Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Έχω το Amazfit Bip το οποίο εκτός των άλλων μετράει και τον ύπνο και βλέπω μεγάλες αναντιστοιχίες και αποκλίσεις από μέρα σε μέρα στον βαθύ ύπνο (ενώ ο συνολικός ύπνος είναι σταθερός καθώς έχω σταθερές ώρες για κατάκλιση και έγερση). Μπορεί τη μια μέρα να έχω 2,30 ώρες βαθύ ύπνο και την άλλη μισή κ.ο.κ. Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν τέτοιες αναντιστοιχίες; Αν ναι, ΟΚ, αν όχι παίζει το ρολόι να είναι τραγικό στις μετρήσεις ή ίσως να υπάρχει κάποια οργανική αιτία που υποβόσκει και δεν την έχω πάρει χαμπάρι και πρέπει να το ψάξω παραπάνω; Γιατρέ, άσε τις Ελβετίες και δώσε τα φώτα σου. Αρχικά, τι σκατά δίνετε βάση σε αυτά; To λεω γιατι ειχα αυτη τη συζητηση πριν 2-3 μέρες με φίλο που πήρε ενα Garmin και παρατήρησε λίγες ωρες deep sleep. Γενικα για να μετρήσεις deep sleep , rem κλπ θελει εγκεφαλογράφημα αν θυμαμαι καλα. Ολα αυτα τα fitness/sport tracker υπολογιζουν στο περίπου με βάση παλμών/κίνησης και για αυτο εμφανίζουν οτι να ναι μετρήσεις.. Πχ μπορει να διαβαζεις βιβλίο στο κρεβάτι και να νομιζει οτι κοιμασαι.. Σύμβουλη μου, ρίχνετε μια ματια ετσι για να σας φεύγει η καυλά αλλα να πηγαίνετε με το πως νοιώθετε το σώμα σας ΥΓ: πχ στο Garmin του φιλου διαβαζα οτι κανει re calculate μεσα στη μερα καιαλλαζει τα δεδομενα.. Οποτε καταλαβαινεις.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Θελω το fenix 6x pro . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Θελω το fenix 6x pro . Αυτα τα Fenix... Αν και μου ειναι άχρηστο εμένα παντα θα ναι ο κρυφός πόθος. Για την ωρα μαλλον θα τσιμπησω το Venu που το θελω για πιο all around, και για εξοδο.. Εχει και μουσική ενσωματωμένη οπότε θα μαι μια χαρα και θα εχω το 735χτ που εχω τωρα για κολυμπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 https://www.nytimes.com/2019/06/13/health/sleep-tracker-insomnia-orthosomnia.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς το Oura Ring 2 για sleep tracking ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Και ενας πιτσιρικάς να σήκωνε μπροστα μου περισσοτερα απο μενα δεν θα με πειραζε. Νομιζεις δεν μπορω να σηκωσω 100 κιλα στις άρσεις; σκοπος μου ειναι κάθε φορά στα κιλά να τελειοποιω τη τεχνική. Ο Κωστας ειχε φτιάξει ενα βιντεο με καθισματα στα οποια εκανε μονο 100 κιλά οριστε η φιλοσοφια του Στο 5¨07 "Ελα ρε σκληροπυρηνικε με 100 κιλα κανεις κάθισμα" ναι γιατι κάνει αργά και κάθεται βαθειά. Επομενως πριν κοροιδεψουμε κανεναν στο γυμναστηριο οτι δηθεν ειναι συνταξιουχος και δεν βάζει πολλα κιλα ας δουμε λιγο και τη τεχνική του Χαχααααααχα γαμώ τους τύπους ρε φίλε, το έχω ξανά πει αλλά θα το λέω κάθε φορά χαχαχα, κοίτα απάντηση σε σχόλιο... Paratrooper335 1 year ago Σκληρο πυρηνικος με μαξιλαρακι στην μπαρα για καθισματα; Kostas Empeiros 1 year ago (edited) Γεώργιος Δουλίκας Δεν είναι μαξιλαράκι, είναι ροζ πετσετούλα μου που την έχει πλύνει η μαμά μου με το αγαπημένο μου μαλακτικό 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το μαξιλαράκι στα καθίσματα πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα την αναγκαιότητα του και έχω σηκώσει αρκετά κιλά. Αν σε πιέζει στα κόκαλα της σπονδυλικής στήλη σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος, αν κάθεται πάνω στους μυς και πονάνε νομίζω ότι μπορεί να λυθεί το θέμα με το να πάμε τους άγκωνες λίγο προς τα πίσω για να σφιξουν οι άνω τραπεζοειδής και να κάθεται καλύτερα η μπάρα. Εν τω μεταξύ δεν είναι ότι ο Κώστας και ο κάθε Κώστας δεν τα λένε καλά αλλά με εκνευρίζει ότι όλοι αντί να γράφουν βγάζουν βιντεάκια που πρέπει να παρακολουθείς για ώρα για να δεις τι θέλουν να πουν αντί να είναι γραπτά και να σου τρώει και λιγότερη ώρα και να μπορείς να το αξιολογείς καλύτερα και να έχουν και ένα βιντεάκι που να δείχνουν την σωστή εκτέλεση. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Conan2046 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Το μαξιλαράκι στα καθίσματα πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα την αναγκαιότητα του και έχω σηκώσει αρκετά κιλά. Αν σε πιέζει στα κόκαλα της σπονδυλικής στήλη σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος, αν κάθεται πάνω στους μυς και πονάνε νομίζω ότι μπορεί να λυθεί το θέμα με το να πάμε τους άγκωνες λίγο προς τα πίσω για να σφιξουν οι άνω τραπεζοειδής και να κάθεται καλύτερα η μπάρα. Εν τω μεταξύ δεν είναι ότι ο Κώστας και ο κάθε Κώστας δεν τα λένε καλά αλλά με εκνευρίζει ότι όλοι αντί να γράφουν βγάζουν βιντεάκια που πρέπει να παρακολουθείς για ώρα για να δεις τι θέλουν να πουν αντί να είναι γραπτά και να σου τρώει και λιγότερη ώρα και να μπορείς να το αξιολογείς καλύτερα και να έχουν και ένα βιντεάκι που να δείχνουν την σωστή εκτέλεση. Ορίστε, αυτή είναι η χρησιμότητα, να μην τρύπας μπλουζάκια των 15 ευρώ καθε τρεις και λίγο 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Το μαξιλαράκι στα καθίσματα πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα την αναγκαιότητα του και έχω σηκώσει αρκετά κιλά. Αν σε πιέζει στα κόκαλα της σπονδυλικής στήλη σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος, αν κάθεται πάνω στους μυς και πονάνε νομίζω ότι μπορεί να λυθεί το θέμα με το να πάμε τους άγκωνες λίγο προς τα πίσω για να σφιξουν οι άνω τραπεζοειδής και να κάθεται καλύτερα η μπάρα. Εν τω μεταξύ δεν είναι ότι ο Κώστας και ο κάθε Κώστας δεν τα λένε καλά αλλά με εκνευρίζει ότι όλοι αντί να γράφουν βγάζουν βιντεάκια που πρέπει να παρακολουθείς για ώρα για να δεις τι θέλουν να πουν αντί να είναι γραπτά και να σου τρώει και λιγότερη ώρα και να μπορείς να το αξιολογείς καλύτερα και να έχουν και ένα βιντεάκι που να δείχνουν την σωστή εκτέλεση. Εγώ πάντως κρυώνω όταν με αγγίζει το σίδερο. Επίσης προτιμώ να με ακουμπάει κάτι μαλακο. Τα κόκαλα μου πετάνε απ όλες τις μεριές. Άρα μαξιλαράκια παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 θυμάμαι να κάνω squats με το μαξιλαράκι και ποτέ δεν είχα μάθει να τοποθετώ την μπάρα σωστά πάνω μου...ώσπου πριν χρόνια σε τεχνικές άρσεις τα έμαθα "the hard way"...ακόμα θυμάμαι τον προπονητή να μου λέει πως τα σημάδια από την μπάρα είναι spots για να θυμάσαι που θα την τοποθετείς! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, JcD είπε Χαχααααααχα γαμώ τους τύπους ρε φίλε, το έχω ξανά πει αλλά θα το λέω κάθε φορά χαχαχα, κοίτα απάντηση σε σχόλιο... Paratrooper335 1 year ago Σκληρο πυρηνικος με μαξιλαρακι στην μπαρα για καθισματα; Kostas Empeiros 1 year ago (edited) Γεώργιος Δουλίκας Δεν είναι μαξιλαράκι, είναι ροζ πετσετούλα μου που την έχει πλύνει η μαμά μου με το αγαπημένο μου μαλακτικό 😂😂😂 Ε μα βλέπεις ρε φιλε ποσο αστειο ειναι , να πιάνεται τωρα ο άλλος απο μια μλκια για να στην πει. Εντάξει αμα με βολευει θα βάλω και φουλάρι πάνω στη μπάρα πολυχρωμο. Οτι βολευει τον καθένα. Εγω δε βάζω πετσετες εγραψα οτι απλα πάω λιγο τις πλάτες πισω για να την κρατάνε και να μην ακουμπάει αυχένα. 7 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε 1. Καλά κάνεις, αλλά και εμείς σου λέμε , πως αν και οι συμβουλές σου ειναι ΟΚ, η επεξήγησή τους είναι που χάνει. Είναι καλά να λέμε να πηγαίνουμε αργά, αλλά δε μπορούμε να συμπληρώνουμε λέγοντας πως μια μπάρα θα κάνει το ''αδύναμο ισχύο'' να διπλώσει. Στο δεύτερο μισό της φράσης έχουμε θέμα. 2. Όπως και παραπάνω, τα καθίσματα ο Κώστας τα κάνει καλά για τον Κώστα, αλλά το να μην ξέρεις γιατί η πετσέτα είναι πιο επικίνδυνη ή το πλήρες βάθος έχει κάποια θέματα (δεν μπορούν να το κάνουν όλοι με σταθερή κάτω πλάτη) , είναι εκεί που τα χαλάμε. 3. Καλά εδώ και αν έχεις δίκιο. 4. Το τέλειο γυμναστήριο για τους ιδιοκτήτες είναι να μπαίνει ωραίος κόσμος, νέοι και νέες , να κάνουν ομαδικά προγράμματα χορου σε κενές αίθουσες (τα όργανα και τα βάρη κοστίζουν λεφτά) άντε και κανένα ιμάντα και να υπάρχουν 10000 εγγραφε΄ς που πληρώνουν το μήνα χωρίς να πατάνε μέσα. Οι υπόλοιποι που κάνουμε σοβαρή προπόνηση με αποτελέσματα και σπρώχνουμε λίγο τον εαυτό μας παραπάνω, δε μας θέλουν . Μερικοί είναι όντως επιθετικοί (ξέρουμε όλοι γιατί) αλλά σε ότι αφορά τα γυμναστήρια που να βλέπεις κάτι γομάρια , να πατάνε 4 μέρες την εβδομάδα και να σηκώνουν σοβαρά . Φουσκώνουν κοκκινίζουν, ρίχνουν και κανένα μπινελίκι, είναι γενικά οι τύποι που γουστάρουν τα σίδερα. Να μας φτιάξουν μια γωνία στο υπόγειο να τελειώνουμε. Καταρχην χαιρομαι που διατηρειται ένα επιπεδο στο κουβεντολοι παρα τις διαφωνιες (ενιοτε). Κατα τα αλλα θα ξεκαθαρισω λιγο τι εννοουσα για το ισχιο. Λοιπον ολες αυτες τις ασκησεις ειναι απαιτητικες και δυσκολες εγω προσωπικά τις σέβομαι. Εννοω με ελευθερα βάρη. Μιας και το τελευταιο καιρο (6μηνο) εκει εχω προσανατολισει τη προπονηση μου. Λοιπον οταν κάποιος δεν έχει αναπτυξει το καταλληλο mobility στα γονατα και δεν μπορει να ισορροπησει το θεωρω καταστροφικο να βάλει 100 και βάλε κιλα πα΄νω στη μπάρα. Τι εννοω τωρα κινητικοτητα στα γονατα εννοω καταρχην να μπορεις να σταθεις πατωντας γερά οταν λυγιζεις προς τα μπροστα και το πελμα σου να μην ξεκολάει εντάξει τα εχω βαλει τα δειχνει και ο Jeremy Ethier στα βιντεο του που τον παρακολουθω γιατι ειναι σοβαρα ασκουμενος παντα για μενα. Μην τα ξαναγράψω. Επισης τα γονατάκια σου να μην κουνιουνται εσωτερικά χθές ανεβηκε ενα βιντεο με εναν τερατώδη τυπο (δεν το λεω ειρωνικα) ο οποιος εκανε 360 κιλα κάθισμα; αυτος ο ανθρωπος ειχε δέσει τα γονατα του με ιμάντες. Για να μη κουνιούνται. Δεν το έκανε τυχαία. Το ισχιο παιζει πολυ σημαντικο ρολο γιατι αν δεν έχεις εναν δυνατο κορμο να σε κρατάει τι καθισμα με 100+ κιλα να πάς να κανεις ; θα περπατας την άλλη μερα και θα πονάς στα γονατα. Και θα λες ειναι επικινδυνη ασκηση. Οχι δεν ειναι επικινδυνη ασκηση απλα δεν εκανες ζεσταμα , ανεβασες κιλα αποτομα , εκανες λαθος την ασκηση , δεν έχεις σωστα γυμνασμένα τις γυρω περιοχες που συμμετέχουν κτλπ κτλπ για αυτο κάποιοι κάθονται πολυ ωρα στο γυμναστηριο και τους βλέπεις κανουν κάτι ασκησεις που δεν ειναι συνηθισμένες. Γυμναζουν τους τενοντες κ τις γυρω περιοχες. Λοιπον ειναι λάθος να κάνεις την ασκηση (οχι εσυ) οποιος την κάνει και να κουνιούνται τα γονατα. Καλυτερα να κατεβάσει 20-30 κιλά. Την ιδια δουλειά θα κανει και με λιγοτερο το ρισκο του τραυματισμου. Αυτο έγραψα και αυτο υποστηριζω. Οποτε οχι δεν με ενοχλει να με περάσει κάποιος για βουτυροπαιδο επειδη έβαλα πάνω στη μπάρα 70 κιλά ενω αυτος κάνει 140 αλλα μπορει να μην την κάνει σωστά επειδη βιάστηκε να ανεβάσει κιλά. Οταν εγώ εχω δυνατη πλάτη - δυνατους κοιλιακους - δυνατη μέση- δυνατα ποδια και δυνατο ισχιο τοτε η επιβαρυνση που πέφτει στο γονατο ειναι μηδαμινή. Για αυτο δεν θα πονέσει το γονατο. Η ιστορι ξεκινάει απο πολύ πάνω στο σώμα. Το γονατο ειναι το τελευταιο που την ακουει. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Smartwatch, smart scale, παπαριές μετρήσεις κάνουν, να χέσω την ηλίθια εξυπνάδα τους. Δίνουν κάτι νούμερα για να χουμε να ασχολούμαστε αλλά από αξιοπιστία μηδεν. Ζυγαριά, μεζούρα και αίσθηση ευεξίας λοιπόν. Back to basics. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο μηχανισμός που μια τραυματισμένη πχ άρθρωση προκαλεί γρήγορη ατροφία των γύρω μυών? (Θα προτιμούσα μερικά κατανοητά λόγια και όχι λινκ 100 σελίδων, πιο πολύ για να μου φύγει η απορία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άμα δεν την κουνάς, ατροφεί. Όπως όλα. Η άρθρωση κουνιέται από τους μυς. Αν δεν κινείται , ατροφούν. Όπως πχ ένα πόδι στο γύψο Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μόνο αυτό είναι δηλαδή? Δεν υπάρχει καμία πιο παθολογική αιτία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις