OneWaySystem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Αυτη ειναι ψαγμενη ασκηση, την εκανα πιο παλια ,πρηζει καλα .Αλλα πρεπει να εισαι focus 100 %.Και να εχεις μια στοιχειωδη μυικη υποδομη δεν ειναι για οποιον ξεκιναει τωρα . Ε ναι, 9 στους 10 εδώ δεν θα την καταλάβουν καν! Πάντως είναι τέλειο σούπερ σετ για να πρήξεις τον άνω θωρακικο και τους ώμους μαζί! Επίσης να πω (όχι σε σένα) ότι παίζουμε πάντα την μεγάλη μυική ομάδα πρώτα και μετά την μικρή! Όσο για τους τρικέφαλους που συζητάτε, δεν υπάρχει καμία άσκηση που να απομονώνει την καθεμιά από τις τρεις κεφαλές ξεχωριστά, δοκιμάζουμε ασκήσεις κ κρατάμε αυτές που μας ταιριάζουν κ μας πρήζουν περισσότερο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, kogba είπε Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά να εξηγήσω θα προσπαθήσω. Το σώμα σου είναι ΗΔΗ δυνατό για τα 100 κιλά που αναφέρεις. Απλά εσύ νομίζεις ότι δεν μπορείς ή απλά φοβάσαι ότι θα τραυματιστεί. Φυσικά, δεν σε υποχρεώνει κανένας να βάλεις 100 ή 20 κιλά, συζήτηση κάνουμε. Σκέψου ότι τα πόδια σου σηκώνουν το βάρος που ζυγίζεις ο ίδιος + οτιδήποτε άλλο μπορεί να κουβαλάς(σακίδιο, καναπές/ψυγείο σε μετακόμιση, σακούλες λαϊκής) . Δηλαδή, τα πόδια σου σε συνδυασμό ΜΕ τον κορμό σου, είναι πολύ δυνατότερα από το άνω σώμα σου(και των ανθρώπων γενικά) και ταυτόχρονα αντέχουν σημαντικά περισσότερο στην καταπόνηση. Μπορείς να διανοηθείς να περπατάς ανάποδα με τα χέρια, πόσο βάρος θα αντέξουν και για πόση ώρα; Καταλαβαίνεις προφανώς την δυσαναλογία άνω και κάτω σώματος, φαίνεται και οπτικά(μύες, σκελετός, αρθρώσεις) Καλή τεχνική ναι, δεν λέω το αντίθετο, αλλά όταν κάτι δεν πολυζορίζεται, δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Οι περισσότεροι τραυματίζονται μερικές φορές, λίγο ή πολύ, γιατί το παρακάνουν, φτάνουν στο όριο της μυοσκελετικής αντοχής για μεγάλα διαστήματα ή υπερβαίνουν το όριο κατά πολύ με εξωφρενικές προσπάθειες εγωϊσμού(νεαρός είχα κάνει και εγώ απίστευτες χαζομαρίτσες και ευτυχώς που δεν έπαθα κάτι σοβαρό, ήταν και νεαρό το σώμα μου) . Δεν εχω θέμα με τη συζητηση και τη διαφωνια. Αρκει να μην υπάρχει αγένεια και κακοπροαιρετη διάθεση. Εκει εκνευριζομαι. Γιατι οτι και να πεις σε τέτοιους ανθρωπους μονιμως θα σε βάζουν σε θέση μειονεκτική για να προσπαθεις να απολογεισαι. Λοιπον εγω δεν μασάω και δεν μπαινω σε τέτοια τρυπάκια παραθέτω το προγραμμα μου και οποιος νομιζει οτι ειναι οκ το συζητάμε. Αλλα και να μην ειναι οκ ωραια και ηρεμα πάλι το συζητάμε. Και οχι οπως ελεγε και ο γυμναστης στην Αθηνα μπαινανε κατι τυποι επιθετικα και με το κοσμο ... επειδη φορτωνανε τις μπάρες με 150 και 200 κιλά. Στο τέλος τους έδιωξε απλά. Και δεν ηταν το προβλημα τα κιλά που βάζανε αλλα η συμπεριφορά τους. Τελοςπαντων οποιος θέλει κουβεντα θα ειναι σοβαρος και αξιοπρεπής ειρωνειες και χαρακτηρισμοι αλλού ! επι του θέματος .... θα επιμεινω στο οτι δεν ξέρω οι ραχιαιοι μου σε τι κατάσταση βρισκονται. Οντως περπατάμε αλλα το σώμα μαθαινει ολα αυτα τα χρονια ξεκιναμε απο μικροι και μεγαλώνουμε σταδιακά με το βάρος μας. Στα deadlift δεν ειναι το ιδιο γιατι εκει εμπλέκονται εκτος απο τα γονατα και οι χαμηλοι ραχιαιοι οι οποιοι μπορει να ειναι αδύναμοι κ εκει να κτυπηθείς. Εκτος αυτου παλαιοτερα ειχα πάθει βουβωνοκηλη οχι απο τα βάρη. Και μπηκα χειρουργειο. Πρέπει να προσέξουμε και τις κήλες στο κοιλιακο τοιχωμα. Στο δε πάγκο θα μου πεις παιζεις 70-75 κιλά. Ναι στο πάγκο δεν ειμαι χθεσινος γιατι και παλαιοτερα έκανα και επισης εκανα καμψεις και γενικα ειχα επαφή πάντοτε. Δεν το ειχα αφήσει ας πουμε. Εντάξει βεβαια τα 75 κιλά ηταν το μεγιστο και εκανα ουσιαστικα 3 επαναληψεις. Δεν θα προχωρησω άλλο προς το παρόν. Οποτε θα κοιταξω οπως ειπες και εσυ να δυναμωσω στις άρσεις τουλάχιστον να φτάσω στα 70-80 κιλά να παιζω δηλαδη σχεδον στα ιδια. Αλλα γενικα απο το 2013 που ξεκινησα ξανα τη γυμναστική πάντα κάτι εκανα στο γυμναστηριο για στηθος ή εξω στο πάρκο απλα τωρα μπηκα σε ενα προγραμμα να ανεβω σταδιακά κιλά. Εσυ πάγκο κάνεις; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Δεν εχω θέμα με τη συζητηση και τη διαφωνια. Αρκει να μην υπάρχει αγένεια και κακοπροαιρετη διάθεση. Εκει εκνευριζομαι. Γιατι οτι και να πεις σε τέτοιους ανθρωπους μονιμως θα σε βάζουν σε θέση μειονεκτική για να προσπαθεις να απολογεισαι. Λοιπον εγω δεν μασάω και δεν μπαινω σε τέτοια τρυπάκια παραθέτω το προγραμμα μου και οποιος νομιζει οτι ειναι οκ το συζητάμε. Αλλα και να μην ειναι οκ ωραια και ηρεμα πάλι το συζητάμε. Και οχι οπως ελεγε και ο γυμναστης στην Αθηνα μπαινανε κατι τυποι επιθετικα και με το κοσμο ... επειδη φορτωνανε τις μπάρες με 150 και 200 κιλά. Στο τέλος τους έδιωξε απλά. Και δεν ηταν το προβλημα τα κιλά που βάζανε αλλα η συμπεριφορά τους. Τελοςπαντων επι του θέματος .... θα επιμεινω στο οτι δεν ξέρω οι ραχιαιοι μου σε τι κατάσταση βρισκονται. Οντως περπατάμε αλλα το σώμα μαθαινει ολα αυτα τα χρονια ξεκιναμε απο μικροι και μεγαλώνουμε σταδιακά με το βάρος μας. Στα deadlift δεν ειναι το ιδιο γιατι εκει εμπλέκονται εκτος απο τα γονατα και οι χαμηλοι ραχιαιοι οι οποιοι μπορει να ειναι αδύναμοι κ εκει να κτυπηθείς. Εκτος αυτου παλαιοτερα ειχα πάθει βουβωνοκηλη οχι απο τα βάρη. Και μπηκα χειρουργειο. Πρέπει να προσέξουμε και τις κήλες στο κοιλιακο τοιχωμα. Στο δε πάγκο θα μου πεις παιζεις 70-75 κιλά. Ναι στο πάγκο δεν ειμαι χθεσινος γιατι και παλαιοτερα έκανα και επισης εκανα καμψεις και γενικα ειχα επαφή πάντοτε. Δεν το ειχα αφήσει ας πουμε. Εντάξει βεβαια τα 75 κιλά ηταν το μεγιστο και εκανα ουσιαστικα 3 επαναληψεις. Δεν θα προχωρησω άλλο προς το παρόν. Οποτε θα κοιταξω οπως ειπες και εσυ να δυναμωσω στις άρσεις τουλάχιστον να φτάσω στα 70-80 κιλά να παιζω δηλαδη σχεδον στα ιδια. Εσυ πάγκο κάνεις; Σίγουρα, όπως λένε και Αμέρικα, είσαι τόσο δυνατός όσο το πιο αδύναμο σημείο σου. Αν έχεις τραυματισμό ή γνωστή ευπάθεια κάπου, καλό είναι να μένεις εντός των ορίων σου. Δεν ήξερα για το χειρουργείο σου. Ενδυνάμωσε λοιπόν τον κορμό σου, κάνε και συμπληρωματικές ασκήσεις για άρσεις. Μην έχεις σαν αυτοσκοπό να σηκώσεις χ βάρος αν δεν σε ενδιαφέρει να φέρνεις τον εαυτό σου στα όριά του. Απλά να νοιώθεις το σώμα σου να λειτουργεί με κάποια επιβάρυνση λογική χωρίς ακρότητες και καλή τεχνική, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να είναι και πολύ "χαλαρό", γυμναστική κάνουμε. Επίσης, υπάρχουν και περίοδοι που απλά δεν έχει κάποιος διάθεση να πιέσει, για χιλιάδες διαφορετικούς λόγους, απλά θέλει να κάνει συντήρηση και να ξεφύγει από τις δυσκολίες της καθημερινότητας ή απλά να βγαίνεις για περπάτημα/ποδήλατο χωρίς να θέλεις να σηκώσεις μπάρες. Ναι, κάνω πάγκο, αλλά ως συμπληρωματική άσκηση πλέον, συνήθως με κλειστή λαβή και καλή τεχνική(δεν κάνω ποτέ μισές επαναλήψεις δηλαδή και προσπαθώ συχνά να σταματώ στο κάτω μέρος της άσκησης, δουλεύω και την "έκρηξη" - το ίδιο ισχύει και στις πιέσεις ώμων, όπου αρχίζω και τελειώνω την επανάληψη στο άνω στέρνο, κάτω από το σαγόνι σε κάθε περίπτωση). Εδώ και μερικά χρόνια δεν με απασχολεί πολύ ο πάγκος(έχω πολλά χρόνια να προσπαθήσω για μέγιστο εκεί), αλλά μου αρέσουν περισσότερο οι πιέσεις ώμων. Το συνηθέστερο είναι να κάνω πάγκο μετά τις πιέσεις ώμων στην ίδια προπόνηση(κάτι που κάνουν αρκετοί σε αθλήματα δύναμης/strongman) , με τα ίδια κιλά που έκανα εκείνη την ημέρα στους ώμους(απλά όσες περισσότερες επαναλήψεις βγουν) και με λίγα σετ (π.χ., μπορεί να κάνω 1 επικληνή, 1 ίσιο, 1 floor press και να τελειώσω με βυθίσεις στους κρίκους + κάμψεις) . Εννοείται ότι δεν το παρακάνω με το συνολικό αριθμό σετ στην ίδια προπόνηση, ούτε νέος είμαι πια αλλά και δεν θα αναρρώσω γρηγορότερα για την επόμενη προπόνηση στην ίδια εβδομάδα. Η εξάσκηση και το ερέθισμα δεν χρειάζονται δηλαδή τεράστιο όγκο προπόνησης, κάτι που δεν ήξερα τα π΄ρωτα χρόνια που άρχισα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από kogba 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, kogba είπε Σίγουρα, όπως λένε και Αμέρικα, είσαι τόσο δυνατός όσο το πιο αδύναμο σημείο σου. Αν έχεις τραυματισμό ή γνωστή ευπάθεια κάπου, καλό είναι να μένεις εντός των ορίων σου. Δεν ήξερα για το χειρουργείο σου. Ενδυνάμωσε λοιπόν τον κορμό σου, κάνε και συμπληρωματικές ασκήσεις για άρσεις. Μην έχεις σαν αυτοσκοπό να σηκώσεις χ βάρος αν δεν σε ενδιαφέρει να φέρνεις τον εαυτό σου στα όριά του. Απλά να νοιώθεις το σώμα σου να λειτουργεί με κάποια επιβάρυνση λογική χωρίς ακρότητες και καλή τεχνική, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να είναι και πολύ "χαλαρό", γυμναστική κάνουμε. Επίσης, υπάρχουν και περίοδοι που απλά δεν έχει κάποιος διάθεση να πιέσει, για χιλιάδες διαφορετικούς λόγους, απλά θέλει να κάνει συντήρηση και να ξεφύγει από τις δυσκολίες της καθημερινότητας ή απλά να βγαίνεις για περπάτημα/ποδήλατο χωρίς να θέλεις να σηκώσεις μπάρες. Ναι, κάνω πάγκο, αλλά ως συμπληρωματική άσκηση πλέον, συνήθως με κλειστή λαβή και καλή τεχνική(δεν κάνω ποτέ μισές επαναλήψεις δηλαδή και προσπαθώ συχνά να σταματώ στο κάτω μέρος της άσκησης, δουλεύω και την "έκρηξη" - το ίδιο ισχύει και στις πιέσεις ώμων, όπου αρχίζω και τελειώνω την επανάληψη στο άνω στέρνο, κάτω από το σαγόνι σε κάθε περίπτωση). Εδώ και μερικά χρόνια δεν με απασχολεί πολύ ο πάγκος(έχω πολλά χρόνια να προσπαθήσω για μέγιστο εκεί), αλλά μου αρέσουν περισσότερο οι πιέσεις ώμων. Το συνηθέστερο είναι να κάνω πάγκο μετά τις πιέσεις ώμων στην ίδια προπόνηση(κάτι που κάνουν αρκετοί σε αθλήματα δύναμης/strongman) , με τα ίδια κιλά που έκανα εκείνη την ημέρα στους ώμους(απλά όσες περισσότερες επαναλήψεις βγουν) και με λίγα σετ (π.χ., μπορεί να κάνω 1 επικληνή, 1 ίσιο, 1 floor press και να τελειώσω με βυθίσεις στους κρίκους + κάμψεις) . Εννοείται ότι δεν το παρακάνω με το συνολικό αριθμό σετ στην ίδια προπόνηση, ούτε νέος είμαι πια αλλά και δεν θα αναρρώσω γρηγορότερα για την επόμενη προπόνηση στην ίδια εβδομάδα. Η εξάσκηση και το ερέθισμα δεν χρειάζονται δηλαδή τεράστιο όγκο προπόνησης, κάτι που δεν ήξερα τα π΄ρωτα χρόνια που άρχισα. Κοιταξε πάγκο ένιωθα οτι μπορω να ανέβω για αυτο και έβαζα κιλά ! Τωρα στο κορμο αν και εχω χοντρά ποδια νιώθω οτι ακομα δεν ειμαι για πάνω απο 60 κιλά. Και οπως ειπες και εσύ δεν υπάρχει λογος να βιαζομαστε. Πάντως οι αρσεις θανατου ειναι εκπληκτική άσκηση. Εσυ ποσα βάζεις πάνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Κοιταξε πάγκο ένιωθα οτι μπορω να ανέβω για αυτο και έβαζα κιλά ! Τωρα στο κορμο αν και εχω χοντρά ποδια νιώθω οτι ακομα δεν ειμαι για πάνω απο 60 κιλά. Και οπως ειπες και εσύ δεν υπάρχει λογος να βιαζομαστε. Πάντως οι αρσεις θανατου ειναι εκπληκτική άσκηση. Εσυ ποσα βάζεις πάνω; Δεν ζορίζω πολύ πλέον για ρεκόρ, με ελαφρομέτρια κιλά κάνω(για εσένα ή για κάποιον άλλο μπορεί να είναι πολλά όμως). Υπάρχει καθημερινή κόπωση στη δουλειά και μακροχρόνια καταπόνηση. Δεν ισχύει δηλαδή ότι τα δίνω όλα στην προπόνηση και ξεκουράζομαι τις επόμενες ημέρες, γιατί την άλλη μέρα/επόμενες ημέρες μπορεί να τύχει να κουραστώ αρκετά ή και να πονέσω στη δουλειά, ανάλογα. Παλαιότερα που προσπαθούσα για κάποιο στόχο συστηματικά(και ήμουν και νεαρότερος), συχνά υπέφερα με το συνδυασμό της καταπόνησης της εργασίας, ενώ έβγαιναν και μικροτραυματισμοί. Κάποια στιγμή το βαρέθηκα, και πάω πιο συντηρητικά πλέον, δεν κερδίζω και χρήματα ούτε κατεβαίνω σε Ολυμπιάδα για να πω ότι αξίζει, χομπίστας είμαι απλός. Υ.Γ.: να συμπληρώσω και κάτι που ανέφερες προηγουμένως για μερικούς με άσχημη συμπεριφορά στο γυμναστήριο. Καλώς τους έδιωξαν, δεν έχει ο καθένας όρεξη τον κάθε κομπλεξικό, ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα. Προσωπικά, δεν αρνήθηκα ποτέ να κάνω με κάποιον άλλο στο ίδιο μηχάνημα/μπάρα, ασχέτως διαφοράς δύναμης(μια φορά έκανα ώμους καθιστός με κάποιον που δεν έβαζε πάνω από 30-40 κιλά συνολικά, μαζί με τη μπάρα, φορτώναμε και ξεφορτώναμε, αλλά δεν του είπα όχι) . Μια άλλη φορά, ενώ ήμουν ήδη σε ζέσταμα και ανέβασμα, κάποιος είχε καψούρα με τη συγκεκριμένη μπάρα που έκανα εγώ. Μου το είπε μερικές φορές ότι του άρεσε η έντονη χαράκωση και αίσθηση της μπάρας, ευγενικά με ρωτούσε πόσο έχω ακόμα. Κάποια στιγμή του είπα να μου φέρει τη δικιά του και να του δώσω τη δικιά μου και δεν το πίστευε(!) , έτρεξε κατευθείαν, αδειάσαμε τα κιλά και κάναμε "ανταλλαγή" , χαχα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από kogba 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, kogba είπε Δεν ζορίζω πολύ πλέον για ρεκόρ, με ελαφρομέτρια κιλά κάνω(για εσένα ή για κάποιον άλλο μπορεί να είναι πολλά όμως). Υπάρχει καθημερινή κόπωση στη δουλειά και μακροχρόνια καταπόνηση. Δεν ισχύει δηλαδή ότι τα δίνω όλα στην προπόνηση και ξεκουράζομαι τις επόμενες ημέρες, γιατί την άλλη μέρα/επόμενες ημέρες μπορεί να τύχει να κουραστώ αρκετά ή και να πονέσω στη δουλειά, ανάλογα. Παλαιότερα που προσπαθούσα για κάποιο στόχο συστηματικά(και ήμουν και νεαρότερος), συχνά υπέφερα με το συνδυασμό της καταπόνησης της εργασίας, ενώ έβγαιναν και μικροτραυματισμοί. Κάποια στιγμή το βαρέθηκα, και πάω πιο συντηρητικά πλέον, δεν κερδίζω και χρήματα ούτε κατεβαίνω σε Ολυμπιάδα για να πω ότι αξίζει, χομπίστας είμαι απλός. Ε ναι μωρε. Σε αυτο που ειπες για τους μικροτραυματισμους εχεις πολύ δικιο. Γιατι και εγω εχω ψιλοτραυματισμους. Ποτε λιγο τσιμπάει το γονατο , ποτε λιγο ο τραπεζοειδης , λιγο ο δεξιος αγκώνας. Ολο και κάτι έχεις. Γιατι υποβάλλεις το σώμα σου σε μια επιπονη διαδικασια. Το γονατο εντάξει ειναι απο τις άρσεις που και πού. ο τΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗΣ πατηθηκε μια μέρα στο πάγκο το καταλαβα αλλα οχι στα 70 κιλά σε πιο χαμηλά. Πρεπει να ηταν 60. Και ο δεξιος αγκώνας μαλλον ειναι επικονδυλιτιδα που εσκασε τωρα μπορει να την έπαθα και απο τη δουλειά ή απο το πάγκο πιο παλιά επειδη ειχα ανοιχτους τους αγκώνες και έπεφτε βάρος στην άρθρωση. Για αυτο μην ακους .... θέλει παρα παρα πολυ καλο ζέσταμα! Αν θέλεις να συνεχιζεις να προπονεισαι θέλει ζέσταμα. 10-15 λεπτά. Και 2 φορές την εβδομάδα να κτυπάς τον κάθε μυ ειναι αρκετές. Ακομη και για να πάρεις ογκο. Με προοδευτικη επιβάρυνση. 56 λεπτά πριν, kogba είπε Υ.Γ.: να συμπληρώσω και κάτι που ανέφερες προηγουμένως για μερικούς με άσχημη συμπεριφορά στο γυμναστήριο. Καλώς τους έδιωξαν, δεν έχει ο καθένας όρεξη τον κάθε κομπλεξικό, ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα. Προσωπικά, δεν αρνήθηκα ποτέ να κάνω με κάποιον άλλο στο ίδιο μηχάνημα/μπάρα, ασχέτως διαφοράς δύναμης(μια φορά έκανα ώμους καθιστός με κάποιον που δεν έβαζε πάνω από 30-40 κιλά συνολικά, μαζί με τη μπάρα, φορτώναμε και ξεφορτώναμε, αλλά δεν του είπα όχι) . Μια άλλη φορά, ενώ ήμουν ήδη σε ζέσταμα και ανέβασμα, κάποιος είχε καψούρα με τη συγκεκριμένη μπάρα που έκανα εγώ. Μου το είπε μερικές φορές ότι του άρεσε η έντονη χαράκωση και αίσθηση της μπάρας, ευγενικά με ρωτούσε πόσο έχω ακόμα. Κάποια στιγμή του είπα να μου φέρει τη δικιά του και να του δώσω τη δικιά μου και δεν το πίστευε(!) , έτρεξε κατευθείαν, αδειάσαμε τα κιλά και κάναμε "ανταλλαγή" , χαχα. Μου χε πει οτι ηταν 2-3 που έμπαιναν πολυ δυνατα ... 160 κιλά πάγκο , βαρουσανε τις μπαρες κατω με 180 κιλά. Μπαμ - μπουμ. Ηταν επιθετικοι με το κοσμο, ψαχνοντουσαν για φασαρια γενικοτερα. Αυτα να ξέρεις ειναι ολα συμπεριφορές ατομων που πινουνε. Πάνε αποδυτηρια και βαράνε ενεσουλες. Για αυτο και αυτος τους έδιωξε μια και έξω. Δεν ήθελε τέτοιους στο γυμναστηριο του γιατι θα του δημιουργουσαν προβληματα και ειχε δικιο! Εμενα μια φορά ένας άκουσε οτι τον ειπα μικρο και πηγε να μου ζητησει το λογο. Ρε φιλε του κάνω σε ξέρω και απο χθες για να σε πώ μικρο; απο που και ως που να σε αποκαλέσω έτσι; μετα μου λεγε δε τρεχει τιποτα. Μια φορά λέω σε εναν "θα χρειαστεις αυτους τους 2 αλτηρες" εεεε μου λεει για να τα έχω εδω εσυ τι λές; ε τι να πω του κάνω ... για αυτο και σε ρώτησα. Δηλαδη βλέπεις ρε παιδι μου μερικοι ειναι για φασαρια. Αμεσως να ειρωνευτουνε επειδη και καλα ειναι ογκώδεις και κάνουνε βάρη χρονια. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Αν το δείτε, δείτε το όλο ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ερώτηση, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος από την κατάποση ωμών αυγών? Τύπου σούπερ μάρκετ αυγά. Ευρέθη απάντηση με googling! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από JcD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, JcD είπε Ερώτηση, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος από την κατάποση ωμών αυγών? Τύπου σούπερ μάρκετ αυγά. Βασικά έλλειψη βιοτίνης αν τα τρως καθημερινά για μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Αν το δείτε, δείτε το όλο ! Πολυ καλο βιντεο. Γενικα ο τύπος έμαθε με τον άσχημο τροπο οτι οι κακές παρέες και η ανασφάλεια μπορει να σε καταστρέψουν. Στο γυμναστηριο που έλεγα τις προαλλες ο δικος μου ο γυμναστης γενικα δεν αφηνε τέτοια άτομα μεσα εκει. Οπως μου ειχε πει τους έδιωχνε γιατι α) ηταν επιθετικοι με το κοσμο β) ηταν φύρα Τι να τους κάνεις αυτους ... να κάνουν λέει εμποριο μέσα στο δικο μου χώρο. Οχι φιλε μου. Πηγαινε αλλού να τις κάνεις αυτες τις μαλακιες. Και συνηθως έτσι ξεκινάνε. Βλέπουν ποιοι ειναι επιρρεπεις και τους πλησιάζουν με τροπο.... στην αρχη μα δεν ειναι τα "κιλά που σηκωνεις πολλά" κοιτα εδω .... μια γυναικα μπορει να σηκώσει πεπρισσοτερα απο σένα. Στην αρχη θα δειξουν ενδιαφέρον τάχα να σου δειξουν τις ασκήσεις και να σε βοηθησουν να βάλεις κιλά. Οποιον βλέπουν οτι δεν βιάζεται τον αποφευγουν φυσικα γιατι δεν ειναι το καταλληλο θύμα ! Μετά πανω στο μηνα θα σου σκάσουν το παραμυθι "ΕΕΕ καλος εισαι αλλα μπορεις να γινεις και καλύτερος" εχω να σου προτεινω κάτι που θα σε τονώσει ! Δε θα πάθεις κάτι και εγω το παιρνω. Για αυτο ένας γονιος θα πρέπει πρωτιστως να έρθει σε επαφή με το γυμναστή του γυμναστηριου και να δει τι ανθρωπος ειναι ... ενδιαφέρεται για το κοσμο που βάζει μέσα ή ειναι χαβαλές και κυκλοφορει εκει μέσα της κάθε καρυδιάς καρυδι. Εμενα βέβαια κάτι τέτοιοι τυποι δεν με πλησιασαν ποτέ στο γυμναστηριο γιατι ήξεραν ... οτι τους έχω για πρωινο και αυτους και τα μουσκουλά τους (τα fake). Μια χαρά μπορεις να παχυνεις και να βάλεις και μυς με μια απλη υπερθερμιδικη διατροφη - ελεγχομενης προοδευτικης επιβαρυνσης προπονηση - καλο ζέσταμα - σωστο ύπνο - επαρκη πρωτεινη - και οχι υπερ-προπονηση ! Εγω ειμαι πολύ ευχαριστημενος με τη δουλειά που έκανα το τελευταιο 6μηνο. Ανοησιες πάντα κάποιος κακοπροαιρετος θα βρεθει να πει ειτε επειδη ειναι γενικα ανοητος σαν άνθρωπος ειτε επειδη έχει σχεδIο απο πισω να μειώσει την κατασταση σου προκειμενου να σε ψησει οτι χρειάζεσαι αναβολικά. Κάτι τέτοιους πρέπει να τους πετάνε με τις κλωτσές απο τα γυμναστηρια. Eιναι οτι πολυ σωστα μου ειχε πει και ο γυμναστης μια μέρα -> ΦΥΡΑ. 19 ώρες πριν, lactate είπε O γυμναστής μου είπε ότι έχω κάνει τρομερή δουλειά, ότι το πάνω μέρος του κορμού έχει φτιάξει πολύ και πρέπει να κάνω διατροφή για να γίνει λίγο τριγωνικό (εμμέσως πλυν σαφώς είπε ότι ναι μεν το πάνω είναι ανοιχτό αλλά ανοίγει και η κοιλούμπα) και λέειμε λίγη προπσάθεια θα δω αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να είμαι και με κοιλιακούς (εδώ γελάμε). επίσης σε μια άσκηση για δικέφαλα μου είπε να πάρω λίγα κιλά όχι 10ρια για να σμιλεύσω λέει όχι για όγκο και μου φάνηκε λίγοπερίεργο έτσι όπως το είπε Μπραβο φιλε. Συνεχισε την καλή δουλειά και να ακους τον γυμναστη σου γιατι φαινεται σοβαρος και συγκροτημένος. Εγω το καταλαβα απο μια φράση μονο που μου ειπες. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Μπραβο φιλε. Συνεχισε την καλή δουλειά και να ακους τον γυμναστη σου γιατι φαινεται σοβαρος και συγκροτημένος. Εγω το καταλαβα απο μια φράση μονο που μου ειπες. είναι εξαιρετικός. Δενέχω μεγάλη εμπειρία από γυμναστές αλλά φαίνεται ότι είναι ψαγμένος και ενδιαφέρεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lactate είπε είναι εξαιρετικός. Δενέχω μεγάλη εμπειρία από γυμναστές αλλά φαίνεται ότι είναι ψαγμένος και ενδιαφέρεται. Ακολουθησε τις συμβουλές του προπονητη σου ως προς την τεχνική εκτέλεση των ασκήσεων και μη βιάζεσαι ουτε να ανεβάσεις κιλά αλλα ουτε και να βγάλεις περισσοτερο ογκο προπονησης. Μεινε σε μια ασκηση οσο χρειαστει ωστε να την βγάλεις σωστά. Εγω σημερα έδειξα ενα βιντεάκι που ειμαι στο πάγκο σε εναν φιλο και μου ειπε οτι δεν ξεφευγω ουτε ιντσα! Ωμοι σωστά πισω και κάτω - η μέση σχηματιζει ενα μικρο curv , οι αγκωνες ειναι μέσα (σαν να θέλεις να προστατεψεις τις μασχάλες σου και ο αυχενας ειναι κλειδωμενος και δεν κουνιέται απο το στρώμα. οταν κάνεις έτσι τις ασκησεις , σωστά και σταθερά πέραν του οτι ΔΕΝ θα τραυματιστεις ευκολα εφοσον εχεις κάνει καλο ζέσταμα και δεν βάζεις κιλα που δεν μπορεις να ελέγξεις (δηλαδη ΔΕΝ σου χαλάνε τη φορμα) θα διαπιστωσεις και ποσο καλυτερη δουλειά κανεις πχ ακομη και με 50 κιλά στον πάγκο ! Απο κάποιον που θα βάλει 70 ή 80 και θα επιστρατευσει μέχρι και τα πλευρά ή το λαιμο του (ακομα χειροτερα λογω προκλησης συμπιεστικων φορτιων και πιθανοτητα αυχενικων προβληματων στο μέλλον) για να σηκώσει τα κιλά που έβαλε ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σχετικα με την χθεσινή προταση οτι οποιος κάνει 70-75 κιλά πάγκο και 65 κιλά αρσεις ειναι αστειος και προκειται να τραυματιστει. Θα αναφέρω (οχι για κανεναν αλλο λογο) αλλα γενικά και για άλλους που διαβάζουνε οτι σημερα ρώτησα έναν γνωστο μου ο οποιος εκτος του οτι σωματικά ο άνθρωπος ειναι 110 κιλά ογκωδης και γυμνάζεται και χρονια απο μικρο παιδι τωρα ειναι 45αρης. Μολις του ειπα αυτα που διάβασα απο εδω εκτος του οτι ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ κατάλαβε (μαλλον θα ειναι κεφτές και αυτος) ποιος ο λογος να συσχετισεις και τι σχέση έχει μια άσκηση πιεσης με μια άσκηση που τραβάς απο το πάτωμα ... μου ειπε πως σιγουρα δεν ισχυει τιποτα τέτοιο και οπως έγραψα και εγω χθές άλλη εξοικειωση μπορει να έχει κάποιος με μια άσκηση πάγκου και άλλη με μια άσκηση άρσεων. Κατα τα αλλα γελούσε με αυτα που άκουσε και μου ειπε οτι ο καθενας λέει οτι θέλει. Κατα τα αλλα οταν του ειπα για 150+ κιλά στις άρσεις και αλλού μου ειπε οτι μπορει και αυτος να τα σηκώσει (οπως μπορει να κανει και 120 κιλά στο πάγκο) αλλα δεν εχει νοημα γιατι θέλει να κάνει σετάκια και ετσι ειναι καλυτερα. Να κάνω λέει 1 επαναληψη και τέλος τι νοημα έχει. Αναρωτήθηκε. Ετσι και αλλιως σετάκια σε αυτα τα μεγάλα κιλά δεν μπορεις να κάνεις. Αυτά. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Αυτό που σου λένε και δεν καταλαβαίνεις είναι ότι είσαι γυμνασμένος ανισομερώς Άσε τις 2 φορές την εβδομάδα πάνω κορμό και που και που πόδια + core και πάρτα από την ανάποδη για να μπαλατζάρεις στα ίσα σου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, TEOKOS είπε Αυτό που σου λένε και δεν καταλαβαίνεις είναι ότι είσαι γυμνασμένος ανισομερώς Άσε τις 2 φορές την εβδομάδα πάνω κορμό και που και που πόδια + core και πάρτα από την ανάποδη για να μπαλατζάρεις στα ίσα σου. Το οτι θέλω περισσοτερη δουλειτσα στις άρσεις πλέον ειναι σιγουρο. Και το έχω στο μυαλο μου. Και σιγουρα έχεις δικιο που μου το προτεινεις. Γιατι στο μυαλο μου έχω ενα σωστο προγραμμα προπονησης και εκτελεσης των ασκησεων οπως και διατροφης. Αυτο εν μέρει αναγνωρισθηκε απο καλοπροαιρετα και έμπειρα μέλη και απο κάποιους άλλους κριθηκε με παραπλανητικο τροπο. Λέγοντας την μια οτι οι 2 φορές την προπονηση την εβδομάδα δεν κάνουν τιποτα , και οτι οποιος τρώει ψωμιά και άλλα τέτοια θα πετάξει κώλους και κοιλιές κτλπ κτλπ. Γιατι ολα αυτα; για να επικρατησει οτι εγω δεν ξέρω να κάνω προπονηση και διατροφη; και ασε εμένα γιατι έχω αυτοπεποιθηση και δε μασάω απο το τι θα πει ο καθένας, αλλα και άλλοι που τα διαβαζουν αυτα θα αποκτησουν λάθος εικονα. Απέρριψα άμεσα αυτες τις αιτιάσεις γιατι οι εικονες μιλουν απο μονες τους. Οποιος θέλει να συζητησουμε σοβαρά χωρις να μπαινει στη λογικη σε υποτιμάω για να φανω εγω ανώτερος ειμαι εδώ και σιγουρα και να αναγνωρισω οπου έχω λάθος. Δυστυχως η τελευταια ειναι μια λογική που παιζει αρκετά και οχι μονο στα γυμναστηρια αλλα εμεις θα την μπλοκάρουμε με τον πιο δυνατο τροπο. Καλες και δυνατες προπονησεις σε ολους ! https://imgur.com/a/1NCcTlt Κάθε μέρα έτρωγα και τρωω 100γρ ψωμι ολικης χωρια τα κουακερ τα μακαρονια και άλλους υδατανθρακες.... που ειναι οι κοιλιές; https://imgur.com/a/AmoQx6S +6 κιλά σε 5.5 μήνες. Βλέπεις κανεναν κώλο ή καμια περιττη κοιλιά να πετάγεται; βλέπεις να έχω chicken legs και αισθητικη ανισσοροπια; τα κιλά πηγαν εκει που έπρεπε να πάνε. Ο στοχος που αρχικά ειχε μπει επετεύχθη και ειμαι πολύ περήφανος για αυτο. Ενας απο τους πρώτους που το καταλαβε ηταν ο One Way οχι άδικα μια και φαινεται εμπειρος και ως προπονητης οχι μονο ως αθλουμενος. Πισω ειναι οι κριτικές του ας πάει οποιος θέλει να τις διαβάσει. Οποιος άλλος ειναι έτοιμος να κρινει με άσχημο τροπο ας μας βάλει να μας δειξει τη δικη του δουλειά μέσα σε 6 μηνες. Υπάρχει κανεις άλλος; ρωτησα κάποιον τις προαλλες ποσα κανει πάγκο και ακομα να απαντήσει. Εγω έχω βαλει τοσες προπονησεις - φωτογραφιες και στατιστικα. Μη ντρεπεστε ρε παιδια ολοι μια παρέα ειμαστε εδώ. Θα βάλω πιο μετά 2 βιντεάκια επειδη κάποια παιδια το ζητησανε σχετικά με το ζέσταμα των αγκωνων. Ειναι κατι πάρα παρα πολυ σημαντικο διοτι στις πιέσεις πάγκου εκτος απο τους ώμους ταλαιπωρουνται αρκετα και οι αγκώνες. Και οταν λέμε αγκωνες εννοουμε ολους τους τένοντες στους πηχεις που ενωνουν με τον καρπο. Θα δειξω λοιπον μερικές πολυ καλες ασκησουλες τις οποιες οπως εχω ξαναπει πρέπει απαραιτητως να εκτελει οποιοσδηποτε θέλει να μπει στο πάγκο και με αρκετά κιλά 60 και βάλε δηλαδη. Βεβαια αυτες τις ασκησουλες μπορει κάποιος να τις κάνει και σε περιοδους αποθεραπειας με πολυ λιγα βάρη για να προλαβαινει το σωμα του να αφομοιώνει τον ογκο της προπονησης και να επανέρχεται κάθε φορά πιο δυνατο και με τους λιγοτερους δυνατους τραυματισμους. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 https://www.dropbox.com/sh/qnr0rovdmjbo4ce/AACuGVytcKj7FKygw-CiqtC5a?dl=0 Νταξει τωρα μπορω να σε κραψω ελευθερα; ΥΓ: ποιον ειχες ρωτησει για παγκο;αν ειχες ρωτησει εμενα δεν το ειχα δει. ΟΠοτε αν θες να μαθεις ξανα ρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις