Magic_Nature Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Νιωθεις στα 140 όπως ένιωθες στα 100 πριν γίνουν εύκολα. Και πως σχετιζεται η αυξηση στις άρσεις με την αύξηση στον πάγκο; σσυμμετέχει η πλάτη στις πιέσεις για το στηθος; 1 λεπτό πριν, Spect~ είπε Για να τα κάνω 10ν επαναλήψεις προφανώς δεν μου φαίνονται βαριά. Ακόμη και στα 210 δεν μπορώ να πω ότι πέθανα, σχετικά εύκολα είχαν βγει. Θα ανεβάσω βίντεο αύριο να δεις 210; τερατώδη νουμερα ! Τι να σας πω παιδια ... μπράβο. Χαρά στο κουράγιο σας. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Πέραν της αναβολικής δράσεις των μεγάλων πολυαρθρικών ασκήσεων , η οπίσθια αλυσίδια, το σύνολο των μυών του σώματος στο πίσω μέρος συμμετέχει στις άρσεις. Και εννοείται η πλάτη. Δε νοειται μεγάλος πάγκος χωρίς τεράστια πλάτη. Ειδικά οι εξειδικευμένοι στον πάγκο, είναι σαν τρίφυλες ντουλάπες. Ας βάλω κάτι να γουστάσουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 απορώ που ασχωλείστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Πέραν της αναβολικής δράσεις των μεγάλων πολυαρθρικών ασκήσεων , η οπίσθια αλυσίδια, το σύνολο των μυών του σώματος στο πίσω μέρος συμμετέχει στις άρσεις. Και εννοείται η πλάτη. Δε νοειται μεγάλος πάγκος χωρίς τεράστια πλάτη. Ειδικά οι εξειδικευμένοι στον πάγκο, είναι σαν τρίφυλες ντουλάπες. Ας βάλω κάτι να γουστάσουμε. Τους αγκώνες τους έχει δέσει προληπτικά ή έχουν καταστραφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/1/2020 στις 12:58 ΠΜ, poulinos είπε ειμαι fan της τεχνολογιας δεν ειμαι φαν του καταναλωτισμου χωρις λογο. Στις 18/1/2020 στις 1:18 ΠΜ, margaritagr είπε Εγώ ειμαι Κ φαν της τεχνολογίας και του καταναλωτισμού 😛 😛 χαχαχα και εγω φαν και των 2 ειμαι ! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από Fotis13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Πρέπει να εχεις φράγκα για να είσαι φαν. Εκτός κι αν είσαι απ αυτούς που δίνουν νεφρό για να πάρουν iphone (αλλά ακόμα κι έτσι, πόσα νεφρά να δώσεις; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στις 18/1/2020 στις 2:34 ΠΜ, OneWaySystem είπε Γιώργη μια χαρά σεβαστή και σωστή η άποψη σου όμως ίσως δεν κατάλαβες ότι δεν μιλάω για την φυσιολογική φθορά του χρόνου, αυτήν μόνο ο δράκουλας μπορεί να την αποφύγει, μιλάω για την τα προβλήματα που θα βγάλουν σίγουρα όσοι πάνε στα όρια για χρόνια την προπόνηση τους! Επίσης μιλάω για αναερόβιες προπονήσεις με πολύ βαριές αντιστάσεις και όχι για αερόβια προπόνηση με ποδήλατο, που και το ποδήλατο βέβαια καταπονεί τα γόνατα αλλά οκ .. Φίλε, κατάλαβα τι λες. Αυτό που ήθελα να πω (κι ίσως το ποδήλατο/αερόβια άσκηση να μην ήταν καλό παράδειγμα) είναι το εξής: Έστω ένας άνθρωπος, ο οποίος γυμνάζεται τακτικά για χρόνια και δεν είναι on-off ή summer-fitness-six-pack και βλακείες. Μέσα το πρόγραμμα ασκήσεων που κάνει, υπάρχουν ασκήσεις με τις οποίες ενδυναμώνει τους κάτω ραχιαίους (κοντά ή/και στη μέση) και τους κάτω κοιλιακούς. Αυτός ο άνθρωπος, όταν γίνει π.χ. 70 χρονών και πάει π.χ. να σηκώσει το εγγόνι του από το πάτωμα έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να πιαστεί η μέση του συγκριτικά με κάποιον που η επαφή του με το γυμναστήριο ή/και με κάθε μορφή άσκησης ήταν περιστασιακή ή μηδαμινή. Αυτό ήθελα να πω, στο προηγούμενο post μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 4 hours ago, Fotis13 said: χαχαχα και εγω φαν και των 2 ειμαι ! το βασικο ειναι να χρησιμοποιει καποιος αυτα που παιρνει τον καταναλωτισμο εγω τον εκανα ταξιδια.δεν με παιρνει για ολα xaxa .βεβαια ακομα και αν οι συνθηκες ηταν καλυτερες δεν ξερω αν θα αγοραζα gadgets.το πιο πιθανο θα ηταν να ημουν σε κανα Vinson massif 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, poulinos είπε το βασικο ειναι να χρησιμοποιει καποιος αυτα που παιρνει Συμφωνω απολυτα με αυτο . Παντα ημουν της αποψης οτι οτι αποκτα,αγοραζει κανεις ασχετος κοστους ,ποσοτητας κτλπ ,πρεπει να κανει χρηση .Αλλιως μενουν αχρηστα και μαζευουν σκονη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 @Dakonblackblade που πηγαινεις γυμναστηριο και τι ωρες συνηθως να δω αν καταφερω να κανονισω. Θα ειμαι αθηνα την αλλη βδομαδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 44 minutes ago, Fotis13 said: Συμφωνω απολυτα με αυτο . Παντα ημουν της αποψης οτι οτι αποκτα,αγοραζει κανεις ασχετος κοστους ,ποσοτητας κτλπ ,πρεπει να κανει χρηση .Αλλιως μενουν αχρηστα και μαζευουν σκονη . αυτη ειναι και η αξια του.το να το χαρεις.οπως επισης δεν μπορω να ακουω το πηρα κατι αλλα φοβαμαι μην χαλασει.παιρνεις κατι για να το ευχαριστηθεις και αν χαλασει χαλασε. 3 minutes ago, Spect~ said: @Dakonblackblade που πηγαινεις γυμναστηριο και τι ωρες συνηθως να δω αν καταφερω να κανονισω. Θα ειμαι αθηνα την αλλη βδομαδα! νομιζω παει στο Icon fitness χαλανδρι εκτος αν θυμαμαι αλλο ατομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Spect~ είπε @Dakonblackblade που πηγαινεις γυμναστηριο και τι ωρες συνηθως να δω αν καταφερω να κανονισω. Θα ειμαι αθηνα την αλλη βδομαδα! Icon fitness Χαλάνδρι. Το μεσημέρι κυρίως. Επειδή είμαι φρι όμως, πες μου και θα είμαι. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Icon fitness Χαλάνδρι. Το μεσημέρι κυρίως. οκ, νομιζω καταλαβα πιο ειναι.. Θα σου στειλω απο βδομαδα αν ειναι να κανονισομε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, wizzy είπε Φίλε, κατάλαβα τι λες. Αυτό που ήθελα να πω (κι ίσως το ποδήλατο/αερόβια άσκηση να μην ήταν καλό παράδειγμα) είναι το εξής: Έστω ένας άνθρωπος, ο οποίος γυμνάζεται τακτικά για χρόνια και δεν είναι on-off ή summer-fitness-six-pack και βλακείες. Μέσα το πρόγραμμα ασκήσεων που κάνει, υπάρχουν ασκήσεις με τις οποίες ενδυναμώνει τους κάτω ραχιαίους (κοντά ή/και στη μέση) και τους κάτω κοιλιακούς. Αυτός ο άνθρωπος, όταν γίνει π.χ. 70 χρονών και πάει π.χ. να σηκώσει το εγγόνι του από το πάτωμα έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να πιαστεί η μέση του συγκριτικά με κάποιον που η επαφή του με το γυμναστήριο ή/και με κάθε μορφή άσκησης ήταν περιστασιακή ή μηδαμινή. Αυτό ήθελα να πω, στο προηγούμενο post μου. Φιλε ετσι όπως το λες είμαι 100% μαζί σου , εννοείται οτι η γυμναστική μας προσθέτει χρόνια καλής και ποιοτικής ζωής! Η υπερβολή μας αφαιρεί .. ======================= σπεκτ και ντακον στην απέξω εγώ ε ? Φοβάστε ο θείος μην σας κάνει προπόνηση απο τις άλλες (οχι από αυτές που κάνετε εσείς μια επανάληψη κάθε 10 λεπτά) και κλάσετε μέντες ε ? ☺️ Καλά ρε δεν έρχομαι . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Και πως σχετιζεται η αυξηση στις άρσεις με την αύξηση στον πάγκο; σσυμμετέχει η πλάτη στις πιέσεις για το στηθος; 210; τερατώδη νουμερα ! Τι να σας πω παιδια ... μπράβο. Χαρά στο κουράγιο σας. https://www.dropbox.com/s/lulz1n6imhwgzc0/20191211_193540.mp4?dl=0 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις