χωρις παρεξηγηση ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Αντιθέτως εγώ 30 χρόνια τις έχω πάντα στο πρόγραμμα! Κοίτα, μιας κ είσαι κ συ παππούς σαν μένα 😁 και έχεις ασχοληθεί κ πολύ σοβαρά με το αντικείμενό θα ξέρεις καλά πως στα βάρη ορισμένα πράγματα παίζει μεγάλο ρόλο πως θα τα πάρεις από την αρχή που ξεκινάς! Σε κάποιους δεν κάθονται καλά κάποιου είδους προπονήσεις κ τις απορρίπτουν, σε κάποιους άλλους κάποιες άλλες κ πάει λέγοντας! Εγώ είχα την τύχη να έχω δάσκαλο τον μεγαλύτερο όλων, τον Γιάννη Διακογιαννη τον πρώτο Έλληνα επαγγελματία, που μου εξήγησε τα πάντα για τις μισές επαναλήψεις και τις έβαλα στο πρόγραμμα μου εξ αρχής! Α, επίσης οι μισές στα δικέφαλα είναι το καλύτερο τρικ σε όσους θέλουν να φτιάξουν το 'καρούμπαλο' που λέμε, την κορυφή του δικέφαλου τους. Ο τύπος στο βίντεο πάντως και πολύ δυνατός είναι και ξέρει πολύ καλά τι κάνει.. Να το επαναφέρω λίγο. Υπάρχει και το 7-7-7 (και βασικά μπορεί να αλλάξει και σε 6-6-6, 12-12-12 κ.ο.κ.), όπου κάνεις στην αρχή 7 μισές επαναλήψεις στο μισό κάτω της κίνησης, συνεχίζεις χωρίς διάλειμμα με 7 μισές επαναλήψεις αλλά αυτήν την φορά στο πάνω μισό της κίνησης και χωρίς διάλειμμα ολοκληρώνεις με 7 πλήρεις επαναλήψεις. Το χρησιμοποιώ κατά καιρούς σε διάφορες ασκήσεις, για δικέφαλα είναι ότι καλύτερο για πρήξιμο, στα πόδια μάλιστα το χρησιμοποιώ στα καθίσματα για προθέρμανση (με ελαφριά κιλά). Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Conan2046 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, mic2mic είπε Το πιο δύσκολο είναι το press handstand, ειδικά αν γίνει πάρα πολύ αργά όπως το κάνει αυτός στο 14:00. Προφανώς δεν μιλάω για κάτι τέτοιο. Σίγουρα είναι πανδυσκολο από την στιγμή που σηκώνεις όλο το βάρος σου με τα χέρια. 5 ώρες πριν, JcD είπε Εμ, όχι δεν μπορείς, δεν είναι το ίδιο και το ξέρουμε όλοι καλά, άλλη φάση η κουταλιά μερέντα ή το κομμάτι lacta από την νερουλή ξενέρωτη γεύση της πρωτεΐνης 😂 Αν είναι να τρώω λακτα καλύτερα να μην ξαναφαω ποτέ γλυκό στην ζωή μου. Διαφορά δεν θα κάνει. 🤮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Caprice ή πρέζα. Squat: 5x130, 3x150, 3x165, 3x5x120 Deadlift: 7x3x145 Biceps superset με airbike (αερόβιο μπλιαχ) Leg curls+leg Extensions Abs Τελικά τα παντελόνια είναι για τα upper body lifts. Κολλάνε στα γόνατα και ξεβρακώνομαι. Είπαμε. Εν τω μεταξύ στο γυμναστήριο μας λένε να βάζουμε στρώματα στις άρσεις, τώρα μας λένε να μη βάζουμε γιατί φθείρουμε τα στρώματα , και στο τέλος κάτι θα αποφασίσουν. Όταν λέμε δε μας θέλουν, δε μας θέλουν. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Εσύ θέλεις σιδεραδικο, όχι γυμναστήριο. Old school. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε θέλω σιδεράδικο. Θέλω να μπορώ να κάνω τις ασκήσεις σαν άνθρωπος σε ένα γυμναστήριο σοβαρό με εξοπλισμό της προκοπής από κάποιον που ξέρει να στήνει γυμναστήρια. Με εξοργίζει το πόσα λεφτά πάνε χαμένα σε βλακείες και να μην ασχολούμαι με το αν φθείρω, αν έχει το θεό του, τα στρώματα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Πάντως όλο και εξαφανίζονται τα σιδεράδικα. Όχι ότι δεν μπορεί κανείς να κάνει δουλειά και σε πιο high-end βέβαια, αλλά βλέπω μια τάση να αυξάνονται οι μοκέτες και να μειώνονται τα όργανα. Την αρχή έκαναν τα κυριλέ γυμναστήρια όπου το personal training είναι σχεδόν υποχρεωτικό και όπου παρολίγο να βάζανε πόρτα και face control για να μπεις μέσα. Ύστερα είχαμε την μόδα των γυμναστηρίων μόνο για γυναίκες (δεν ξέρω αν επιζούν ακόμα). Ακολούθησαν τα κροσφιτάδικα που σε πολλές περιπτώσεις είναι κάτι σαν την αίθουσα αερόμπικ ενός μεγάλου γυμναστηρίου. Μετά έχουμε τα διάφορα Yoga και Pilates (ή Πιπίλες, όπως τα λέω εγώ). Και τέλος είναι και ένα σωρό τύποι που μαζεύουν κόσμο μέσω fb και τους πάνε για training camp σε λιβάδια και αλάνες. O tempora, o mores! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Δε θέλω σιδεράδικο. Θέλω να μπορώ να κάνω τις ασκήσεις σαν άνθρωπος σε ένα γυμναστήριο σοβαρό με εξοπλισμό της προκοπής από κάποιον που ξέρει να στήνει γυμναστήρια. Με εξοργίζει το πόσα λεφτά πάνε χαμένα σε βλακείες Βασικά απλά χρειάζεται να πάρουν μια δυο πλατφόρμες για άρση βαρών ώστε να μην έχει θέματα ούτε το στρώμα ούτε το πάτωμα τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δε δουλεύει, θα πλακωνόμαστε για τις πλατφόρμες. Πχ. είμαι κατά της άρσης βαρών σε γυμναστήρια. Μεγάλη φθορά στον εξοπλισμό και μεγάλος κίνδυνος. Αλλά ρε πούστη μου, δύο στρώματα κάτω για να ακουμπάνε τα βάρη και να μειώνεται ο θόρυβος , δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε ρε πούστη μου. Στο τέλος θα τα φέρω από το σπίτι μου και να πάνε να γαμηθούν. Γιατί όσο δε μας αφήνουν να τα βάζουμε , θα μας πρήζουν τα παπάρια με το δάπεδο. Και να πεις πως δεν τα προσέχω? Αλλά που να πάνε να την πούν? Στις κυρίες που κάνουν ''cross'' και πετάνε αλτήρες μπάρες και kettlebell στο δάπεδο, ή στον καθημερινό που αφήνει τις άρσεις με 200 κιλά ήρεμα στα στρώματα? Εννοείται στον τελευταίο , γιατί απλά αυτόν δεν τον θέλουμε.Πιάνει χώρο, έρχεται (είπαμε δε θέλουμε να έρχεται) και είναι λίγο επιθετική η εμφάνισή του και τριγκάρονται οι γριές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις