afentiko Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Pass:12!34# Η εκτέλεση δεν είναι άριστη ωστόσο είναι σε καλά επίπεδα; Ή αργοσκοτώνω τον εαυτό μου 😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Νιώθω πως δεν κλειδώνεις στη κορυφή μέση και γόνατα και δεν είναι καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Για τα γονατα σιγουρα, θα προσπαθησω να το εχω στο μυαλο μου, για τη μεση δε νομιζω νομιζω ισιωνω χωρις υπερεκταση και σφιγγω και λιγο γλουτους στο τελειωμα για να βεβαιωθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, afentiko είπε Για τα γονατα σιγουρα, θα προσπαθησω να το εχω στο μυαλο μου, για τη μεση δε νομιζω νομιζω ισιωνω χωρις υπερεκταση και σφιγγω και λιγο γλουτους στο τελειωμα για να βεβαιωθω Θα τσεκαρα και το μέγεθος των πλακών γιατί κάποιες technogym δεν έχουν ολυμπιακές προδιαγραφές και η μπάρα είναι πολύ χαμηλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dakonblackblade είπε Θα τσεκαρα και το μέγεθος των πλακών γιατί κάποιες technogym δεν έχουν ολυμπιακές προδιαγραφές και η μπάρα είναι πολύ χαμηλά. Ηταν το πρωτο πραγμα που προσεξα .. @afentiko Αν δεν εχει μεγαλυτερους δισκους βαλε κανα δυο κατω απο τα κιλα σου για να σηκωσεις λιγο τη μπαρα. Βγαλε τα στραπς και δοκιμασε mixed grip.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο με τις πλακες που ειπε ο Dakon ειναι σημαντικο σημειο. Εγω θα ανοιγα τα ποδια στο υψος των ώμων και θα τσεκαρα οτι οι ωμοι ειναι ακριβως πάνω απο τη μπάρα. Καλη προσπαθεια μεν αλλα σαν να φαινεται οτι σφιγγεσαι πάρα πολυ σε μικρο ευρος κινησης. Βεβαια ειναι και τα κιλά που ειναι 90 νομιζω; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Το οτι θέλω περισσοτερη δουλειτσα στις άρσεις πλέον ειναι σιγουρο. Και το έχω στο μυαλο μου. Και σιγουρα έχεις δικιο που μου το προτεινεις. Γιατι στο μυαλο μου έχω ενα σωστο προγραμμα προπονησης και εκτελεσης των ασκησεων οπως και διατροφης. Αυτο εν μέρει αναγνωρισθηκε απο καλοπροαιρετα και έμπειρα μέλη και απο κάποιους άλλους κριθηκε με παραπλανητικο τροπο. Λέγοντας την μια οτι οι 2 φορές την προπονηση την εβδομάδα δεν κάνουν τιποτα , και οτι οποιος τρώει ψωμιά και άλλα τέτοια θα πετάξει κώλους και κοιλιές κτλπ κτλπ. Γιατι ολα αυτα; για να επικρατησει οτι εγω δεν ξέρω να κάνω προπονηση και διατροφη; και ασε εμένα γιατι έχω αυτοπεποιθηση και δε μασάω απο το τι θα πει ο καθένας, αλλα και άλλοι που τα διαβαζουν αυτα θα αποκτησουν λάθος εικονα. Απέρριψα άμεσα αυτες τις αιτιάσεις γιατι οι εικονες μιλουν απο μονες τους. Οποιος θέλει να συζητησουμε σοβαρά χωρις να μπαινει στη λογικη σε υποτιμάω για να φανω εγω ανώτερος ειμαι εδώ και σιγουρα και να αναγνωρισω οπου έχω λάθος. Δυστυχως η τελευταια ειναι μια λογική που παιζει αρκετά και οχι μονο στα γυμναστηρια αλλα εμεις θα την μπλοκάρουμε με τον πιο δυνατο τροπο. Καλες και δυνατες προπονησεις σε ολους ! https://imgur.com/a/1NCcTlt Κάθε μέρα έτρωγα και τρωω 100γρ ψωμι ολικης χωρια τα κουακερ τα μακαρονια και άλλους υδατανθρακες.... που ειναι οι κοιλιές; https://imgur.com/a/AmoQx6S +6 κιλά σε 5.5 μήνες. Βλέπεις κανεναν κώλο ή καμια περιττη κοιλιά να πετάγεται; βλέπεις να έχω chicken legs και αισθητικη ανισσοροπια; τα κιλά πηγαν εκει που έπρεπε να πάνε. Ο στοχος που αρχικά ειχε μπει επετεύχθη και ειμαι πολύ περήφανος για αυτο. Ενας απο τους πρώτους που το καταλαβε ηταν ο One Way οχι άδικα μια και φαινεται εμπειρος και ως προπονητης οχι μονο ως αθλουμενος. Πισω ειναι οι κριτικές του ας πάει οποιος θέλει να τις διαβάσει. Οποιος άλλος ειναι έτοιμος να κρινει με άσχημο τροπο ας μας βάλει να μας δειξει τη δικη του δουλειά μέσα σε 6 μηνες. Υπάρχει κανεις άλλος; ρωτησα κάποιον τις προαλλες ποσα κανει πάγκο και ακομα να απαντήσει. Εγω έχω βαλει τοσες προπονησεις - φωτογραφιες και στατιστικα. Μη ντρεπεστε ρε παιδια ολοι μια παρέα ειμαστε εδώ. Θα βάλω πιο μετά 2 βιντεάκια επειδη κάποια παιδια το ζητησανε σχετικά με το ζέσταμα των αγκωνων. Ειναι κατι πάρα παρα πολυ σημαντικο διοτι στις πιέσεις πάγκου εκτος απο τους ώμους ταλαιπωρουνται αρκετα και οι αγκώνες. Και οταν λέμε αγκωνες εννοουμε ολους τους τένοντες στους πηχεις που ενωνουν με τον καρπο. Θα δειξω λοιπον μερικές πολυ καλες ασκησουλες τις οποιες οπως εχω ξαναπει πρέπει απαραιτητως να εκτελει οποιοσδηποτε θέλει να μπει στο πάγκο και με αρκετά κιλά 60 και βάλε δηλαδη. Βεβαια αυτες τις ασκησουλες μπορει κάποιος να τις κάνει και σε περιοδους αποθεραπειας με πολυ λιγα βάρη για να προλαβαινει το σωμα του να αφομοιώνει τον ογκο της προπονησης και να επανέρχεται κάθε φορά πιο δυνατο και με τους λιγοτερους δυνατους τραυματισμους. Πρωτη φορα βλεπω να ανεβαζει καποιος φωτος απο προοδο και η μια ειναι με φουτερ (!!!). Ερωτηση. Αν δεν κανω λαθος τα κιλα που παιρνουμε ειναι ειτε μυς ειτε νερο ειτε λιπος.Εσυ απο τα 6 κιλα που πηρες ποσα υπολογιζεις να ειναι μυς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Αυτο με τις πλακες που ειπε ο Dakon ειναι σημαντικο σημειο. Εγω θα ανοιγα τα ποδια στο υψος των ώμων και θα τσεκαρα οτι οι ωμοι ειναι ακριβως πάνω απο τη μπάρα. Καλη προσπαθεια μεν αλλα σαν να φαινεται οτι σφιγγεσαι πάρα πολυ σε μικρο ευρος κινησης. Βεβαια ειναι και τα κιλά που ειναι 90 νομιζω; τα κιλα στο βιντεο ειναι 130, ξεκιναω οντως λιγο χαμηλα, το ανοιγμα των ποδιων γιατι να το εχω στο υψος των ώμων; conventional deadlift θελω να κανω, στο ανοιγμα της μεσης πρεπει να ειναι και οκ μπορει οχι με ακριβεια χιλιοστου αλλα σχετικα εκει τα εχω 24 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ηταν το πρωτο πραγμα που προσεξα .. @afentiko Αν δεν εχει μεγαλυτερους δισκους βαλε κανα δυο κατω απο τα κιλα σου για να σηκωσεις λιγο τη μπαρα. Βγαλε τα στραπς και δοκιμασε mixed grip.. τα straps τα βαζω μηπως και δυναμωσει σιγα σιγα το γκριπ μου. εχω κανει και με mixed grip και τα βγαζω, απλα θελω να δυναμωσω το κανονικο grip . Δεν τα σφιγγω τερμα, αφηνω λιγο περιθωριο ωστε να τα κραταω εγω ουσιαστικα απλα αν πανε να μου φυγουν να μου τα κρατησουν τα straps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, afentiko είπε τα κιλα στο βιντεο ειναι 130, ξεκιναω οντως λιγο χαμηλα, το ανοιγμα των ποδιων γιατι να το εχω στο υψος των ώμων; conventional deadlift θελω να κανω, στο ανοιγμα της μεσης πρεπει να ειναι και οκ μπορει οχι με ακριβεια χιλιοστου αλλα σχετικα εκει τα εχω τα straps τα βαζω μηπως και δυναμωσει σιγα σιγα το γκριπ μου. εχω κανει και με mixed grip και τα βγαζω, απλα θελω να δυναμωσω το κανονικο grip . Δεν τα σφιγγω τερμα, αφηνω λιγο περιθωριο ωστε να τα κραταω εγω ουσιαστικα απλα αν πανε να μου φυγουν να μου τα κρατησουν τα straps Γιατι εγω τουλαχιστον νιώθω καλυτερο πατημα στην άσκηση. Οταν κανω αυτη την ασκηση εχω στο μυαλο οτι εκτελω 2 κινησεις η μια ειναι να σπρώχνω με τα πέλματα το έδαφος. Και η άλλη να σηκωνω με τους ώμους εξω οπως το κανεις και εσυ πολύ καλά. Αυτο που σου λέει ο Dakon ειναι για να μην "καθισματοποιεις" τις άρσεις θανάτου. Πράγμα που επιβαρυνει την μέση. Οριστε αυτο που λέει πως το εφαρμοζω εγω εδω και καιρο στις δικές μου ασκησεις (οι 2 μεγαλοι δισκοι ειναι τελειοι για αυτη τη δουλειά) ανεβαζουν τους γοφους σου πιο πάνω στο αρχικο σημειο και η ασκηση γινεται σταθεροτερη και ασφαλεστερη. https://imgur.com/a/wXd2chF Κατα τα αλλα μπράβο για τα κιλά σου πολυ καλη προσπαθεια ! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, afentiko είπε τα κιλα στο βιντεο ειναι 130, ξεκιναω οντως λιγο χαμηλα, το ανοιγμα των ποδιων γιατι να το εχω στο υψος των ώμων; conventional deadlift θελω να κανω, στο ανοιγμα της μεσης πρεπει να ειναι και οκ μπορει οχι με ακριβεια χιλιοστου αλλα σχετικα εκει τα εχω τα straps τα βαζω μηπως και δυναμωσει σιγα σιγα το γκριπ μου. εχω κανει και με mixed grip και τα βγαζω, απλα θελω να δυναμωσω το κανονικο grip . Δεν τα σφιγγω τερμα, αφηνω λιγο περιθωριο ωστε να τα κραταω εγω ουσιαστικα απλα αν πανε να μου φυγουν να μου τα κρατησουν τα straps Οσο λιγοτερο τα χρησιμοποιεις τοσο πιο δυνατο θα γινει το γκριπ σου.. Βαζε τα μονο οταν ειναι πραγματικη αναγκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Για πες @Magic_Nature ποσα απο τα 6 κιλα υπολογιζεις να ειναι μυς/νερο/λιπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Επέστρεψα από τα κρύα και επιστρέφω, έπειτα από ένα έτος, στο 5/3/1 πρόγραμμα. Θα ξεκινήσω με αγνό ορθόδοξο προεδρικό πασοκικό 5/3/1 και ανά κύκλο θα προσθέτω σάλτσες όπως FSL, Widowmaker και Joker sets/supersets, ίσως και 3/5/1 base configuration αν θεωρώ ότι ο όγκος δεν με καλύπτει. Θα το τρέξω στο ίδιο μοτίβο μέχρι το Μάη και μετά θα το γυρίσω σε δομική ενίσχυση και αποδιδόμενη ισχύ. Τα καλά νέα είναι ότι το διασκέδασα πάρα πολύ στα χιόνια και καθάρισα το μυαλό μου, με αποτέλεσμα να επιστρέψω με όρεξη για προπόνηση. Τα κακά νέα είναι ότι παρά το γεγονός ότι η διατροφή μου ήταν 5000+ kcal/ημέρα κρέας/τυριά/σοκολάτες, κατάφερα και έχασα 1 και κάτι κιλά. Fucking cardio. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χοιρινό τρώω από σπανίως μέχρι καθόλου , αλλά όταν τρώω... (η πείνα δεν με άφηνε να εστιάσω) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από mic2mic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 180 κιλά πάγκος με 70 κιλά σωματικό βάρος...το κέρατο μου το τράγιο! 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Είναι εντυπωσιακό. Η γωνία λήψης δεν βοηθάει στο να δούμε την τεχνική του, όμως για να κάνει συστηματικά προπόνηση σε τέτοια κιλά δεν πρέπει να είναι κακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις