Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο θέμα κεντρικού όσο περιφερικού νευρικού συστήματος, αλλά ναι, χωρίς φαΐ δεν πας μακριά.

Υπάρχει η συζήτηση σχετικά με το τί είναι πιο δύσκολο, να σηκώσεις τα μέγιστα κιλά ως απόλυτη τιμή ή σε σχέση με το βάρος σου.

Εγώ, που είμαι περίεργος, θα έλεγα ότι πιο δυνατός είναι αυτός που σηκώνει Χ κιλά με τη λιγότερη δυνατή μυική και οστική μάζα. Επειδή, όμως, δεν είναι εφικτό να περνάνε όλοι οι αθλητές από DXA πριν από κάθε event (πλάκα θα είχε), διασκεδάζω περισσότερο όταν βλέπω τα κτήνη να σηκώνουν απίστευτα κιλά, σέβομαι, όμως, απεριόριστα την επίδειξη δύναμης από μικροκαμωμένους ανθρώπους.

Δημοσ.

Συμβαίνει, είναι πολύ δυνατός κ η εκτέλεση του είναι μια χαρά, δεν τα πάει τέρμα κάτω στον θώρακα, αλλά μια χαρά μονή επανάληψη κάνει ο παίχτης πολύ δυνατός μπράβο του! Γίνεται, Ο κολλητός μου  73 κιλά άνθρωπος καθαρός σαν το νεράκι και  παίζει 9 φορές τα 130  και μια τα 160 κιλά στον πάγκο! 

~~~~~~

Ντιντι επειδή σε τρέλαναν με τις άρσεις που όντως τις έχεις πολύ χαμηλά, εγώ σου έχω πολύ καλύτερη λύση από το να προσπαθήσεις να ανεβάσεις σώνει κ καλά τις επιδόσεις σου εκεί! Ξέρεις ποια είναι αυτή η λύση ? Πέτα την άσκηση αυτήν στα σκουπίδια και μην ασχοληθείς ποτέ ξανά μαζί της! Δεν είναι όλες οι ασκήσεις για όλους ούτε πρέπει εξαναγκαστικα να κάνουμε ασκήσεις που δεν μας αρέσουν! Δεν θα σου προσφέρει τίποτα το σπουδαίο η άσκηση,  μην σου πω ότι περισσότερο πιθανό είναι να σου κάνει ζημιά όσο φορτώνεις με το ζόρι! Άκου, οι άρσεις κατά βάση γυμνάζουν πλάτη κ πόδια! Βρες άλλες ασκήσεις που μπορούν να γυμνάσουν τέλεια την πλάτη σου, στα πόδια ρίξε το βάρος στα καθίσματα (αυτήν την άσκηση δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε σε καμιά περίπτωση) και γράψε τις άρσεις στα παλαιά σου τα υποδήματα! Αν τώρα θέλεις τόσο πολύ να κάνεις άρσεις τότε παίξε στα κιλά που  βγάζεις 12άρες, ανέβαζε επαναλήψεις όχι κιλά! Όταν θα βγάζεις σωστά 12 επαναλήψεις τότε μόνο θα ανεβάζεις 10 κιλάκια. Δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν οι βαριές άρσεις εσένα.. 

Αν θες άκουσε με, όποιος με άκουσε ποτέ δεν έχασε. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JcD είπε

180 κιλά πάγκος με 70 κιλά σωματικό βάρος...το κέρατο μου το τράγιο! 😂

Ειναι ντοπαρισμενος με τον κορονοιο 😛

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JcD είπε

180 κιλά πάγκος με 70 κιλά σωματικό βάρος...το κέρατο μου το τράγιο! 😂

Παίζει να είναι και μουφα. Fake plates.. Σε αυτά τα κιλά αρχικά η μπάρα θα λυγιζε κάμποσο.. Επίσης αν δεις η ευκολία που τα σηκώνει είναι λες και έχει 200+ σε μόνη.. 

Μπράβο του αν είναι αλήθεια αλλά κρατάω μια πισινή 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gntgrx είπε

Υπάρχει η συζήτηση σχετικά με το τί είναι πιο δύσκολο, να σηκώσεις τα μέγιστα κιλά ως απόλυτη τιμή ή σε σχέση με το βάρος σου.

Σχετικά εύκολη η απάντηση: Πιο δύσκολο είναι αυτό που έχει πετύχει μικρότερο ποσοστό αθλητών στην κατηγορία βάρους σου.

Επειδή είναι γνωστό ότι οι πιο μικρόσωμοι αθλητές σηκώνουν μεγαλύτερο ποσοστό του σωματικού τους βάρους, και προκειμένου να μπορεί να υπάρξει μια σύγκριση των επιδόσεων ανάμεσα σε διαφορετικές κατηγορίες βάρους, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών έχει διάφορες εξισώσεις σύμφωνα με τις οποίες μπορούν να συγκριθούν δύο επιδόσεις από αθλητές διαφορετικών κατηγοριών. Για χομπίστες υπάρχει και το Strenghlevel.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Παίζει να είναι και μουφα. Fake plates.. Σε αυτά τα κιλά αρχικά η μπάρα θα λυγιζε κάμποσο.. Επίσης αν δεις η ευκολία που τα σηκώνει είναι λες και έχει 200+ σε μόνη.. 

Μπράβο του αν είναι αλήθεια αλλά κρατάω μια πισινή 

Μπα εγώ απλά πιστεύω ότι είναι ο ένας στους χίλιους γενετικά κωλόφαρδος, γιατί τον έχουν τσεκάρει σε άλλο βίντεο για fake plates! Βέβαια κανείς δεν ξέρει και τι μπορεί να παίρνει αν και δεν φαίνεται φαρμακωμένος.

• Like 2
Δημοσ.

για οποιον θελει σολομο να πω οτι στα lidl:p εχει προσφορα τα 200 γραμμαρια κοντα στα 3.5 ευρω απο 5.5 6 κανονικη τιμη.εγω το αναφερω ασχετα οτι ειναι lidl

μαρκα nautica.καπνιστος σολωμος.τον δοκιμασα μια χαρα:p

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχω ξεκινησει τις 5 μερες  την βδομαδα προπονηση μετα απο 3 μηνες  .Απο Αρχες Μαρτιου θα  αρχισω  και την  διατροφη .

• Like 3
Δημοσ.

Καλή αρχή και καλό κουράγιο - ειδικά μετά τον Μάρτιο!

Αυτή την εβδομάδα, αντί για 3 προπονήσεις θα κάνω 5, για να "βγει" το πρόγραμμα και να τελειώσω αυτό το block προπονήσεων την ημερομηνία/περίοδο που θέλω. Περαστικά μου...!

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εχω ξεκινησει τις 5 μερες  την βδομαδα προπονηση μετα απο 3 μηνες  .Απο Αρχες Μαρτιου θα  αρχισω  και την  διατροφη .

Καλή αρχή! Εγώ μπήκα στο intermittent fasting 16/8 πρώτη φορά στη ζωή μου πριν καμιά βδομάδα και σήμερα ζυγίστηκα 1 κιλό βαρύτερος απ'όταν άρχισα! 😂 Άλλο και τούτο! Εν αναμονή για να δούμε αν δουλεύει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, OneWaySystem είπε

Συμβαίνει, είναι πολύ δυνατός κ η εκτέλεση του είναι μια χαρά, δεν τα πάει τέρμα κάτω στον θώρακα, αλλά μια χαρά μονή επανάληψη κάνει ο παίχτης πολύ δυνατός μπράβο του! Γίνεται, Ο κολλητός μου  73 κιλά άνθρωπος καθαρός σαν το νεράκι και  παίζει 9 φορές τα 130  και μια τα 160 κιλά στον πάγκο! 

~~~~~~

Ντιντι επειδή σε τρέλαναν με τις άρσεις που όντως τις έχεις πολύ χαμηλά, εγώ σου έχω πολύ καλύτερη λύση από το να προσπαθήσεις να ανεβάσεις σώνει κ καλά τις επιδόσεις σου εκεί! Ξέρεις ποια είναι αυτή η λύση ? Πέτα την άσκηση αυτήν στα σκουπίδια και μην ασχοληθείς ποτέ ξανά μαζί της! Δεν είναι όλες οι ασκήσεις για όλους ούτε πρέπει εξαναγκαστικα να κάνουμε ασκήσεις που δεν μας αρέσουν! Δεν θα σου προσφέρει τίποτα το σπουδαίο η άσκηση,  μην σου πω ότι περισσότερο πιθανό είναι να σου κάνει ζημιά όσο φορτώνεις με το ζόρι! Άκου, οι άρσεις κατά βάση γυμνάζουν πλάτη κ πόδια! Βρες άλλες ασκήσεις που μπορούν να γυμνάσουν τέλεια την πλάτη σου, στα πόδια ρίξε το βάρος στα καθίσματα (αυτήν την άσκηση δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε σε καμιά περίπτωση) και γράψε τις άρσεις στα παλαιά σου τα υποδήματα! Αν τώρα θέλεις τόσο πολύ να κάνεις άρσεις τότε παίξε στα κιλά που  βγάζεις 12άρες, ανέβαζε επαναλήψεις όχι κιλά! Όταν θα βγάζεις σωστά 12 επαναλήψεις τότε μόνο θα ανεβάζεις 10 κιλάκια. Δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν οι βαριές άρσεις εσένα.. 

Αν θες άκουσε με, όποιος με άκουσε ποτέ δεν έχασε. 

Κάποιοι τα βλέπουν ολα ανταγωνιστικά φιλε μου. Εμενα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. Και ακριβως επειδη δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου απεκλεισα απο συζητησεις ολους εκεινους που προκειται να κινηθούν ετσι.Ελπιζω να το καταλαβαν να μη στέλνουν τσάμπα μηνυματα. Το οτι κάνω λιγα κιλά στις άρσεις το ξέρω και δεν ντράπηκα να το πώ εξαρχής. Το οτι πρέπει να σε ακουσω επισης το ξέρω. 

Απλα μου τη σπάει κάποιοι να μη λένε ποσα κάνουν να μη δειχνουν τη προοδο τους και απλα να κάθονται εδω και να κρινουνε. Θεωρω μη παραγωγικη τη κουβεντα μαζι τους και την αποκλειω. :D 

Σεβομαι το θρέντ και δεν θέλω να κλειδωθει. Ηξερα και εγω να μιλησω σε άλλο επιπεδο αλλα έχω άλλες καλυτερες εναλλακτικές. Αυτα καλές προπονησεις να χουμε!!! 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.

Σε περιπτωση που το βλεπεις @Magic_Nature μια ερωτηση και δεν θα ασχοληθω ξανα με ειρωνιες κτλ. Απο τα 6 κιλα που πηρες σε  5.5 πως ειναι χονδρικα η κατανομη μυες/νερο/λιπος?

Δημοσ.

Ξανά είδα το βίντεο, λοιπόν ο τύπος ειναι δικος μου, δειτε αυτο που κάνει απο το  6.42 έως 6.57 και βάλτε το στην προπόνηση σας σε πάρα πολλές ασκήσεις, σε δικέφαλα σε πιέσεις ώμων, σε τρικέφαλα κτλ μισές επαναλήψεις ακριβώς με τον ρυθμό και την γρηγοράδα που τις κάνει κ  αυτός!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Ξανά είδα το βίντεο, λοιπόν ο τύπος ειναι δικος μου, δειτε αυτο που κάνει απο το  6.42 έως 6.57 και βάλτε το στην προπόνηση σας σε πάρα πολλές ασκήσεις, σε δικέφαλα σε πιέσεις ώμων, σε τρικέφαλα κτλ μισές επαναλήψεις ακριβώς με τον ρυθμό και την γρηγοράδα που τις κάνει κ  αυτός!

Για να αποφέρει ποιο αποτέλεσμα? Δύναμη ή υπερτροφία? Για υπερτροφία μισές επαναλήψεις δεν νομίζω να δουλεύουν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...