OneWaySystem Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, evabb είπε Όσο πιο παχύ (το στρώμα) τόσο το καλύτερο. 😎 50 πόντους φτάνει το δικό μου! Από πάνω το μετράω, από το άνωστρώμα 😂 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από OneWaySystem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, OneWaySystem είπε 50 πόντους φτάνει το δικό μου! Από το άνωστρώμα το μετράω 😂 Με κολαζεις. Ειδικά αν έχει καλά ελατήρια και δεν κάνει γουβα εκεί που ξαπλώνεις. Στο ικεα πάντως έχει μεγάλα σεντόνια. Τώρα για 50 εκ πάχος δεν ξέρω αν κάνουν. Μετά πας ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, evabb είπε Με κολαζεις. Ειδικά αν έχει καλά ελατήρια και δεν κάνει γουβα εκεί που ξαπλώνεις. Στο ικεα πάντως έχει μεγάλα σεντόνια. Τώρα για 50 εκ πάχος δεν ξέρω αν κάνουν. Μετά πας ίντερνετ. Είναι 35 πόντους περίπου το στρώμα και 12 το άνωστρώμα! Χωρίς πλάκα έχω πρόβλημα με τα σεντόνια βρίσκω πολύ δύσκολα, θα πάω από ικεα ούτε που φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει εκεί thanks Είναι σούπερ, με ανεξάρτητα ελατήρια στην μεγαλύτερη σκληρότητα αν ήσουν Αθήνα και ήθελες στρώμα θα σε έστελνα σε αυτόν που έχει τα relax storm που είναι αδελφός Κ θα το έπαιρνες σε τιμή κόστους. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από OneWaySystem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Το σκληρό στρώμα είναι πραγματικά οτι καλύτερο για τη μέση, αλλά πρέπει να έχει και σωστή βάση με κεντρική στήριξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Musclemar είπε Το σκληρό στρώμα είναι πραγματικά οτι καλύτερο για τη μέση, αλλά πρέπει να έχει και σωστή βάση με κεντρική στήριξη. Ειπαμε για τη μέση παιζεις Bedlift 2 σετάκια την ημέρα τον γιατρο την κάνουν πέρα. Γιατρινες θέλουμε χαχα 5 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Το πάχος μετράει! Του στρώματος εννοώ, τώρα που τα βγάζουν 30 πόντους το λιγότερο αντε βρες σεντόνι να περάσεις από κάτω σε 2επί 1.80. Πρόβλημα.. Και στο χοτελάκι που ήμουν ειχε καλο στρώμα πάντως. Ειδικο για τη μέση και τα γονατα σε συνδυασμο με τα εκπαιδευτικα προγραμματα που επαιζε στην τηλεοραση ... χαλαρωνες μετα απο μια κουραστική βδομάδα στο γραφειο με τον κάθε τρελο να σε ζαλιζει ! Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, Musclemar είπε πρέπει να έχει και σωστή βάση με κεντρική στήριξη. Ακριβωςς ! Γι αυτό μόνο με βάση κρεβατιού κοιμάμαι χωρίς καθόλου κενά , σαν να ειναι στο πάτωμα το στρώμα, ποτε σε τάβλες κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον και για να σοβαρευτουμε λιγο .... σημερινη προπονηση. - Ζεσταμα Ώμοι (στροφικο πέταλο) - αγκώνες - καρποι - τραπεζοειδης και λιγο πλάτη. 1. Επικλινης πάγκος 1 σετ στα 30 κιλά 12 επαναληψεις (μαζι με τη μπάρα) 1 σετ στα 40 κιλά 12 επαναληψεις 60 κιλά 7 επαναληψεις 65 κιλά 7 επαναληψεις 65 κιλά 6 επαναληψεις 2. Πιέσεις ώμων με αλτήρες ειχα καιρο να παιξω αυτη την άσκηση 1 σετ 12 επαναληψεις με 5κιλους αλτηρες 1 σετ 12 επαναληψεις με 7,5 κιλά 10 επαναληψεις στα 12.5 κιλά 8 επαναληψεις στα 12.5 κιλά Το "κακο" με αυτη την ασκηση ειναι οτι θέλει προσοχη γιατι οσο τα κιλά ανεβαινουν υπάρχει κινδυνος τραυματισμου στο σημειο που σηκωνεις τους αλτήρες ειναι καλυτερο να καθεσαι κάπου και να δινεις ώθηση με τα γονατα. 3. Ζέσταμα πριν τις Άρσεις Θανάτου με - Ραχιαιους - Στεπς σε μποξ - Εκτασεις ποδιων πλαγια - Κοιλιακους (4 σετ των 25) 4. Αρσεις θανάτου 1 σετ με 30 κιλά 15 επαναληψεις (μαζι με το βάρος 20κιλά της μεγάλης μπάρας) 10 επαναληψεις με 40 κιλά 10 επαναληψεις με 50 κιλά 8 επαναληψεις με 60 κιλά (διαλειματα αναμεσα στα σέτ 20-30 δευτερολεπτα) 5. Τραπεζοειδης με μπάρα (μεγάλη) 10 επαναληψεις στα 30 κιλά 8 επαναληψεις στα 40 κιλά 7 επαναληψεις στα 45 κιλά. 6. Καμψεις δικεφαλων με μπάρα 10 επαναληψεις με 30 κιλά 6 επαναληψεις με 40 κιλά 10 επαναληψεις με 35 κιλά Επιστροφη σπιτι Γευματα 150μλ ασπραδι αυγού και το παρακατω γευματάκι 100γρ ρυζι , 200γρ γιαουρτι τοταλ , σαλατα , καρι , λεμονι, ντοματουλα και λάδι Πριν τη προπονηση 1 μπανανα και 25γρ φυστικοβουτυρο. https://imgur.com/a/ZsCkmV6 Προοδο ειχαμε στο πάγκο οχι τιποτα το τρελο αλλα 2-3 επαναληψεις περισσοτερες απο τη προηγουμενη φορά στα 65 κιλά και στις πιέσεις ώμων οπου πηρα αλτηρες 12.5 κιλών για πρώτη φορά. Θα μπορουσα και 15 ανετα με το ζεσταμα που ενιωθα εκεινη τη στιγμη αλλα πως ειπα σωστο μέρος να κατσεις δεν ειχε οποτε δεν ηθελα να ρισκαρω τραυματισμο. Στις άρσεις ιδρωσαμε λιγο διοτι τα διαλειματα ηταν μικρά και την ακουσα λιγο ακομη και αν φαινεται αστειο με αυτά τα κιλά. ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΚΡΟΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ 2760 ΠΡΩΤΕΙΝΗ 120ΓΡ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ 340ΓΡ ΛΙΠΑΡΑ 90ΓΡ (χθες ήμουν στις 3200 θερμιδες και 145γρ πρωτεινη με 380 γρ υδατανθρακα υπολογιζοντας μονο τα κοτοπουλα - τυρια - γιαουρτια - βρωμη - φυστικοβουτυρο) 5 ΜΗΝΕΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και προπονηση προοδευτικης επιβάρυνσης. Ισως το γυρισω στη συντηρηση αλλα εχω συνηθισει στη μάσα ρε γαμωτο!!! Βάρος +5.5 κιλά , 0.5 ποντος αυξηση στη περιφέρεια. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 απορία γιατί δεν έκανες τρικεφαλα? Αφού θες να ανέβεις πάγκο είναι must. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, bilya είπε απορία γιατί δεν έκανες τρικεφαλα? Αφού θες να ανέβεις πάγκο είναι must. ΕΚΤΆΣΕΙΣ τρικεφάλων; ειχα κανει στη προηγουμενη προπονηση. Καλη ασκηση ειναι ναί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε ΕΚΤΆΣΕΙΣ τρικεφάλων; ειχα κανει στη προηγουμενη προπονηση. Καλη ασκηση ειναι ναί. Ισως να κάνεις πιο συχνά ασκήσεις για τρικεφαλα για να δεις διαφορά στον πάγκο. προσωπικά βελτιώθηκα στον πάγκο κάνοντας close grip press. Δες παρακάτω. Προτιμώ με EZ bar γιατί δεν έχω ενοχλήσεις στους αγκώνες αλλά αυτό είναι τι σε βολεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, bilya είπε Ισως να κάνεις πιο συχνά ασκήσεις για τρικεφαλα για να δεις διαφορά στον πάγκο. προσωπικά βελτιώθηκα στον πάγκο κάνοντας close grip press. Δες παρακάτω. Προτιμώ με EZ bar γιατί δεν έχω ενοχλήσεις στους αγκώνες αλλά αυτό είναι τι σε βολεύει. Εντάξει αλλα δεν με βλέπω να ανεβαινω άλλο πάγκο προς το παρόν. Θα αράξω να παιζω εκει γυρω στα κιλά. 75 ηταν το μέγιστο με 2 σετ των 3 και 2 επαναληψεις αντιστοιχα. Θα μειώσω τα διαλειματα και θα κρατησω τα κιλά εκει 60-65 αντε 70. Ισως 1 μηνα αράξω να φροντισω και τον "τραυματισμο" μου λιγο. Εσυ ποσα παιζεις πάγκο; καλυτερα να κάτσω λιγο σε αυτο το επιπεδο να αφομοιώσει το σώμα αυτα τα κιλά και μετά βλέπουμε. Φυσικα θα κοψω και το πλεονασμα θερμιδων αφου δεν θα υπάρχει προοδευτική επιβάρυνση πιά εκτος και αν δουλεύουν τα μικρά διαλειματα. Αυτο δεν το γνωριζω. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 @Magic_Nature Ξέρεις οτι το να κανεις 65 κιλα επικλινη και 60 κιλα deadlift και να μιλας για τραυματισμούς ειναι αστείο ε; Αναλογικα τα κιλα στη μια και στην αλλη ειναι οτι να ναι.. Δηλαδη, για να πεις οτι εφαρμοζεις τον ιδιο βαθμο δυσκολιας στις ασκησεις αυτες θα πρεπε να παιζεις στα 100-110 κιλα στα deadlift. Ειδικα οταν στη μια περιπτωση, του παγκου, χρησιμοποιεις μια τοσο μικρη μυικη ομαδα ενω στα deadlift χρησιμοποιεις ολες τις μεγαλες.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Παίδες βοήθεια.. Έχω πάρει τα κιλάκια του χειμώνα, πάω να χτυπήσω ρεκόρ (72kg so far). Βλέπω ξεκάθαρα επίσης, πως το -άντα στην ηλικία αναμφίβολα με μεταβάλει σωματικά, και ειδικά εάν τρώω βλακείες δεν συγχωρεί τίποτα ο μεταβολισμός μου. Κάνω 24/7 καθιστική ζωή, όλη μέρα είμαι μπροστά σε έναν υπολογιστή στο γραφείο/δουλειά πια και δεν με βλέπει καν ο ήλιος κυριολεκτικά! Είπα λοιπόν πως θα πρέπει να κόψω ζάχαρες και ψωμιά (είμαι και βετζετέριαν πια), και να τρώω καλύτερα πράγματα από ένα sandwich που παίρνω ήδη στο γραφείο! Θα πάω προς ντάκο μεριά λ.χ. με τόνους κ.α. Εάν έχετε κάτι must να προτείνετε, παρακαλώ είμαι όλος αφτιά! Έχω καλές βάσεις στο σώμα μου. Η διαφορά είναι πως τώρα καπνίζω, και προ πάντων τώρα έχω χάσει κάθε κίνητρο και ενδιαφέρον με κατάληξη να βαριέμαι να κουνηθώ για να μην πρέπει να πλένω τον ιδρώτα από τον εαυτό μου μετά. Ψάχνω αυτό που θα με φέρει στο σημείο που ζητάω (67kg), το ταχύτερο δυνατό! Ενδεχόμενο 1 : Στο κολυμβητήριο δε πίστευα ποτέ ιδιαίτερα, μου φαίνεται εύκολο και δεν έβρισκα στόχο ποτέ. Σκέφτομαι από την άλλη όμως πως η κίνηση είναι το κύριο πράγμα που μου λείπει! Ίσως να βοηθούσε αν έκανα 20-30 πήγαινε - έλα, 3 φορές τη βδομάδα.. Ενδεχόμενο 2 : Γυμναστήριο - Planet με κάνα 70ρι - το σκέφτομαι ιδιαίτερα και το βλέπω σαν λογικότερη λύση, αλλά δεν ξέρω εάν τα βάρη + διάδρομος είναι αυτό που χρειάζομαι.Επίσης, θα συνεχίσω να μην έχω καθαρό αέρα intake, και τώρα θα βασίζομαι στη συντήρηση των aircondition τους.. Ενδεχόμενο 3 : Τρέξιμο σε άλσος - Είναι το τελευταίο πράγμα που πήγαινα και έκανα, πέρσι πήγα 10 φορές μέχρι να βαρεθώ.. Βαρέθηκα όσο δε πάει. Έτρεχα όλη μου τη ζωή. Τώρα με το κάπνισμα με καίει και το πνευμόνι στα 10 x 200μετρα που έκανα κάθε φορά που πήγαινα - ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ όμως. Ποτέ δε κάνω βάδην, βαριέμαι περισσότερο. Ενδεχόμενο 4 : 50 κάμψεις + 70 κοιλιακούς / ημέρα τουλάχιστον 5 μέρες / βδομάδα - Ανέξοδο. Δεν ζητάει χρόνο για παρκαρίσματα, πήγαινε - έλα και να προβλέπω να παίρνω αλλαξιές κτλπ. Παρόλα αυτά, δε ξέρω, εάν θα δω διαφορά δεδομένου πως θα τα κάνω σχεδόν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, και θα είναι μόνο αυτό, με λίιιγο ζέσταμα επιτόπιο. Αεροβική, περπάτημα = ΜΗΔΕΝ. Ίσως αγοράσω και μια βάση για κοιλιακούς αν μου πείτε πως αξίζει.. γιατί έτσι όπως τους έκανα όταν τους έκανα σπίτι με πονούσε λίγο μετά η μέση. Θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων αν με συμβουλεύατε για την καλύτερη δίοδο.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Βρες κατι που σε ευχαριστει και δεν θα το βαριεσαι τωρα αν αυτο ειναι γυμναστηριο, μπαλετό ή καρατε μικρο ρολο παιζει.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 ^ Ο χορός θα μπορούσε να ήταν αυτό.. αλλά δεδομένου πως λιγοψυχάω για το μουσικό μου όργανο που ήδη ξέρω αρκετά καλά και θα ήθελα να ξέρω καλύτερα.. νομίζω εντάσσεται στα pipe-dreams. Οτι κάνω από τα παραπάνω, το κάνω γιατί πρέπει. Μακάρι να ήταν τόσο απλό για μένα, δεν νομίζω να ήταν κάτι από τα παραπάνω που δεν θα βαριόμουν. ΙΣΩΣ έβρισκα απόλαυση στο κολυμβητήριο, αλλά δεδομένου πως θα πρέπει να φεύγω από το σπίτι μου 20.00+ γιατί τότε ανοίγει πάλι για το κόσμο.. εκεί μου χαλάει όλο το γλυκό.. Αν ήταν καπάκια μετά τη δουλειά 16.00+ δεν θα σας άνοιγα θέμα, θα δοκίμαζα αρχικά αυτό. Τώρα θέλει θυσία και αυτό, βάσει προγράμματος. Άρα πάλι θα "τραβιέμαι" εκεί. Υ.Γ.: Πιάνω δουλειά κάθε μέρα 6.30 χάραμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις