OneWaySystem Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, JcD είπε Για να αποφέρει ποιο αποτέλεσμα? Δύναμη ή υπερτροφία? Για υπερτροφία μισές επαναλήψεις δεν νομίζω να δουλεύουν! Για εκρηκτικότητα και για καλύτερο αιμάτωμα των μυών! Επίσης στον πάγκο πχ που τς κάνει αυτός βοηθάνε πάρα πολύ τους ωμούς κ τα τρικέφαλα! Τις κάνουμε πάντα στο τέλος κάθε άσκησης και όχι στην αρχή, με λιγότερα κιλά και καταφέρνουμε το ολοκληρωτικό πρήξιμο για να στο πω λαϊκά 😁 Την επόμενη φορά κανε κανονικά το πρόγραμμα σου στον πάγκο και αφού τελειώσεις τα 4-5 σετακια σου, βγάλε κιλά και κανε για 1 με ενάμιση επτό συνεχόμενα αυτό που κανει αυτός και θα με θυμηθείς.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, OneWaySystem είπε Για εκρηκτικότητα και για καλύτερο αιμάτωμα των μυών! Επίσης στον πάγκο πχ που τς κάνει αυτός βοηθάνε πάρα πολύ τους ωμούς κ τα τρικέφαλα! Τις κάνουμε πάντα στο τέλος κάθε άσκησης και όχι στην αρχή, με λιγότερα κιλά και καταφέρνουμε το ολοκληρωτικό πρήξιμο για να στο πω λαϊκά 😁 Την επόμενη φορά κανε κανονικά το πρόγραμμα σου στον πάγκο και αφού τελειώσεις τα 4-5 σετακια σου, βγάλε κιλά και κανε για 1 με ενάμιση επτό συνεχόμενα αυτό που κανει αυτός και θα με θυμηθείς.. Ναι ρε τώρα είδα καμπόσα βίντεο τώρα, είμαι λάθος, και οι επαγγελματίες bbuilders μισές κάνουν! Δεν το έχω ξανακούσει 25 χρόνια κοντά που είμαι στο χώρο, πάντα τις θεωρούσα μούφα επαναλήψεις τις μισές 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, JcD είπε Ναι ρε τώρα είδα καμπόσα βίντεο τώρα, είμαι λάθος, και οι επαγγελματίες bbuilders μισές κάνουν! Δεν το έχω ξανακούσει 25 χρόνια κοντά που είμαι στο χώρο, πάντα τις θεωρούσα μούφα επαναλήψεις τις μισές 😁 Αντιθέτως εγώ 30 χρόνια τις έχω πάντα στο πρόγραμμα! Κοίτα, μιας κ είσαι κ συ παππούς σαν μένα 😁 και έχεις ασχοληθεί κ πολύ σοβαρά με το αντικείμενό θα ξέρεις καλά πως στα βάρη ορισμένα πράγματα παίζει μεγάλο ρόλο πως θα τα πάρεις από την αρχή που ξεκινάς! Σε κάποιους δεν κάθονται καλά κάποιου είδους προπονήσεις κ τις απορρίπτουν, σε κάποιους άλλους κάποιες άλλες κ πάει λέγοντας! Εγώ είχα την τύχη να έχω δάσκαλο τον μεγαλύτερο όλων, τον Γιάννη Διακογιαννη τον πρώτο Έλληνα επαγγελματία, που μου εξήγησε τα πάντα για τις μισές επαναλήψεις και τις έβαλα στο πρόγραμμα μου εξ αρχής! Α, επίσης οι μισές στα δικέφαλα είναι το καλύτερο τρικ σε όσους θέλουν να φτιάξουν το 'καρούμπαλο' που λέμε, την κορυφή του δικέφαλου τους. Ο τύπος στο βίντεο πάντως και πολύ δυνατός είναι και ξέρει πολύ καλά τι κάνει.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερινη προπονηση Πάγκος σε χαμηλά επιπεδα. Μέχρι 60 κιλά έφτασα ήθελα να κάνω σετάκια 7-10 επαναληψεις Άρσεις θανατου τα ιδια στα 50-60 κιλά με 10-12 επαναληψεις οπως προτεινε και ο OneWay εκτασεις ωμων + καθισματα ταυτοχρονα (την εκανα πολυαρθρικη επειδη οι προτασεις απο μονες τους ειναι μονοαρθρικη) Κοιλιακους (κλασσικα) Μονοζυγος ελξεις με αναποδη λαβή σετάκια των 7 επι 5 και καπακια ντροπ σετ (σφυρια) για δικεφαλους) 12 επαναληψεις των 8κιλών επι 4 σετ. (Οταν τελειωνα το μονοζυγο καπακι) εκανα και ασκησεις για τους αντιβραχιονες με μπάρα (καμψεις καρπων στα γονατα με μπάρα) νΑ ΑΡΧΙσω να δυναμωνω εκει μπας και φυγει η επκονδυλιτιδα αν και σημερα νιωθω καλά κανονισα βεβαια ενα ραντεβου με γιατρο την Πεμπτη. το σαβββατοκυριακο εβαζα παγο ανα 3-4 ώρες. Παντως νιωθω ωραια τωρα σαν να με έπιασε η προπονησούλα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Σημερινό ακραίο: έκανα κατακόρυφο (σχεδόν). Όχι αυτό που από θέση push ups σκαρφαλώνεις λίγο λίγο. Σκύβεις σηκώνεις κάπως το ένα πόδι και με το άλλο δίνεις ώθηση. Μου φάνηκε απίστευτα δύσκολο. Αλλά για πρώτη φορά δεν τα πήγα και άσχημά νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Αντιθέτως εγώ 30 χρόνια τις έχω πάντα στο πρόγραμμα! Κοίτα, μιας κ είσαι κ συ παππούς σαν μένα 😁 και έχεις ασχοληθεί κ πολύ σοβαρά με το αντικείμενό θα ξέρεις καλά πως στα βάρη ορισμένα πράγματα παίζει μεγάλο ρόλο πως θα τα πάρεις από την αρχή που ξεκινάς! Σε κάποιους δεν κάθονται καλά κάποιου είδους προπονήσεις κ τις απορρίπτουν, σε κάποιους άλλους κάποιες άλλες κ πάει λέγοντας! Εγώ είχα την τύχη να έχω δάσκαλο τον μεγαλύτερο όλων, τον Γιάννη Διακογιαννη τον πρώτο Έλληνα επαγγελματία, που μου εξήγησε τα πάντα για τις μισές επαναλήψεις και τις έβαλα στο πρόγραμμα μου εξ αρχής! Α, επίσης οι μισές στα δικέφαλα είναι το καλύτερο τρικ σε όσους θέλουν να φτιάξουν το 'καρούμπαλο' που λέμε, την κορυφή του δικέφαλου τους. Ο τύπος στο βίντεο πάντως και πολύ δυνατός είναι και ξέρει πολύ καλά τι κάνει.. Για πρηξιμο στα δικεφαλα και συνολικο pump στις ασκησεις οι μισες ειναι top .Απλα και αυτη προυποθετει υπολογισιμη μυικη μαζα για να διογκωθει .Μην παει και την κανει κανεις που ξεκιναει τωρα και εχει απορια γιατι δεν πρηζεται αχχα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Fotis13 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mighty-apple Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Προσπαθω να κοψω τα γλυκα χρονια τωρα.. εχψ πετυχει μια μερικη απεξαρτηση αλλα εδω και καποιες μερες ετρωγα γλυκο και το βραδυ και το απογευμα. Δεδομενου οτι το πρωι τρωω βρωμη και δε θελω μπαρες, το να τρωω ενα μηλο το απογευμα και ενα το βραδυ (η εστω δυο φρουτα αλλα) θα βοηθησει και να ξεκοψω και να χασω βαρος; Κανω κροσφιτ 4 φορες την εβδομαδα κι ειμαι καπου στα 185/95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Mighty-apple είπε Προσπαθω να κοψω τα γλυκα χρονια τωρα.. εχψ πετυχει μια μερικη απεξαρτηση αλλα εδω και καποιες μερες ετρωγα γλυκο και το βραδυ και το απογευμα. Δεδομενου οτι το πρωι τρωω βρωμη και δε θελω μπαρες, το να τρωω ενα μηλο το απογευμα και ενα το βραδυ (η εστω δυο φρουτα αλλα) θα βοηθησει και να ξεκοψω και να χασω βαρος; Κανω κροσφιτ 4 φορες την εβδομαδα κι ειμαι καπου στα 185/95 Το αν θα χάσεις βάρος/λίπος εξαρτάται κύριως από τη συνολική λήψη θερμίδων σε καθημερινή βάση, όχι από το αν φας φρούτα ή όχι. Οπότε φάε τα φρούτα σου και δώσε έμφαση στο θερμιδικό έλλειμμα πάνω απ'όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Mighty-apple είπε Προσπαθω να κοψω τα γλυκα χρονια τωρα.. εχψ πετυχει μια μερικη απεξαρτηση αλλα εδω και καποιες μερες ετρωγα γλυκο και το βραδυ και το απογευμα. Δεδομενου οτι το πρωι τρωω βρωμη και δε θελω μπαρες, το να τρωω ενα μηλο το απογευμα και ενα το βραδυ (η εστω δυο φρουτα αλλα) θα βοηθησει και να ξεκοψω και να χασω βαρος; Κανω κροσφιτ 4 φορες την εβδομαδα κι ειμαι καπου στα 185/95 Αν μπορείς να αντικαταστήσεις τα γλυκά με φρούτα, εννοείται πως είναι τέλειο. Αλλά μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο , να τρως πρωτείνη με γεύση σοκολάτα αντί για γλυκό. Ή να το χρησιμοποιήσεις σαν εργαλείο και να τρως το γλυκάκι σου 10 λεπτα πριν την προπόνηση για να έχεις περισσότερη ενέργεια και να μπουστάρεις την προπόνησή σου. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Κι εγώ περνάω μια παρόμοια φάση, είχα ξεφύγει λίγο από άποψη φαγητού και είχα πάρει αρκετά κιλά 5-6. Για να σταματήσω την κατάσταση πριν να είναι αργά έκοψα μαχαίρι την ζάχαρη πλην των σακχάρων που έχουν φυσιολογικά οι τροφές. Έκοψα τον Νες επειδή δεν μ' αρέσει χωρίς ζάχαρη και στους υπόλοιπους δεν βάζω ούτε στέβια κλπ, αν με κεράσουν κάποιο γλυκό απλώς δεν το τρώω. Την μοναδική παρασπονδία την κάνω κάποια στιγμή το σαβατοκύριακο όπου πίνω κανέναν νες και αν βρω κάποιο γλυκάκι το τρώω. Χωρίς να έχω αλλάξει οτιδήποτε άλλο στην διατροφή ή στην άσκηση μου έχω χάσει ήδη μέσα σε 1 μήνα τα 2 κιλά και θα συνεχίσω έτσι, αν δω ότι κολλάω θα δω τι προσαρμογές θα κάνω στην άσκηση και στην διατροφή για να επανέλθω. Η επιθυμία για ζάχαρη πάντως μειώνεται συνεχώς, για πρώτη φορά αυτήν την Κυριακή ο Νες που έφτιαξα μου φάνηκε γλυκός και δεν μου άρεσε. Οπότε για μένα ο καλύτερος τρόπος ήταν που έκοψα τα γλυκά τελείως, γιατί είναι εύκολο να κυλίσεις από το ένα γλυκάκι στην σοκολάτα, ή στο κρουασάν και να πάει στράφι ο κόπος. Γενικότερα αν αισθάνεσαι την ανάγκη για γλυκό μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα σωρό πράγματα, μήλα, καρότα, λίγους ξηρούς καρπούς, οποιοδήποτε άλλο φρούτο αρκεί να μην το παρακάνεις και κατεβάσεις όλο το...μανάβικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, lactate είπε Σημερινό ακραίο: έκανα κατακόρυφο (σχεδόν). Όχι αυτό που από θέση push ups σκαρφαλώνεις λίγο λίγο. Σκύβεις σηκώνεις κάπως το ένα πόδι και με το άλλο δίνεις ώθηση. Μου φάνηκε απίστευτα δύσκολο. Αλλά για πρώτη φορά δεν τα πήγα και άσχημά νομιζω Έτσι όπως την έκανες την κατακόρυφο όντως είναι δύσκολη. Όσοι κάνουν ενόργανη ξεκινάνε από όρθια στάση. Όρθιος με σηκωμένα τα χέρια, σηκώνεις το ένα πόδι, πατάς μπροστά και ακουμπάς τα χέρια κάτω και σηκώνεσαι με την μία. Όχι σιγά σιγά, με την μία. Πρέπει να βρεθείς μέσα σε δευτερόλεπτα σε κατακόρυφη θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Αλλά μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο , να τρως πρωτείνη με γεύση σοκολάτα αντί για γλυκό. Εμ, όχι δεν μπορείς, δεν είναι το ίδιο και το ξέρουμε όλοι καλά, άλλη φάση η κουταλιά μερέντα ή το κομμάτι lacta από την νερουλή ξενέρωτη γεύση της πρωτεΐνης 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, JcD είπε Εμ, όχι δεν μπορείς, δεν είναι το ίδιο και το ξέρουμε όλοι καλά, άλλη φάση η κουταλιά μερέντα ή το κομμάτι lacta από την νερουλή ξενέρωτη γεύση της πρωτεΐνης 😂 Βάζε γάλα και παγωτό , μετά βγάλε το παγωτό και μετά βγάλε το γάλα. Στο τέλος θα την τρως με το χέρι. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, evabb είπε Έτσι όπως την έκανες την κατακόρυφο όντως είναι δύσκολη. Όσοι κάνουν ενόργανη ξεκινάνε από όρθια στάση. Όρθιος με σηκωμένα τα χέρια, σηκώνεις το ένα πόδι, πατάς μπροστά και ακουμπάς τα χέρια κάτω και σηκώνεσαι με την μία. Όχι σιγά σιγά, με την μία. Πρέπει να βρεθείς μέσα σε δευτερόλεπτα σε κατακόρυφη θέση. Το πιο δύσκολο είναι το press handstand, ειδικά αν γίνει πάρα πολύ αργά όπως το κάνει αυτός στο 14:00. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από mic2mic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarevok19 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Αν μπορείς να αντικαταστήσεις τα γλυκά με φρούτα, εννοείται πως είναι τέλειο. Αλλά μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο , να τρως πρωτείνη με γεύση σοκολάτα αντί για γλυκό. Ή να το χρησιμοποιήσεις σαν εργαλείο και να τρως το γλυκάκι σου 10 λεπτα πριν την προπόνηση για να έχεις περισσότερη ενέργεια και να μπουστάρεις την προπόνησή σου. Πως θα έχει περισσότερη ενέργεια? Γίνεται να χωνέψει κάποιος ένα γλυκό σε 10 λεπτά? Πέρα από το ότι μπορεί να έχει θέμα με το στομάχι μέσα στη προπόνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις