Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε ^ Ο χορός θα μπορούσε να ήταν αυτό.. αλλά δεδομένου πως λιγοψυχάω για το μουσικό μου όργανο που ήδη ξέρω αρκετά καλά και θα ήθελα να ξέρω καλύτερα.. νομίζω εντάσσεται στα pipe-dreams. Οτι κάνω από τα παραπάνω, το κάνω γιατί πρέπει. Μακάρι να ήταν τόσο απλό για μένα, δεν νομίζω να ήταν κάτι από τα παραπάνω που δεν θα βαριόμουν. ΙΣΩΣ έβρισκα απόλαυση στο κολυμβητήριο, αλλά δεδομένου πως θα πρέπει να φεύγω από το σπίτι μου 20.00+ γιατί τότε ανοίγει πάλι για το κόσμο.. εκεί μου χαλάει όλο το γλυκό.. Αν ήταν καπάκια μετά τη δουλειά 16.00+ δεν θα σας άνοιγα θέμα, θα δοκίμαζα αρχικά αυτό. Τώρα θέλει θυσία και αυτό, βάσει προγράμματος. Άρα πάλι θα "τραβιέμαι" εκεί. Υ.Γ.: Πιάνω δουλειά κάθε μέρα 6.30 χάραμα.. Τοτε τραβα γυμναστηριο να ξεμπερδευεις. Κανε κανενα οαμδικο να βλεπεις και κανα κωλο και μιαχαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Παίδες βοήθεια.. Έχω πάρει τα κιλάκια του χειμώνα, πάω να χτυπήσω ρεκόρ (72kg so far). Βλέπω ξεκάθαρα επίσης, πως το -άντα στην ηλικία αναμφίβολα με μεταβάλει σωματικά, και ειδικά εάν τρώω βλακείες δεν συγχωρεί τίποτα ο μεταβολισμός μου. Κάνω 24/7 καθιστική ζωή, όλη μέρα είμαι μπροστά σε έναν υπολογιστή στο γραφείο/δουλειά πια και δεν με βλέπει καν ο ήλιος κυριολεκτικά! Είπα λοιπόν πως θα πρέπει να κόψω ζάχαρες και ψωμιά (είμαι και βετζετέριαν πια), και να τρώω καλύτερα πράγματα από ένα sandwich που παίρνω ήδη στο γραφείο! Θα πάω προς ντάκο μεριά λ.χ. με τόνους κ.α. Εάν έχετε κάτι must να προτείνετε, παρακαλώ είμαι όλος αφτιά! Έχω καλές βάσεις στο σώμα μου. Η διαφορά είναι πως τώρα καπνίζω, και προ πάντων τώρα έχω χάσει κάθε κίνητρο και ενδιαφέρον με κατάληξη να βαριέμαι να κουνηθώ για να μην πρέπει να πλένω τον ιδρώτα από τον εαυτό μου μετά. Ψάχνω αυτό που θα με φέρει στο σημείο που ζητάω (67kg), το ταχύτερο δυνατό! Ενδεχόμενο 1 : Στο κολυμβητήριο δε πίστευα ποτέ ιδιαίτερα, μου φαίνεται εύκολο και δεν έβρισκα στόχο ποτέ. Σκέφτομαι από την άλλη όμως πως η κίνηση είναι το κύριο πράγμα που μου λείπει! Ίσως να βοηθούσε αν έκανα 20-30 πήγαινε - έλα, 3 φορές τη βδομάδα.. Ενδεχόμενο 2 : Γυμναστήριο - Planet με κάνα 70ρι - το σκέφτομαι ιδιαίτερα και το βλέπω σαν λογικότερη λύση, αλλά δεν ξέρω εάν τα βάρη + διάδρομος είναι αυτό που χρειάζομαι.Επίσης, θα συνεχίσω να μην έχω καθαρό αέρα intake, και τώρα θα βασίζομαι στη συντήρηση των aircondition τους.. Ενδεχόμενο 3 : Τρέξιμο σε άλσος - Είναι το τελευταίο πράγμα που πήγαινα και έκανα, πέρσι πήγα 10 φορές μέχρι να βαρεθώ.. Βαρέθηκα όσο δε πάει. Έτρεχα όλη μου τη ζωή. Τώρα με το κάπνισμα με καίει και το πνευμόνι στα 10 x 200μετρα που έκανα κάθε φορά που πήγαινα - ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ όμως. Ποτέ δε κάνω βάδην, βαριέμαι περισσότερο. Ενδεχόμενο 4 : 50 κάμψεις + 70 κοιλιακούς / ημέρα τουλάχιστον 5 μέρες / βδομάδα - Ανέξοδο. Δεν ζητάει χρόνο για παρκαρίσματα, πήγαινε - έλα και να προβλέπω να παίρνω αλλαξιές κτλπ. Παρόλα αυτά, δε ξέρω, εάν θα δω διαφορά δεδομένου πως θα τα κάνω σχεδόν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, και θα είναι μόνο αυτό, με λίιιγο ζέσταμα επιτόπιο. Αεροβική, περπάτημα = ΜΗΔΕΝ. Ίσως αγοράσω και μια βάση για κοιλιακούς αν μου πείτε πως αξίζει.. γιατί έτσι όπως τους έκανα όταν τους έκανα σπίτι με πονούσε λίγο μετά η μέση. Θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων αν με συμβουλεύατε για την καλύτερη δίοδο.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για το χάσιμο λίπους, ξέχνα τις δραστηριότητες. Γυμναστήρια, κολύμπια, χοροί κτλ βοηθάνε, αλλά το 95% είναι η διατροφή. Οπότε ρίξε τις θερμίδες και θα χάσεις λίπος. Τέρμα. Από κει και πέρα, για θέμα μακροπρόθεσμης υγείας και εμφάνισης, ασχολήσου με αντιστάσεις/βάρη. Είτε σε γυμναστήριο είτε με το βάρος του σώματος στο σπίτι. Με 15 λεπτά τη μέρα θα είσαι τέλεια αν οι ασκήσεις σου έχουν υψηλή ένταση. (Αυτά από θέμα ενδυνάμωσης, αν θες και πιο εμφανή αύξηση μυικής μάζας θα χρειαστεί πιο πολύς χρόνος και πιο προσεγμένη διατροφή). Το μεγάλης διάρκειας (>20-30 λεπτά) αερόβιο κάντο μόνο αν σε ευχαριστεί. Αλλιώς δεν το θεωρώ καθόλου απαραίτητο. Και αυτό το "θα κόψω τα ψωμιά αλλά θα αρχίσω τον ντάκο"... δεν κατάλαβα τί θέλει να πει ο ποιητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Πω, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν σας απαντάω με quotes να μην σας φορτώνω με ειδοποιήσεις! ΞΕΡΩ φίλε mic2mic, από τη διατροφή έπεσα έξω.. το ξέρω και ήμουν κοινωνός αυτού. Η μόνη μου δικαιολογία για τόσο φαί αυτή τη σαιζόν είναι το κρύο. Αλλά θα τα μαζέψω. Αυτό περί ψωμιού και ντάκου.. Ε, άλλο μια ψωμούκλα λευκή, ψέυτικη του φούρνου, και άλλο το ολικής που πάνω θα έχει όλη τη μεσόγειο.. Χαίρομαι που το αερόβιο μου λέτε πως δεν είναι τόσο απαραίτητο, γιατί αυτό βλέπω να βαριέμαι περισσότερο αυτούς τους καιρούς! Έχετε κάποιο λινκ με τα απαραίτητα για σπίτι ή και gym, με αντιστάσεις (αγοράζω αν είναι για σπίτι άνετα) και βαράκια (έχω ήδη τούμπανα). Ξέρετε, για εντατικό, και να γνωρίζω πως αν μασήσω τη βαρεμάρα μου και τα κάνω κάθε τότε και τότε, θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα, μαζί με καλύτερη διατροφή πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Χαίρομαι που το αερόβιο μου λέτε πως δεν είναι τόσο απαραίτητο, γιατί αυτό βλέπω να βαριέμαι περισσότερο αυτούς τους καιρούς! Αυτό στο λέω εγώ, υπάρχουν άλλοι που δεν θα συμφωνήσουν Αλλά εγώ υποστηρίζω ότι με σπριντάκια ή spinning bike σε υψηλή ένταση έχεις καθαρίσει με άσκηση για καρδιαγγειακή υγεία και μένει μόνο το κομμάτι της ενδυνάμωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πω, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν σας απαντάω με quotes να μην σας φορτώνω με ειδοποιήσεις! ΞΕΡΩ φίλε mic2mic, από τη διατροφή έπεσα έξω.. το ξέρω και ήμουν κοινωνός αυτού. Η μόνη μου δικαιολογία για τόσο φαί αυτή τη σαιζόν είναι το κρύο. Αλλά θα τα μαζέψω. Αυτό περί ψωμιού και ντάκου.. Ε, άλλο μια ψωμούκλα λευκή, ψέυτικη του φούρνου, και άλλο το ολικής που πάνω θα έχει όλη τη μεσόγειο.. Χαίρομαι που το αερόβιο μου λέτε πως δεν είναι τόσο απαραίτητο, γιατί αυτό βλέπω να βαριέμαι περισσότερο αυτούς τους καιρούς! Έχετε κάποιο λινκ με τα απαραίτητα για σπίτι ή και gym, με αντιστάσεις (αγοράζω αν είναι για σπίτι άνετα) και βαράκια (έχω ήδη τούμπανα). Ξέρετε, για εντατικό, και να γνωρίζω πως αν μασήσω τη βαρεμάρα μου και τα κάνω κάθε τότε και τότε, θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα, μαζί με καλύτερη διατροφή πάντα! Εγώ σαν πρακτικός άνθρωπος , επειδή σε βλέπω λίγο χαμένο και δεν είμαι υπέρ των μεγάλων αλλαγών γιατί απλά δεν κρατάνε , θα σου πω να κάνεις το εξής την πρώτη εβδομάδα και ΜΟΝΟ. Δε θα αλλάξεις τίποτα άλλο. Κάνε 30 push ups την ημέρα για 1 εβδομάδα. Ξαναγράψε μετά από μια εβδομάδα και πες μας αν τα έκανες. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Spect~ είπε @Magic_Nature Ξέρεις οτι το να κανεις 65 κιλα επικλινη και 60 κιλα deadlift και να μιλας για τραυματισμούς ειναι αστείο ε; Αναλογικα τα κιλα στη μια και στην αλλη ειναι οτι να ναι.. Δηλαδη, για να πεις οτι εφαρμοζεις τον ιδιο βαθμο δυσκολιας στις ασκησεις αυτες θα πρεπε να παιζεις στα 100-110 κιλα στα deadlift. Ειδικα οταν στη μια περιπτωση, του παγκου, χρησιμοποιεις μια τοσο μικρη μυικη ομαδα ενω στα deadlift χρησιμοποιεις ολες τις μεγαλες.. ΘΕς να πεις οτι το να παιζει κάποιος μεγαλυτερα κιλά στο πάγκο απο οτι στο deadlift ειναι παράγοντας δημιουργιας μυικής ανισσοροπιας και άρα τραυματισμου; Αν εννοεις αυτο θα σου πω οτι παγκο εκανα κ παλαιοτερα αλλα μέχρι 55 κιλά. Συνηθως εκανα καμψεις κ μονοζυγο κ πολεμικες τεχνες (κραβ μαγκά) οπου εκει ο δασκαλος δεν ηθελε να ακουει βάρη ουτε για πλάκα υποστηριζε μονο τα κέτλμπέλ. Τωρα καλα τα ελεγε αυτα ή οχι δεν θα κρινω ο καθενας με τα κολληματάκια του. Φετος εβαλα τις αρσεις θανατου για πρωτη φορα στο ασκησιολογιο. Στους 5 μηνες του προγραμματος τα 55 κιλα αυξηθηκαν στα 75. 4 κιλα ανα μηνα , 1 κιλο την εβδομαδα πιστευω για προς το παρον ειναι αρκετά. Στον πάγκο! Τωρα δεν θα ντραπώ (σε αντιθεση με κάποιους άλλους) να γράψω οτι το αρχικο βάρος με το οποιο ξεκινησα στις άρσεις θανατου ηταν 30 κιλά!!! Την ασκηση δεν την ηξερα καθολου και θεωρησα συνετοτερο να ξεκινησω απο τα πολύ χαμηλά. Τωρα ειμαι στα 60, μια χαρα την νιώθω την άσκηση. ΥΓ πΡΟΣΟΧΗ στα καθισματα γιατι προχθές ενας που έρχεται στο σιδεράδικο που κάνουμε μας ειπε οτι έπαθε κηλη στον αυχένα. Μάλλον απο τα πολλα βάρη στη μπάρα. Ξαφνικά του βγηκε. Τοσα χρονια δεν ειχε ενοχλησεις. Ρεκορ του στα καθισματα 160 κιλά. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μάλλον από την πίεση στον πάγκο όταν έκανε στήθος ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Μάλλον από την πίεση στον πάγκο όταν έκανε στήθος ήταν Ο γιατρος του το ειπε δεν το λέω εγω. Εγω τον ρώτησα απο που σου ειπε ο γιατρος οτι το έπαθες γιατι θέλω να προσέχω και εγω οπου μπορώ. Μου λέει μάλλον απο την μπάρα που έβαζα πάνω στον τραπεζοειδη. Εν τω μεταξυ μου φανηκε και μενα περιεργο γιατι αυτος δεν την βάζει άσχημα την μπάρα τον έχω δει. Αλλα ετσι του ειπε τωρα σωστο λάθος κανεις δεν ξέρει. Μπορει να έφαγε πιεση και απο το πάγκο γιατι και εκει που τον ειδα δεν έβαζε το κεφάλι κάτω, μπορει απο τις στρατιωτικές πιέσεις , μπορει απο το τροχαλια ή απλα μπορει απο το κρυο ή να ειχε γενικοτερη ευαισθησια η αχιλλειος πτερνα που λέμε. Το ειχε στον αέρα πάντως το κεφάλι στο πάγκο. Του το ειπα να το ξέρει. Συμβουλευτικα τωρα αμα δε θέλει ο αλλος και τσατιζεται δεν του ξαναλέω τιποτα και τελειωσε τι με νοιαζει εμενα στη τελική. Μερικοι τη βλέπουνε περιεργα πάς να τους πεις κάτι και σκέφτονται τωρα αυτος τι μου λεει εγω ειμαι πιο δυνατος απο αυτον .... ε και τα κλασικά αυτά τα υπεροπτικά που μου τη σπάνε. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε ΘΕς να πεις οτι το να παιζει κάποιος μεγαλυτερα κιλά στο πάγκο απο οτι στο deadlift ειναι παράγοντας δημιουργιας μυικής ανισσοροπιας και άρα τραυματισμου; Απλα λεω οτι δεν ειναι λογικο να κανεις περισσοτερα κιλα στο παγκο απο οτι στα deadlift γιατι φοβασαι οτι αν βαλεις κιλα στα δευτερα θα παθεις κατι.. Οι μυιικες ομαδες που χρησιμοποιουνται στα deadlift ειναι μεγαλυτερες οποτε πρεπει να εχεις παραπανω κιλα για να πεις οτι ασκεις την ιδια πιεση που ασκεις στον παγκο.. Να στο πω διαφορετικα, ειναι σαν να λες οτι δεν θα πηδηξεις στη θαλασσα απο 10 μετρα υψος γιατι θα χτυπησεις ενω ταυτοχρονα πηδας απο τα 7 μετρα στο χορταρι.. Καμια λογικη δηλαδη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Κάνουμε ένα μικρο διάλειμμα στην θεωρία και περνάμε στην πράξη με μια σούπερ άσκηση για καλό τουμπάνιασμα στήθους και ώμων που δεν θα σας την δείξει κανείς στο γυμναστήριο. Στήθος - ωμοι μαζί , δυο ασκήσεις σε μια ! Ξαπλώστε σε έναν επικλινή πάγκο σε αυτή την κλίση περίπου, πάρτε τους αλτήρες και κάντε εκτάσεις για ώμους όταν τα χερια σας βρίσκονται ψηλά όπως τοτε φέρτε τα πίσω απο το κεφάλι σας χωρίς να σταματήσετε και κάντε pullover οταν τα χερια σας βρεθούν οπως την φώτο Α , ουσιαστικά είστε όπως και στην φώτο πιο πανω στις εκτάσεις, με την μονη διαφορά οτι αντι για εναν αλτήρα κρατάτε δυο ! ανοίχτε λοιπόν τα χέρια χωρίς να σταματήσετε και κάντε ξανά εκτάσεις ώμων ! Μια εκτάσεις - μια πουλ οβερ δηλαδή, σταθερά χωρίς ξεκούραση . λιγα κιλα απο 8 επαναλήψεις ! Σίγουρα αυτές τις ασκήσεις τις έχετε κάνει μόνες τους,μαζί όμως σούπερ σετ ποτέ! Δοκιμάστε την κ βάλτε την στο πρόγραμμα σας όταν έχετε στήθος, καλο είναι να την βάλετε τελευταία άσκηση στήθους και πρώτη άσκηση ώμων! Αντε και καλά τουμπανιάσματα ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 @Magic_Nature Μου θυμιζεις ενα αλλο παλικαρι που εγραφε παλια εδω, DDevil τον λεγανε.Δεν ακουγε καθολου συμβουλες για γυμναστικη και διατροφη, εκανε τα δικα του.Καποια στιγμη παρατησε την γυμναστικη και εμεσως παραδεχτηκε οτι ειχαμε δικιο.Μην γινεις σας τον DDevil. 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε ΘΕς να πεις οτι το να παιζει κάποιος μεγαλυτερα κιλά στο πάγκο απο οτι στο deadlift ειναι παράγοντας δημιουργιας μυικής ανισσοροπιας και άρα τραυματισμου; Θελει να πει οτι με την λογικη σου θα ηταν καλυτερα να μειωσεις τα κιλα του επικλινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, 4saken είπε @Magic_Nature Μου θυμιζεις ενα αλλο παλικαρι που εγραφε παλια εδω, DDevil τον λεγανε.Δεν ακουγε καθολου συμβουλες για γυμναστικη και διατροφη, εκανε τα δικα του.Καποια στιγμη παρατησε την γυμναστικη και εμεσως παραδεχτηκε οτι ειχαμε δικιο.Μην γινεις σας τον DDevil. Θελει να πει οτι με την λογικη σου θα ηταν καλυτερα να μειωσεις τα κιλα του επικλινη. Φιλε μου βάλε καμια προπονηση ή κανα στατιστικο και άσε τα παρελθοντικά κουτσομπολιά. Με τη προπονηση γινεται ο καθενας καλυτερος οχι με το κουτσομπολιο για άλλους. Ο dEVIL ΚΑΙ ο Angel και ο Χ και ο Ψ. Εξηγησα στον άνθρωπο οτι τις άρσεις θανάτου σε αντιθεση με τις πιέσεις πάγκου για το στήθος δεν τις ειχα ποτέ σαν ασκηση στο προγραμμα μου. Τωρα αν νομιζεις οτι έχεις δικιο να προτεινεις σε κάποιον που δεν ειναι εξοικειωμένος σε μια άσκηση να φορτώσει πάνω 100 κιλά .... εντάξει τι να συζητησουμε. Ποσο μαλλον να με συμβουλέψεις κιολας. Αν ειναι έτσι και ο άλλος να σταματησει το κράβ μαγκά ή το ποδηλατο επειδη..... δεν μπορει να κάνει 60 κιλά στο μηχανημα των εκτάσεων για τετρακέφαλους. Αυτο δεν εχει καμια λογική οχι το δικο μου παράδειγμα. Μια χαρά λογικο ειναι να βάζεις περισσοτερα κιλά σε μια άσκηση που ξέρεις σε αντιθεση με κάποια άλλη που δεν ξέρεις αν εχετε δει άλλωστε τα Greek Strength Games κάποιοι μπορει να ψοφάνε στο μονοζυγο αλλα να ειναι δυνατοι πχ στο πάγκο ή τα καθισματα. Εγω ξαναέγραψα δεν νιώθω ντροπη να πω οτι ξεκινησα με 30 κιλά. Γιατι πολυ απλά δεν νιώθω λιγοτερο άντρας αν ξεκινησω με 30 κιλά. Εσυ ποσο κάνεις για πές μας. Και άσε τους άλλους. Κοιτα εσυ τι κάνεις. Πριν κρινεις. Και βαλε μας και τη προοδο σου. Γιατι εγω την έβαλα και κρίθηκε απο άτομο αξιοπιστο που ασχολειται σοβαρά. Οποτε με αυτα που κάνω πές .... ψιλοβλακειες μέν .... ψιλοφλωρικα δέ... δεν τα πηγα και άσχημα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Φιλε μου βάλε καμια προπονηση ή κανα στατιστικο και άσε τα παρελθοντικά κουτσομπολιά. Με τη προπονηση γινεται ο καθενας καλυτερος οχι με το κουτσομπολιο για άλλους. Ο dEVIL ΚΑΙ ο Angel και ο Χ και ο Ψ. Εξηγησα στον άνθρωπο οτι τις άρσεις θανάτου σε αντιθεση με τις πιέσεις πάγκου για το στήθος δεν τις ειχα ποτέ σαν ασκηση στο προγραμμα μου. Τωρα αν νομιζεις οτι έχεις δικιο να προτεινεις σε κάποιον που δεν ειναι εξοικειωμένος σε μια άσκηση να φορτώσει πάνω 100 κιλά .... εντάξει τι να συζητησουμε. Ποσο μαλλον να με συμβουλέψεις κιολας. Αν ειναι έτσι και ο άλλος να σταματησει το κράβ μαγκά ή το ποδηλατο επειδη..... δεν μπορει να κάνει 60 κιλά στο μηχανημα των εκτάσεων για τετρακέφαλους. Αυτο δεν εχει καμια λογική οχι το δικο μου παράδειγμα. Μια χαρά λογικο ειναι να βάζεις περισσοτερα κιλά σε μια άσκηση που ξέρεις σε αντιθεση με κάποια άλλη που δεν ξέρεις αν εχετε δει άλλωστε τα Greek Strength Games κάποιοι μπορει να ψοφάνε στο μονοζυγο αλλα να ειναι δυνατοι πχ στο πάγκο ή τα καθισματα. Εγω ξαναέγραψα δεν νιώθω ντροπη να πω οτι ξεκινησα με 30 κιλά. Γιατι πολυ απλά δεν νιώθω λιγοτερο άντρας αν ξεκινησω με 30 κιλά. Εσυ ποσο κάνεις για πές μας. Και άσε τους άλλους. Κοιτα εσυ τι κάνεις. Πριν κρινεις. Αυτο που σου εξηγω και δεν καταλαβαίνεις ειναι οτι ειναι πιο "επικίνδυνα" , πιο "βαρια" τα κιλα που βαζεις στον παγκο απο οτι να κανεις 100 κιλα αρσεις.. Δεν νοειται ανθρωπος να κανει περισσότερα κιλα στον παγκο απο οτι στις αρσεις.. Και δεν εχει να κανει με τραυματισμους κλπ.. Εχεις δει ποτε καποιον να κανει περισσοτερα κιλα σε παγκο απο οτι κανεις σε καθισματα η αρσεις συνηθως παει 100-150-200 σε παγκο, καθισματα και αρσεις αντιστοιχα (τυχαια τα νουμερα) απλα θελω να δειξω σε ποια σηκωνουν περισσοτερα και δεν εχει να κανει με το αν ειναι καλος η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Magic_Nature είπε ... - Ζεσταμα Ώμοι (στροφικο πέταλο) - αγκώνες - καρποι - τραπεζοειδης και λιγο πλάτη. ... 3. Ζέσταμα πριν τις Άρσεις Θανάτου με - Ραχιαιους - Στεπς σε μποξ - Εκτασεις ποδιων πλαγια - Κοιλιακους (4 σετ των 25) 4. . Nice. Γράψε αν θες και αν δεν σου είναι κόπος φυσικά πιο συγκεκριμένα τι ζέσταμα κάνεις, ιδιαίτερα στο dead lift. Επίσης εκτασεις ποδιων πλαγια πώς τις κάνεις; Spoiler 1. Επικλινης πάγκος 1 σετ στα 30 κιλά 12 επαναληψεις (μαζι με τη μπάρα) 1 σετ στα 40 κιλά 12 επαναληψεις 60 κιλά 7 επαναληψεις 65 κιλά 7 επαναληψεις 65 κιλά 6 επαναληψεις Πας 12x30, 12x40, 7x60, 7x65, 6x65; όταν πας στο πρώτο 7x60 νιώθεις πάντα ζεστός; Με 5 τέτοια σετ πόσες προπονήσεις κάνεις την εβδομάδα ; Εγώ πάω: 10x άδεια μπάρα αργά, 10x άδεια μπάρα γρήγορα, 10x40 10x50 και μετά στοχεύω 3 σετ 8-10 repsx60 (που δεν βγαίνουν, χοντρικά είμαι στο 6-7 επαναλήψεις) αλλά μερικές φορές νιώθω ότι φτάνω «κρύος» στο 60-65+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Spect~ είπε Αυτο που σου εξηγω και δεν καταλαβαίνεις ειναι οτι ειναι πιο "επικίνδυνα" , πιο "βαρια" τα κιλα που βαζεις στον παγκο απο οτι να κανεις 100 κιλα αρσεις.. Δεν νοειται ανθρωπος να κανει περισσότερα κιλα στον παγκο απο οτι στις αρσεις.. Και δεν εχει να κανει με τραυματισμους κλπ.. Εχεις δει ποτε καποιον να κανει περισσοτερα κιλα σε παγκο απο οτι κανεις σε καθισματα η αρσεις συνηθως παει 100-150-200 σε παγκο, καθισματα και αρσεις αντιστοιχα (τυχαια τα νουμερα) απλα θελω να δειξω σε ποια σηκωνουν περισσοτερα και δεν εχει να κανει με το αν ειναι καλος η οχι Ωραια. ΕΞΗΓΗΣΕ μου γιατι ειναι πιο "επικινδυνο". Εχω δει καποιον να κανει 0 κιλα σε άρσεις γιατι πολυ απλα δεν κάνουν άρσεις ολοι. Ο κινδυνος που βρισκεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις