4saken Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, the other one είπε καλησπέρα, χωρίς να έχω τσεκάρει όλο το νήμα, έχει ασχοληθεί κανείς με freeletics? (την επί πληρωμή εφαρμογή στο κινητό). αξίζει; Αξιζει.Την εκανα για αρκετους μηνες και ειχα δει βελτιωση φυσικης καταστασης + οτι σε προκαλει να ξεπερασεις τα ορια σου με τα PB. Το εχω αφησει εδω και κανα 2 χρονια χωρις να το εχω μετανιωσει που ειχα αγορασει συνδρομες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 12 hours ago, Koromaru said: Χαιρετώ το thread! Έχει ασχοληθεί κανείς με indoor bouldering/climbing? Από τα γυμναστήρια στην Αττική που προσφέρουν κάτι τέτοιο, βρήκα το The Wall στην Παλλήνη που με ψιλοβολεύει. (όχι τόσο, αλλά τα άλλα προς κέντρο παραπέφτουν μακριά) Πριν πάρω τηλ να ρωτήσω λεπτομέρειες, είπα να ρωτήσω εδώ μήπως έχει κάποιος εμπειρία απ'το συγκεκριμένο ή γενικά με το συγκεκριμένο είδος άσκησης: Ποια η διαφορά boulder και climbing? Χρειάζεται και στις 2 περιπτώσεις μαθήματα με δάσκαλο και επίβλεψη? (γιατί απ'ότι βλέπω, οι τιμές είναι ήδη πολύ τσιμπημένες για την συνδρομή και τα έξτρα (εξοπλισμό, παπούτσια) ...) Τι μέρη του σώματος γυμνάζονται, και θα το προτείνατε σαν άσκηση? (δεν με ενδιαφέρει να χάσω βάρος, πιο πολύ να βρω ένας είδος άσκησης που να μου αρέσει γιατί δεν ασκούμαι τακτικά, εκτός απ'το περιστασιακό γυμναστήριο που δεν με ενθουσιάζει...) Και ό,τι άλλο info έχετε, θα ήμουν ευγνώμων. εχω κανει και bouldering και climbing. υπαρχει και the wall οπως ειπες υπαρχει ο εος αχαρνων υπαρχει το οακα και διαφορα αλλα. για διαφορές ακριβως μπορεις να googlareis bouldering vs climbing. Πχ https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2008/jul/19/healthandwellbeing στην αναρριχηση θες καποιον να σε ασφαλιζει υποχρεωτικα και να ξερει να το κανει βεβαια.στο bouldering δεν θες. θεωρητικα και τα 2 μπορουν να γινουν χωρις δασκαλο αρκει να σου δειξει καποιος καποια πραγματα ειδικα στην αναρριχηση για να μην γινουν τιποτα στραβες. πως θα ασφαλισεις εσενα,πως θα σε ασφαλισει ο αλλος,οχι δαχτυλα στις πλακετες και διαφορα τετοια. απο εκει και περα για να το φτασεις σε καλυτερο επιπεδο επειδη ειναι τεχνικη θες βοηθεια απο καποιον.Τι ειναι καλυτερο δεν μπορω να στο πω εγω .ειναι αρκετα διαφορετικα και μπορεις να δοκιμασεις και τα 2 και να δεις τι σου αρεσει. αναρριχηση μπορεις να κανεις και στο βουνο ανα πασα στιγμη εκτος απο πιστα. εξοπλισμο καποια στιγμη παιρνεις τον δικο σου.ειδικα παπουτσια γιατι αυτα που θα σου νοικιασουν υπαρχει περιπτωση απλα να ειναι για πεταμα.ισα να λες οτι φορας αναρριχητικα παπουτσια.ο εξοπλισμος γενικα δεν ειναι πολυ ακριβος.στο bouldering οκ θες αρκετα λιγοτερα πραγματα.δοκιμασε τα και τα δυο και δες ποιο σου αρεσει.πχ εμενα μαρεσει παραπανω η αναρριχηση απο το bouldering.αντιθετα με το τι πιστευει ο κοσμος και τα δυο ειναι θεμα τεχνικης παρα θεμα δυναμης.καποιοι νομιζουν οτι επειδη το χερι τους σηκωνει 100 κιλα οτι θα ανεβουν την πιστα για πλακα.αυτοι ειναι οι πρωτοι που στα δυο λεπτα θα εχουν πεσει κατω. οι γυναικες στην αναρριχηση εχουν ενα πλεονεκτημα στην αρχη οτι επειδη εχουν λιγοτερη δυναμη στα χερια απο οτι ενας αντρας μπαινουν πιο ευκολα στο νοημα πως πρεπει να σκαρφαλωνουν.οτι δηλαδη χρησιμοποιεις τα ποδια πιο πολυ και λιγοτερα τα χερια.οι αντρες λογω οτι εχουν δυναμη στα χερια προσπαθουν να σκαρφαλωσουν με αυτα με αποτελεσμα να ξεκανουν τους μυς τους σε ελαχιστα λεπτα. επισης η ευλυγισια βοηθαει.αυτα τα λιγα.για να μην γραφουμε ολοκληρο κατεβατο αν θες κατι συγκεκριμενο Just ask 4 hours ago, Koromaru said: Thanks. Θα δοκιμάσω το boulder τότε. Είναι 7€/μέρα (είσοδος+παπούτσια). δοκιμασε τα και τα δυο.το καθενα προσφερει τελειως διαφορετικη εμπειρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 όλη η φάση στα ποδια ειναι! το α χέρια ειναι σαν στήριγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, poulinos είπε εχω κανει και bouldering και climbing. υπαρχει και the wall οπως ειπες υπαρχει ο εος αχαρνων υπαρχει το οακα και διαφορα αλλα. για διαφορές ακριβως μπορεις να googlareis bouldering vs climbing. Πχ https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2008/jul/19/healthandwellbeing στην αναρριχηση θες καποιον να σε ασφαλιζει υποχρεωτικα και να ξερει να το κανει βεβαια.στο bouldering δεν θες. θεωρητικα και τα 2 μπορουν να γινουν χωρις δασκαλο αρκει να σου δειξει καποιος καποια πραγματα ειδικα στην αναρριχηση για να μην γινουν τιποτα στραβες. πως θα ασφαλισεις εσενα,πως θα σε ασφαλισει ο αλλος,οχι δαχτυλα στις πλακετες και διαφορα τετοια. απο εκει και περα για να το φτασεις σε καλυτερο επιπεδο επειδη ειναι τεχνικη θες βοηθεια απο καποιον.Τι ειναι καλυτερο δεν μπορω να στο πω εγω .ειναι αρκετα διαφορετικα και μπορεις να δοκιμασεις και τα 2 και να δεις τι σου αρεσει. αναρριχηση μπορεις να κανεις και στο βουνο ανα πασα στιγμη εκτος απο πιστα. εξοπλισμο καποια στιγμη παιρνεις τον δικο σου.ειδικα παπουτσια γιατι αυτα που θα σου νοικιασουν υπαρχει περιπτωση απλα να ειναι για πεταμα.ισα να λες οτι φορας αναρριχητικα παπουτσια.ο εξοπλισμος γενικα δεν ειναι πολυ ακριβος.στο bouldering οκ θες αρκετα λιγοτερα πραγματα.δοκιμασε τα και τα δυο και δες ποιο σου αρεσει.πχ εμενα μαρεσει παραπανω η αναρριχηση απο το bouldering.αντιθετα με το τι πιστευει ο κοσμος και τα δυο ειναι θεμα τεχνικης παρα θεμα δυναμης.καποιοι νομιζουν οτι επειδη το χερι τους σηκωνει 100 κιλα οτι θα ανεβουν την πιστα για πλακα.αυτοι ειναι οι πρωτοι που στα δυο λεπτα θα εχουν πεσει κατω. οι γυναικες στην αναρριχηση εχουν ενα πλεονεκτημα στην αρχη οτι επειδη εχουν λιγοτερη δυναμη στα χερια απο οτι ενας αντρας μπαινουν πιο ευκολα στο νοημα πως πρεπει να σκαρφαλωνουν.οτι δηλαδη χρησιμοποιεις τα ποδια πιο πολυ και λιγοτερα τα χερια.οι αντρες λογω οτι εχουν δυναμη στα χερια προσπαθουν να σκαρφαλωσουν με αυτα με αποτελεσμα να ξεκανουν τους μυς τους σε ελαχιστα λεπτα. επισης η ευλυγισια βοηθαει.αυτα τα λιγα.για να μην γραφουμε ολοκληρο κατεβατο αν θες κατι συγκεκριμενο Just ask δοκιμασε τα και τα δυο.το καθενα προσφερει τελειως διαφορετικη εμπειρια. Σ'ευχαριστώ, πολύ κατατοπιστικός. Αν έχω την δυνατότητα, θα δοκιμάσω και τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 minutes ago, Koromaru said: Σ'ευχαριστώ, πολύ κατατοπιστικός. Αν έχω την δυνατότητα, θα δοκιμάσω και τα 2 σε αρκετα σημεια που εχει για αναρριχηση εχει kai bouldering.,για αναρριχηση απλα πρεπει να σε ασφαλισει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 είναι κανείς που θέλει να κανει ψιλομεγάλη παραγγελία από myprotein? λογικα θα μας βγει και ποιο φτηνα μεταφορικα (express θέλω) αλλα και με την έκπτωση θα πέσουν λιγότερα. μόνο για αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Οι καλλισθενικές ασκήσεις είναι πολυαρθρικές, οχι απομονωτικές. Δηλαδή συμμετέχουν πολλοί μυς, οχι μόνο ένας. Οι έλξεις είναι η Νο1 καλλισθενική άσκηση και συχνά την προτιμούν για να γυμνάσουν πλάτη ακόμα και οι hardcore γυμναστηριάδες που άμα τους πεις για κάμψεις για στήθος θα σου ανοίξουν το κεφάλι με την ολυμπιακή μπάρα. Αλλά δε γυμνάζει μόνο πλάτη και όσοι είναι αγύμναστοι και δεν μπορούν να κάνουν ούτε ένα pull up τότε συνήθως είναι αδύναμοι κυρίως στους πήχεις (στο άνω μέρος τους όπως δείχνει ο Jeff στο βίντεο), όχι τόσο στην πλάτη. Σ' αυτη την περίπτωση ο καλύτερος τρόπος για να δυναμώσεις πήχεις αλλά και πλάτη ώστε να μπορεί κάποιος να κάνει Pull ups, είναι η άσκηση που έδειξα στην προηγούμενη σελίδα. Γροσέρι, ο Jeff είναι ίσως ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος trainer στο γιουτιουμπι γιατί εχει σπουδάσει αυτό που κάνει, δεν μπορείς ετσι απλά να λες πώς λέει μπούρδες. Επίσης, δε χρειάζεται να έχεις τερατώδεις πήχεις για να κάνεις πολλές έλξεις επειδη 1ον ο συγκεκριμένος μυς είναι πολύ μικρός και είναι γενετικό θέμα και μπορεί να είναι αρκετά μικρός παρόλο που είναι γυμνασμένος (σαν τις γάμπες ένα πράμα) και 2ον στις καλλισθενικές σηκώνεις το βάρος του σώματός σου, έχεις δηλαδή σχετική δύναμη όχι απόλυτη. Προφανώς έχεις τους πήχεις που απαιτούνται για να σηκώνεις άνετα τα 68 (κάπου εκεί δεν είσαι; ) κιλά σου. Εγώ τους δυνάμωσα με farmer's walk και κάνω πλέον pull ups 3*8-12 strict με +8kg χωρίς όμως να έχω ούτε ιδιαίτερους πήχεις ούτε πλάτη επειδή είμαι αδύνατος. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι Tapp brothers που είναι τσίροι μυικά -αναφορικά με τον όγκο- αλλά κάνουν παπάδες με τις καλισθενικές ασκήσεις. Συνοψίζοντας, η άσκηση με την μπάρα χαμηλά που έδειξα στη προηγούμενη σελίδα και το farmer's walk μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανεβάσουν τις επιδόσεις κάποιου στις έλξεις. Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω ούτε να αντιπαρατεθώ. Τις καλησπέρες μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2018 στις 2:55 ΠΜ, poulinos είπε εχω κανει και bouldering και climbing. υπαρχει και the wall οπως ειπες υπαρχει ο εος αχαρνων υπαρχει το οακα και διαφορα αλλα. για διαφορές ακριβως μπορεις να googlareis bouldering vs climbing. Πχ https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2008/jul/19/healthandwellbeing στην αναρριχηση θες καποιον να σε ασφαλιζει υποχρεωτικα και να ξερει να το κανει βεβαια.στο bouldering δεν θες. θεωρητικα και τα 2 μπορουν να γινουν χωρις δασκαλο αρκει να σου δειξει καποιος καποια πραγματα ειδικα στην αναρριχηση για να μην γινουν τιποτα στραβες. πως θα ασφαλισεις εσενα,πως θα σε ασφαλισει ο αλλος,οχι δαχτυλα στις πλακετες και διαφορα τετοια. απο εκει και περα για να το φτασεις σε καλυτερο επιπεδο επειδη ειναι τεχνικη θες βοηθεια απο καποιον.Τι ειναι καλυτερο δεν μπορω να στο πω εγω .ειναι αρκετα διαφορετικα και μπορεις να δοκιμασεις και τα 2 και να δεις τι σου αρεσει. αναρριχηση μπορεις να κανεις και στο βουνο ανα πασα στιγμη εκτος απο πιστα. εξοπλισμο καποια στιγμη παιρνεις τον δικο σου.ειδικα παπουτσια γιατι αυτα που θα σου νοικιασουν υπαρχει περιπτωση απλα να ειναι για πεταμα.ισα να λες οτι φορας αναρριχητικα παπουτσια.ο εξοπλισμος γενικα δεν ειναι πολυ ακριβος.στο bouldering οκ θες αρκετα λιγοτερα πραγματα.δοκιμασε τα και τα δυο και δες ποιο σου αρεσει.πχ εμενα μαρεσει παραπανω η αναρριχηση απο το bouldering.αντιθετα με το τι πιστευει ο κοσμος και τα δυο ειναι θεμα τεχνικης παρα θεμα δυναμης.καποιοι νομιζουν οτι επειδη το χερι τους σηκωνει 100 κιλα οτι θα ανεβουν την πιστα για πλακα.αυτοι ειναι οι πρωτοι που στα δυο λεπτα θα εχουν πεσει κατω. οι γυναικες στην αναρριχηση εχουν ενα πλεονεκτημα στην αρχη οτι επειδη εχουν λιγοτερη δυναμη στα χερια απο οτι ενας αντρας μπαινουν πιο ευκολα στο νοημα πως πρεπει να σκαρφαλωνουν.οτι δηλαδη χρησιμοποιεις τα ποδια πιο πολυ και λιγοτερα τα χερια.οι αντρες λογω οτι εχουν δυναμη στα χερια προσπαθουν να σκαρφαλωσουν με αυτα με αποτελεσμα να ξεκανουν τους μυς τους σε ελαχιστα λεπτα. επισης η ευλυγισια βοηθαει.αυτα τα λιγα.για να μην γραφουμε ολοκληρο κατεβατο αν θες κατι συγκεκριμενο Just ask δοκιμασε τα και τα δυο.το καθενα προσφερει τελειως διαφορετικη εμπειρια. Πολυ σωστη η παρατηρηση του Πουλινου, ειναι κυριως η τεχνικη που μετραει σε αυτα και λιγοτερο η δυναμη.Οταν ανεβεις level δυναμωνεις συγκεκριμενα μερη του σωματος το κυριοτερο ομως ειναι το χαμηλο βαρος για αυτο ολοι οι μεγαλοι αναρριχητες ειναι σαν "τσιχλες ". Εχω δοκιμασει και bouldering και κλασικη αναρριχηση αλλα δεν με κρατησαν σε αντιθεση με το ice climbing που το λατρευω αλλα γεννηθηκα σε λαθος χωρα για αυτο . Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 8/9/2018 στις 9:54 ΠΜ, yannis27gr είπε Δεν υπάρχει γενικότερη συμφωνία για το ρόλο των κορεσμένων λιπαρων. Είχαν συνδεθεί, όπως και η χοληστερίνη, με τις καρδιακές παθήσεις αλλά πλέον τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα. Υπάρχουν μάλιστα φαινόμενα όπως το Γαλλικό παράδοξο όπου οι Γάλλοι ως λαός καταναλώνουν υψηλές ποσότητες κορεσμένων λιπαρών αλλά είναι πολύ χαμηλά σε καρδιακές παθήσεις --> κι αυτό το αποδιδουν στην κατανάλωση κόκκινου κρασιού, τυριών, χαλαρού τρόπου ζωής, αποφυγή επεξεργασμένων τροφών. Μη δαιμονοποιείς ένα μόνο συστατικό Θοδωρή. Τα κίτρινα τυριά έχουν κορεσμένα λιπαρά αλλά έχουν υψηλή ποσότητα και άριστης ποιότητας πρωτείνη, έχουν διάφορα μικροσυστατικά και ποικιλία -απόλυτα αναγκαίων για την εντερική πανίδα- μικροβίων. Είναι από τις καλύτερες τροφές, μαζί με τα αυγά. Μπορούν -και πρέπει- να ενταχθούν σε μια ισορροπημένη και ολοκληρωμένη διατροφή. Σε αντίθεση φυσικά με την πρωτείνη σε σκόνη. Υ.Γ. Σε άλλα νέα, 1 βδομάδα αύξηση θερμίδων και η ζυγαριά ήταν όλη τη βδομάδα κολλημένη στα ίδια και σήμερα έπεσε λιγάκι. Ο μεταβολικός ρυθμός που λέγαμε. Τα σκεφτόμουν όλα αυτά Γιάννο και τον ρόλο των λιπαρών στην διατροφή . Σκεφτομουν και την πεθερά μου που είναι 92 χρόνων που και αν οι σωματικές της λειτουργίες την εγκαταλείπουν σιγά-σιγά το μυαλό της ειλικρινά, είναι πιο σπιρτόζο και δυνατό και από το δικό μου. Φυσικά μάλλον γενετικό είναι αλλά αν παίζει ρόλο η διατροφή τρώει καθημερινά όλα τα είδη των τυριών και 2 φορές την εβδομάδα ψάρι και ένα κουταλάκι μουρουνέλαιο, από όσο την ξέρω.. ——————————— Δοκίμασα αυτό το γλυκαντικό που λέει ότι δεν επιρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης https://www.lifetree.gr/product/sukrin-gold/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Ερυθριτόλη-στέβια είναι τα καλύτερα γλυκαντικά για να αντικαταστήσεις ζαχαρη Τεο (αυτό το προιόν που έχεις δωσει στο λινκ παράγεται από ερυθριτόλη). Όσο για την πεθερά σου, σαφώς το γενετικό παίζει τεράστιο ρόλο αλλά πέρα από την καλή διατροφή που υποθέτω ότι κάνει (σπιτικό φαι, προιόντα ζύμωσης όπως το τυρί που ανέφερες, κτλ) πρέπει επίσης να είναι χαλαρός και θετικός άνθρωπος. Η έλλειψη στρες είναι βασικός παράγοντας μακροζωίας. Τυχεράκια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, yannis27gr είπε Η έλλειψη στρες είναι βασικός παράγοντας μακροζωίας. Τυχεράκια Εγω ειμαι πολυ αγχωδης Γιαννη μονο οταν γυμναζομαι ηρεμω ! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εγω ειμαι πολυ αγχωδης Γιαννη μονο οταν γυμναζομαι ηρεμω ! Κοίτα να μαθαίνεις ρε γατάκι από μας τους Θεσσαλονικείς τι πάει να πει "Ζω χαΛΑρά" Πέρα απ' την πλάκα, και μένα η γυμναστική με ηρεμεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Κοίτα να μαθαίνεις ρε γατάκι από μας τους Θεσσαλονικείς τι πάει να πει "Ζω χαΛΑρά" Πέρα απ' την πλάκα, και μένα η γυμναστική με ηρεμεί. Απο την Θεσσαλλονικη παραδεχομαι τις γκομενες ειναι ο ορισμος της κοκετας και το φαγητο στα κρεατα που εχετε ,τα αλλα ειναι προς συζητηση :). Aλλα γενικα η γυμναστικη ειδικα το post work out διαστημα δρα χαλαρωτικα για τον οργανισμο επισης ενα καλο μασαζ αν και δεν ειναι παντα διαθεσιμο βοηθα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σημερα δοκιμασα να κανω δικεφαλα στο σπιτι με δισκο λουξ με λαβες. Το προβλημα μου τοσο καιρο ηταν οτι δεν ειχα βαρυ δισκο,μονο 2x5 λουξ με λαβη,με αποτελεσμα να κραταω με τα δαχτυλα τους δισκους ενωμενους απο τις λαβες τους,ωστε να κανω και με τους 2 μαζι. Εχω στραβομπαρα και κανονικη,απλα με βολευει πολυ με τις λαβες. Θελοντας να ανεβασω την αντισταση εκανα το εξης: Εβαλα στη μια ακρη του αλτηρα το λουξ δισκο για να εχω πιασιμο και κολλητα εβαλα και 15 κιλα,με τον λουξ καπου αναμεσα. Η ασκηση εγινε αψογα! Η απορια μου ειναι αν υπαρχει καποια ραβδος στην αγορα που να χωραει 5 δισκους,κατι σαν μισο αλτηρακι αλλα πιο μακρυ. Μπορω να παω σε μηχανουργειο και να φτιαξω φυσικα,απλα το εχω απορια επειδη δεν το εχω δει πουθενα αυτο που ψαχνω. Η εφαρμογη του ερχεται μονο οταν εχεις μικρους δισκους και θες παραπανω αντισταση,χωρις να χρειαστει ομως να πληρωσεις για πιο βαριους δισκους. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από talibanakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 16/9/2018 στις 8:18 ΜΜ, γροσερισοπ είπε είναι κανείς που θέλει να κανει ψιλομεγάλη παραγγελία από myprotein? λογικα θα μας βγει και ποιο φτηνα μεταφορικα (express θέλω) αλλα και με την έκπτωση θα πέσουν λιγότερα. μόνο για αθήνα. Φίλε έκανες παραγγελία;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις